Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wypadek Evan'a Bourne'a, Layla, walka HBK'a i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Zaczynamy wiadomością z ostatniej chwili. Evan Bourne na Twitterze napisał, że miał wypadek i złamał nogę w czterech miejscach. Nie wiadomo jaki to był wypadek i gdzie on miał miejsce. Evan po zawieszeniu miał powrócić do ringu przed WM i nawet się na niej pojawił. Wygląda na to, że ten powrót wydłuży się jeszcze bardziej. A oto fotka:

x83ul.jpg

:arrow: THQ wydawca gier WWE już zaczęło pracę nad WWE'13. Oczywiście gra zostanie wydana na Xbox'a 360, Playstation 3 oraz Nintendo Wii. Według informacji od wydawcy gra będzie kręcić się wokół gwiazd z Ery Attitude. Dokładna data premiery nie jest wiadoma.

:arrow: Swój powrót do ringu WWE ma zaliczyć Layla! Piękna div'a brała udział w walce podczas House Show FCW.

:arrow: Na ochłodę słitaśna fotka John'a Ceny z mamą :roll:

cenamom.jpg

:arrow: WWE Draft podczas, którego każdy może zmienić brand w tym roku ma być wielkim zaskoczeniem. Podobno wielkie gwiazdy RAW przejdą do SD i na odwrót. A więc, czekamy.

:arrow: Sin Cara bądź Rey Mysterio. Jeden z tych panów ma dopełniać kolekcji drużyny Teddy'iego podczas walki na WM.

:arrow: Wczoraj swoje 47 urodziny obchodził The Undertaker. W nagrodę macie fotkę, która ukazuje aktualny wizerunek Taker'a.

calaparty.jpg

:arrow: HBK na WM 29? Jest to bardzo prawdopodobne. Chodzą pogłoski, że Shawn ma walczyć z HHH, choć sam zawodnik bardziej widziałby się w walce z kimś młodszym. Najgłośniej wymienia się tego pana:

Dolph Ziggler

Napisałem bo pewnie dzisiaj by nikt ich nie napisał. Mało, ale jak wiecie nie jestem zawodowym "newsmanem". :)

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Deadmanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szkoda Evana jego kariera zapowiadała sie ciekawie , nabierała rozpędu , zdobył pasy TT z Kofim , potem zawieszenie , teraz noga . Gra WWE 13 mnie nie interesuje , nie gram w nią . Cieszy mnie powrót Layli , świat div za nią tęsknił ( i nie tylko świat div :D)

Tak , ta fotka Ceny osłodziła mi wieczór ... : ). Jestem strasznie ciekawy tego draftu , kto na RAW a kto na SD , na razie osobistych typów nie mam , dla mnie najważniejsze żeby Kane i Christian byli w ME , jeśli Taker po WM walczyłby regularnie to jak najbardziej on też ; )

No cóż ... Deadman hmm ... wygląd może nie za ciekawy , wygląda staro , jednak w ringu nadal bardzo dobry ; )

Tak o walce HHH vs HBK też słyszałem , moja wizja jest taka - HBK na końcu walki odwróci sie od HHH , a na RAW po WM HHH przejdzie heelturn i będzie z nim walczył na WM : ) . Tylko nie Dolph . Nie lubię go ; )

Dzięki za newsy ; )

REST IN PEACE ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...