Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lord Tensai, Rock vs. Lesnar na WM29?, Bryan i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy od wiadomości dotyczącej zawodnika, który zadebiutował na Raw: Lorda Tensaia! Ponoć ma on być jednym z ważniejszych ogniw w "People Power", czyli grupie, którą stworzył John Laurinaitis również na poprzednim Raw, ale to nie wszystko! Tensai ma feudować z samym WWE Championem - CM Punkiem! Nie wiadomo jednak czy będzie on dostawał szanse na pas, czy może będzie to coś na wzór człowieka, który Punka ma zmęczyć i poobijać, a o pas walczyć ma Jericho.

:arrow: W spoilerze wyniki dzisiejszego tapingu Smackdown!:

Match 1

2 on 1 Handicap Match

David Otunga & Mark Henry pokonali R-Truth'a

Match 2

No DQ WrestleMania Rematch

Randy Orton pokonał Kane'a

Match 3

Ryback pokonał lokalnego wrestlera

Match 4

Non-Title Match

Big Show © pokonał Heath'a Slater'a

Match 5

Non-Title Match

Kelly Kelly pokonała Beth Phoenix©

Match 6

#1 Contendership for WHC Title

Sheamus nie może użyć Brogue Kick'a

Alberto Del Rio pokonał Sheamus'a przez DQ

:arrow: No to jeszcze wyniki dzisiejszego NXT!:

Match 1

Percy Watson pokonał Tyler'a Reks'a (w/Curt Hawkins)

Match 2

Natalya pokonała Kaitlyn

Match 3

The Usos (Jimmy Uso & Jey Uso) pokonali Darrena Young'a & Titus O'Neil'a

:arrow: A macie jeszcze wyniki z SuperStars!:

Match 1

R-Truth pokonał Heath'a Slatera

Match 2

The Usos pokonali Curt'a Hawkins'a & Tyler'a Reks'a

Match 3

Hunico pokonał Tyson'a Kidd'a (w/Justin Gabriel)

:arrow: Teraz coś odnośnie powracającego Brocka Lesnara. Podpisał on roczny kontrakt z WWE i przez rok ma mieć zagwarantowane około 30-35 występów. Co więcej najpewniej zobaczymy go na Wrestlemanii 29. Jacyś rywale dla niego?! Na ten moment wymieniany jest... The Rock! Mało?! O taaak! Mówi się, że walka mogłaby toczyć się o... WWE Championship!

:arrow: Głównym powodem tego, że Sheamus pokonał Daniela Bryana w 15 sekund na Wrestlemanii jest to, że WWE chciało zrobić coś czego nikt by się nie spodziewał. Udało się...

:arrow: W każdym razie walka o której mowa w newsie wyżej nie miała być w żaden sposób karą dla Daniela Bryana, nadal jest on ceniony wśród zarządu.

:arrow: Dean Ambrose pokonał JTG w Dark Matchu Raw.

:arrow: W dodatku Dean Ambrose przed Raw wygłosił swoje promo! Ponoć w ciagu najbliższych miesięcy mamy zobaczyć go na Raw w TV!

:arrow: Dwa newsy powyżej dotyczą tego co przed Raw, za to po tej gali widzowie zobaczyli starcie pomiędzy Sheamus'em, Big Show'em i Randy Orton'em, a Danielem Bryan'em, Cody Rhodes'em i Kane'em wygrane przez tych pierwszych!

:arrow: A tutaj filmik z Danielem Bryanem w roli głównej i jego mini speech po Dark Match Main Event'cie Raw:

http://www.youtube.com/watch?v=nNhTzUNr9jM&feature=player_embedded

:arrow: Na Raw powrócił Abraham Washington! Proponował on Markowi Henremu współpracę, miałby być on jego managerem!

:arrow: 23 Kwietnia w Detroit, Michigan odbędzie się 3 godzinne Raw, ponieważ będzie to ostatnia gala czerwonego brandu przed Extreme Rules! Na ten event zapowiedziana jest walka Chris Jericho & Kane vs CM Punk & John Cena. Zapowiedziane są również niektóre gwiazdy Smackdown!

:arrow: Do walki zapowiedzianej na najbliższe Smackdown pomiędzy Sheamus'em, a Alberto Del Rio dodany został pewien warunek, a mianowicie jeżeli ADR wygra tę walkę dostanie szanse walki o pas znajdujacy się w rękach Sheamusa najpewniej już na ER!

:arrow: Maria Menounos podczas walki na Wrestlemanii miała brązową plamę na swoich spodniach, a to przez sztuczną opaleniznę i make-up na twarzy Eve Torres, który poprostu zostawił ślad.

