Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Egzaminy Gimnazjalne 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No więc jak już wiadomo we wtorek niektórzy piszą egzaminy gimnazjalne. Stresuje się ? Powtarzaliście już coś ? Na ile punktów liczycie ? A może starsi koledzy rzucą jakąś złotą radą co warto powtórzyć itd. :roll:

U mnie dzisiaj jako takie przygotowania ruszyły. Czytam powtórzenia z działów. Na odwrót niż z moją klasą bardziej obawiam się Matematyki niż Polskiego gdyż na próbnych z tegoż przedmiotu miałem ledwo koło 50%. Bardzo chciałbym napisać na mniej więcej 70 punktów rekrutacyjnych, by dostać się tam gdzie chce :roll: Wasza kolej ;)

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vejder

14

• Lontek

10

• TheWix1674326040

5

• SweetChinMusic

2

Top użytkownicy w tym temacie

Powiem tyle. Nowa formula ssie. Prawda, falsz wielokrotny wybor. Szkoda gadac. Wlasnie na serio zaczynam powtarzac. Wczoraj wrocilem z Torunia z warsztatow chemicznych. Kto ma fb widzial. Anyway. Ja licze na okolo 75% probne co prawda kiepsko ale zepne sie i napisze. Po za tym jest to pierwszy w takiej formie wiec moze bedzie latwiej...

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Na odwrót niż z moją klasą bardziej obawiam się Matematyki niż Polskiego

Serio Twoja klasa bardziej obawia się polskiego niż Matematyki? :o To jest czarna magia, której nigdy nie zdołam opanować. Próbne z polskiego wyszły mi dośc przyzwoicie, jak zepne poślady to powiniem go dobrze napisać (tym bardziej, że te właściwe egzaminy są zazwyczaj łatwiejsze od próbnych). Z histą to samo, moje klimaty więc powinno być dobrze. Środa będzie najgorsza, bo jak już wspominałem, ja tego kompletnie nie ogarniam i muszę liczyć na szczęście. Angielski to pikuś.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Jako "ten starszy" powiem, żeby to olać i podejść do testu na luzie. Te testy i tak sprawdzają nie tyle wiedze co inteligencje, także zwłaszcza mam tutaj na myśli polski, jeśli potraficie logicznie myśleć to można łatwo pocisnąć kit czy inteligentnie przepisać argumenty z tekstów pomocniczych i egzamin zaliczony spiewająco, aczkolwiek z tego co wiem to teraz macie tą nową formułe więc może być trudniej. Z drugiej strony te punkty są potrzebne tylko po to, żeby dostać sie do danej szkoły, z tym że jak test jest trudny, to jest trudny dla wszystkich, więc wszyscy mają odpowiednio mniej punktów. Poza tym moim zdaniem nie warto wybierać szkół o nie wiadomo jakim poziomie, bo prawde mówiąc niewiele zyskacie z wyjątkiem problemów ze zdaniem do następnej klasy (znajomi którzy poszli do śląskich technicznych właśnie sie o tym przekonują ;) ), bo papierek to papierek, na ewentualnych studiach liczy sie tak samo, nie ważne z jakiej szkoły jesteś... Ja do swoich egzaminów jak i ocen podszedłem "minimalistycznie" czyli wyciągłem ile sie dało te cztery przedmioty które mi sie liczyły, a reszte olałem totalnie, testy poszły mi dobrze mimo że sie nie uczyłem i w efekcie w zapisach do szkoły byłem piąty na liście i bez problemu dostałbym sie do właściwie każdej szkoły.

Co do Sebastiana i tego że próbne egzaminy są zwykle trudniejsze, w zeszłym roku było odwrotnie ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Ja także boje się środy, co do angielskiego. To z podstawowym będzie prosto 39/40 i 40/40 a z rozszrzonym troszkę gorzej 34/40 i 35/40 z obu próbnych. Mam nadzieję, że jednak wszystko będzie proste. A ze matematycznych to geografia miałem maksa na próbnych i bio są prościutkie :)

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Moich kolegów boli... brzuch ze stresu, ja z tego zalewam, bo do tego podchodzę na luzie tak jak to napisał Piledriver. Ogólnie nie mam jakiś problemów z tymi testami i nie ma co się napinać.

dolphl.jpg

c1e2b9509d14854a43527823a73f5fd4.jpg?1334949965

Niech moc będzie z nami :8

Jutro jest chyba dla mnie najważniejszy dzień gdyż muszę nadrobić punkty, które stracę na matematycznym i przyrodniczym teście. Angielski będzie prosty. Z historii na próbnym miałem 26/29 bez żadnego przygotowania, więc trzeba dziś powtórzyć co nieco aby osiągnąć podobny wynik. Polski to bardziej test na myślenie niż na rzeczywistą wiedzę więc liczę na owocny dzień :roll:

Chciałem życzyć wam wszystkim powodzenia ! Trzymajcie się.

Ja wczoraj przechodziłem przez panikę. Zajrzałem w zeszyt 'Jezu będę miał 0 punktów' Ale dzisiaj po szkole już jest git i na luzie :)

CM Punk

To ja ze swojej strony życzę wam łatwego testu, i obyście nie mieli tak jak myw w tamtym roku, prawie samej historii no chyba że komuś by to pasowało :| nie stresujcie się, i jeszcze raz powodzenia ;)

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Chciałem życzyć wam wszystkim powodzenia ! Trzymajcie się.

Ja wczoraj przechodziłem przez panikę. Zajrzałem w zeszyt 'Jezu będę miał 0 punktów' Ale dzisiaj po szkole już jest git i na luzie :)

To ja właśnie na odwrót :) Mamy z matematyki na końcu podręcznika zadania powtórzeniowe. I tak na około 10 robiłem +-7.No to myślę, że gitara. Dzisiaj przychodzę na matematykę, a nauczycielka daje nam takie zadania, że moje ego -10 :waving:

To ja ze swojej strony życzę wam łatwego testu, i obyście nie mieli tak jak myw w tamtym roku, prawie samej historii no chyba że komuś by to pasowało :| nie stresujcie się, i jeszcze raz powodzenia ;)

Teraz jest osobny test z historio - wosu i Polskiego ;)

Teraz jest osobny test z historio - wosu i Polskiego ;)

O kutfaaa :D nie interesowalem nawet tym i nie wiedziełam, że aż tak to pozmieniali:/ się znaczy coś tam o zmianach słyszałem ale nie znałem szczegółów:D No to teraz już wgl. głupie te testy są :)

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Wogóle jest 6 części :)

1.Wos-historia

2.Polski

3.Fizyka, biologia, chemia itp

4.Matma

5.Angielski podstawowy

6.Angielski rozszerzony

CM Punk

I każdego dnia piszemy pod dwa. Mówiłem już, że boje się środy?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Też się boje środy :| Testy są na myślenie, nie będzie trudnych zadań bo nie wszystkie szkoły mają wysoki poziom nauczania.

CM Punk

Też się boje środy :| Testy są na myślenie, nie będzie trudnych zadań bo nie wszystkie szkoły mają wysoki poziom nauczania.

Co to obchodzi tych co układają test. Mają podstawę programową i trzeba było ją przerobić. Nie dało rady to peszek :roll: