Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Sacrifice 2012 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA Sacrifice

scaled.php?server=267&filename=sacrificebgz.jpg&res=medium

13 Maja 2012

Orlando, Florida, Impact Wrestling Zone

Theme song:

Oficjalna karta

TNA World Heavyweight Championship

Ladder Match

ppv1a.jpg

Rob Van Dam vs. Bobby Roode ©

Singles Match

ppv2.jpg

Kurt Angle vs. AJ Styles

TNA World Tag Team Championship

Tag Team Match

ppv3.jpg

Kazarian & Christopher Daniels vs. Samoa Joe & Magnus ©

Singles Match

ppv4.jpg

Jeff Hardy vs. Mr. Anderson

Singles Match

ppv5.jpg

Bully Ray vs. Austin Aries

TNA Women's Knockout Championship

Singles Match

ppv6.jpg

Brooke Tessmacher vs. Gail Kim ©

TNA Television Championship

2 on 1 Handicap match

ppv4a.jpg

Robbie E & Robbie T vs. Devon s
lig48.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yo

2

• Hacjend

1

• Brem

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Karta póki co prezentuje się nieźle. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł, aby RVD przejął pas. Co prawda - pojawiła się taka informacja w newsach, ale myślę (że przynajmniej na tą chwilę) taka sytuacja nie będzie miała racji bytu. Dalej - walka o pasy TT. Walka co prawda z tyłka wzięta, ale ringowo będzie na pewno ok. Nie widzę innego wyjścia z sytuacji, jak obrona pasów przez aktualnych mistrzów. Angle-Styles: podobna sytuacja jak u góry. Brak jakiejś ciekawszej podbudowy w ostatnim czasie zostanie wynagrodzony zapewne bardzo ciekawym pojedynkiem. Obstawiam zwycięstwo Kurt'a. Anderson-Hardy: Mam nadzieję, że nie doprowadzi to do turnu tego pierwszego. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Ray-Aries: Kolejne starcie, które może wypaść co najmniej nieźle. To dopiero początek konfliktu, czekamy na dalszy rozwój sytuacji. Z drugiej strony wydaje mi się, że Austin winien częściej bronić swojego pasa. Tyle, że brak poważnego kandydata jest sporym problemem. Co do KO - nie mam wątpliwości, że Gail obroni pas. Swoją drogą - ciekawe, kto będzie o niego konkurował później. Jedyną kandydatką wydaje się być Mickie James, która chyba nigdy nie przegrała czysto z Kim. Chyba, że sprowadzą jakąś byłą KO, co byłoby bardzo ciekawe.

Jako że nie oglądam już TNA a chciałbym być w miarę na bierząco więc mam kilka pytań apropo tej karty. Bo nie wszystko da się wywnioskować z wyników rraportów na naszym forum. Tak więc najwazniejsze pytanie. Skąd się wzięła walka Angle vs Styles? Jest jakaś podbudowa tego feudu? No i w sumie to samo pytanie apropo walki Hardego z Andersonem. O co tu chodzi? Po co to? Ktoś przeszedł heelturn?

• Styl:  Jasny

Jako że nie oglądam już TNA a chciałbym być w miarę na bierząco więc mam kilka pytań apropo tej karty. Bo nie wszystko da się wywnioskować z wyników rraportów na naszym forum. Tak więc najwazniejsze pytanie. Skąd się wzięła walka Angle vs Styles? Jest jakaś podbudowa tego feudu? No i w sumie to samo pytanie apropo walki Hardego z Andersonem. O co tu chodzi? Po co to? Ktoś przeszedł heelturn?

Przecież to TNA - oni lubią dawać nie wiadomo co, nie wiadomo skąd :D Angle vs Styles nie ma absolutnie żadnej podpory, z tego cowiem, bo również odechciało mi się TNA po Lockdown. Choinka wie skąd ta walka, ponoć Angle zaanonsował ją na Twitterze =)) k***a toż to przecież żałosne. Z tego co wiem to nie było nawet żadnego segmentu czy starcia między tą dwójką. Co do Anderson'a i Hardasa to doszło do spięcia podczas 4 Corners między nimi i wyskoczył Hogan zaanonsować że będą się tłuki na Sacrifice. I właśnie takie coś sprawia, że ludzie olewają TNA. Pozatym turny z dupy to specjalność TNA, bo niby kiedy na ten przykład Face turn przeszedł Austin Aries. To, ze zaatakował bo Ray podczas F4W'a to odrazu face i znikąd w teamie Garrett'a ns Lockdown :?: Brak słów.

