Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowości o WM'ce, rola Miz'a na PPV, notki, video i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Tag Team Match

Kofi Kingston & R-Truth vs. The Two Man Wreckin’ Crew (Curt Hawkins & Tyler Reks)

Non-Title Match

Beth Phoenix © vs. Kelly Kelly

Justin Gabriel vs. Hunico

:arrow: A tutaj wyniki

Tag Team Match

Kofi Kingston & R-Truth pokonali The Two Man Wreckin’ Crew (Curt Hawkins & Tyler Reks)

Non-Title Match

Beth Phoenix © pokonała Kelly Kelly

Hunico pokonał Justin'a Gabriel'a

:arrow: Dark Match'em tapingu Smackdown! był pojedynek Brodus'a Clay'a & Epico, który wygrał Brodus. A po zejściu z anteny miał miejsce Main Event : Sheamus, Big Show & Randy Orton pokonali Mark'a Henry'ego, Cody'ego Rhodes'a & Daniel'a Bryan'a.

:arrow: Natomiast Dark Match'em RAW był pojedynek Seth'a "Tyler Black" Rollins'a który pokonał Michael'a McGillicutty. Po gali odbył się jeszcze jeden match, gdzie John Cena pokonał Kane'a. Po zejściu RAW z anteny, The Rock kontynuował swój koncert, śpiewał m.in "Happy Birthday" jakiejś dziewczynie z widowni, która miała w tym dniu urodziny.

:arrow: Rating ostatniego odcinka Smackdown! wyniósł 2.15 co przełożyło się na 3.103.000 mln widzów. Jest to wzrost w porównaniu z poprzednim tapingiem.

:arrow: W tym tygodniu rating RAW wyniósł 3.3 , czyli 4.823.000 widzów. Jest to wzrost w porównaniu z poprzednim tygodniem.

:arrow: Za tydzień na Monday Night RAW zapowiedziana jest konfrontacja The Undertaker'a, Triple H'a oraz HBK'a! Co więcej, po raz kolejny tydzień po tygodniu, ma pojawić się The Rock! Zapowiedziana jest również walka Mark Henry vs. John Cena.

:arrow: Do karty na WrestleManię oficjalnie dodano dwie walki :

12-Man Tag Team Match

Team Johnny (David Otunga, Mark Henry, Christian, ???, ???, ???) vs. Team Teddy (Santino Marella, Kofi Kingston, ???, ???, ???, ???)

Randy Orton vs. Kane

:arrow: Tym samym karta na nadchodzące PPV wygląda następująco :

Icon vs. Legend

John Cena vs. The Rock

WWE Championship

CM Punk © vs. Chris Jericho

World Heavyweight Championship

Daniel Bryan © vs. Sheamus

Hell In A Cell Match

Special Guest Referee: Shawn Michaels

The Undertaker vs. Triple H

WWE Intercontinental Championship

Cody Rhodes © vs. Big Show

12-Man Tag Team Match

Team Johnny (David Otunga, Mark Henry, Christian, ???, ???, ???) vs. Team Teddy (Santino Marella, Kofi Kingston, ???, ???, ???, ???)

Randy Orton vs. Kane

:arrow: Według różnych spekulacji, na WrestleManii, gdzie dojdzie do pojedynku Team'u John'a L. oraz Team'u Teddy'ego Longa, składy będą wyglądać następująco : John L (David Otunga - kapitan, Christian, Mark Henry, Alberto Del Rio, Dolph Ziggler & Jack Swagger), T. Long (Santino Marella - kapitan, Kofi Kingston, The Great Khali, Ezekiel Jackson, R-Truth), tym ostatnim może zostać Rey Mysterio! Jest to spowodowane tym, że jeśli nawet powróci, to taki match, nie będzie dla niego zbyt dużym obciążeniem, jak choćby Singles Match. Jeśli jednak meksykanin nie powróci, jego miejsce zajmie Evan Bourne.

:arrow: Co było inspiracją dla proma Y2J'a podczas ostatniej tygodniówki? A no promo CM Punk'a z ROH z 2003r. :

http://www.youtube.com/watch?v=QcyEcKZ0Qcg

:arrow: Największymi twitter'owymi trendami podczas ubiegłego Monday Night RAW były hasła : #CenaRap, John Cena, #Thuganomics, CM Drunk.

:arrow: Podczas ostatniego speech'u Taker'a na RAW, Deadman popełnił mały błąd, mówiąc, że WM'ka odbędzie się 21 a nie 1 kwietnia.

:arrow: The Rock został dodany do rosteru RAW.

:arrow: Zawieszenie Evan'a Bourne'a kończy się 17 marca, jednak nie jest on w karcie na żaden House Show, czy tygodniówkę, nie wiadomo więc, kiedy i czy wogóle powróci.

