Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lesnar-Orton?, Mysterio zawieszony, Y2J na stałe i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy od zawieszenia Reya Mysterio! Został on zawieszony za naruszenie znanej nam już "Wellness Policy", a, że to jego drugie tego typu wykroczenie to zawieszenie obowiązuje przez 60 dni (pierwsze wykroczenie latem 2009). Napewno odczujemy jego brak podczas tygodniówek :lol

:arrow: Niedawno pojawiły się plotki jakoby The Miz miał opuścić WWE z powodu małego udziału jego postaci i czyszczenia rosteru Raw, jednak zostało to wszystko szybko wyjaśnione i ponoc pozycja Miza jest mocna. Ciekawe czy potwierdzą to w Pre-Show'ie ER?!

:arrow: WWE chce aby Brock Lesnar po tym jak rozprawi się z Ceną na swojej drodze napotkał Randy'ego Ortona! Panowie mieliby zawalczyć na tegorocznym SummerSlam!

:arrow: Jeszcze co do Brocka, to jest on zapowiedziany na pierwsze Raw po Extreme Rules tj. na następne wydanie czerwonej gali.

:arrow: Co do programów to na ER ma skończyć sie program Daniela Bryana i Sheamusa - kolejnym rywalem Irlandczyka ma być Alberto Del Rio.

:arrow: Dobra wiadomość dla fanów Chrisa Jericho, otóż ma on wrócić na stałe po trasie koncertowej swojego zespołu Fozzy, która odbędzie się latem!

:arrow: Na Smackdown które 24 Czerwca zapowiadana jest walka między Sheamus'em, Danielem Bryanem i Kane'em o pas Wagi Ciężkiej!

:arrow: Mamy nową bardzo słitaśną parę zawodników z WWE! Otóż Tamina spotyka się z Darrenem Young'iem! Trafił swój na swego... znaczy się, powodzenia w związku :)

:arrow: Buyrate Lockdown - 17,000.

:arrow: Nowe video od Michaela Tarvera, nie wiem czy to piosenka czy swego rodzaju promo, bo oglądalem bez głosu, bo mecz!:

http://www.youtube.com/watch?v=BZRUBvzhv8A&feature=player_embedded#!

:arrow: Dawno newsow nie było, więc rating ostatniego Raw z poneidziałku wyniósł równe 3.0!

:arrow: Na Raw pojawił się także Edge! Federacja chce podpisać z nim nowy kontrakt na takich zasadach jak z Shawn'em Michaels'em, który pozwoli nam epizodycznie, ale dużo częściej niż dotychczas samego zainteresowanego. Miałby on inkasować 300.000 dolarów rocznie!

:arrow: Wygląda na to, że Marella i Ryder oficjalnie stworzyli Tag Team o nazwie: Team CoBro!

:arrow: Pewnien fan na Twitter'ze spytał Dean'a Ambrose kiedy stoczy on walkę z Mick'iem Foley (dla mniej zorientowanych ostatnio mieli oni pare spięć na Twittku). Oto co odpisał:

Nie. Ja już wygrałem. Złamałem go i wyprowadziłem mu pare uderzeń w klawiaturę!

:arrow: Kontuzja Beth Pheonix, przez którą straciła ona tytuł Div jest tylko storyline'owa!

:arrow: Apropo div to pas Beth odebrała Nikki Bella! Wcześniej w newsach pisałem, że piękne siostrzyczki miałyby rozstać się z federacją. Pas dla jednej z nich może być miiłym pożegnaniem, albo zaprzeczeniem co do plotek. To zobaczymy niedługo.

:arrow: Jak coś to bijcie Turka nie mnie, ale w spoilerze daje plakat No Way Out, który jest kozacki.

57811639277316742952320.jpg

:arrow: Karta na Extreme Rules:

Extreme Rules Match

Brock Lesnar vs. John Cena

World Heavyweight Championship

2-out-of-3 Falls Match

Sheamus © vs. Daniel Bryan

WWE Championship

Chicago Street Fight Match

CM Punk © vs. Chris Jericho

Falls Count Anywhere Match

Randy Orton vs. Kane

WWE Intercontinental Championship

? Match

Cody Rhodes vs. Big Show ©

Pre-Show

WWE United States Championship

Singles Match

Santino Marella © vs. The Miz

:arrow: Nie wykluczone, że firma EA przejmie od THQ prawa do gier wideo od WWE!

:arrow: Kelly Kelly niedawno osiagnęła 500.000 fanów na Twitter'ze.

:arrow: Finisher Antonio Cesaro nosi nazwę Gotch Style Neutralizer.

:arrow: Zack Ryder narzekał na Twitter'ze, że WWE zedytowało jego show i ocenzurowało go czy coś, jednak pretensje Rydera najpewniej są również częścią storyline'u a nie prawdziwym niezadowoleniem.

