Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

O WrestleManii, Brock Lesnar, Chris Jericho na dłuzej i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Pojawiły się informacje dotyczące roli Chrisa Jericho w WWE. Początkowo miał powrócić jedynie by feudować z Punkiem, po czym odejść ponownie. W tym celu podpisał kontrakt na 6 miesięcy. Dziś już wiadomo, że umowa zawarta pomiędzy Chrisem a WWE zostałą przedłużona o kolejne kilka miesięcy, dokładnie 24. Wygląda na to, że Y2J zostaje na stałe. Umowa zawiera jednak wzmiankę o tym, że Chris ma wolne na okres kilku miesięcy począwszy od lipca, gdyż w tym czasie planowana jest trasa koncertowa Fozzy.

:arrow: W tym roku nie zobaczymy żadnej transmisji z Hall of Fame. Kamery nie będą rejestrowały przebiegu uroczystości z nie wyjaśnionego do tej pory powodu. Zamiast tego, wprowadzone gwiazdy pojawia się na Raw po WrestleManii.

:arrow: Eric Bishoff mówił o swoich odczuciach odnośnie ostatniego Raw. Stwierdził, że Cena jest najlepszym mówcą w historii tego biznesu.

:arrow: WWE stwierdziło, że w ten piątek „przejmie kontrolę” nad YouTube’m. Ma on zostać dosłownie zasypany promami Ceny i The Rocka.

:arrow: Ostatniej nocy na Raw Chrisitan został usunięty z Teamu Laurinaitis i zastąpiony Drew McIntyre’m. Powodem tych działań jest fakt, że Christian nie jest jeszcze gotowy by powrócić po kontuzji. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

:arrow: Brock Lesnar powiedział publicznie, że bardzo chciałby mieć walkę na WrestleManii 29. W roli swojego rywala najchętniej widziałby Stone Cold’a lub The Undertakera.

:arrow: Najprawdopodobniej Brodus Clay dostanie jedna ze swoich „błyskawicznych” walk na WrestleManii. Na razie to nie potwierdzona informacja.

:arrow: Nowym Theme songiem Wrestlemanii została piosenka „Girl Gone Wild” Madonny. Będzie to również piosenka związana z walką Div.

:arrow: Oto oficjalny plakat WWE PPV Over the Limit :

001.jpg

:arrow: Dziś rozpoczęła się przed – sprzedaż biletów na PPV od WWE : Hell In a Cell.

:arrow: Konferencja prasowa przed WrestleManią nie będzie transmitowana na żywo, ale filmiki z tego zdarzenia z pewnością znajdą się na YouTube.

:arrow: Tapingi SmackDown! zostały już nagrane! Większość show będzie jednak poświęcone urywkom z WrestleMania AXXESS.

:arrow: Była Diva WWE Lita, byłą na backstage’u w czasie ostatniego Raw.

:arrow: CM Punk wypowiadał się ostatnio o swoich relacjach z Vince’m. Oto co powiedział :

"Odbyliśmy wiele rozmów w 4 oczy. Nigdy nie robił mi łaski, ale miałęm odczucie że mówił do mnie jak do małego chłopca. Zaczął dostrzegać we mnie mężczyznę dopiero po tym, co zrobiłem tego lata. Zawsze widziałem się w roli main eventera. Dopiero teraz udało mi się to osiągnąć."

:arrow: Stone Cold i CM Punk wciąż dążą do zaaranżowania walki pomiędzy nimi na WrestleManii 29. Punk napisał na twitterze :

WM 29 nadchodzi …

Na co Stone Cold odpowiedział :