:arrow: Jak wiadomo WWE odświeżyło swoją stronę internetową. Również niektóre filmiki, które niegdyś były dostępne tylko dzięki subskrypcji, teraz są udostępnione dla wszystkich. Dzięki takiemu zabiegowi władze federacji chcą przyciągnąć więcej widzów i na stronę i na galę, gdyż teraz łatwiej o bilety. Aktualnie WWE chce na swojej stronie połączyć teraźniejszość z przeszłością, ciągle rozwijając archiwum.

:arrow: The Miz, odegra jakąś rolę na WrestleManii? Bardzo możliwe! Okazuje się, że bardzo możliwa, jest ingerencja jego osoby w pojedynku The Rock vs. John Cena. Rzekomo ma to być część fabuły. Jak będzie? Przekonamy się 1 kwietnia!

:arrow: Na tą chwilę nie wiadomo, czy Jim Ross będzie miał jakąkolwiek rolę na WM'ce. Ponoć sam Undertaker chciał, aby jego walkę podczas gali zapowiadał i komentował właśnie Ross, no ale wszystko przecież zależy od Vince'a. Ross aktualnie ocenia talenty FCW.

:arrow: WWE oficjalnie ogłosiło, iż kolejnym wprowadzonym do HoF będzie Mil Mascaras!

:arrow: Nikłe są szanse, że Shaq O'Neal pojawi się na WM'ce.

:arrow: Ted DiBiase miał wczoraj operację barku, czyli jak się okazuje, kontuzje go prześladują. Wszystko przebiegło prawidłowo.

:arrow: Goldust aktualnie pracuje w FCW, gdzie dogląda nowych wrestlerów w rozwojówce.

:arrow: Nie wiadomo co z match'em div na WrestleManii, ponoć plany zakładają Kelly Kelly vs. Eve Torres, a walce ma w jakiś sposób ingerować Maria Menounos.

:arrow: Jak się mówi na backstage'u, Vince cały czas przekazuje nowe obowiązki Triple H'owi. Również sporo wiadomo, iż Vince jest hate'owany za brak pomysłów i zbyt wiele niewiadomych co do karty na WM'ke. Ponoć Vince ciągle zmienia zdanie.

:arrow: Cody Rhodes pojawia się na galach mimo lekkich kontuzji, z którymi się boryka, ponoć ostatnio sporo kulał.

:arrow: 18 marca, kiedy to ma odbyć się event WWE w MSG zapowiedziany jest powrót Triple H'a do ringu, ma on pojawić się w Six Man Tag Team Matchu "HHH/WWE Champion CM Punk/Randy Orton Vs. Chris Jericho/Dolph Ziggler/Intercontinental Champion- Cody Rhodes"

:arrow: WWE Draft ma odbyć się pod koniec kwietnia, lub początkiem maja.

:arrow: Władze miasta Oklahoma, wystosowało pismo, w którym informuje, iż nie będą przyjmować już wniosków o organizację eventów wrestlingowych, MMA, czy boksu. Związane jest to z brakiem zapewnienia dostatecznej ochrony publicznej.

:arrow: Dzisiaj swoje 33 urodziny obchodzi Santino Marella! Wszystkiego najlepszego!

:arrow: Czas na kilka notek z ćwierkaczy, pierwszą jest wpis Carlito o Dolph'ie & Zack'u :

Ziggler rzeczywiście jest cholernie dobry! Nie wiem dokładnie jak z Ryder'em, ale jestem szczęsliwy patrząc na niego.

:arrow: John Cena po RAW :

Nie potrzebował tekstu z nadgarstka, bo przecież tekst wyświetlił się na titantronie, ale Rock powrócił! Drastyczne czasy wymagają drastycznych kroków, to nic osobistego. Naprawdę miło zobaczyć znowu The Rock'a!

:arrow: Zack Ryder i kontynuacja storyline'u z Eve Torres :

Czekając na @EveMarieTorres, aby się pokazać, to będzie #SSSIIICCCKK

Wciąż czekam

Więc sądzę, że @EveMarieTorres nie przyjdzie. #worstnightever

:arrow: Co na to Eve Torres?

Baaaardzo przepraszam... coś mnie zatrzymało. Obiecuję, zrobię to dla Ciebie

:arrow: To wszystko skomentowała Beth Phoenix :

@ZackRyder czekał na @EveMarieTorres kilka godzin? Widocznie zabrał się za złą divę

:arrow: CM Punk o promo Chris'a Jericho :

Nie chcę żadnego współczucia. Wyślijcie je Chrisowi. Cholera, właśnie wszedł na wyższy poziom. Skrzywdzę cię

:arrow: Chris Jericho :

Hmmmm @cmpunk uderzyłem w czuły punkt? Mówiłem Ci już, że byłem The Best in The Worfl...#norulesinwar

:arrow: David Otunga, o kancelarii prawniczej :

Kancelaria prawnicza David'a Otungi, jest teraz otwarta. Zostałeś skrzywdzony? Napisz do mnie. Możesz mi zaufać, byłem w Harvardzie. @WWE #RAW”

:arrow: Hornswoggle krytykujący The Rock'a :