:arrow: Ciekawi was ile WWE wydało na fajerwerki podczas Wrestlemanii XXVIII? Kosztowały one niemal 500tys. dolarów.

:arrow: Rima Fakih, pamiętacie? Tak to Miss America 2010 i uczestniczka ostatniej edycji Tough Enough! Podpisała ona kontrakt z WWE, co powiedziała w wywiadzie jeszcze przed Wrestlemanią!

:arrow: Ja to zauważyłem, wy może też. W każdym razie na Raw po tym jak Chris Jericho wylał piwo na CM Punka wszedł w niego niskim dropkick'iem, tyle, że wykonał to jedną nogą, bo drugą poślizgnął się na rozlanym na macie piwie. Napisał on na twitter'ze, że nigdy nie popełnia błędów, a tak naprawdę to... udawał pijanego CM Punka :lol

:arrow: Zack Ryder dodał notkę na Twitter'ze, w której pisze o zastąpieniu Eve Torres inną divą u swojego boku:

"Headed home to the LI for a few days. I gotta get @EveMarieTorres out of my head. The best way to get over a girl is to get under another. I guess I need to find a new girlfriend. Which Diva should I go after?"

:arrow: Yoshi Tatsu na Twitter'ze mocno najeżdża na Lorda Tensaia. Poniżej jego 3 wpisy, których nie tłumaczę, bo raczej każdy zrozumie:

"Who is Lord Tensai's young boy!? At first I should kick his head off. Just bring it!!!"

"I just wanna let you know Lord Tensai is NOT Japanese. I'm REAL Japanese!!!"

"Open challenge to Lord Tensai from @YoshiTatsuWWE"

:arrow: Na Smackdown najprawdopodobniej zobaczymy promo Damiena Sandowa, zawodnika FCW, który niedługo ma zadebiutować na gali niebieskiego brandu.

:arrow: W spoilerze informacje odnośnie występu pewnego człowieka na Smackdown:

Otóż na SD zadebiutował Ryback (Skip Sheffield) pokonując w krótkim squashu lokalnego zawodnika.

:arrow: Kevin Nash na Twitter'ze opublikował swoją Top3 najlepszych walk na Wrestlemanii XXVIII. Na pierwszy miejscu umieścił walkę Hell In A Cell, na drugim walkę o pas WWE, a na trzecim Rock vs. Cena. Dodał również następujące słowa: "Hey Cole, Diesel-Backland 8 seconds. Dotyczy to tego, że Michael Cole po walce o pas WHC na Wrestlemanii powiedział, że była to najszybsza walka o główny pas w historii federacji. Diesel w listopadzie 1994r. pokonał Boba Backlanda w walce o WWF Championship w 8 sekund.

:arrow: David Otunga oczywiście za pośrednictwem Twittera napisał, że może niedługo zgarnąć title shota na pas Stanów Zjednoczonych w związku z jak to nazwał "Team Johnny Era".

:arrow: Randy Orton złamał barierę miliona fanów na Twitter'ze. Napisał on specjalną notkę w której podziękował wszystkim za dotarcie do 7 cyfr!

:arrow: Planowane walki na galę Extreme Rules umieszczam w spoilerze!:

WWE Championship Match: CM Punk © vs. John Cena

Steel Cage Match: Randy Orton vs. Kane

:arrow: Prezydent UFC - Dana White przyznał się, że ogladał WM, ale nie dla walki Punk vs. Jericho, tylko głównie dlatego, że jest dobrym przyjacielem z The Rockiem!

:arrow: Rating Raw wyniósł 3.43, dla przypomnienia ostatni odcinek przed WM miał rating 3.04.

:arrow: Za to rating ceremonii Hall of Fame wyniósł 1.86.

:arrow: Podczas meczu NBA pomiędzy Miami Heat, a Philadelphią 76'ers, który odbył się w Miami można było uslyszeć charakterystyczne dla Daniela Bryana: "YES!". Czyżby ludzie po WM udali się na meczyk?

:arrow: Wczoraj zmarł Hall of Fame'er WWE - Chief Jay Strongow. Miał 83 lata, w federacji wystepował w latach 1979-83.

:arrow: Impact Wrestling na Orange Sport - o tym już wiemy. Dzisiaj została ujawniona godzina emisji, 2 godzinne show będzie można obejrzeć w każdy piątek od 18 do 20.

