Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE 13 - Dyskusja Ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe13.png

Na razie mamy jeszcze bardzo dużo czasu do premiery gry, bo przecież z jakieś pół roku, lecz w najbliższym czasie powinny zacząć pojawiać się pierwsze informacje na temat kolejnej gry WWE. Do tego czasu podzielcie się, jakie macie oczekiwania co do kolejnej odsłony gry.

Z mojej strony oczekuję:

-Możliwość chodzenia po całej arenie w Falls Count Anywhere Matchu, (Czyli na przykład przez widownię do korytarza)

-Długo wyczekiwanego Strecher Matchu, który moim zdaniem mógłby okazać się strzałem w "10"

-Road to Wrestlemania takimi zawodnikami jak np.: Wade Barrett, CM Punk

-W Road to Wrestlemania opcja grania dwoma zawodnikami (jak w wersji 2010 John Cena i Triple H)

-Obecność legend pokroju Shawna Michaelsa bez konieczności ściągania go z DLC

-Ulepszenie Universe Mode (obecne jest dobre i o wiele lepsze od pierwowzoru, lecz nudzi się po pewnym czasie gry)

Z mojej strony to chyba byłoby na tyle. Teraz wasza kolej ;)
  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kotleten

15

• kk1997

12

• patryniu

9

• FIZ

7

Top użytkownicy w tym temacie

Z tego co pamiętam to w tym roku zrezygnowano z Road to Wrestlemania, a wracamy do starego dobrego story mode. Jeżeli wykonają to dobrze, to jestem za.

tak nie ma byc w tym roku RTWM. Ma byc 6 meczowa walka div , Road Dogg podobno ma byc . Licze na wiekszy roster w tym roku bylo ok ale duzo brakowalo . Chchailbym ok 80 zawodnikow + divy a jak zwykle bylo 65 :( i ledwo 6 div. Chcialbym takze ulepszony WWE universe ale w tym roku byl nawet ok :) i oczywiscie Y2J,Khaliego(jak im bedzie sie chcialo),Mahala,Usos i Priomo i Epico

• Styl:  Jasny

W WWE 13 skupią się na erze attitude więc można liczyć na legendy z tej właśnie ery i dlatego między innymi jest zapowiedziany Road Dogg. Mi się bardzo podobał tryb RTWM więc nie bardzo chce żeby z tego zrezygnowali, ale jak zrezygnują to pewnie dadzą coś jeszcze lepszego. Wczoraj gdzieś przeczytałem, że EA ma przejąć prawa do robienia gier WWE, ale raczej jak ma to nastąpić to o WWE 14 o ile będzie to miało dalej taką nazwę :P Oczekiwania są takie jak rok w rok czyli oczekujemy dużo dużo, a dostajemy niewiele, ale i tak się z tego cieszymy ten rok będzie pewnie taki sam, ale i tak będzie to wyczekiwanie :P

Napewno jest sporo oczekiwań co do kolejnych SVR których nigdy chyba nie spełnią ;) Może po całej hali to przesada wątpie w takie coś ale mogło być jak w SVR 2007 chyba co można było wychodzić za bande w rogu i tam sie ciulać. Chciałbym realistyczną walke , żeby dłużej leżeli , żeby się jakoś zwijali w różnych miejscach a do tej pory dwa tryby zwijania w miejscu i po każdej akcji wstają po 10 sekundach oprócz po finisherze. Chciałbym żeby chociaż były przy wyborze zawodnika dwa tryby wejścia tak jak u niektórych stroju , że np. jeden jako hil a drugi fejsssss. Ciężko wymienić wszystkie oczekiwania ale jest bardzo dużo do poprawienia i myśle że tak WWE20 będzie już prawie perfekcyjne :)

Ja liczę na:

-Większy roster czyli więcej div i legend

-Więcej stypulacji walk np. Ambulance match

-Faktycznie wolę story mode niż rtwm więc liczę na story mode

-Lepsze DLC

-By wyszło tylko na ps3 i xbox 360

-Oraz ostatnie chodzenie po arenie albo chociaż po widowni

To tyle trochę dużo wiem ale licze że choć połowa z tego bedzie. :)

Ja nic wcześniej nie słyszałem o przywróceniu story mode, więc gdy tak to przemyślałem to uznałem, że faktycznie o wiele lepszy byłby story mode wliczając w to jeden z najlepszych pomysłów w historii (o ile nie najlepszy) GM Mode.

