Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kamala, The Undertaker, Del Rio, Menounos i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Maria Menounos, która będzie w składzie z Kelly Kelly na WM złamała żebra. Nie jest to poważna kontuzja, jednak w ringu musi się oszczędzać, a jej występ na WM jest niezagrożony.

:arrow: Kamala, znany z występów w WWF,WCW będzie musiał amputować sobie nogę! Nie wiadoma jest przyczyna, ale warto przypomnieć, że amputowaną ma już jedną nogę. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!

:arrow: Randy Orton zagra główną rolę w filmie "The Marine: Homefront". Przypomnę, że w pierwszej części główną rolę zagrał John Cena, a w drugiej Ted DiBiase.

:arrow: W jednym z wywiadów John Cena powiedział, że w 2002 roku Vince McMahon oraz Triple H byli skłonni zwolnić go z federacji. Sądzili, że John nie zasłużył na daną mu szansę. John nie był lubiany w federacji. Chyba teraz zarząd jest zadowolony z tego, że jednak nie zwolnili John'a.

:arrow: Podobno The Undertaker nie zakończy kariery po tej WM. Są plany, aby Taker pojawiał się tylko na jedną walkę przez parę lat.

:arrow: Alberto del Rio niedługo powróci i ma dostać poważny push. Nie został on dodany do teamu Johny'ego, gdyż ta walka ma być komediowa, a zarząd WWE uważa, że Alberto nie powinien uczestniczyć w takich walkach. Planuje się go wmieszać w feud z Orton'em, jednak to nie jest potwierdzone.

:arrow: Hall of Fame 2012. Brak kamer i do tego zawodnicy odbierający nagrodę będą z przemówieniem musieli się wcisnąć w 10 min.

:arrow: King Mo Lawal jest zainteresowany pracą w WWE. Zobaczymy czy Vince podejmie jakieś kroki co do tego zawodnika.

:arrow: Mama Kurt'a Angle'a została okradziona. Sam zawodnik powiedział, że nie pozwoli tym złodziejom na dalsze okradanie i że ich zniszczy. Jego matka ma 80 lat.

Słabo, ale to przecież moje newsy :P

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

• Deep

1

• Deadmanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nawet nie wiedziałem, że Kamala ma amputowaną jedną nogę, życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia. Myślę, że nie żałują, że zostawili Cenę w federacji. Jest maszyną do zarabiania pieniędzy. To zły pomysł, aby Taker pojawiał się tylko przed WM' ką co kilka lat, jeśli nie jest w pełni zdrów to niech już kończy karierę. A więc, jednak walka teamów będzie bardziej komediowa ? Tego się właśnie obawiałem. Oby nie trwało to tyle co walka Corre z poprzedniej WM' ki, rzeczywiście Del Rio nie powinien brać udziału w takich walk, ale powinien dostać miejsce na najważniejszej gali w roku. Szkoda, bo chciałem zobaczyć Edga na ceremonii HOF, czyżby było to związane z Flair' em ? Chcą uniknąć pokazania jego twarzy ? Mogli by to zrobić, ale nie musi się to odbijać na innych.

Faktycznie bardzo słabo z newsami.

deathnotep.png

angle_02.gif

Wiadome było, że Maria nie pokaże nic a nic na WM'ce, a teraz mamy tego potwierdzenie. Bardzo dobrze, że WWE nie zwolniło Ceny te 10 lat temu. Dziś jest lepszy przy micu nawet od Rocka i tylko trzeba czekać na niedzielę. Według mnie to źle, że Taker nie skończy kariery po tej Wrestlemanii. Dobrze, żeby zakończył ją z okrągłym 20-0, a nie przykładowo 22-0. Del Rio jako mistrz arystokrata poradził sobie fatalnie i mam nadzieję, że ten jego nowy, ostrzejszy gimmick pozwoli mu grać lepszego heela. Choć pewnie z Randym dostanie po dupsku. Hall of Fame 2012 to będzie porażka, ale WWE musiało uniknąć tego, że powie przed kamerami, że Ric pracuje dla TNA, bo przecież to było warunkiem.

Mało, ale w sumie nic się nie działo, bo wszystko teraz kręci się wokół WM'ki. Dzięki ;)

Kto to wgl jest ta Maria , zamiast dać jakąś dive która zakończyła kariere typu Lita , to wkładają jakąś celbrytke , niedługo Tede będzie walczył na Wm w Tag teamie z Cristiano Ronaldo -.-. Szkoda tego Kamali , kojarze go już przez mgłę , ale każdego wrestlera mi szkoda , jeśli przydaży mu się coś złego. Randy , oby nie poszedł drogą Rocka i nie zajął się filmowaniem na dobre porzucając WM , chociaż Vince by mu chyba głowe urwał : )

O tak , teraz pewnie Jasiek zarabiałby dla TNA , a Vicne plułby sobie w brode że tego nie wykorzystał ; ). Żenada z tym Takerem . TO mój ulubiony zawodnik , ale jeśli mają robić z nim taki cyrk to najlepiej niech zakończy kariere. Nie lubię Albercika , wgl mnie nie przekonuje ta kopia gimmicku JBL'a , może lepiej żeby go nie było w WWE :D WWE Hall Of Fame - z tego to powinni PPV zrobić a nie się chować przed Flairem :D . Tego Lawala wgl nie kojarze . No cóż , to teraz złodzieje muszą strzec się przed Kurtem , a było nie ruszać większego : ))

REST IN PEACE ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...