Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE WrestleMania XXVIII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE WrestleMania XXVIII. A oto walki:

1.

WWE World Tag Team championship Match

20120330_article_wm28_triplethreat_C.jpg

Primo & Epico vs Justin Gabriel & Tyson Kidd vs The Uso Brothers

2.

WWE World Heavyweight Championship Match

SheamusBryan%20WM28.jpg

Sheamus vs Daniel Bryan

3.

20120319_WM28_kane_orton_C.jpg

Kane vs Randy Orton

4.

WWE Intercontinental Championship Match

CodyShow%20WM28.jpg

Cody Rhodes vs Big Show

5.

Divas Tag Team Match

20120305_WM28_MariaKelly-EveBeth_preview_show.jpg

Maria Menounos & Kelly Kelly vs. Eve Torres & Beth Phoenix

6.

"The End Of An Era"

Hell In A Cell Match

20120308_WM28_taker_hhh_C.jpg

The Undertaker vs Triple H

7.

12 Man Tag Team Match

20120326_wm28_TeamJohnny_SwapDrew_article_C.jpg

Team Johnny vs Team Teddy

8.

WWE Championship Match

Jeśli CM Punk zostanie zdyskwalifikowany, Chris Jericho zdobędzie WWE Title

CMPunk%20Jericho%20WM2.jpg

CM Punk vs Chris Jericho

9.

Once In A LifeTime Match

Cena-RockWM2.jpg

John Cena vs The Rock

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• TadziuU

1

• kk1997

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos idzie na przegenialną walkę nr 2... ale się mnie dzisiaj słabe żarty trzymają. Głosuję oczywiście na "End of an Era" Hell in a Cell Match. Triple H i Undertaker ponownie skradli całą galę. Dobre uzasadnienie... Mamy trzy legendy wrestlingu, mamy celę, mamy serię 20-0. Czego chcieć więcej. No, może więcej ciosów z użyciem celi. Ale i tak było świetnie. Zastanawiałem się z wyborem pomiędzy tą walką a walką o mistrzostwo WWE, ale w końcu uczestnicy zadecydowali (c'mon, HBK).

Jeżeli zdania nie mają sensu, to przepraszam. Późno jest, a ja zmęczony. To co ważne - pogrubiłem. :)

Oczywiście, że HiaC Match. Walka skradła całe show, było użyte wszystko, ingerencja sędziego, kick-outy po finisherach i oczywiście zachowany streak. Walka o pas WWE również była dobra, lecz emocje zdecydowanie były mniejsze. Mam wrażenie, że HiaC Match skończył się za szybko. Nie było jakiejś zaskakującej kontry i chyba tylko tego zabrkało mi w tej walce, co świadczy o tym, że było wszystko, co najlepsze.

Walką gali okazał się być pojedynek w klatce Hell In A Cell. Emocji nie brakowało. Nie spodziewałem się czegoś wielkiego, a wyszło coś bardzo wielkiego. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Bałem się o formę Undertakera, myślałem że nie wytrzyma dwudziestu minut, a starcie trwało pół godzinki z groszami. Obydwaj panowie mają już swoje lata, ale są to jednak prawdziwe legendy, które mimo wieku pokazują na co ich stać. Dają z siebie wszystko i to nas cieszy. Chylę czoła, szczególnie przed Undertakerem, który zaprezentował się dużo, dużo lepiej aniżeli rok temu. Walka była brutalna, pojawiła się krew u Triple H'a, Deadman zaś miał spore zadrapanie na łopatce. Widać było na ich twarzach zmęczenie, lecz nie ma się tu czemu dziwić. HBK też jako sędzia specjalny odegrał tu bardzo ważną rolę. No i jakie to jest dziwne... Niby wiadomo, że zwycięży Undertaker (no bo nie wierzę w to, by ktoś kiedykolwiek przerwał jego streak), ale mimo to emocje są niesamowite. Shawn spisał się na medal, ciągle zastanawiałem się czy zakończy walkę tak jak mu nakazywał Tryplak, czy raczej zdoła się opanować. Pięknie to wyglądało, reakcje publiczności również można ocenić na piątkę. Five star! :)

• Styl:  Jasny

Nie będę się wyróżniał i oddałem głos na walkę Undertaker vs. Triple H ponowie dali radę dobra dawka emocji, bo były momenty, że myślałem to koniec streak kończy się 19-1, ale NIE Taker dał radę i przy okazji wykręcił walkę wieczoru jak co roku na wrestlemanii :)

Głos oddałem oczywiście na walkę Undertaker vs. Triple H, jak dla mnie jedyna, która w pełni zasługuje na to miano, panowie mimo wieku pokazali genialny pojedynek, z masą akcji, przedmiotami, dramaturgią, a sam streak jest kontynuowany, czego chcieć więcej?

akerdrugi.png

Ja swój głos również oddaje na walkę Undertaker vs. Triple H, była to najlepsza walka tej gali, można śmiało powiedzieć, że gdyby nie ta walka, WrestleMania wyszła by bardzo słabo, ogólnie cała walka była bardzo dobra, fajne że została wykorzystane krzesła, oraz inne przedmioty.

