Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1000 od Housse'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Finally po roku i pięciu miesiącach udało się dobić do magicznej granicy pierwszego tysiąca. Na początku po trochu komentowało się newsy, divy, czasem coś napisałem w tematach hyde-park'owych, z czasem zacząłem wstawiać wyniki, z początku House Show'y a z czasem i tygodniówki i PPV, nie tylko WWE i TNA, ale również innych mniej znanych federacji. Na szczęście nie tyle i nie byle jakich jak Droops :D. Na początek oczywiście podziękowania dla adminów, którzy to forum stworzyli, dzięki czemu mogę napisać tego posta. Były wzloty i upadki, ale forum nadal stoi i dosyć dobrze się trzyma. Wspomnę również o aktualnych, którzy trzymają władzę i porządek, czyli Norbi, Luba. Podziękowania również dla Hacjenda a.k.a PinHead'a, który na początku udzielił kilku rad co do pisania wyników a i czasem poprawiał, dzięki czemu nabrałem wprawy i już potem nie było problem, z czasem również wstawialiśmy wyniki na "zmianę", niestety potem miał bodaj jakiś wyjazd no i zostałem sam, przynajmniej oficjalnie, bo sporo osób też wrzuca wyniki, jak mają czas, jeśli jakiegoś nie ma. Kiedy Prototype objął funkcję moderatora i szukał newsmanów zgłosiłem się do niego i tak wyszło, że dobrze mi idzie (chyba : D ), teraz chwilowa przerwa, ale w maju wracam oczywiście, no i przy okazji otrzymałem moderatora na wszystkie wyniki, za co również mu dziękuję. No i oczywiście miło się dyskutuje o speedway'u! Jeszcze wracając do początków to pozdrowienia dla Rejden'a, który prześwięcił mnie dwoma warnami za idiotyczny spoiler obrazkowy z RR, dzięki czemu potem się nawróciłem i zmotywowałem. Dzięki również dla Ledger'a, za kilka avków, sygnatur, pogaduchy na gg, tu również kłania się Vader. No i nie mogę zapomnieć o fanfanfan'ie, który sporo rozkręcił dyskusję, a teraz trzyma pieczę nad newsmanami, więc i nade mną :P. Podziękowania również dla takich osób jak Pietrek, dzięki któremu mamy logo stronki, patrynia, za masę linków już od wczesnych godzin rannych, Kotleten'a za sporo raportów, którym pisanie zapewne pochłania czas a mimo to stoją one zawsze na wysokim poziomie, dla Xeb'a i Sebu, którzy często swoimi docinkami, wypowiedziami, sarkazmami zazwyczaj na SB, wprowadzają trochę luzu. Mr. Underson'owi za Power'a i newsy. Bremu za sporo ciekawych dyskusji o TNA i WWE. Jeśli chodzi o WCE, to swoją przygodę rozpocząłem Rey'em Mysterio, którym na backstage'u pisałem eseje i opowiadania, znudził się więc po jakimś czasie przyszedł czas na Miz'a, którego ostatecznie oddałem Xeb'owi z braku czasu, a nie chciałem go trzymać. Teraz jest Sheamus, którym piszę mi się najlepiej, miałem pas, teraz straciłem, ale nie na długo! W maju wracam i będzie rozpierducha. Podziekowania tutaj dla Tuptusia oraz Tomeq'a, czyli byłych booker'ów, dzięki którym e-feud był i jest jaki jest, czyli bardzo dobry, mimo kiedyś przejściowych problemów. Na koniec dam naszych forumowych "redaktorów", czyli Turka i Droopsa, którzy prowadzą swoją audycję, było ich ju bodaj 50, więc spora liczba, sam miałem epizod, gdzie wystąpiłem w jednym z odcinków, co wspominam bardzo miło. Fajnie, że w ogóle podjęliście się takiej inicjatywy, co urozmaica i forum, a i pozwala świeżym trochę zapoznać się z wrestlingiem no i posłuchać opini innych na temat aktualnych wydarzeń. Ok to chyba koniec, tak więc miło spędziłem tutaj to prawie półtora roku i mam nadzieję, że minimum drugie tyle tutaj dalej będę, tym razem może uda się szybciej dobić do 2000, zobaczymy, więc jeszcze raz dzięki za wszystko, każdemu, który w jakiś sposób udziela się i dokłada cegiełkę do rozwoju forum. Poniżej jeszcze lista osób, które w jakiś sposób zapamiętałem, a i dokładają się do rozwoju forum.

- Piledriver

- Clown

- Deep

- TadziuU

- Edgar

- Ziomal

- Yao

- Peri

- Bane

- Blazi

- Mysciak

- DonCarlos

- Patey

- Kazek

Jeśli kogoś zapomniałem, to z góry przepraszam, kolejność, losowa, jeszcze raz dzięki!

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• LC Edgar

1

• fanfanfan

1

• Housse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

dla Xeb'a i Sebu, którzy często swoimi docinkami, wypowiedziami, sarkazmami zazwyczaj na SB, wprowadzają trochę luzu

Zapomniałeś dodać, że to ja nauczyłem tego Xeba. :lol

A tak całkiem poważnie, to gratuluje tysiączka, myślałem, że masz to już dawno za sobą. Jesteś - według mnie - jednym z "najfajnieszych" userów tego foruma, jedna z nielicznych osób z którymi nigdy się nie pokłóciłem, o ile nie jedyna :D

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja podobnie jak Sebu myślałem, że wynikami juz dawno udalo Ci się dobić do 1000 postów, a tu proszę - to nastąpiło dopiero dziś. Zawsze taka liczba postów obojętnie w jaki sposób zdobyta (masz mój przykład) jest wyczynem godnym podziwu, dodatkowo u CIebie przez okres napisania tyle postów udało się uniknąć spięcia z Sebu, więc należą się dodatkowe brawa.

W podziekowaniu zrobiłeś mniej wiecej to co ja, wyszczególniłeś najbardziej znaczące dla Ciebie postacie tego forum, stąd bardzo mi miło, że zostałem wymieniony w przemowie. Od zawsze mieiśmy dość ciepłe relacje, ale jesteś typem osoby, która raczej z nikim nie miala na pieńku, co też jes godne podziwu - w końcu na tym forum łatwo wdać się w kłótnię czyż nie Sebastianie (zdanie kieruję do Pana, który napisał posta powyżej)? 8)

Podsumowując to wielkie gratulacje, dzięki za wyszczególnienie i w pewnym sensie docenienie mojej pracy, oraz życzę Ci, aby praca na forum dalej dawała Ci przyjemność (oczywiste jest, że newsy przyjemność Ci będą dawać, bo wkońcu jestem twoim szefem :8 ).

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

W moim przypadku to powinienes uzyc czasu przeszlego czyli "dokladalem" sie do rozwoju foruma :P ... A co do ciebie to fajnie, ze dochodza kolejne osoby z pokazna iloscia postow, ktore dalej dzialaja. O tobie za wiele nie wiem ale wiem jedno, ze jak wiekszosc tutaj, nie pozarlismy sie o nic. Gratuluje i zycze dalszych sukcesow i sporej dawki checi na dalsze dzialanie, bys nie byl jak niektorzy, co zdezerterowali ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png