W sumie nie wiadomo może i będzie General Mode.Ale z tego co mi wiadomo to ma to GM będzie polegało na wydarzeniach z ery attitude więc może być nie zła gra.Trzeba przeczekać jeszcze maj i w czerwcu na E3 już dużo będziemy wiedzieć.

• 4 tygodnie później...

W newsach pojawił się pierwszy trailer, co do gry:

http://www.youtube.com/watch?v=Bg6nkv1cR2E

http://www.youtube.com/watch?v=Bg6nkv1cR2E

Jak widzimy teraz główną twarzą gry jest CM Punk, rok temu był Randy Orton. Czy to dobry ruch? I jeszcze jedno, co zaciekawiło mnie w filmiku... Zobaczyliśmy Superplex łamiący ring! Czy takie moźliwości mamy szanse spotkać w WWE 13?

CO do postaci Punka jako twarz gry, jest to tak jak z obecną sytuacji w WWE, na pewno gra firmowana twarzą CM'a będzie lepiej sprzedawalna. Samo promo pokazuje że zmieni się kilka rzeczy, ale na pewno na tym filmiku nie jest pokazane wszystko, ponieważ nie po to by WWE robiło promo "Revolution" wydaje mi się że przygotują dla graczy coś fajnego i całkiem nowego. Pożyjemy zobaczymy, ale jako że sam nabyłem ostatnio PS3 to zamierzam popykać w tą gierkę.

Na oficjalnej stronie WWE są już screeny z gry:

Broken-Barrier.jpg

Ring-Break-2.jpg

Undertaker-Entrance.jpg

CM-Punk-Dive.jpg

Chris-Jericho-Entrance.jpg

Gra wydaje się być z roku na rok coraz lepsza. Widać to zdecydowanie w grafice, szczególnie kiedy łamie się ring i barierki. Gdyby przywrócono fizykę lin (czyli np. spadasz z drabiny kroczem na liny) to już nie miałbym żadnych życzeń.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Łamiący się ring to pewnie będzie jakiś super mega bonus w jakimś trybie czy coś. Barierki powinny trafić na stałe to częstsze zdarzenia. Na spadanie kroczem na liny bym nie liczył, ale kto wie. Tak czy inaczej czekam, głównie ze względu na jakieś kozacki story do RTWM. Zamówię na pewno przy pierwszej okazji : )

Widzę, że z Kartona się niezły gamer zrobił. : ) Ja jak zawsze czekam na kolejną odsłonę tejże gry. Liczę na story z kimś kogo nigdy/dawno nie było. Błagam - tylko nie rok w rok Triple albo Cena. Taki Punk, Ortona też w sumie nie było.. może Ziggler? To by było coś. Grafika jak to ostatnio - coraz bardziej lśniąca i dopieszczona. Ciekawe czy zostaną w sterowaniu z wciskaniem A, czy wrócą do prawej gałki. Mogli by też dodać jakieś nowe ruchy do create a finisher i usprawnić tworzenie areny. Kto wie, może w tym roku pierwszy raz pobawie się w Universe.

Gdyby przywrócono fizykę lin (czyli np. spadasz z drabiny kroczem na liny) to już nie miałbym żadnych życzeń.

Fizyka lin to jedno, ale mi bardziej zależy na możliwości wyrzucenia przeciwnika za ring, na przykład High Crossem, jak to miało miejsce w grze TNA (która, nawiasem mówiąc, ssała pod każdym innym względem).

Co do screenów, to wątpię, żeby wiele z tych nowych super-ultra rzeczy (rozwalanie barierek itp.) było elementami faktycznego gameplay'u. No, może poza Superplexem. Ale reszta to raczej będą cut-scenki w RTWM/Story Mode.

Jak dla mnie rozwalane barierki powinny znaleźć się w grze nie tylko jako scenki. Tym bardziej, że wiele wiele wiele osób oczekuje możliwości lania się po widowni. Ja bym widział to jako nawalanie po schodach i przez jakieś przejście, przechodzenie do holu czy coś w tym stylu. Nadzieje wydawałyby się żmudne, ale skoro jest już coś takiego jak Superplex łamiący ring, to czemu nie to?