Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót HHH'a, Dude Love, Wypadek Ceny i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zapowiedzi na dzisiejsze Raw :

- The Rock ma niespodziankę dla Ceny

- Triple H, Shawn Michaels i Undertaker spotykają się w ringu

- CM Punk odpowie na promo Chrisa Jericho z przed tygodnia

- WWE poda ostateczną kartę na WrestleManię, poznamy wszystkich uczestników 12 – osobowego Tag Team Matchu

- Wystąpienie Brodusa Claya

:arrow: Matthew Bloom znany szerzej jako A-Train zdementował ostatnio plotki, wg. których miałoby dojść do ponownego podpisania przez niego kontraktu z WWE. Twierzi jednak, że taka opcja jest prawdopodobna i że przed końcem kariery bardzo chciałby wrócić do federacji Vince’a.

:arrow: WWE udostępniło na swojej stronie galerię zdjęć przedstawiających WrestleManię XIX. Możemy tam zobaczyć zdjęcia z walki McMahon vs Hogan, Shawn Michaels vs Chris Jericho, The Rock vs Steve Austin oraz Brock Lesnar vs Kurt Angle.

:arrow: Legenda WWE Roddy Piper napisał na swym Twitter'ze że zastanawia się nad ucieczką od życia publicznego ponieważ chce uporządkować swe prywatne sprawy.

:arrow: The Crippler udostępnił ostatnio listę najwybitniejszych zawodników Tag Teamowych w historii. Oto ona:

5. Billy Gunn

4. Bobby Eaton

3. James Storm

2. British Bulldog

1. Arn Anderson

:arrow: Kolejna lista Cripplera dotyczy 5 największych wrestlerów, którzy nigdy nie trzymali pasa (nie licząc Tag Teamowych) :

5. Bam Bam Bigelow

4.The Dynamite Kid

3. Jimmy Superfly Snuka

2. Million Dollar Man

1. Jake the Snake Roberts

:arrow: Mick Foley jest zapowiedziany na Raw które odbędzie się tydzień po WrestleManii. Prawdopodobnie zostanie uwikłany w jakieś story. WWE najprawdopodobniej dąży do walki Foley vs Cena na SummerSlam.

:arrow: Najprawdopodobniej The Miz wystąpi na WrestleManii …. Vince planuje jednak jego facet urn i dołączenie do teamu Teddy’ego! Na razie jest to jedynie plotka.

:arrow: John Cena miał wypadek samochodowy dzisiaj w godzinach porannych w Philadelphi. Najprawdopodobniej nie odniósł żadnych obrażeń, ale porządnie skasował sobie auto.

:arrow: Oto link do wywiadu którego udzielił Kevin Nash dla The Sun. Nash mówił o możliwości powrotu do TNA i paru innych sprawach powiązanych z tą fedracją oraz owalce Cena vs. The Rock. Zamieszczam link: http://www.ewrestlingnews.com/news/3477 ... -rock-more

:arrow: Dzisiaj urodziny obchodzą AJ(25) oraz Evan Bourne(29). Od całego BGZ życzymy wszystkiego najlepszego!!

:arrow: Podczas niedzielnego TNA PPV 'Victory Road' najczęściej wyszukiwanymi kontami na Twitter'ze było konto Gail Kim oraz Devon'a.

:arrow: Kurt Angle odniósł ostatnio kontuzję a mianowicie ucierpiały jego żebra, w związku z tym Kurt ma małe szanse aby podczas nadchodzącej Olimpiady dorównać sportowcom na równym sobie poziomie. Angle o swoim stanie zdrowia napisał następującą notkę:

'Dawałem z siebie tyle ile mogłem. Swą uwagę skupiałem na Igrzyskach Olimpijskich, ciężko trenowałem a teraz pojawiła się następna kontuzja. Najpierw więzadło rzepki, potem ścięgno Achillesa a teraz te żebra.'

:arrow: Oto najnowsze wpisy z blogu Jim'a Ross'a:

O kolejności pojedynków na WrestleManii 28:

' Czy walka o pas WWE będzie ostatnią na WM28? Według mnie nie, nie w tym roku. To miejsce zajmie starcie The Rock vs. John Cena, tak mi się wydaje. Walka o tytuł WWE odbędzie sie nieco wcześniej aby rozwiażać konflikt Punk'a i Chris'a Jericho.'

O prawdopodobym przejściu do TNA:

'Czy kiedy kolwiek przejdę do TNA? Nie wiem ale życzę im jak najlepiej i mam nadzieję że kiedyś odniosą sukces i rentownośc, natomiast ja w pracy dla WWE nie mam żadnego interesu poprostu jestem ich człowiekiem.'

O Dusty'm Rhodes'ie:

'Czy Dusty ma wiekszą siłę wieku niż The Rock w Miami? Zapewne tak. Dusty jest teraz na Florydzie który jest tak gorące jak ktoś kiedyś.'

:arrow: Oto filmik, gdy na gali WrestleReunion ujrzeliśmy powrót Micka Foleya pod postacią Dude’a Love!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WIOV3RuzJsY

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WIOV3RuzJsY

:arrow: W filmiku poniżej powrót Triple H’a do ringu :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HPJEKA_saR4

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HPJEKA_saR4

Newsy pisane z pomocą Ledgera :)

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Foley vs. Cena na SS? To są jakieś jaja czy tak na poważnie? Jak na razie jest to tylko zwyczajny news, który nieszczególnie musi się spełnić. Pełny szacunek dla Foley'a, ale druga najważniejsza gala po WM oczywiście i taka walka? Oby nie. Mick już się nie nadaje do ringu. Co zrobi? Mr. Socko zaatakuje? Dajcie spokój. The Miz jako face? Ciekawe posunięcie, ale po WM z kim miałby poprowadzić feud? Może wmieszać się w walkę o pas WWE? A może feud z kimś dobrym? Zobaczymy...

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...