lig48.jpg

Zdecydowanie na miano najlepszej walki Wrestlemanii XXVIII zasługuje tylko jedno starcie - jest to oczywiście Hell In a Cell Match. W tej walce było wszystko niemal idealne, co podkreslam na każdym kroku swietne wykorzystanie stypulacji, obijanie się o klatkę (głównie ze strony Undertakera z poczatku walki), potem schody, krzesła, młot! Stypulacja jest po to, aby ją wykorzystać, a oni to zrobili, co ostatnio takie oczywiste nie jest. Po drugie sędzia specjalny - Shawn w tej walce można powiedzieć, że zachowywał się za opiekuńczo, ale potwornie podobało mi się to SCM od niego dla Takera! Walka cały czas miała tempo, wiele zwrotów akcji, a po paru akcjach zdawało się, że to już koniec. Walka trwała nieco ponad 30 minut, mogła by trwać dłużej, bo naprawdę kiedy ogladało się to, czekalismy tylko na więcej i więcej i to więcej świetnego widowiska dostawaliśmy! Nie bez powodu ta walka w moim mniemaniu otrzymuje *****. Tyle w tym temacie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Mój głos będzie oczywisty bo od początku o tym mówie, ale zastanawia mnie jedna rzecz... kto jest takim idiotą, że zagłosował na walke Rock vs Cena?! Mam nadzieje ze tylko przez pomyłkę, bo ta walka była pomyłką... anyway tyle razy pisałem o walce Undertakera na tegorocznej WrestleManii że nie chce mi sie tego powtarzać. Napisze jedno, ta walka trwała 30 minut i była to pierwsza walka jaką w życiu oglądałem, kiedy po tych 30 minutach chciałem jeszcze, kiedy te 30 minut walki zleciało mi w mgnieniu oka i nie mogłem się nią nacieszyć. Mam w dupie to, że nie była to perfekcyjna walka pod względem technicznym, czy że można było coś lepiej zrobić. Najważniejszy jest całokształt, a dla mnie całokształt wyszedł tak, że była to jedna z najlepszych walk jakie w życiu widziałem i za to jeszcze raz dziękuję.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Oczywiście oddałem swój głos na walkę Hell in a Cell. Walka była niesamowita, o wiele lepsza niż w zeszłym roku pomiędzy tymi dwoma panami. Nowa fryzura Undertakera i sędzia specjalny HBK to musiało się udać. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Bardzo zawiodłem się walką o główny pas, bo myślałem, że tu ją napiszę, a tak muszę zagłosować na walkę And Of An Era ! Mimo, że to nie było to samo co rok temu, panowie nie wykorzystali pełnego potencjału klatki, ale i tak walka była najlepszą na gali. Nochal miał przebłyski heela i myślałem, że może to wygrać i przez to były emocje, pojawiło się trochę krwi, ukazali Takera w nowym wyglądzie nawiązującym do Bad Assa, również Shawn dodał coś od siebie, ale nie potrzebnie uspokajał zawodników. Chyba mu się pomyliły stypulacje. Walka nie była tak dobra jak sprzed roku, ale dała tutaj radę i to na nią głosuje !

deathnotep.png

angle_02.gif

Hell in a Cell Match. Myślałem, a wręcz sądziłem, że panów poniesie energia i wyjdą wkońcu z tej klatki. Jak wiemy tak się nie stało, ale nie ma czego żałować. Walka, która zostanie zapamiętana jako jedna z najlepszych. Oni tworzą historię, a jednocześnie są historią. Undertaker vs. Triple H i sędzie specjalny HBK. Czegoś więcej trzeba? Z pewnością tego, aby ME WM był podobny poziomem do takich "środkowych" walk. Zdecydowanie najlepsze walka!!!

Nie mogłem inaczej zagłosować jak nie na walkę pomiędzy Takerem vs. HHH nie tylko zagłosowałem na nich bo stworzyli świetną walkę ale także dla tego że za to co zrobili przez te 20 lat w wrestlingu. Zawodnicy pokazali że mają kondyche i mogli spokojnie dostać jeszcze 10 minut więcej. W walce dostaliśmy wiele dramaturgi, emocji, horroru że zakończy się streak po tym jak Umarlak dostał SCM i Pedigree. Do tego po walce te uściski i przytulanie się ich było w pewnym sensie wzruszające a to dla tego że były to ich ostatnie walki w karierze i trzech najwspanialszych wrestlerów na świecie którzy zrobili tyle dla wrestlingu przytulili się razem jak dla mnie był to najwspanialszy moment w WWE bo na pewno nie będzie już nigdy takiego momentu.

Szybciutko i sprawnie bez żadnych takich większych problemów. Wybieram oczywiście walkę, w której specijalnym sędzią był nie kto inny jak Shawn Michaels. Sama walka w sobie naprawdę odbiegała od reszty walk, które mogliśmy obejrzeć na PPV. Więc to jest ten główny powód dla którego głosuje na tą walkę, poza tym rola emocji w tej walce była przeogromna, choć i tak z góry wiadome było, że Andrzej wygra. Btw. trochę sie zawiodłem na walkce Punka z Jericho, sądziłem, że będzie ona na wyższym poziomie i będzie można ją porównać z walką o streak.

ahfo.png

luba_049.png

Walka która uratowała WrestleManie... Hell In A Cell. Bo co innego może walka o WHC? W tej walce było wszystko co hiac powinien mieć, krzesła, młoty, KREW ! Nie trudny wybór

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...