Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #30

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

CrashDaynewlogokopia-2.png

anderson.jpg

:arrow: Zaczynamy od zwolnień w WCE! Niestety, ale z federacją musiał pożegnać się były WCE oraz Tag Team Champion – Mr. Anderson! Ken ponoć miał problemy z alkoholem, czego federacja nie ma zamiaru tolerować i kontrakt z zawodnikiem został w trybie natychmiastowym rozwiązany!

:arrow: Los Andersona podzielił również jego ostatni przeciwnik – Mick Foley! Mick po genialnej walce Green Bay Horror na Apocalypsis odniósł poważne obrażenia i z tego powodu robi sobie przerwę od wrestlingu! Nie wykluczone jest jednak, że kiedy zdrowie Micka ulegnie poprawie znowu zobaczymy go w ringach WCE!

119.jpg

:arrow: Ponad to z federacją pożegnał się także Aerostar i Wade Barrett, obaj panowie mieli być obecnie niewykorzystywani i nie było sensu blokować ich dalszych karier. Kolejnym, którego zabraknie na pierwszej gali jest Triple H, który rozwiązał kontrakt by poukładać sprawy rodzinne. Powodzenia w przyszłości.

:arrow: Na backstage’u bardzo pozytywne recenzje zebrał feud pomiędzy John’em Ceną, a CM Punkiem. Pomimo, że to John potencjalnie go wygrał, to Punk nadal jest bardzo rozchwytywany. Niedługo obaj znowu dostaną szansę zaistnienia, co pokazuje karta na Saturday Night CrashDay #3!

douvip.png

:arrow: W poprzednich newsach była wzmianka o głównym mistrzu federacji, ale nie można zapominać o tym, że na Apocalypsis po pas International sięgnął Sheamus! Ponoć The Celtic Warrior ma teraz mieć luźniejszy okres, kiedy będzie go mniej w walce. Może to okazać się nieprawdą, gdyż na najbliższą galę zablokowano mu walkę właśnie o tytuł mistrzowski z… Człowiekiem o którym news poniżej.

Shawn_Michaels.jpg

:arrow: Sexy Boy! Heart Break Kid dostanie szansy sięgnięcia po swój pierwszy tytuł w WCE! Michaels nie ukrywa podekscytowania, co można było zauważyć po jego notce na Twitter’ze, która poniżej:

Michaels w walce o pas International? Chętnie uczynił bym z tego Ladder Match, jednak to nie ode mnie zależy. Chyba będę musiał sięgnąć po pas w zwykłej walce. Trudno.

27749-batista.jpg

:arrow: Człowieka powyżej raczej nie trzeba wam przedstawiać. Batista po średnio udanym początku w federacji zrobił duże wrażenie na zarządzie swoja ostatnią wypowiedzią na backstage’u! Mówi się, że to mogą być nowe, jeszcze lepsze czasy dla Animala

:arrow: Stone Cold Steve Austin to zawodnik, który w swoim życiu wiele już osiągnął, ale nie wykluczone jest, że zostanie wplątany w feud z inną epicką gwiazdą, jednak inne głosy mówią, że może on teraz poświęcić się dla promocji jakiegoś młodego zawodnika. Jak będzie – zobaczymy!

Sting.jpg

:arrow: Wciąż niepewna jest pozycja w federacji Stinga, któremu kończy się kontrakt. Sam zawodnik chciałby podwyżki, na co zarząd WCE nie za bardzo było stać, ale przy odejściu wielu zawodników możliwe, że Sting złoży swój podpis na nowym kontrakcie.

1_Dolph.png

:arrow: Duże nadzieje są stawiane przed osobą Dolpha Zigglera. Ten młody talent od razu pokazał się zarządowi swoją gadką z dobrej strony i nie uniknione, że niedługo może czekać go push.

scaled.php?server=837&filename=ryder13.png&res=medium

:arrow: Do szeregów Wrestle Championship entertainment dołączył Zack Ryder! Broski słynny ze swojej działalności w internecine nie omieszkał pozostawić przyjścia do WCE nieskomentowanego. Oto co napisał w stronę swoich fanów:

WCE #SSSIIICCCKKK Zobaczycie mnie na następnej gali! #WeWantRyder #WWWYKI

324713the-rock.jpg

:arrow: Kolejnym, o którym nie można zapominać jest The Rock! The Brahma Bull przerwę wykorzystywał aktywnie, bo nagrywał nową reklamę maszynek Gilette. Rocky jednak wrócił już do rzeczywistości i federacja wierzy w jego dobrą formę!

jeff-hardy_1

:arrow: Ostatnio Daniel Bryan, Rob Van Dam, Christian i Jeff Hardy mało angażują się w życie federacji. Nie odpowiedzieli oni również na pytania co do ich przeszłości w WCE, dlatego nie będą brali udziału w walkach na Saturday Night CrashDay, jednak przy odpowiednim zrekompensowaniu ostatniej ciszy będą mogli liczyć na miejsce na gali!

