Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE WretleMania XXVIII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Droopi

1

• kk1997

1

• TheWix1674326040

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Ciężko wybrać, bo tak na prawdę nikt się nie wyróżniał na tej gali zagłosował bym na Rydera, ale ktoś pomyśli, że głosuje na niego, bo go lubię więc wybieram pana 20-0 czyli The Undertaker dobił do tej magicznej liczby i w fajnej walce pokonał Triple H'a więc głos na niego :)

Jak dla mnie tutaj, jak i w glosowaniu na najlepsza walke gali wybor jest balanie prosty. Nie ma innej mozliwości, jak zagłosowanie na gościa, który powraca na jedną walke i kradnie show - The Undertaker, który na tegorocznej WrestleManii zrobił wszystko o czym mówił, osiągnął to co chciał o ile można mówić o jeszcze jakichś osiągnięciach w przypadku Undertakera. Utrzymał streak, zemścił się na Tryplaku, bo kondycyjnie spokojnie wytrzymał całą walke, pokonał go w jednoznaczny sposób - tu nie było wątpliwości w koncówce kto jest lepszy, ten zajebisty moment kiedy Tryplak sie podnosił i chciał złapać za młot, a Taker go nadepnął i pokiwał głową, chwile później było po walce. Po czym to on w tym roku znosił prawie nieprzytomnego Tryplaka z ringu! W dodatku tak jak mówiłem walka zdecydowanie skradła show i była najlepszą walką jaką widziałem w ostatnim czasie, bo pomimo że trwała już 30 minut to chciałem więcej! Także dziękuje Mark, Paul i Shawn za niezapomniane show, jak dla mnie Taker może powracać i przez 10 lat na WM dając takie walki.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Oczywiście jest tylko jedna osoba zasługująca na miano najlepszego wrestlera WM'ki, oczywiście The Undertaker! Pokazał się ze znakomitej strony, wytrzymał masę chair shotów, obijania o klatkę, sledgehammer'a, finisher'y i po raz kolejny powiększył streak! To było świetne widowisko, więc nie może być innego werdyktu niż głos właśnie na Deadmana.

akerdrugi.png

Wrestlerem gali zostaje Taker ! Stworzył najlepszą walkę gali, pokazał się z dobrej strony i udowodnił, że wciąż potrafi skleić bardzo dobre show, oczywiście obronił swój streak, który wynosi już 20 - 0. Na plus również jego nowy wizerunek nawiązujący do Bad Assa. Szkoda, że walczy nie zbyt często.

deathnotep.png

angle_02.gif

Zdecydowanie, bez wątpienia Sheamus! Stoczył niesamowitą walkę, pokonał swojego rywala po wykonaniu kilku świetnych akcji. Zaprezentował wszystkie swoje wspaniałe umiejętności i głos na niego! :8 A tak na serio to Undertaker, wygrał z Trajplem w moim zdaniem najlepszej walce gali i jeszcze ten niesamowity streak 20-0.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Mój głos leci na Undertakera, nie dość że po pięknej walce pokonałem Triple H i i utrzymał swój streak który wynosi już 20-0, fajną ma tą nową fryzurę powrót do Bad Assa. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Tym razem odpowiem krótko i na temat. Wybrałem The Undertaker'a, ponieważ według mnie nie było innego możliwego wyboru. Owszem wielu wrestlerów na WrestleManii pokazało się z dobrej strony, ale sądzę, iż może to być ostatnia WM'ka Takera, więc trzeba dla niego zrobić ten gest i dać mu wrestlera gali. Btw. przecież to on zdobył rekord 20-0 plus stworzył w tym roku tak dorbą emocjonalnie walke, że ja pierd... !

ahfo.png

luba_049.png

Undertaker! Pokazał, że jest w świetnej formie, wykręcił najlepszą walką na WM'ce, zakończył ją bez kontuzji :D Pokazał, że mimo wieku nadal jest zdolny do walk na najwyższym poziomie i daje nam to nadzieję na kolejne walki z udziałem Deadmana, oby tak samo dobre.

