Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Brem TEN!!! [III.12]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=16&filename=bremten.png&res=medium

No to czas na kolejną edycję Brem TEN!!! N apoczatek kilka słów organizacyjnych. Żeby było ciekawiej wpadłem sobie na pewien pomysł. Otóż zamiast bawić się w szukanie renderów czy fot po prostu będe tu wstawiaj pracę naszych zdolnych grafików. Rankinf będzie wyglądał jeszcze fajniej a przy okazji Wasze pracę będą miały dodatkowe miejsce do zarezentowania się. Nie pisałem do każdego grafika o zgode, pracę będą podpisane no i jeżeli jakiś grafik nie życzy sobie by jego dzieła były tu wstawiane to prosze o PW i raz dwa pracki zostaną zastąpione.

Na a co do samego rankingu w tym miesiący był on bardzo trudny do stworzenia. Nie odbyło się bowiem w marcu ppv WWE przez co nic się jakoś specjalnie nie wydarzyło, nic się nie zmieniło, nie było jakichś wielkich zaskoczeń ani spektakularnych sukcesów. No w TNA gala się odbyła ale jak zwykle nic ciekawego i wartego większej uwagi również się nie wydarzyło. Tak więc to wydanie Brem TEN będzie głównie oceną podbudowy pod najwazniejszą galę roku. Mam nadzieje że jakieś kontrowersję ranking wzbudzi i dyskusja się nawiąże, może nawet większa niż w pierwszym wydaniu ;P No to lecimy!
scaled.php?server=192&filename=triplehl.png&res=mediumby Luba

1. Triple H- Myślę, że decyzja o umieszczeniu tego zawodnika na pierwszym miejscu będzie miała sporo przeciwników. Chociażby z racji tego, że HHH nie walczył ani razu i nawet nie był obecny na wszystkich Raw. Czym więc się kierowałem? A tym, że mi osobiście podbudowa pod ten właśnie feud podoba się najbardziej, każdy segment dotyczący tego starcia jest moim zdaniem majstersztykiem. A Triple H w moim odczuciu jest twórcą najlepszej wypowiedzi tego feudu, najwięcej perełek padło z jego ust. Tak więc jako najlepszy z tych którzy stworzyli najlepszą podbudowe znajduje się on na moim pierwszym miejscu.

scaled.php?server=545&filename=chrisjericho4z.jpg&res=mediumby ZiuteX

2. Chris Jericho- No i drugi najlepszy feud, a to wysokie miejsce zajmuje on mam wrażenie, że bardziej dzięki temu panu. Cały motyw z podkopywaniem filozofii Punk'a, z atakowaniem jego słabych punktów jakimi są członkowie jego ridzny jest genialny. A Jericho prowadzi ten program w sposób mistrzowski. Mam nadzieję, że będzie to ciągniete jeszcze conajmniej do ER, jeśli nie do OtL. Chris powinien dalej dociskać szpileczkę, zdobyć dzisiaj pas i doprowadzić do upadku Punk'a. A nasz mistrz się stacza, zaczyna pić, upada na dno, oczywiście na jakiś czas, jak dla mnie byłby to genialny program. No a pozatym Jericho robił też w tym miesiący bardzo dobre walki jak np ta z Kofim na ostatnim SmackDown.

scaled.php?server=62&filename=undertakert.png&res=mediumby Tuptuś

3. The Undertaker- No dobra, Triple H wypał najlepiej podczas tego feudu który jak już powiedzialem uważam za najlepszy ale oczywiście nie zrobił tego sam. Tak więc pozostali twórcy tez muszą się znaleść wysoko. Bardzo się wachałem kto powinien być drugi ale jednak postanowiłem na Taker'a gdyż jak powiedział Triple H "Mimo, że ego Shawn'a bardzo chce by to dotyczyło jego, nie dotyczy". To Taker broni streak'u, pozatym to Taker chciał tej walki, wiedział jak podejśc Triple H'a, dażył do zemsty, udowodnienia, że jeszcze jest w stanie opuścić ringu o właśnych siłach. No i jak tak analizuje to chyba on ma drugie miejsce jeśli chodzi o perełki przy mic'u.

