Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #31

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

CrashDaynewlogokopia-2.png

:arrow: Jesteśmy po Saturday Night CrashDay #3! Niewątpliwie największym wydarzeniem tej gali był powrót legendarnej stajni - Destination! Od razu narobili oni wiele szumu przerywając Main Event gali, a powstrzymac ich musiał Bret Hart za pomocą ochrony.

:arrow: Destination swój powrót budowało już od poprzednich tygodnii przez m.in. fałszywe informacje o kontuzji Miza oraz zwolnieniu Andersona! Sprawa jest głębsza, ponieważ nic nie było wiadomo o tym zarządowi - nie uniknione, że Destination będzie musiało wytłumaczyć tę sprawę.

:arrow: Z Destination pojawił się również Ric Flair, który przed Main Event'em podarł koszulkę sędziego dla Randy'ego Ortona i poinformował go, że nie jest już sędzią specjalnym walki wieczoru. Otóż Flair kłamał, Orton miał być sędzią tej walki, a mimo to nikt nie przerwał tej "szopki" ze strony 2xHall of Fame'era i jak widzieliśmy Orton zasiadł przy stole komentatorskim zamiast latać w biało czarnej koszulce w ringu. Dodatkowo całą sytuację potwierdził swoją wypowiedzią Batista!

:arrow: Nie sposób odejść jeszcze od Destination. Za swoje wypowiedzi znowu bardzo korzystne recenzje zbiera Mr. Anderson! Widać, że nadal przy mikrofonie czuje się świetnie, jednak wyglada na to, że to nie on będzie potencjalnym reprezentantem Destination, który miałby bezpośrednio "zająć się" pasem WCE i Randy Ortonem.

:arrow: Niedawno na BS zaiskrzyło pomiędzy Batistą, a The Rockiem! Kiedy Rock przyszedl do studia telewizji ESPN nagrać reportaż w studiu zobaczył Batistę, który to zastąpił Johnsona! Po zdjęciach ponoć doszło do małego spięcia między zawodnikami, pewnie gdyby nie ochrona doszłoby do rękoczynów.

:arrow: Co pokazują newsy powyżej 2/3 Destination nie marnują czasu (nie licząc Rica Flaira, który pojawił się w ostatnim speechu Batisty). Jednak po gali nadal czekamy na występ The Miza! Miz póki co jest jedna wielką niewiadomą i federacja oczekuje od niego trochę więcej niz tylko pojawienie się na gali.

:arrow: Dobre recenzje otrzymał The Rock! W czasie przerwy zastanawiano się, czy kontynuować z tym panem współpracę, jednak ostatnie CrashDay oraz forma zawodnika na BS znacznie przybliża go do nowego kontraktu - stary wygasa mu z końcem czerwca!

:arrow: Nie można zapominać o mistrzu WCE! Randy Orton już oficjalnie został zapowiedziany jako gość najbliższego odcinka powracającego show - "WCE Real Talk Show!" Po pokonaniu Undertakera zawodnik nadal pozostaje na Topie i napewno będzie miał nam wiele do powiedzenia.

:arrow: Jednym z tych, których Bret Hart wybrał do walki z Destination na następnej gali jest John Cena! Sam zawodnik nie ukrywa, że chce po prostu wypaść jak najlepiej, oraz ostatnio skrytykował poczynania Rocka, który zapowiedział, że nie chce walczyć przeciwko Destination. Cenę to zdenerwowało i jego odpowiedź do Rocka podwyższyła jego znaczenie w federacji, bo jak nazwał to Bret, było to po prostu na najwyższym poziomie.

:arrow: CM Punk niedługo może otrzymać wielką dla siebie szansę! Federacja nie widzi dla niego miejsca w obecnym tłoku, jaki dzieje sie w Main Event'cie, ale Punk to bardzo solidny zawodnik i nie wykluczone, że niedługo zobaczymy go jako pretendenta do pasa Continental! Wszystko zależy od niego samego!

:arrow: Kolejnym zaśługującym na pochwałę jest Sting! Doświadczony zawodnik pewnie pokonał SCSA i teraz jest gotowy na nowe wyzwania, sam zaczął już uderzać do nowego Continental Championa - Shawna Michaelsa!