:arrow: Nowa dyskusja pt.: "Lesnar wraca na stare śmieci!":

viewtopic.php?f=73&p=265020#p265020

:arrow: "Quizowy Tournament by Pietrek" - Zapraszam do wyrażania swoich opini i zapisywania się!:

viewtopic.php?p=265071#p265071

Zapraszam do czytania i komentowania! ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

2

• Deadmanfan

2

• patryniu

1

• Droopi

1

Top użytkownicy w tym temacie

Lord Tensai vs. CM Punk. Już na samym początku Lord ma dostać taką szansę? A może będzie tak jak z Sheamus'em. Na początku rozwala wszystkich, a później zdobywa pas WWE. Pierwsza jego walka odbyła się na RAW i mogę stwierdzić, że będą z niego ludzie, o ile WWE tego nie spieprzy. Co do samego przeciwnika to chyba zbyt daleko WWE chcę się posunąć, no ale to tylko moje zdanie. Rock vs. Lesnar o pas WWE. Powrót do przeszłości? Zdecydowanie tak! Cieszy mnie, że ten chłopak zdecydował się wrócić do WWE, odpocząć od MMA i powalczyć trochę w stylu Vince'a. Czekam na jego pierwszą walkę, gdyż może być ciekawie. Jeśli Rock nie ulepszy się w stylu walki to ta walka na WM może okazać się podobna do tej z Ceną. Daniela Bryan przegrywa walkę w 15s. WWE chciało zrobić niespodziankę, ale to chyba była przesadza. Takie coś można było dać do walk div, a nie o główny pas SD. Washington powraca i jestem ciekawy czy zdobędzie on kilka minut na antenie dla swego show, o ile jeszcze istnieje. Muszę jeszcze raz obejrzeć walkę div. Ślad makijażu Eve na spodniach Marii =))

Cena w walce o pas WWE. Dlaczego mnie to nie dziwi? Przecież John już dawno tego "złota" na swoich zielonych barkach nie trzymał. Jeśli dojdzie do takowej walki to niech to będzie jakaś ciekawa stypulacja, a nie jakiś Singles Match. Co do drugiej walki to można się tego spodziewać :P

Fan powraca do niusów i od razu z mocnym akcentem. Dzięki :t_up:

Jak coś to ta akcja, po której został ślad na spodniach Marii była wtedy, kiedy Torres sidziała oparta o narożnik i Maria&Kelly ją po twarzyczce tak tyłeczkami ten tego :P Dzięki za komenta!//Fan

Musi być z wysokiego 'C', bo w końcu za mnie pisze ;P // Housse

Dzięki za newsy ; )

No cóż , Tensai to jak wiadomo A Train , w całej karierze w WWF/E , miał tylko IC , i teraz miałby dostać TS na pas WWE ? Coś mi się nie chce wierzyć , ale kto wie , WWE zaskoczyło mnie podczas ostatniego RAW aż dwa razy więc kto wie ; )

O wynikach SD , NXT itd się nie wypowiem bo nie wiem jak dodawać Spoiler. Czyli wszystko jasne , Lesnar będzie występował w WWE już coraz częściej , nie wrócił żeby być raz i zniknąć jak Goldust . Cieszy mnie to , brakowało mi Brocka , podobnie jak wszystkim fanom WWE . Tak , co do Bryana i Sheamusa to udało się WWE mnie zaskoczyć ...negatywnie . Kara to była bo jak można przegrać tak szybko walkę na WM i to jeszcze o pas ? : / .

JTG kompletny brak pushu , nie jestem tym zdziwiony jeszcze Train i Lesnar będa na RAW to JTG może wylecieć a powinien być na SD bo tam nuudyyy. Ten Ambrose , pomijając że nie wiem kto to jest też powinien dołączyc do SD , wiadomo czemu. Kiedy ostatnir az heele/heelowie wygrali w Dark TT matchu ? Ciekawe co z Henrym , Abraham miałby być jego managerem a niektóre newsy mówiły że Marek po WM kończy karierę , no zobaczymy . No nie jestem przekonany do tej walki , nie lubię ani Sheamusa ani Alberto , będe się pewnie nudził . Nie zauważyłem nawet tej plamy na Marii zastanówmy się dlaczego ... a - nie oglądałem walki div bo tam nie ma co oglądać ( nie , nie jestem gejem ) . 500 tys na fajerwerki ?! Ich chyba po...ło ... No ale pewnie z biletów 6x tyle dostali ; ). No tak Miss America podpisała kontrakt z WWE , a kiedy podpisze Elżbieta II , i Dżoana Krupa ? -.- . Ha , i tak akcje Jericho & Punk na RAW były znakomite : ) . Nawet ciekawe to story Zack & Eve , przyznam że nie jest nudno ; ) . Yoshi Tatsu vs Lord Tensai ? Jestem na tak o ile to nie będzie Squash ; ). Już się mówiło wcześniej że ten Sandow zadebiutuje i nic z tego . Ach , Nash wraca do żywych , dawno o nim nie słyszałem ; ).