3649594_display_image.jpg?1291942724

:arrow: Do federacji powrócił jeden legendarny zawodnik! Jest nim sam The Undertaker! American BadAss ma poważne plany co do swojej kariery w federacji, nie bez powodu od razu na starcie dostaje walkę z samym obecnym mistrzem – Randy Ortonem!

randy+orton+wwe+champion+actual.JPG

:arrow: Big Evil to nie jednyne zmartwienie Ortona. Jako Main Event trzeciej gali Saturday Night CrashDay została ogłoszona walka o miano pretendenta do jego tytułu! Zmierzą się w niej same wielkie gwiazdy, w dodatku będzie to Fatal Four Way, Elimination Match! Będzie się działo! Sam Orton skomentował swoją walkę z Undertakerem tak:

Big Evil? Po walce ze mną będzie znany jako kolejna ofiara Legend Killera!

WWE-Champion-The-Miz-the-miz-michael-mizanin-17266025-315-390.jpg

:arrow: Wiadomość z ostatniej chwili! Mike „The Miz” Mizanin miał lekką kontuzję, która jednak może wywołać u niego nawet miesięczną przerwę! Miz podczas nieobecności wyjedzie w trasę po krajach Europy m.in. uda się do Polski, Niemiec, Czech czy też na Słowację!

:arrow: Na koniec karta oraz to czego można się spodziewać na najbliższym Saturday Night CrashDay, które oficjalnie już 21 Kwietnia!:

1. Dolph Ziggler vs. Zack Ryder vs. Chris Jericho

2. HBK vs. Sheamus – WCE International Championship Match

3.Stone Cold Steve Austin vs. Sting

4.The Undertaker vs. Randy Orton – Non Title Match

5.Batista vs. The Rock vs. CM Punk vs. John Cena –Fatal Four Way Eliminination No. #1 Contender’s Match for the WCE Championship!

+

1.Przemówienie Randy Ortona po Apocalypsis.

2.Powitanie debiutujących zawodników przez Breta Harta.

3.Jeden mały-wielki powrót do federacji!

I wiele wiele więcej!

Zapraszamy do czytania i komentowania newsów oraz udzielania się na backstage'u! ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Piledriver1674325991

1

• Marcineq

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy przeczytane i jak na powrót wydają się optymistyczne. Praktycznie dla każdego coś się znalazło. Jest sporo dobrych zawodników, którzy mogą tutaj sporo namieszać, a więc do boju! Karta WCE bardzo fajna. Kilka ciekawych walk, a szczególnie ta ostatnia. Życzę powodzenia! :)

Heh jak zwykle od razu na głeboką wode mimo że nie zdarzyłem nawet napisać posta ;) W dodatku znowu Orton, to chyba bedzie moja czwarta walka jako Undertaker z Ortonem, przynajmniej będzie o co zaczepić posta :) Miło że w końcu wracacie, chociaż szkoda że część graczy odeszło, teraz za to ciężkie zadanie przed wami, bo gale muszą naprawde trzymać poziom i być na czas i ogólnie WCE musi nabrać prestiżu jaki miało kiedyś żeby znowu zachęcić graczy, więc powodzenia bo będzie wam potrzebne.

Newsy jak newsy, bardziej takie ogólne co jest oczywiste, cieszy mnie że w końcu Michaels dostał walke o pas bo Marcinowi idzie coraz lepiej, a tak jakoś sie złożyło że najlepszy wrestler w historii nigdy nie miał szczęścia do właścicieli na tym forum, więc naprawde życze powodzenia Marcinowi. Ja ze swojej strony po raz kolejny bede starał sie nie zmarnować kolejnej szansy i skopać dupe Patryniowi przy najbliższej nadarzającej sie okazji, chociaż na poczatku bede musiał na nowo ogarnąć postać, ale dam sobie rade, także Patryk szykuj sie na ostry wpierdol ;)

Patryniu/ =))

śmiej sie śmiej, ale tam ci kolorek nie pomoże cwaniaku :P

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Newsy jak newsy. Szkoda, że Anderson i Mick Foley odpadli, no ale cóż, lajf gołs on ;) 21 kwietnia gala, karta podobna do tej ogłoszonej przed zawieszeniem federacji. Michaels wreszcie dostaje Title Shota, i z tego miejsca chciałbym ogłosić, że Michaels tej szansy nie zmarnuje ;) Czekamy na CrashDay!

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Cieszę się, że podaliście karte tak szybko będzie można rozwinąć ładnie feud. Walka co prawda opener, ale Zack ją wygra :) Obiecywać ? Po co jeżeli to z góry wiadomo ? Dzięki :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Bardzo się cieszę że WCE powraca. Newsy jak zawsze na dobrym poziomie no i karta na CD zapowiada się wyśmienicie szkoda że po raz kolejny (chociaż w tedy nie doszło do gali ;p) nie jestem w żadnej walce i będzie mi trudno coś wyskrobać na backu jeśli nie mam żadnej walki/feudu.

Newsy nareszcie newsy, walka z Austinem, trzeba się postarac i piać się wyżej.

sig.png

Tak, tak tak! WCE powraca po przerwie :DD Szkoda że muszę od pcozątku pracować na miano No. 1 Contendera, bo w końcu poprzednio zwycięstwo miałem w kieszeni ... ale nie myślcie sobie że to mnie powstrzyma ^^

Patryniu szykuj się na nadejście złego Jasia :P Niusy poświecone w dużej mierze zawodnikom któzy nas opuscili :( no i oczywiście mamy info odnośnie feudów. Karta prezentuje się nieźle, będzie ciężko z takimi przeciwnikami i szczerze mówiąc gacie mi się napełniają ze strachu, ale na pewno nie odpuszczę ^^