Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kharma, kontuzja DiBiase'go, ćwierkacze, Mysterio i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Justin Gabriel vs. Heath Slater

Jinder Mahal vs. Ted DiBiase

Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston

:arrow: A tutaj wyniki

Justin Gabriel pokonał Heath'a Slater'a

Jinder Mahal pokonał Ted'a DiBiase

Kofi Kingston pokonał Dolph'a Ziggler'a*

* - match trwał ponoć 15 minut i był naprawdę dobry

:arrow: Dark Match'em tapingu Smackdown! był pojedynek Xavier'a Woods'a z Hunico, który wygrał Xavier.

:arrow: Natomiast Dark Match'em RAW był pojedynek The Great Khali vs. Curt Hawkin's, który wygrał Khali. Po gali odbył się jeszcze jeden match, w formule Tag Team, w którym CM Punk & John Cena pokonali Chris'a Jericho & Kane'a.

:arrow: Rating ostatniego odcinka Smackdown! wyniósł 2.01 co przełożyło się na 2.905.000 mln widzów. Jest to spory wzrost w porównaniu z poprzednim tapingiem.

:arrow: W tym tygodniu rating RAW wyniósł 3.1 , czyli 4.609.000 widzów. Jest to prawie identycznie jak tydzień temu.

:arrow: Za tydzień na Monday Night RAW pojawi się HBK oraz The Undertaker! Jak wiadomo Shawn został dodany do walki jako sędzia specjalny, więc słowna konfrontacja panów, może być ciekawa. Również na to RAW zapowiedziano Rap Battle The Rock'a oraz John'a Ceny!

:arrow: Trochę statystyk z MNR, największy pop podczas gali otrzymali The Rock, John Cena, Randy Orton oraz Santino Marella, natomiast największy heat zgarnęli : John Cena (reakcje 50/50), Vickie Guerrero, John L. Największymi trendami twitter'owymi były : The Undertaker, Triple H, SHawn Michaels, Triple Threat, The Rock, #BestInTheWorld.

:arrow: Szokujący news! Jak się okazuje Kharma okłamała bliskich i przyjaciół, ponieważ jej dziecko urodziło się martwe, a sama matka była w rozpaczy. Aktualnie przebywa na terapii psychologicznej.

:arrow: Ted DiBiase kontuzjowany! Jak się okazuje złamał kostkę, podczas ostatniego tapingu SD! Nie wiadomo ile potrwa przerwa.

:arrow: Ostatnimi czasy do rosteru FCW został dodany nowy zawodnik z Meksyku. W swoim kraju był znany jako El Hijo del Medico Asesino (syn Assassin Doctor'a) i Terror Negro. Będzie występował pod nazwą Benicio Salazar. Poniżej fotka :

003.jpg

:arrow: HBK opublikował po gali notkę na twitterze, w której pisał o mini odnowieniu DX, wstawił również fotkę z Road Dogg'iem :

001.jpg

:arrow: Na ostatnim RAW gośćmi byli Sean Grande oraz John Cena Sr.

:arrow: WWE Night of Champions odbędzie się 16 września w Bostonie.

:arrow: Steve Austin napisał na blogu, iż zostały ostatnie sceny do nagrania, w filmie, w którym wystąpi. Natomiast The Rock (a raczej Dwayne Johnson) zagra w filmie o Herculesie.

:arrow: WWE planuje na nowo pojedynek div na WM28. Pierwotnie miał to być pojedynek Beth Phoenix vs. Kharma lub Beth Phoenix vs. Natalya, ale raczej nie dojdzie do takiej walki.

:arrow: Aktualna karta na WrestleManię :

John Cena vs. The Rock

WWE Championship

CM Punk © vs. Chris Jericho

Hell In a Cell Match

Special Gust Referee : Shawn Michaels

Triple H vs. Undertaker

World Heavyweight Championship

Daniel Bryan © vs. Sheamus

Intercontinental Championship

Cody Rhodes © vs. Big Show

:arrow: Brodus Clay był obecny na backstage'u. Chyba sobie jeszcze poczeka na jakiś występ na tygodniówce.

:arrow: Również obecny był Alberto Del Rio, lecz władze federacji, czekają na odpowiedni moment, aby meksykańczyk mógł wrócić do ringu.

:arrow: Evan Bourne powrócił na video wejściówkę RAW.

:arrow: Jim Ross, napisał na blogu, że nie ma nic przeciwko pojedynkowi w którym wystąpiłby Steve Autin, lecz jak sam przyznał, jest to mało prawdopodobne. Napisał również, o tym, że czuje podgrzanie atmosfery między Rockiem a Ceną, szczególnie, że obok HIAC Match;u, ma to być najważniejszy punkt gali.