Daniel Bryan jest moim wrestlerem gali za fajną szatę czy cośtam.

Głos bez wahania oddaję na Undertakera. Streak 20-0 i nowy wygląd Deadmana (który mi się osobiście podoba) to jedno, ale co naprawdę mnie skłoniło do głosu to świetna walka. Może nie technicznie, bo na tym polu walka o mistrzostwo WWE była o niebo lepsza. Ale... hmm... emocjonalnie. Po Sweet Chin Music wręcz wstałem i nawet o tym nie wiedząc stałem do końca walki. Serce zaczynało mi szybciej bić po każdym Pedigree, a końcówka wywołała uśmiech na mojej twarzy. Więc jeszcze raz - głos na Takera. Za to, że swoim kick-out'owaniem prawie przyprawił mnie o zawał. ;)

Za to właśnie kocham wrestling... nieprzewidywalność i zaskoczenie. Przed WrestleManią chciałem by to była ostatnia walka Undertakera. Myślałem sobie, dobije chłop do 20-0 i koniec, nie ma się po co męczyć. Przecież pamiętamy jak zwożono go po walce w ubiegłym roku, wyglądał wtedy fatalnie. Nie dawałem mu wtedy szans na więcej niż jeden match. Stało się jednak coś nieprawdopodobnego. Dziadziuś grabarz pokazał wraz z Triple H'em najlepszą walkę na gali i według mnie był najlepszym zawodnikiem tegorocznej WrestleManii. Cuda się zdarzają jak widać, mimo wielu kontuzji i wieku Deadman pokazuje, że nie bez powodu nazywany jest legendą i nie bez przyczyny wciąż powiększa swój streak. Brawo! I można się w zupełności zgodzić z Piledriverem, jeżeli ma pokazywać takie walki, to może powracać jeszcze przez najbliższe 10 lat. Najlepszy Undertaker!

Tutaj raczej nie miałem, zbytniego kłopotu żeby wybrać wrestlera gali, został nim oczywiście według mnie The Undertaker, oczywiście za piękną walkę z Tripel H na WM, i co najważniejsze nadal jest nie pokonanym człowiekiem na WM, i jego streak aktualnie wynosi 20-0, który jest nie lada wyczynem, mam nadzieje że streak będzie powiększany, bo chciałby jeszcze raz zobaczyć The Undertakera, na WM przyszłorocznej.

lig48.jpg

Nie da się nie zagłosować na człowieka, który dokonał czegos wielkiego i wygrał swoją 20 walkę na Wrestlemanii. Głos na troszkę odnowionego Undertakera! Ten człowiek i jego walka byli zdecydowanie największym plusem tej WMki. Taker stoczył walkę gali, wygrał ją, a w dodatku zadziwił chyba bardzo dużo osób swoją znakomitą postawą, co po walce z przed roku nie było takie oczywiste. Dokonał wyczynu, którego nikt nie przebije, jest absolutną chodzacą legendą i po takiej walce zdecydowanie nie chcę, aby to była jego ostatnia walka. Naprawdę wielkie brawa dla staruszka, dał radę i pokazał, że wiek to tylko liczba.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Któż by inny jak nie on? Można powiedzieć 20-0. The Undertaker. Na poprzedniej WM nie był w dobrej formie, lecz na tej udowodnił, że on jeszcze się liczy i póki może to będzie bronił swojego wypracowanego przez te kilka lat wyniku zwycięstw. Jestem pełny podziwu. I do tego na koniec pomógł nieść wykończonego HHH, a jak już mieli zejść za kulisy to wszyscy się przytulili. To się nazywa szacunek! Undertaker jesteś THE BEST! ;)

Ponownie nie będe oryginalny ani się też nie będę rozpisywał. Undertaker- zaskoczył formą, obronił streak, wygrał najlepszą walkę gali i nie było nikogo lepszego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...