Na razie martw się o 28’mą. Dopiero kiedy nadejdzie czas i gwiazdy ustawia się w jednej lini przygotuj się na skopanie Ci dupy.
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Noo! Chris na dłuzej niż te marne 6 meisięcy! O to chodzi! Teraz pozostaje tylko czekać na walkę z jego udziałem na WM, bo przy takim obrocie spraw szanse Chrisa znacznie wzrastają! Trochę zrąbana ta sprawa z HoF, jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby WWE nie puszczalo nigdzie - nawet na swojej stronie w internecie, gdyż HoF jest raz na rok i z tego co pamiętam z roku na rok zbijało wcale nie takie złe ratingi. Dziwna decyzja ze strony WWE, wejście Edge'a i Yokozuny przydałoby się zobaczyć, a tu lipa. Bischoff może trochę przesadził, ale faktem jest, że Jan ostatnimi czasy odwala dobrą robotę, szkoda tylko, że moze mu się to nie zwrócić i zmarnuje kolejny rok na Johnsonie (W zasadzie mniej, bo Johnson przez 6 miesięcy będzie zapewne nieobecny, aby potem ogłaszać, że WWE to jego dom :8 ). Promowanie tej walki już robi się nie smaczne, powinni postawić bardziej na wlkę Undertakera, w dodatku jeżeli miałaby się to okazać jego ostatnia walka to brak promowania tej walki na równi z promowaniem walki Aktor-Cena byłoby wielkim blędem! Lesnar na WM 29, chętnie bym go zobaczył znów w ringu, ale czy ja wiem czy z SCSA czy to Undertakerem? Myślę, że Kane by się dobrze nadał to walki z naszym fajterkiem. Myślę, że co jak co, ale na WM Brodus mógłby dostać dłuższą walkę z lepszym przeciwnikiem, chyba, że dadzą mu rozwalić 3 jobberów na raz, albo wygrac samemu pasy Tag Team :lol Plakatu OtL nie chce mi sie za bardzo opisywać, może potem zrobie to w temacie z nim - powiem w skrócie, że mi się podoba. Zaczyna iskrzyć pomiędzy SCSA a Punkiem, ostatnio WWE tą drogą zaczyna prowadzić dłuższe storyline'y, dlatego też takowa walka na WM 29 zapewne odbędzie się, ale do tego aż rok. Napewno to starcie byłoby wielkim wydarzeniem i powrót na WM Stone Colda nie mógłby być z byle kim, dlatego tez widać ile Punk obecnie znaczy dla całej federacji skoro planowany jest dla neigo taki przeciwnik z rocznym wyprzedzeniem. Myślałem ,ze takie rzeczy zarezerwowane dla Johnsona i Ceny, a tu proszę! :P Dzięki wielkie za newsy ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No to Chris zadomowi się w WWE na dłuższy okres, co jest dobrą wiadomością. To, że odejdzie na chwilę od wrestlingu na rzecz swojego zespołu było wiadome. Najważniejsze jest to, że zostaje i miejmy nadzieję, że pokaże swoje najlepsze oblicze! Nie będzie Hall of Fame? Wielka szkoda. Miło było zobaczyć wszystkie gwiazdy z strojach galowych, stare oraz nowe pokolenia. Pamiętam, że rok temu też było dużo mówione o tym, aby tego HoF nie kręciły kamery, no a w tym roku im się uda to spełnić. Jedynie co nam pozostało to zdjęcia na głównej stronie WWE oraz Raw. Brock Lesnar powróci na WM? Sam zawodnik jak widzimy pragnie walki, a dla publiczności to dodatkowa atrakcja. Myślę, że jak znajdzie się odpowiedni przeciwnik i ciekawy pomysł to Vince zagospodaruje 5 min na przyszłorocznej gali. :) Oby Brodus Clay nie pojawił się na WM. Nie chodzi o to, że go nie lubię, ale niekoniecznie na największej gali roku chcę oglądać "grubego" idiotę i jego dwie lalunie tańczące na ringu. Chociaż ten taniec nie jest wcale taki zły. Najgorsze to te "błyskawiczne" walki. Clay w ten sposób może sobie nabić niezły rekordzik.. Jak to jest oficjalny plakat gali Over the Limit to ja jestem babcia Władzia :8 SD zostało już nagrane i patrząc na wyniki to można się spodziewać większości show poświęconego WM.

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...