:arrow: Hulk Hogan chce pozwać stronę internetową TheDirty.com, na której pojawiły się zdjęcia z sex taśmy, na której widnieje jego facjata. Zdjęcia oczywiście usunięto już ze strony, ale dla Was je znalazłem i daje w spoiler jakby ktos chciał sobie popaczeć ;)

hoganst1.jpg

hoganst2.jpg

hoganst3.jpg

I tymi optymistycznymi fotkami kończymy dzisiejsze newsy, zapraszam do czytania oraz komentowania, udzielania się w dyskusjach oraz komentowania Oficjalnej Dyskusji Extreme Rules!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Hacjend

1

• Deep

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Mysterio zawieszony - i tak gówno to daje skoro ma kontuzję i nie występuje, a brak kasy za zawieszenia nadrobi występem w jakimś dziecięcym RS. Zawieszenie akurat minie na jego powrót. Jeśli WWE zwolni miz'a to całkowiecie da dupy. gośc promuje fedkę gdzie się da i pałęta się poświecie rozdając autografy itp. Oczywiście to tylko plotki, bo Mike ma mocną pozycję by go zwalniać. Orton vs Lesnar - może za mikrofonem nei będzie źle, ale w ringu to na pewno rewelacji nie będzie, chociaż moze jakaś niespodzianka będzie i Brock coś wyciśnie z Randall'a. Jak się skończy program Bryan - Sheamus to pewnie oznaczać będzie, ze Daniel podczas draftu trafi na RAW. A tam może feud z Punkiem - no to by było dobre. Po tej trasie Chris z pewnością zdobędzie już pas WWE, bo na ER to raczej ta opcja odpada. Patrząc na to co było na Lockdown to ilość wykupień i tak jest dobra. Vince coś sprowadza co raz to nowych (starych) zawodników, a ratingi jak stały, tak stoją. Ale patrząc na walki z tego RAw to nie dziwne, że ludzie nie chcą tego oglądać. Ten segment Edge'a był całkiem spoko - takie małe nawiązanie, że proma Punk'a :D Team'owi Marelli i Ryder'a mówię NIE :!: Mi się wydaje, że zdobycie pasa przez Bellaskę to przyjemne zakończenie dla nich i na ER zobaczymy nową mistrzynię, Beth. O plakacie NWO już pisałem, a ER zostawię sobie na niedzielę. No mpobierzemy Smack'a to zobaczymy jak tam wygląda ten finisher Claudio. Hogan w sądzie i tak wiele nie zdziała, ale może jakąś kaskę od strony skasuje. A te zdjęcia i tak są bardzo H** jakości :D.

Trzymaj fanie komenta byś nie płakał :D

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Zawieszenia Mysterio dla nas nie będzie wielką tragedią, gdyż on nie występuje, ale dla jego fanów to katastrofa. W sumie to Rey dla mnie nie był nigdy mocnym punktem WWE. Zobaczymy czy to zawieszenie będzie miało swoją przyszłość na dalszą karierę małego smoka :8 Miz vs. Santino o pas US. Nie wiem jakie są plany WWE, ale Miz powinien wygrać ten pas i ponownie zaczynając od małych kroków docierać do samego szczytu. Chociaż ta walka odbędzie się jako Pre-Show, a więc Santino może zatrzymać pas. Brock Lesnar vs. Randy Orton? Bardziej podoba mi się jak niszczy Jana, ale jak rozniesie trochę Ortona to i tak będę zadowolony. Jestem ciekawy czy te plotki okażą się prawdą. Skoro później zajmie się Randy'm to z Ceną co się stanie? Pas WWE? No cóż.. Dawno go nie miał. News z tym, że WWE chce podpisać z Edge'm taki sam kontrakt jak z HBK'em już był, ale być może zapomniało Ci się, bo newsów przecież nie było aż 6 dni.. Czy Team CoBro może zostać nowym mistrzem Tag Team? Pewnie takową szansę dostaną.. Firma EA przejmie produkcję gier WWE? Jeśli wyjdzie to lepiej, a EA jest lepsze to ta zmiana wyjdzie na dobre :) Sex taśma Hulk Hogan? BLEEEE :lol

Dzięki :t_up:

I tymi optymistycznymi fotkami kończymy dzisiejsze newsy, zapraszam do czytania oraz komentowania, udzielania się w dyskusjach oraz komentowania Oficjalnej Dyskusji Extreme Rules!

DOKŁADNIE!!!!!!! Ruszaj swoje cztery litery.

Raczej wątpię, że Reya zwolnią. Nawet jeśli zawieszą go za trzecim razem co będzie równało się ze zwolnieniem to i tak wszystko obije się po kościach i wszyscy o tym zapomną. Vince stracił by na tym dużo, a po za tym Ryjek jest jedną z czołowych gwiazd nawet jak nie walczy to promuje na wszystkie sposoby federację. A po za tym czy ktoś wierzy w jego zwolnienie ? To samo z Mizem. Nie zwolnią go, nie mają do tego podstaw. Ten koleś również promuje federację: to jakieś występy, to pojawienie się w programach, urodzony celebryta. Po za tym sądzę iż jego pozycja znowu za niedługo się podniesie i będziemy oglądać go w regularnych walkach nawet z jakimś pasem. Patryniu pisał, że feud Lesnara z Ortonem byłby dobry przy micku, ale ja uważam inaczej. Orton po turnie totalnie spadł z umiejętnościami przy majku jest totalnie nudny a Brock też jakimś wirtuozem nie jest. W dodatku nie wiemy w jakiej fizycznej formie jest obecnie Brock. Wszystko wyjaśni się już na PPV ER. Mimo wszystko sądzę, że dadzą Chrisowi pas by mógł go później stracić na rzecz zdobywcy walizki MITB a następnie pojechać w trasę z zespołem. Team CoBro zapewne pokręci się trochę przy pasach Tag Team, ale jako mistrzów zwyczajnie ich nie chcę ! O plakacie NWO już się wypowiedziałem a OD ER zostawię sobie na jutro. Dzięki za newsy.

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...