Edytowane przez Gość

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Hardy i Anderson od jakiegoś czasu mają ze sobą na pieńku. Przegrali walkę o pasy tag-teamowe podczas pierwszego Open Fight Night, przy czym trochę się posprzeczali. Następnie zmierzyli się w 4way'u z Roodem i RVD, gdzie stawką było miano walki o najważniejszy pas federacji. Początkowo wspólnie atakowali mistrza, ale po chwili zaczęli się wzajemnie obijać. Taki typowy feud. Jak na razie żaden z nich nie przeszedł turn'u, ale niewykluczone, że tak się stanie.

Angle i Style mieli niedawno swoją walkę na Impact. Wygrał ją Kurt, ale po interwencji (na ringu pojawili się Daniels i Kazarian) Od tego czasu chce pojechać AJ'a bez interwencji z zewnątrz.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jako iż ostatnio obejrzałem dwa Impacty z rzędu to pomyślałem że warto by coś napisać. Ogólnie karta na Sacrifice mi się podoba.Mimo iż wiele walk jest z dupy to szczerze mało mi przeszkadza gdyż takie pojedynki jak Styles vs Angle mimo iż są znikąd to tylko zachęcają mnie do sprawdzenia tego PPV.Jedyne czego tylko nie chcę oglądać na tym PPV to 2 on 1 Handicap match o TV Tittle.Kompletnie nie kupuje Robbiego E ani tym bardziej Robbiego T.Mam nadzieje że ta walka szybko się skończy i mnie nie zanudzi na śmierć.Walka o Knockout Championship nie najgorsza ale zamiast Tessmacher widziałbym Velvet.Ogólnie Gail Kim strasznie słabo prezentuje się obecnie w TNA. W WWE mimo iż nic nie znaczyła to walki robiła całkiem fajne i dobrze się ją oglądało.Bully Ray vs. Austin Aries to walka na którą najbardziej czekam.Aries jest najlepszym zawodnikiem obecnie w TNA i świetnie się go ogląda.Ray również jest bardzo dobry w swoim gimmicku.Walka ta zapewne wypadnie dobrze a nie zdziwię się jak będzie najlepsza na gali.Jeff Hardy vs. Mr. Anderson to kolejna walka na którą czekam.Obaj wrestlerzy potrafią zrobić świetne widowisko i uważam że jeżeli dostaną sporo czasu na walkę oraz zakończy się ona czysto to może być to jedna z lepszych walk TNA gdyż oni są w stanie zrobić coś niesamowitego.Jednak znając życie Panowie i tak nie pokażą wszystkie na co ich stać gdyż TNA na tak mało znaczących galach(dziwne ale tak jest).Kazarian & Christopher Daniels vs. Samoa Joe & Magnus © to kolejna walka po której nie wiem co mam się spodziewać.Niby Panowie potrafią walczyć,nieźle się ich ogląda ale obawiam się że dostaną mało czasu i gówno z tego wyjdzie.Kurt Angle vs. AJ Styles walka znikąd ale bardzo chętnie ją obejrzę gdyż uwielbiam oglądam i raczej tutaj powinniśmy dostać coś dobrego. Może wreszcie ten feud nabierze jakiegoś głębszego sensu ale obawiam się że ten pojedynek jeszcze dobrze się ie odbędzie a już zostanie przerwany przez story z Dixie.No i walka o pas TNA pomiędzy Bobbym a RVD'ym na którego nie mogę patrzeć.Walka za pewne nie będzie zła lecz tradycjna w wykonaniu RVD czyli taka która niczym nie zaskoczy typowy ladder match z przewracaniem drabiny,upadkami poza ring i nieczystą wygraną Roode'a.Podsumowując gala zapowiada się jak na Sacrifice bardzo dobrze i jak narazie o wiele bardziej ciekawiej od Over the limit.

#SmartFanZone