scaled.php?server=705&filename=shawnmichaelsl.png&res=mediumby Luba

4. Shawn Michaels- No to ostatni przedsawiciel feud'u mianowanego końcem ery. Może i bezpośrednio to nie dotyczy jego ale jakby nie patrzeć, bez niego to by nie było absolutnie to samo. Został sędzią specjalnym, jak będzie chciał to własnie on zadecyduje o wyniku tej walki niezależnie od wszystkiego. Zaliczył ciekawy powrót, pojaiwał się na prawie każdym Raw, przt mikrofonie wcale nie odbiega od pozostałej dwójki. Ta trójka stworzyła coś niezapomnianego, mimo że ogrzewanego i moim zdaniem musza być w czołówce tego rankingu.

scaled.php?server=109&filename=therock3b.jpg&res=mediumby Bane

5. The Rock- No i czas na "walkę wszechczasów". Tu też się chwile zastanawiałem który z panów wypadł lepiej. Mieli mocniejsze i słabsze momenty, raz triumfował jeden, raz drugi ciężko powiedzieć kto częściej. Ale po chwili namysłu stwierdziłem, że chyba lepiej wypadł ten, który został bardziej zapamiętany. A mi bardziej w pamięci utknęły momenty własnie The Rocka dlatego to on znajduje sie na 5 miescu. Cena wiem że miał dobre speeche, że momentami miażdżył Rock'a ale jakoś specjalnie nie wyryły mi sie one w pamięc. Jak myslę o tym feudzie pierwsze skojarzenie to koncert roka (i maaarny rap Ceny jako skojarzenie powiązane) i lekcje historii. Tak więc ogólnie to Rock moim zdaniem wypadł lepiej co nie znaczy że chciąłbym by wygrał dziś swoją walkę.

scaled.php?server=193&filename=cmpunkz.png&res=mediumby ZiuteX

6. CM Punk- Pora na lidera poprzedniego wydania Brem TEN, na mistrza WWE, na CM Punk'a. CM Punk'a, który mnie troche zawiódł, po tym feudzie spodziewałem się totalnych fajerwerków, nie powiem, że jest źle, jest dobrzem nawet bardzo dobrze ale spodziewałem się czegoś więcej. No i jakby nie patrzeć głównie Jericho to ciagnie, Punk sie broni, mówi że jest najlepszy na świecie i ogólnie jest wkurzony. Po prostu trzyma poziom albo nawet troszkę go obniżył no a przed WM'ką powinno byc raczej odwrotnie. No ale dalej przyjamnie się go ogląda jak i słuch a tak więc na to miejsce moim zdaniem w pełni zaśługuje.

scaled.php?server=805&filename=johncena2r.png&res=mediumby Rejden

7. John Cena- Rock bardziej mi zapadł w pamięć ale oczywiście John równierz dał z siebie wszystko i pokazał wiele dobrego. Pare razy po prostu zniszczył aktora słownie. Pamięta, jeden segment kiedy Rock po wypowiedzi Ceny został sam na ringu, wyglądał na totalnie zdezorientowanego, powiedział jakieś pare sztampowych, słabbych zdań i wyglądało to bardzo nieudolnie. No i Johnowi ponadto zdarzało się zawalczyć w ringu w marcu co tez idzie na jego plus. Tak więc skoro Rock znalazł się w rankigu niesprawiedliwościa byłoby nie umieszczenie w nim John'a.

scaled.php?server=208&filename=codyrhodesf.png&res=mediumby fanfanfan

8. Cody Rhodes- Pomimo, że jego feud z Big Show'em wziął się z niczego i że jest to feud z Big Show'em mi się to musze przyznac że podoba. Cody pokazał się z trochę innej strony, ciągnie ten feud i głównie dzięki niemu naprawde jestem ciekawy ich starcia na WM'ce i nie jest to jakiś tam zapychacz gali tylko dobrze podbudowana walka o pas, który równierz dzięki Codiemu nabiera coraz większego znaczenia i prestiżu. Jego filmiki "Kolejny żenujący moment Big Show'a na WM" ogłądało się bardzo przyjemnie, było to trafione smieszne a i i w ringu pare razy powalił olbrzyma. Dzieki niemu ten feud jest ciekawszy niż feud o WHC.