Otunga wgl powinien porzucić swój gimmick kofeinowego maniaka i walczyć , bo jego ringskill oceniam wyżej niż Santino ; ). No brawo Randy , największy sukces w karierze osiągnięty , więc czekamy na Heel turn . To o prezydencie UFC niewiele znaczy. Dobry rating Raw , ciekawe czy kiedyś dobije do 4.0 . Haha YES podczas meczu koszykówki ? : D . Rest In Peace Strongow. Dzięki za newsy ; )

REST IN PEACE ...

O wynikach SD , NXT itd się nie wypowiem bo nie wiem jak dodawać Spoiler.

W pełnym edytorze odpowiedzi masz nad miejscem na tekst cały BBCode lub:

[/ spoiler] bez przerwy po tym drugim spoilerze ;)

Nie zauważyłem nawet tej plamy na Marii zastanówmy się dlaczego ... a - nie oglądałem walki div bo tam nie ma co oglądać ( nie , nie jestem gejem ) .

Uwierz, że walka dała się podobać, trwała dłużej od walki o pas IC i działo się równie dużo co w tej walce, więc jakbyś chciał popatrzeć na poziom div, na który da się patrzeć, to polecam jednak zobaczyc walkę.

500 tys na fajerwerki ?! Ich chyba po...ło ... No ale pewnie z biletów 6x tyle dostali ; ).

Z biletów 8.9mln. zielonych.

W dodatku nie bardzo rozumiem w twojej wypowiedzi to, że JTG i Dean Ambrose powinni być skierowani na SmackDown? Czy dlatego, że są jobberami i aby walczyli tam zamiast w Darkach, czy po to aby tam stać się gwiazdami co jest raczej marzeniami ściętej głowy? Dzieki za komenta ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jeśli Tensai będzie popisywał się walkami pokroju tej z Riley'em to ja dziękuję. Oglądałem stare walki tego zawodnika i jakoś mi się w ringu nie podobał. Teraz też nie przypadł mi do gustu, nie powinien być angażowany w nic wielkiego. Zresztą jak widać w newsie chcą go angażować w coś ważnego, ale po takiej reakcji publiczności na jego osobę wątpię by nadal chcieli od niego "czegoś więcej". Powrót Brocka ucieszył sporą ilość userów na BGZ i nie tylko. Jakoś specjalnie nigdy go nie lubiłem, był dla mnie w zasadzie taką obojętną postacią. Wiadomo, kiedy walczył w MMA to zawsze mu kibicowałem bo wiadomo, chciało się by wreszcie jakiś wrestler pokazał, że potrafi się bić naprawdę. Fani MMA mogą mówić co chcą, ale sporo osiągnął. Dobra, powróćmy jednak do wrestlingu. Mam nadzieję, że Lesnar nie będzie pokazywał się nam na Raw przez satelitę bo takie występy mnie nie interesują. Ma stoczyć podobno kilka walk przed samą WrestleManią 29 gdzie zapewne wystąpi w main evencie. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy w każdym razie jak zostało napisane w newsie słychać już plotki i snute są domysły z kim Brock mógłby ewentualnie zawalczyć na przyszłorocznej WM'ce. No tak, Rock na Raw obiecał fanom, że zostanie jeszcze kiedyś WWE Champem. Może to jest rzeczywiście znak i obydwaj panowie mają ochotę na stoczenie meczu ze sobą. Na dzień dzisiejszy obstawiałbym zwycięstwo Lesnara bo nie chce mi się wierzyć w to, że Rock jako mistrz WWE występowałby regularnie na tygodniówkach. Jeśli chodzi o Brocka, to myślę że on jednak mógłby częściej pokazywać się w telewizji. Możemy teraz spekulować, opcji jest kilka, a może Lesnar vs Cena? Może być naprawdę różnie. Tak czy inaczej kilkadziesiąt występów na rok to mało. Takim osobom według mnie nie należy się występ na WrestleManii i to jeszcze main event. Jeszcze gdyby stoczyli jakiś pojedynek godny uwagi, to tak... Bo porównajmy np. Rocka do Undertakera. Rock stoczył przed WrestleManią tylko jeden mecz, a Undertaker w ogóle. Walka Cena vs Rock była reklamowana wszędzie gdzie się tylko da i okazała się być średniakiem. Z kolej starcie Undertakera z Triple H'em nie było tak promowane (teoretycznie miała być to mniej ważna walka) a jednak panowie wykręcili coś wspaniałego. Także Rock skradł miejsce w main evencie jednemu osobnikowi, który mógłby pokazać o wiele więcej. Nie chciałbym dlatego by na kolejnej WrestleManii doszło do potyczki pomiędzy Lesnaren a Rockiem i w dodatku o główny pas WWE.