:arrow: A właśnie! Jednym z największych, jeżeli nie największym wygranym ostatniej gali był nowy Continental Champion! HBK nie krył wzruszenia w wywiadzie na naszą stronę internetową. Powiedział m.in., że to dla niego wielkie wyróżnienie, szczególnie, że osiągnął coś w federacji, w której od początku nie był największą gwiazdą. Gratulacje Shawn!

:arrow: Na gali powrócił również przedstawiciel dywizji high fly! Meksykanin, AeroBoy, który kiedys już pokazał na co go stać w WCE staje do walki o miano pretendenta do pasa Continental. Droga nie będzie jednak łatwa, swoją postawą musi on przekonać do siebie zarząd aby dostać nagrodę, bo obecnie można po nim oczekiwać tylko szybkiej i ciekawej akcji wysokich lotów!

:arrow: Zack Ryder zaliczył wygraną w debiucie, co bardzo podbudowało samego zawodnika. Nie wykluczone, że dalsza duża aktywność może wyprowadzić go bardzo wysoko!

:arrow: Brock Lesnar, czyli człowiek, który może czuc się nie doceniony. Nadal czeka on na konkrety ze strony federacji, jednak jak obiecuje zarząd na najbliższej gali dostanie on dość sporo czasu do tego, żeby przekonać do siebie ludzi w WCE!

:arrow: Jedno z rozczarowań to The Undertaker! The American BadAss miał tutaj dzielić i rządzić, a tym czasem nie widać go na backstage'u i nie uniknione, że bardzo ciekawe plany dla tego zawodnika poszły do kosza.

:arrow: No i pora na kolejnego, który po CrashDay ma wiele do przemyślenia. Mianowicie były już Continental Champion - Sheamus stracił pas, jednak przy formie jaką prezentował za swojego panowania możemy oczekiwac od niego nieustannej walki aby odzyskać co stracił pare dni temu.

:arrow: Niektórzy pewnie zauwazyli, że dość sporo osób kręci się wokół ewentualnej możliwości zostania pretendentem do pasa Continental, nie wykluczone, że już na CrashDay zobaczymy jakąś zbiorową walke. Może się to powtórzyć także na PPV.

:arrow: Jesteśmy po tygodniówce, ale wiele osób oczekuje już PPV! Wiadomo, że zobaczymy jeszcze dwie tygodniówki, a dopiero większą galę spod znaku WCE!

:arrow: Karta na najbliższą galę pojawi się na backstage'u max. w przeciagu 2 dni, jednak możliwe, że zobaczycie ją już dzisiaj!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Tuptuś

1

• fanfanfan

1

• Housse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Destination powróciło, zrobiło sporo szumu w federacji i teraz wszystko się kręci wokół nich. Oczywiście jest to dobre dla federacji, gdyż teraz BS będzie o wiele bardziej aktywny niż zwykle, przez co show też powinno być dobre. Gratuluję nowemu mistrzowi Continental! Newsy jak zawsze ciekawe i dla niektórych powinny być pouczeniem, aby wkońcu zacząć coś pisać.

Dzięki i czekam na kartę :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wszystko fajnie i pięknie newsy dobre i obifcie, kontrakt mi się kończy w czerwcu :P Podobają mi się i tak trzymajcie... Jedno co mi się nie podoba to nowe logo CrashDay... Sorry panowie ale to jest k***a rip loga z gry, zrobiłem wcześniej dość niezłe logo na CD, nikt nie miał zarzutów i na pewno nie było ripem, nie mówie "dajcie moje bo sie napracowalem" bo mam to gdzies ale zmiencie to bo razi w oczy ;)

Nie wiem skad to logo sie wzielo nad galą, a w zasadzie to wiem: Xeb. Pierw dałem z twoim logiem bo mi też ono dużo bardziej leży, ale przypomniałem sobie, że pod galą było inne to zmieniłem, ale fakt - to liche :lol Już zmieniam//Fan

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

No tak jak Tupak wspomniał logo raczej średnie, co do samych newsów to sporo ciekawym informacji, szczególnie o Destination, zapowiedzi nowych feudów, pushe, czyli wszystko to co trzeba. Gratulację, dla nowego mistrza Continental, należało się, bo lamiłem na BS :P.

Co do

możemy oczekiwac od niego nieustannej walki aby odzyskać co stracił pare dni temu.

Oczywiście, że walka będzie trwała nadal.

akerdrugi.png