Jestem zadowolony, że @TheRock potrzebuje śpiewać karaoke, aby dostać $$. @JohnCena zawsze będzie profesjonalistą, który nie potrzebuje żadnych ukrytych tekstów, czy #stupidsrxualinuendos jak @TheRock

:arrow: Tyler Reks, chciałby uczestniczyć w 12-Man TT Match'u w Teamie T. Long'a :

Teddy, ja i @TheCurtHawkins chcemy być w teamie! Jesteśmy na RAW od roku, a jedyną walką, jaką otrzymaliśmy, to była ta z Brodus'em. To nie jest wporządku Johhny. #RAW

:arrow: The Rock po ostatnim RAW :

Cleveland - dzięki wam, za niezapomniane show dzisiejszej nocy. Najlepsza publiczność w historii WWE! #RockConcert2012

:arrow: The Bella Twins o tancerkach Brodus'a :

Wygląda na to, że tancerki Brodus'a Clay'a naśladują Bella Pose w ringu... #bellawannabes

:arrow: Brodus Clay w końcu zaliczył powrót na RAW, podczas przerwy stracił trochę wagi.

:arrow: Kolejny odcinek RAW Backstage Fallout :

:arrow: Kolejny epizod Superstars Toyz, a wnim Alex Riley :

:arrow: WWE DOwnload #7

:arrow: Santino Marella i jego Foreign Exchange

:arrow: Niżej Psych z The Miz'em :

:arrow: Jim Ross, który broni The Rock'a przed hater'ami :

http://www.youtube.com/watch?v=6jwULsbMukg

:arrow: The Rock o WM'ce :

:arrow: Colt Cabana i kolejny epizod jego show :

:arrow: Z! True Long Island story, odcinek specjalny :

:arrow: Aktualna karta na TNA Victory Road :

James Storm vs. Bully Ray

Kurt Angle vs. Jeff Hardy

Tag Team match

AJ Styles & Mr. Anderson vs. Daniels & Kazarian

TNA Knockouts Title Match

Gail Kim © vs. Madison Rayne

TNA Tag Team Title Match

Samoa Joe & Magnus © vs. Crimson & Matt Morgan

TNA X-Division Title Match

Austin Aries © vs. Zema Ion

No Holds Barred Non-Title Match

Bobby Roode © vs. Sting

:arrow: James Storm przeszedł operację kontuzjowanej kostki, wszystko przebiegło pomyślnie i aktualnie James przebywa w domu, niebawem zamierza powrócić do ringu.

:arrow: Jesse Sorenson wystosował notkę, w której mówi, że jego rehabilitacja przebiega powoli, ale patrząc na najnowsze badania, niestety nie da się nic przyspieszyć.

:arrow: Vince Russo wystosował notkę, w której oferuje warsztaty z bookingu.

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• PacMan

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rating SD jak i RAW nieco powoli pną się w górę. Ważne, że nie upadają. Jeśli takie wzrosty będą miały miejsce co tydzień to będzie git dla WWE oraz dla widzów. Undertaker & HHH & HBK w jednym ringu. Jestem co do tego wydarzenia nastawiony dość negatywnie, gdyż już mieliśmy taki przypadki HHH & Under bądź HHH & HBK oraz HBK & Under. Pogadają sobie, powspominają. Wydaje mi się, że to będzie tylko tyle, jednak miło będzie zobaczyć jakąś akcję w wykonaniu tych panów, a szczególnie HBK'a ;) Team John vs. Team Teddy. To będzie katastrofa. Skład zawodników John'a w połowie jest obiecujący, ale Teddy to jakąś masakra. I że ten pojedynek ma się odbyć za MitB to nie mogę uwierzyć. Wielka szkoda. Jednak kto powiedział, że do tego nie dojdzie? A jednak wszyscy będą tutaj i nie będzie więcej ludu do walki o walizkę. The Rock pojawi się za tydzień. Tosz to będzie święto! Rock tydzień temu, Rock teraz i Rock w następnym. Naprawdę szaleją :lol Cena vs. Rock i do tego ma jeszcze wejść Miz? NIEE! Wszystko skończy się jak rok temu. Nie róbcie tego. Ta walka jest promowana od ho,ho,ho,ho i Miz nie jest do tego potrzebny. Undertaker chce komentarza od Jim'a Ross'a. Ja też chcę komentarza właśnie od niego. Niech Vince ruszy tyłek i niech szykuje miejsce dla niego przy stoliku komentatorskim! Dużo filmików, ale nie dziwota skoro newsy są dwa razy w tygodniu. ;P

Dzięki :t_up:

Ratingi są lepsze bo coraz bliżej WrestleManii. A teraz o TT Matchu GM'ów, pomysł nie zły, ale składy nie są wcale wyrównane. Rey Mysterio w składzie Longa? Lekarze mówili, że nie ma szans na powrót na Wrestlemanii, więc go się tu nie spodziewam, a Bourne? On już jest skończony jako wrestler w WWE.

Post niżej:

No, no, no. Ja też bym chciał powrotu Jima Rossa jako komentatora. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...