No tak, chyba nikt nie spodziewał się, że Sheamus wygra w 18 sekund. WWE rzeczywiście zaskoczyło fanów, ale też i fani zaskoczyli WWE reakcją na osobę Sheamusa... No i ciekawe teraz czy Daniel zostanie odsunięty od pasa WHC. Alberto wyzwał Sheamusa, jeśli wygra to dostanie titleshota. Chyba że zobaczymy Triple Threat Match np. już na Extreme Rules.

500 tys. na fajerwerki? Przecie za takie pieniążki to ja bym w Polsce profesjonalną federację otworzył :shock: . Dajcie spokój, co na tym świecie się dzieje.

WWE znów zażenowało mnie podpisując kontrakt z Rimą. Znów będziemy musieli oglądać kolejną drewnianą laleczkę? Czy to jest mądre?

Sytuacja na Raw z tym poślizgnięciem się Chrisa była zabawna. To chyba nie było piwo fanie, a wino ale mniejsza o to. Jericho ma zawsze świetne wytłumaczenie, w które często wplątane jest jego poczucie humoru :D.

Kto pójdzie w zastępstwo Eve Torres? A no mówi się głośno o powracającej Layli. Czemu nie? Stałaby się zapewne ulubienicą publiczności i mogłaby rozpocząć feud z Eve.

Muszę się zgodzić z Nashem co do kolejności walk na tegorocznej WrestleManii. Moja pierwsza trójka układa się dokładnie tak samo jak jego.

Mam nadzieję, że WWE nie da Otundze pasa US. To, że dostanie titleshota jest chyba pewne w końcu David jest ulubieńcem Johnnego, lecz mam nadzieję że nie popełnią takiego błędu. Rating Raw w porównaniu do poprzednich tygodni osiągnął bardzo dobry wynik, ale to jednak nie to co kilka lat temu.

Ten Ambrose , pomijając że nie wiem kto to jest też powinien dołączyc do SD , wiadomo czemu.

No właśnie nie wiadomo czemu... Nie znasz gościa i chcesz go na SD? Ja go znam i wiem jak walczy, no ale gdyby był to drewniak typu Khalasa to co? :P

Już dostałem lekcje piwowarstwa od jednego z naszych forumowych meneli i nie było to wino, a... Jack Daniels! :D Dzięki za komenta//Fan!

Mam tylko nadzieje, że walki Tensaia nie będą odbywać się na takiej zasadzie jak Claya. Niech rozpocznie jakiś porządny feud, może być nawet z Punkiem, ale raczej wątpię czy batalia będzie toczyć się o pas mistrzowski. Pas musi zgarnąć Y2J ! O powrocie Brocka wypowiedziałem się w dyskusji, więc tutaj nie ma sensu. Na prawdę głupi powód straty pasa przez Bryana. Mimo wszystko to, go skrzywdzili. Skoro zobaczymy Ambrosa to i Black również powinien się pojawić. Alberto zasługuje na pas i wkrótce powinien, go zdobyć. Nie udało mu się to w poprzednim roku, ale wiemy dlaczego pasa nie dostał. Rima nie nadaje się na Dive. Udowodniła to podczas Tough Enough. Myślę, że divą, która będzie bujać się z Zackiem będzie Layla. Pewnie zacznie feud z Eve. Otunga może dostać shota na pas, ale oby mu, go nie dali ! Czy czasem w walce o pas WWE na ER nie powinien być Jericho ? Mam nadzieje, że Cena shota nie dostanie, bo to Chris na niego zasłużył jak i na tytuł.

deathnotep.png

angle_02.gif

"W dodatku nie bardzo rozumiem w twojej wypowiedzi to, że JTG i Dean Ambrose powinni być skierowani na SmackDown? Czy dlatego, że są jobberami i aby walczyli tam zamiast w Darkach, czy po to aby tam stać się gwiazdami co jest raczej marzeniami ściętej głowy? "

Chodzi mi o to że ratingi SD to od dłuższego czasu jakiś shit , wraca Lesnar , gdzie ? Na Raw , wraca Pociągowy , gdzie ? Na RAW . JTG i Dean powinni być na SD , bo wiadomo że JTG potrafi walczyć i moim zdaniem taki 'transfer' wzmocniłby SD i wyrównał rywalizacje między brandami ; )

REST IN PEACE ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...