:arrow: Rey Mysterio jest na wielu koszulkach reklamujących WrestleManię, może to oznaczać jakąś rolę "malca" na tej gali.

:arrow: Oficjalne wiadomości natomiast, nie mówią nic o powrocie Mysterio czy Sin Cary na WrestleManię. Władzę chcą mieć przynajmniej jedną latynowską gwiazdę w karcie, może nią być Del Rio. Pierwotne plany zakładały walkę Mask vs. Mask pomiędzy Mysterio a Sin Carą.

:arrow: Czterej ochroniarze, którzy interweniowali na ostatnim RAW to angielscy lokalni wrestlerzy : Mark "Surething" Shurman, Matt Taven, Andy McKenzie & Max Bauer.

:arrow: Po gali, jak odnotowali bostońscy dziennikarze CM Punk robił zakupy w jednym ze sklepów, przy okazji strzelił fotkę z sokowirówką, a Rock pozował do zdjęć z fanami.

:arrow: Speech Ceny po zejściu tygodniówki z anteny :

:arrow: Kolejny odcinek WWE Download :

:arrow: Następny epizod RAW Backstage Fallout :

:arrow: Notki z ćwierkaczy po ostatnim Monday Night RAW :

Jericho-3 Punk-0 #raw #iamthebestintheworld"
@EveMarieTorres pocałowała mnie... #WWWYKI. Pocałowałem dziewczynę i spodobało mi się. Nie wiem co się dzisiaj stało. @EveMarieTorres pocałowała mnie. Nie wiem co o tym myśleć. Mogę jej zaufać? Oglądałem ponownie ze 100 razy moment, kiedy mnie pocałowała. #yummylipgloss
Zostałem dzisiaj okradziony przez imitację GM'a! Jestem all American American, nawiekszy US champion w historii!@WWERawGM #EVER
@WWERawGM @DavidOtunga, jak tam pogoda na zewnątrz, playa? #Holla
Myslę, że wszyscy się zgodzę, że ja i @DavidOtunga zostaliśmy dzisiaj ofiarami wielkiej niesprawiedliwości ze strony @GMSmackDown. To jeszcze nie koniec. #RAW
Teddy myślał, że może mnie wywalić z @WWE #RAW w TD? Hmph! Harvard, jest tylko ulicę niżej. Wszystko zostanie naprawione na #SmackDown
Wygląda na to, że szanse abym był częścią WM'ki są nieco ograniczone. To @milanmiracle ! Santino, Santino, Santino! Gratulacje, przyjacielu!
Funkateers nie jest zmartwiony.. mamy dobry humor, słyszycie mnie? Nie patrzcie na głupie plotki! Ya digg!
Nienawidzę @johncena jak większości z was, ale ja chce się jeszcze pobawić w tej rozrywce, robić swoją część..
Wszyscy ekscytują się walką @JohnCena vs @TheRock na Wrestlemanii 28. Ja nie będę tego oglądał. #GiveMizaMatch #MizMania”
Droga na WrestleManię trwa, też chcę tam być, #PinupStrong !! @NatbyNature. mam fajną niespodziankę, dla wszystkich fanów, bądźcie czujni..

:arrow: Według opini zebranych na backstage'u, John Cena aktualnie wygrywa batalię słowną z The Rock'iem.

:arrow: Sam rating, wynikający z powrotu Rock'a nie był bardzo zadowalający. A jakie są relacje między Ceną a Dwayn'em? Mówi się, że nie są jak kumple i nie przepadają za sobą. Od Survivor Series, wytworzyło się między nimi prawdziwe napięcie.

:arrow: Big Show zdementował plotki o występie Shaq'a na WM'ce. Stwierdził, że jesli tak bardzo się pcha, to chętnie da mu lekcję i nauczkę.

:arrow: Wywiad z Edge'm, który mówi o HoF, filmie, Christian'ie, Rock'u :

:arrow: Chris Masters kontynuuje kampanię twitter'ową, która ma na celu zatrudnienie go w TNA.

:arrow: Mr. Anderson kończy dzisiaj 35 lat, wszystkiego najlepszego!

:arrow: Video z powrotu do ringu Matt'a Hardy'ego :

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

Z góry przepraszam, ale wczoraj nie byłem w stanie wstawić newsów.

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Deep

1

• Clown.

