Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE 13 - Dyskusja Ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chciał bym aby powrócił mecz ten na którym jest za ringem ogień a zasadą jest wyrzucić przeciwnika za ring to sie nazywa chyba inferno mach cos takiego ale na 100 nie wiem. Chciałbym aby powrócił jeszcze Jeff Hardy

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kotleten

15

• kk1997

12

• patryniu

9

• FIZ

7

Top użytkownicy w tym temacie

Chciał bym aby powrócił mecz ten na którym jest za ringem ogień a zasadą jest wyrzucić przeciwnika za ring to sie nazywa chyba inferno mach cos takiego ale na 100 nie wiem.

W poprzedniej wersji Inferno Match był, więc nie wiem skąd u Ciebie się wzięło takie rozumowanie. Prościej mówiąc gówno wiesz, a piszesz....

Chciałbym aby powrócił jeszcze Jeff Hardy

Czy ty chcesz abym dostał zawału? Ludzie no.. Jak można być tak nieinteligentnym. Hardy jest w TNA i zarząd na pewno nie zgodziłby się na występowanie tego zawodnika w grze konkurencji. A poza tym nie wydaje mi się, by Vince był skłonny na taki pomysł.

Dobra, może w poprzednim poście źle się wyraziłem mówiąc o cut-scenkach. Chodzi mi o to, żeby można było rozwalić te barierki (i ścianę celi w HiaC) zwykłym atakiem, tak jak np. stoły - wystarczy, że przeciwnik jest wystarczająco poobijany, a nie jak do tej pory tylko finisherem.

Patryniu, c'mon. Takich ludzi trzeba po prostu olewać.

NIE!!! Ich trzeba zrozumieć, a przyjemność zacytowania jest po prostu boska :D

Ja mam nadzieję że nie będzie tak że jak zniszczy się barierki to nie będzie mozna walczyć na widowni.Ja tą grę kupię na ps3 więc liczę że online nie będzie się cięło.

NIE!!! Ich trzeba zrozumieć, a przyjemność zacytowania jest po prostu boska :D

Dobra, przyznaję się. Napisałem to tylko dlatego, że ja pierwszy chciałem mu odpowiedzieć, ale niestety mnie ubiegłeś. :D

WWE LIVE – Poczuj atmosferę, podziwiaj spektakularne chwile, łącznie ze zniszczeniami ringu, łamiącymi się barierkami. Usłysz nową markę dźwięku i system prezentacji mający na celu jeszcze autentyczniejszy i żywszy komentarz, efekty dźwiękowe i publiczność, czego jeszcze nie doświadczyłeś w grze WWE.

THE ATTITUDE IS BACK – Powrót do niespotykanej i przełomowej ery w historii WWE, czas wielkich osobowości i kolosalnych rewolucji, wszystko to w "Monday Night Wars", gdzie będzie można zagrać WWE HoF - Steve'm Austin'em.

WWE UNIVERSE 3.0 – Kontroluj wirtualne doświadczenia, jak nigdy wcześniej w popularnym trybie kariery, takie jak indywidualne decyzje w całej rozgrywce, dynamiczne mecze, sojusze, rywalizacje i nieprzewidywalne momenty, wszystko to na drodze do bycia mistrzem WWE.

PREDATOR TECHNOLOGY 2.0 – Nowe animacje, zmodyfikowana kontrola i przejścia. Dostarczy to wciągającej i płynnej rozgrywki.

CREATE + SHARE – Świetnie dopracowane kreacje, wejście, hale, finishery, fabuła, rola świateł i wiele więcej, a także możliwość pobranie i dzielenia się własnymi pomysłami z ludźmi na całym świecie.

DISTINGUISHED ROSTER – Zmierz się z szeroką gamą gwiazd WWE w największym rosterze w historii, w tym CM Punk,"Stone Cold" Steve Austin, Sheamus, Undertaker, Mankind, Chris Jericho, Big Show i Mark Henry

SURPRISES IN STORE – Ogłoszenia, dodatkowe funkcje gry, wiele niespodzianek do pobrania.

Nie wiem czy wszyscy czytają newsy dlatego też postanowiłem dodać taki mały news związany z grą.

Nie rozumiem, o co chodzi z tym WWE Live... Zapewne tego "trybu" dotyczyć będą łamane barierki i ring. Tylko jaka w tym będzie rola gracza? Ponadto mam nadzieję, że Universe będzie jeszcze lepsze, gdyż 2.0 biło na głowę 1, lecz znudziło mi się po przejściu wszystkich PPV w roku.

WWE Live to po prostu nazwa systemu dzięki któremu gra staje się jeszcze bardziej realistyczna, dzięki właśnie żywszemu komentarzowi, czy sytuacją jak łamane barierki, zniszczony ring ;)

akerdrugi.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE Live to nie będzie przypadkiem multiplayer przez siec?

Liczę też na dopracowanie Universe, co prawda obecnie i tak prezentuje się świetnie, ale można to jeszcze dopracowac chociażby usuwając "bug" który pozwala by jedna postać walczyła o wszystkie pasy brandu na jednym ppv.

Ogłoszono już rostery gry:

WWE Superstars (Era PG):

John Cena, Randy Orton, CM Punk, Undertaker, The Rock, Brock Lesnar, Triple H, Chris Jericho, Dainel Bryan, Cody Rhodes, Sheamus, Wade Barrett, Rey Mysterio, Zack Ryder, Dolph Ziggler, R-Truth, Kofi Kingston, The Miz, Jack Swagger, Santino, David Otunga, Kane, Kevin Nash, Christian, Mark Henry, Sin Cara, Epico, Primo, Hunico, Ted DiBiase, Great Khali, Heath Slater, Jinder Mahal, Justin Gabriel,

Divy:

Eve Torres, Kelly Kelly, Bella Twins, Kharma, Beth Phoenix, Alicia Fox

WWE Superstars (Era Attitude):

Steve Austin, The Rock, Triple H, Undertaker, Shawn Michaels, Bret Hart, Eddie Guerrero, Edge & Christian, New Age Outlaws, Road Warriors, X-Pac, Vince McMahon, Shane McMahon, Mankind, Dude Love, Cactus Jack, Big Show, Kane, Davey Boy Smith, Vader, Mark Henry, Ken Shamrock, Godfather i Big Bossman.

Divy:

Trish Stratus, Lita, Stephanie McMahon

Według mnie roster wygląda przezajebiście. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie Shawna dokupić z DLC, a postacie takie jak Shane McMahon gorąco zachęcają do gry. Ponadto Epico, Primo, Hunico, Mahal... Rostery prezentują się znacznie lepiej niż przed rokiem. A jakie wasze zdanie?

to jest przeciek, nie ma sie co podniecac bo to nic oficjalnego

tu jest oficjalny

http://wwe.thq.com/roster

Moje oczekiwania co do gry to: (porownuje to z SVR 2011 bo WWE 2012 nie mam odtwarzacza.

-większy roster div i superstar

-wiecej rodzai meczów: ambulance i woogole

-mozliwosc Battle Royal

-SIn Cara

ChomikImage.aspx?k=1339140&t=634743613436267044&id=337055050&vid=337055050&loc=PL

Już nie mogę się doczekać aż WWE13 pojawi się w sklepach.Napewno chciałbym żeby dodali do rosteru Lorda Tensaia a także by można było zagrać Laurnaitisem.Do gry oczekiwania mam duże bo SDvsRaw2011 to był nie wypał a WWE12 już lepiej(moim zdaniem).Powinni wprowadzić ambulance i Buried Alive match.To tyle ode mnie dzięki za temat.:)

The Miz jest niesamowity.Wprowadzenie...