scaled.php?server=689&filename=devonv.jpg&res=medium

9. Devon- To czas na kogoś z TNA. Załapali się na dwa ostatnie miejsca chociaż zdaję sobie sprawe, że jest t troche naciągniętę i może znalazłby się ktoś z WWE kto jeszcze powinien się tu znaleść a nie znalazł. Ale że nikt juz więcej moim zdaniem nic specjalnego nie pokazał tak samo jak cały roster TNA więc uznalem że niech im będzie. No i w ten oto sposób na 9 miejscu znalazł się właśnie Devon. Napewno nie wszyscy się z tym zgodzą. Moja motywacja: zaliczył powrót, zaskakujący powrót, odpowiedział na open challenge no i szansę wykorzystał. Zdobył pas, został nowym TV Championem i może przy nim ten pas nabierze jakiegokolwiek znaczenie. Ale przede wszystkim znajduje się tu za fakt, że dzięki niemu nie będę musiał oglądac już Robbiego E. Taką przynajmniej mam nadzieje.

scaled.php?server=62&filename=bobbyroode.jpg&res=medium

10. Bobby Roode- W pierwotnym zamyślę miał być przed Devon'em bo w końcu jest mistrzem, wygrał ME ppv ale ostatecznie zmieniłem zdanie. Ponieważ z powrótu jak i zwycięstwa Devon'a się ucieszyłem, był to jakis powiew świerzości, jakies zaskoczenie, jakięs minimalne emocje. Roode znajduje się tutaj bo nie ma lepszego kandydata po prostu. Znajduje się tutaj bo wciąz jest mistrzem, bo wygrał ME ppv, pokonał Sting'a, poniżył go i Dixieno i niech mu będzie. Pomijam fakt, że Sting przegrał bo sam sobie przywalił głową w krzesło no i że jest po 50 a Roode jest mistrzem. Teraz jak to pisze to w sumie sam uważam że nie powinien się tu znaleśc ale jest już późno i nie chce mi się zmieniać ;P Oby na Lockdown stracił ten pas bo jest juz nudny jak mało kto.

Tak się prezentuje moje subiektywne podsumowania marca jak i w dużej mierze Road to WM. Czekam no opinie, skarbi, bulwersy, pochwały i wszelkie inne wypowiedzi!

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• Brem

2

• Kotleten

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

No i kolejne twoje BREM TEN !!! Na początku fajnie, że stawiasz prace innych użytkowników, więcej osób je zauważy i być może oceni. Teraz przejdźmy do notowania, które wypadło chyba lepiej niż w poprzednim miesiącu. Cieszy fakt, że pojawił się Cody, którego w Lutym brakowało, bo jego filmiki o Byku były na prawdę dobre i to one podgrzewały ten feud.Punk teraz znacznie u ciebie spadł, przecież tworzył dobre walki z Bryanem przy micku też wciąż jest dobry, więc trochę dziwne, że spadł tak nisko. Cena mógł być egzekwo z Rockiem, bo obaj byli na równym poziomie, a nawet i momentami Cena był dużo lepszy (Rocka uratowały lekcje i piosenka). Umieszczenie w rankingu panów, którzy stworzyli najlepszy feud tegorocznej Wrestlemanii jest dobrym pomysłem, jednak Triple H' a umieścił bym na miejscu Takera, a tego na miejscu Jericho, a tego z kolei na pierwszym !! To właśnie Chris był dla mnie wrestlerem Marca, tworzył świetne proma o rodzinie Punka jak i pokazywał się z dobrej strony w ringu. To tyle o de mnie w tym wydaniu.

deathnotep.png

angle_02.gif

Pomysł z tymi pracami okazuje się dobrym przedsięwzięciem. Wizualnie wygląda to dobrze i na dodatek jakby promuje prace naszych grafików? Coś takiego :P