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo długie i ciekawe newsy a teraz do rzeczy. Fajnie będzie zobaczyć HBK i Zmarłego w twarzą w twarz pewnie będą wspominać WM 26 i w ogóle dawne walki ze sobą. Współczuje Kharmie bo urodzić własne dziecko martwe ! To musiał być niesamowity szok dla niej. Niech teraz lepiej odpocznie i dojdzie do siebie po tym co się stało. Szkoda że Ted znowu załapał kontuzje w końcu dawno go nie było na Raw a teraz jeszcze ta kontuzja. Alberto Del Rio pewnie powróci tuż przed WM 28 dadzą mu tam jakiegoś zawodnika żeby było że walczył. Może jednak powróci w ten sam dzień co Rey Mysterio. Najlepszego dla Mr. Andersona a co do Chrisa Mastersa to mam nadzieje że mu się uda dostać do TNA bo to dobry zawodnik i jak wielu innych zmarnowany w WWE ! Dzięki za newsy tyle ode mnie :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Rating SD wyniósł 2? Niedługo SD będzie lepsze niż RAW :8 Ale poważnie to fajnie, że SD pnie się w górę. Martwi mnie tylko to, że to jest tylko taki "przypadek". Ostatnio też był nagły wzrost, a później ponownie klapa. Za to rating RAW trzyma swój stały poziom. Jestem ciekawy kiedy to show osiągnie liczbę 4... Haha, co ja gadam ;) Kolejne RAW będzie cholernie ciekawie. HBK oraz Undertaker twarz w twarz i oraz przyśpiewki Rock'a oraz Ceny. Chciałbym, aby to RAW nie było takie sztywne, tylko trzymało poziom jak za dawnych lat, lecz oczekuję niemożliwego.. Po raz kolejny. Dziecko Kharmy nie żyje? Że co k***a? O matko. Faktycznie jest to szokujący news. Nie możemy sobie wyobrazić przez co ona teraz przechodzi. Oczekuje dziecka 9 miesięcy i tu nagle dowiaduje się, że jest martwe. Coś okropnego. Kharma współczuję Ci i to bardzo, lecz to i tak nic nie da. Sporo komentarzy w ptaszka. Sporo filmików.

Dzięki :t_up:

Rating SD ! nareszcie powyżej 2.0 może coś się w końcu ruszy. Czyżby zamiana Gm' ów korzystna ? Nie mogę doczekać się spotkania Takera i HBK po raz kolejny twarzą w twarz. Do tego na RAW będziemy mieli kolejną batalię Rocka i Ceny... na słowa. Wolałbym jednak, żeby ktoś w końcu zrobił coś więcej. Na prawdę szokujący news na temat dziecka Kharmy. Nic tylko współczuć. Już wiemy, dlaczego nie powraca. Nic dziwnego, że Cena wygrywa batalię z Rocki' em na słowa, bowiem na razie jest po prostu od niego lepszy i aktor musi się nie co bardziej postarać (choć historyjki na RAW świetne). Spóźnionego najlepszego dla Andersona. Dużo newsów. Dzięki :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Trochę późno, ale mimo wszystko skomentuje.

ME Superstars naprawdę był dobry choć przeraziło mnie, że Ziggler aż tak się stoczył. Najpierw walki o pas na PPV a teraz przegrywanie na Superstars...

Nie mogę się doczekać konfrontacji HBK'a z Deadmanem. Ciekawe jak będzie wyglądała. Czy Undertaker będzie wypominał Shawnowi, że nie udało mu się na WM 26? A może Panowie okażą sobie szacunek? Zobaczymy.

Myślę, że Del Rio zawalczy sobie na WM'ce z Reyem, bo nic innego mi do głowy nie przychodzi. Wszyscy mają już ustalone walki, no może poza Mizem. (#GiveMizaMatch) A i Mysterio nie ma ewentualnego przeciwnika, bo Sin Cara raczej nie wyleczy kontuzji do WrestleManii.

Nie potrzebuję opinii ludzi z BS, żeby widzieć, że Cena wygrywa. Na razie aktor może się schować. Zaczynam wierzyć, że Cena wygra bez tego heelturnu. Chociaż on już chyba nie jest babyfacem, nie? Takim bardziej tweenerem.

Wszystkiego spóźnionego najlepszego dla Andersona.

Ciekawe ile Hardy się utrzyma w tym ringu... =))

ME Superstars naprawdę był dobry choć przeraziło mnie, że Ziggler aż tak się stoczył. Najpierw walki o pas na PPV a teraz przegrywanie na Superstars...

No i tu się zgadzam. Dolph jest szmacony, a przecież tak genialnie promował pas US.. A teraz jakieś Szwagiery, Zacki i Makrele... :t_down:

Myślę, że Del Rio zawalczy sobie na WM'ce z Reyem, bo nic innego mi do głowy nie przychodzi. Wszyscy mają już ustalone walki, no może poza Mizem.

Wątpie, że Rey Mysterio powróci. Walk już mają dosyć sporo na WM'kę (bodajże 8) więc na co mieli by jeszcze tą upchać w kartę? Del Rio jest wmieszany w feud GM'ów, jeżeli Rey powróci to i on zawalczy w tej walce, po jakiej stronie to już wszyscy wiecie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...