Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW, Extreme Rules, Orange Sport i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Stone Cold Steve Austin przyznał, że skłonny jest do stoczenia jeszcze jednej walki w WWE, gdyby tylko znalazł się dla niego odpowiedni przeciwnik.

:arrow: Oto zaktualizowana karta na Extreme Rules w związku z wydarzeniami z RAW:

Extreme Rules Match

Brock Lesnar - John Cena

Chicago Street Fight Match

WWE Championship

CM Punk - Chris Jericho

2 Out of 3 Falls Match

World Heavyweight Championship

Sheamus - Daniel Bryan

:arrow: Na Smackdown dodana do karty ma być kolejna walka. Prawdopodobnie będzie to Extreme Rules pomiędzy Kanem i Randym Ortonem.

:arrow: WWE zarobiło 1,3 mln dolarów na Buy-Racie Wrestlemanii i jest to nowy oficjalny rekord.

:arrow: Za tydzień odbędzie się 3-godzinne RAW. Jak na razie wiemy, że czeka nas

Podpisanie kontraktu pomiędzy Johnem Ceną i Brockiem Lesnarem

:arrow: Po zakończeniu RAW odbył się Dark Match, w którym CM Punk pokonał Chrisa Jericho przez DQ.

:arrow: WWE postanowiło przywrócić PPV No Way Out. Odbędzie się ono 17 czerwca.

:arrow: Rating ostatniego Smackdown wyniósł 1.5, co jest bardzo słabym wynikiem.

:arrow: Brock Lesnar na Extreme Rules zaprezentuje się w nowym stroju.

:arrow: W newsach podawane było, że urodziny obchodziła Vickie Guerrero. John Cena zaśpiewał jej sto lat, lecz wszystko zepsuł CM Punk, który zgniótł tort na twarzy Vickie.

:arrow: Na spotkaniach Creative Teamu coraz częściej mówi się o feudzie John Cena - Daniel Bryan!

:arrow: Po RAW nagrano walki na Superstars

Match nr 1

Eve Torres vs Kelly Kelly

Match nr 2

Jack Swagger vs R-Truth

Match nr 3

Jinder Mahal - Yoshi Tatsu

:arrow: A tutaj wyniki:

Match nr 1

Eve Torres pokonała Kelly Kelly

Match nr 2

R-Truth pokonał Jacka Swaggera

Match nr 3

Jinder Mahal pokonał Yoshi Tatsu

:arrow: TNA na Orange Sport emitowane będzie we wtorek o godzinie 21:00! Sprawia to, że opóźnienie między Orange Sport i Impactem będzie wynosiło zaledwie 5 dni.

:arrow: Traci Brooks prawdopodobnie pożegnała się z TNA, gdyż usunięta została z oficjalnego rosteru.

:arrow: Kurt Angle zamierza zrobić sobie krótką przerwę po Lockdown. Powinniśmy go zobaczyć tuż przed Sacrifice.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Droopi

1

• czibamba

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

Austin już od dłuższego czasu przyznaje, że mógłby stoczyć jeszcze jeden mecz gdy tylko WWE by go o to poprosiło. Istnieje jeszcze jednak jeden warunek, czyli przeciwnik. Najczęściej wymienia się tutaj CM Punka. Przed ewentualnym starciem obydwu panów Punk miałby przejść heel turn i rozpocząć program z Hall of Famerem. Wydaje mi się, że Punk vs Austin to bardzo prawdopodobne, może już na WM 29 lub 30. Steve zapewnia, iż w stu procentach jest sprawny, może kiedyś będzie nam dane się o tym przekonać.

Już nie mogę doczekać się gali Extreme Rules. Zaledwie 3 walki zostały zapowiedziane, a zapowiadają się bardzo, bardzo interesująco. Pojedynki mają fajne, dobrze dobrane stypulacje także myślę, że WWE nie zawiedzie nas poziomem walk. Rating ostatniego Smackdown jest fatalny. Przypomnijmy, że był to odcinek emitowany na żywo i według mnie powinien przebić poprzednie wyniki oglądalności, a tu taka niespodzianka. Widziałem ten nowy strój Brocka i nie podoba mi się on. Dziwnie będzie się oglądało wrestlera w stroju zawodnika MMA i to jeszcze na wstępie w stypulacji Extreme Rules.

Dzięki za newsy, mogłeś je jednak nieco rozbudować :).

Widziałem ostatnio Impact na Orange Sport, i mogę powiedzieć, że całkiem nieźle to wygląda. :)

SCSA chcę stoczyć jeszcze jedną walkę w WWE, więc Vince powinien już biec do niego z kontraktem. Trudno założyć w jakiej jest obecnie dyspozycji, lecz ratingi pewnie po jego występie podskoczą, a WCE Universe będzie miała powód na wydanie kolejnych dziesiątków zielonych dolców czy czego tam... Na RAW John Cena oko w oko z Brock'iem. Można się spodziewać połamania stołu tylko kto to uczyni? Już wkrótce. Cena śpiewa sto lat, a Punk gniecie tort na twarzy Vickie. Czy może być coś lepszego? :lol Cena vs. Bryan? Tylko nie to. Daniel jest fatalny. Cena jest zbyt dobry. Niech CT, a przynajmniej Vince do tego nie dopuści. Dlaczego nie mam Orange Sport? Z chęcią zobaczyłbym sobie TNA z polskim komentarzem i jeszcze z tak małym opóźnieniem..

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Oczywiście.
    • Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
  • Dodaj nową pozycję...