Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE WrestleMania XXVIII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oryginalny nie będę, wynik może być tylko i wyłącznie jeden i oczywiście jest to Hell in the Cell. Po tym co pokazali w zeszłym roku spodziewałem się tu czegoś bardzo dobrego ale nie aż tak. Panowie przeszli samych siebie, walka była genilana, świetny booking, dobre tempo, krew, rany, dużo przedmiotów, dużo świetnych zapadających w pamięć akcji. Generalnie roster WWE powinien się wstydzić że dwóch panów koło 50 totalnie miażdży całą reszte jeśli chodzi o poziom ringowy. Na wyróżnienie zasługuje jeszcze oczywiście walka o pas WWE która też była bardzo dobra no ale miała wysoko podniesioną poprzeczkę bo była po walce w klatce no i jej nie przeskoczyła.

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• TadziuU

1

• kk1997

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

Walka gali to bezapelacyjnie Hell in a Cell Match w którym było wszystko czego można było sobie wymarzyć.Oczywiste jest że gdyby nie obecność Michaelsa to wtedy to wszystko nie byłoby takie samo.HBK odegrał swoja rolę znakomicie.Wykazywał niesamowite emocje podczas walki.Co do samego starcia to pomimo tego że od samego początku wynik był mi znany to przeżywałem to jak nigdy.Wszystkie 3 legendy zaprezentowały się tu fantastycznie i szkoda że to już koniec tej jakże pięknej ery w dziejach wrestlingu.Moim zdaniem walce spokojnie powinien zostać przyznany 5 star chociażby za same emocje i psychologie walki.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Walka gali? Nie ma innej opcji. To musi być walka The Undertaker vs. Triple H w Hell in a Cell Match'u. To było coś! Panowie pomimo swojego wieku wykręcili świetną walkę! Była krew, odkopania po finisherach, Shawn też miał swój udział w walce. Walka była niesamowita i na pewno była najlepsza na WrestleManii. Pewnie też zdobędzie miano walki roku.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Hell in a Cell (wystarczy spojrzeć na ilość głosów oddanych na tą/tę walkę). Pod względem psychologii ringowej, nie wiem czy oglądałem coś lepszego. Czysta perfekcja. Taker i Nos kolejny raz ratują galę. Miejmy nadzieję, że to nie ostatnia WrestleMania, na której walczy Grabarz. Tak wiem, kilka miesięcy temu pisałem pewnie co innego, ale tutaj przeszedł samego siebie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie będę się niczym wyróżniał, walką WM 28 bez podważalnie Hell in a Cell: The Underatker vs Triple HHH. Było wszystko: młoty, krzesła, a nawet długo oczekiwana od WWE krew. Mimika Shawn'a powalała. Walka była jakże emocjonująca, a po każdej akcji chciało się ich ujrzeć jeszcze więcej. Najlepsza walka jaką dotąd widziałem w 2012 roku. Po prostu perfekcja. :applause:

Tym razem walką PPV okazało się starcie o tak zwany "streak". Tutaj zowu walka była pełna emocji, choć wiadomo było z góry kto wygra, to i tak nie można było się nudzić podczas oglądania. Nie mam co się rozpisywać nad tym, bo jeśli ktoś się interesuje wrestlngiem, jest zagorzałym fanem, to jest to walka która znajduje się na pierwszej pozycji, jeśli chodzi o jej obejrzenie. Jest to taki must see. Wybraliśmy:

"The End Of An Era"

Hell In A Cell Match

The Undertaker vs Triple H

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...