Triple H na 1. miejscu? Dla mnie jest to lekka przesada. Faktycznie robił on dobre wrażenie przed WM w swoich przemowach, ale w tygodniach przed WM nie tylko on sobie pogadał, bo był też Cena czy Rock, którzy też zrobili dobre wrażenie. Gdybym miał obstawiać miejsca do HHH byłby u mnie 2-3. miejsce. Z miejscem Jericho w zupełności się zgadzam, gdyż odrodził się i ponownie robi to co robić potrafi. Wyśmiewać, komentować, krytykować. 3. miejsce należy do Undertaker'a. W swoich występach razem z HHH i HBK robili inną atmosferę. Zawsze można było sobie pooglądać historię WWE, która niedługo zostanie zamknięta w klatce. Publika szalała gdy słyszała dźwięk muzyki Taker'a, na na mojej twarzy można było ujrzeć lekki uśmiech. HBK został uplasowany na 4. miejscu i wydaje mi się, że cała ta trójka powinna zajmować miejsce obok siebie. Każdy zrobić coś po trochu, więc takie rozwiązanie było by dobrym posunięciem. Rock na 5. miejscu i z tym się zgodzić nie mogę. Skoro Rock zajmuje miejsce w połowie stawki to gdzie powinien być Cena? Wyżej! A jest co? Niżej. Wg mnie Cena w potyczkach z Rock'iem kompletnie go zdeklasował. Rock faktycznie miał kilka dobrych występów, ale zawsze John był o jeden krok dalej. Także można byłoby spokojnie zamienić miejsce między Rock'iem a Ceną. CM Punk - mistrz WWE. Jak na mistrza to w tych tygodniach się nie napracował. Myślałem, że z Jericho mogą zrobić furorę na RAW jeśli chodzi o jakiś spektakl. Rzeczywiście aż tak źle nie było, ale Jericho z Punk'iem w jednym feudzie powinien być jak wybuch elektrowni atomowej. W notowaniu zawodników WWE ostatnie miejsce zajął Cody Rhodes. Niósł ze sobą tylko śmiech. Filmiki z Show'em w roli głównej okazały się brylantem w całej tej potyczce. Za każdym razem śmiałem się z jego występów i nie ważne ile tych filmów widziałem to za każdym razem byłem zadowolony. 8. i 9. miejsca komentować nie będę bo niestety albo stety nie oglądam TNA.

Dzięki :t_up:

Jak już mówiłem w poprzednim rankingu, nie oglądam TNA, więc ocenię tylko zawodników z WWE.

Na 8 miejscu Cody Rhodes, którego w pierwszym rankingu nie było. W sumie nic nie robił poza filmikami i przegraną na WM'ce, więc czy 8 miejsce jest tu sprawiedliwe? Moim zdaniem nie, gdyż Showa w klasyfikacji tutaj nie ma. John Cena - 7 miejsce. Bardzo dobre speeche i niezasłużona porażka na WM'ce. Myślę, że to wszystko idealnie odwzorowuje 7 miejsce Ceny. Punk w niczym nie zabłysnął w tym miesiącu (nawet zaliczał porażki na RAW) i nijakie zakończenie walki na WM'ce to zasłużony spadek. The Rock zabłysnął swoim koncertem i lekcjami historii. Do tego (niestety) dorzucił wygraną na WM'ce, więc 5 miejsce dobrze trafione. Shawn Michaels niestety, ale nie okazał być się tym, który zakończył erę. Miał małą ingerencję w walce, lecz Taker nie wygrał bezpośrednio dzięki niemu. Tak więc HBK jest trochę za wysoko. The Undertaker - dobre speeche, świetna walka na Wrestlemanii, pokazał, że jest w dobrej formie, co daje nadzieje na występ na Wrestlemanii 29. Tutaj moim zdaniem jest za nisko, ponieważ Chris Jericho, który jest na drugim miejscu zaliczył porażkę na Wrestlemanii, a same speeche nie powinny znaleźć się przed Deadmanem. Triple H zdecydowanie miał najlepsze speeche podczas swego feudu. Był bliski zakończenia ery i nie radził sobie gorzej niż Taker. 1. miejsce jak najbardziej zasłużone.

Dzięki ;)

Kotleten, chciałbym zauważyć, że jest to podsumowanie marca tak więc nie dogtyczy ono w żaden sposób wydarzeń z WM'ki która odbyła się w kwietniu ;)

Triple H na 1. miejscu? Dla mnie jest to lekka przesada.
Z miejscem Jericho w zupełności się zgadzam
HBK został uplasowany na 4. miejscu i wydaje mi się, że cała ta trójka powinna zajmować miejsce obok siebie.

No dobra, to kto powinien być na pierwszym miejscu? ;P

Rock na 5. miejscu i z tym się zgodzić nie mogę. Skoro Rock zajmuje miejsce w połowie stawki to gdzie powinien być Cena? Wyżej! A jest co? Niżej. Wg mnie Cena w potyczkach z Rock'iem kompletnie go zdeklasował. Rock faktycznie miał kilka dobrych występów, ale zawsze John był o jeden krok dalej. Także można byłoby spokojnie zamienić miejsce między Rock'iem a Ceną.

Tutaj się nie zgodze, że Cena zdeklasował Rock'a. Tak jak pisałem w argumenatcjach, Cena miał momenty kiedy rzeczywiście Rock'a miażdżył, ale czy miał ich więcej niż Rock? No nie wiem, myślę, że szli łeb w łeb i jeśli któryś miał przewagę to minimalną. A mną kierował fakt, że momenty dominaowania Rock'a zdecydoawnie bardziej zapadły mi w pamięć niż te Ceny. No i Cena mega u mnie stracił na Raw koncertowo rapowym. Koncert Rocka był świetny. Rap Ceny? Krótki, bez wyrazu, bez przytupu, taki tam jakiś mały pierd po prostu. I może nawet to Raw przeważyło szale, ze Rock znalazł się nad Ceną.

No dobra, to kto powinien być na pierwszym miejscu? ;P

Może być Kelly Kelly, jak chcesz :lol

Tutaj się nie zgodze, że Cena zdeklasował Rock'a. Tak jak pisałem w argumenatcjach, Cena miał momenty kiedy rzeczywiście Rock'a miażdżył, ale czy miał ich więcej niż Rock? No nie wiem, myślę, że szli łeb w łeb i jeśli któryś miał przewagę to minimalną. A mną kierował fakt, że momenty dominaowania Rock'a zdecydoawnie bardziej zapadły mi w pamięć niż te Ceny. No i Cena mega u mnie stracił na Raw koncertowo rapowym. Koncert Rocka był świetny. Rap Ceny? Krótki, bez wyrazu, bez przytupu, taki tam jakiś mały pierd po prostu. I może nawet to Raw przeważyło szale, ze Rock znalazł się nad Ceną.

Faktem jest to, że ten rap Ceny nie był najlepszy, jednak to nie była jedyna potyczka ich słowna. Każdy ma inny gust i każdy inaczej widzi kto był lepszy. Dla mnie Cena zdecydowanie górował i tyle ;)

Moim zdaniem Triple H nie powinien być na pierwszym miejscu, co prawda feud z Umarłym był świetny jednak nie za często pojawiał się na Raw. Chris bez wątpienia zasłużył na 2 miejsce a nawet na 1. Świetny feud z Punkiem, na tygodniówkach był świetny. Undertaker był w tym feudzie niesamowity i uważam że zasłużył na 3 miejsce, gdy wchodził na ring od razu czuć byłą bardzo dziwną atmosferę. HBK i 4 miejsce ? Myślę że powinien być trochę niżej, jednak HBK bez wątpienia dużo wniósł do tego feudu. The Rock moim zdaniem 5 miejsce zasłużone, według mnie wygrał feud z Ceną. Punk powinien być wyżej dobrze się prezentuje jako mistrz a jego feud z Y2J jest bardzo dobry. Cena powinien być wyżej, może i nie wypadł najlepiej jak rapował ale na tygodniówkach cały czas walczył i wygrywał. Cody Rhodes miejsce zasłużone, feud z Big Showem był bardzo dobry i wygrał go moim zdaniem. TNA nie oglądam więc nie skomentuje reszty. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013