Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Brem TEN!!! [II.12]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=196&filename=bremten.png&res=medium

Z racji tego że zmieniła się forma głosowania na wrestlera miesiąca i bardzo mi brakuje możliwości fajnego podsumowania danego miesiąca postanowiłem zapoczątkowac swój własny nowy projekt który nazwałem Brem TEN!!! Oczywiście nie będzie to nic innego jak cos w rodzaju mojego TOP10 miesiąca. Ocena będzie totalnie subiektywna i mam nadzieje że uda się wywołać jakś dyskusje, że się nie będziecie ze mną zgadzać we wszystkim i będziecie pisac o tym o czym sie nie zgadzacie. Tak więc pierwsze Brem Ten niech się rozpocznie.

cmpunkk.png

1. CM Punk

Moim zdaniem w miesiącu lutym nikt jakoś wybitnie nie zabłysną. Nikt sie nie wyróżnił czymś nadzwyczajnym, nie odniósł żadnego spektakularnego zwycięstwa ani nic a Punk zdecydowanie trzyma poziom. I to zarówno w ringu jak i przy micu. Obronił pas na EC i to w pięknym stylu. Był najlepszy w ringu, nie odstepował wcale Kofiemu no i mimo że wszedł jako pierwszy wyszedł jako ostatni. Dodatkwo genialne segmenty z Jericho, rozpoczecie świetnego feudu, super walki z Bryan'em. Wszystko to powoduje że moim zdaniem Punk zasługuje na miano wrestlera miesiąca.

chrisjericho2012cutbyji.png

2. Chris Jericho

Zaczął mówić i to jak zaczął mówić! Y2J wrócił juz na dobre i zdecydowanie się rozkręcił. W ringu pokazuje że wcale nie stracił formy mimo przerwy. Na EC został wyeliminowany w bardzo kontrowersyjny sposób a nawet można powiedzieć że wyeliminowany nie został. No i co chyba najwazniejsze został #1 pretendentem do pasa WWE wygrywając battle royal z wszytskimi uczestnikami obu walk EC. Co prawda odnosze wrażenie że Punk jednak góruje przy mcu ale Jericho oczywiście nie pozostaje daleko z tyłu i każdy ich segment ogląda się rewelacyjnie.

danielbryanl.png

3. Daniel Bryan

Nie ma co ukrywac, Daniel Bryan dokonał niemożliwego. W walce MitB był jednym z dwóch zawodników którym dawałem 0% na zwycięstwo. Jak jednak zdobył walizke byłem pewien że albo ją straci na rzecz Barrett'a albo zmarnuje. Jak zdobył pas byłem pewien że straci go w przeciągu miesiąca zwłaszcza że feudował z olbrzymami. Jak go niestarcił na RR powiedziałem sobie "no trudno będzie go trzeba znosić do EC". Tym razem byłem już całkowicie pewien że zawodnik który wygrywał każdą walkę przekrętem albo fartem nie ma najmniejszych szans wyjśc z klatki z pasem bo tam nie da się wygrać przekrętem ani fartem. No i znów się pomyliłem... Bryan dokonał niemozliwego. Obronił pas, idzie na WM'ke jak zapowiadał i na dodatek moim zdaniem dobrze się sprawdza w roli cipkowatego mistrza z totalnym fartem. Bo jakby nie patrzeć taka rola mu pasuje i nie jest w niej tak drażniący i beznadziejny jak w roli małego terminatorka.

johncenay.png

4. John Cena

Nie przeszedł heelturnu ale jeszcze nic straconego, wszystko możliwe ze przed nami. Mimo to luty był dla niego dobrym miesiącem. No powiedzmy że nie tak całkiem bo przez pierwszą połowę bezsilnie patrzył jak Kane coraz bardziej i bardziej maltretuje jako Ziomka który na dodatek potem się na niego sfochował bo mrs. ho®eski się panami zabawiło. Ale potem już było tylko dobrze. Pokonał Kane'a na EC tym samym wygrywając cały feud i opierając się nienawiście, Eve zmieszał z błotem totalnie sprawiając że cały świat ma ją teraz za największa szmate no i na koniec w moim odczucie zmiarzdżył Rock'a. Najpierw świetne promo a potem przy bezpośredniej konfrontacji aż mi żał było patrzeć jak biedny Dwayne został na tym ringu próbując jakoś wyjśc z tego z twarzą co mu średnio wyszło.

bobbyroode.png

5. Bobby Roode

No to czas na jakiegoś przedstawiciela TNA chociaż z tymi ostatnio bardzo ale to bardzo słabo. Dla Roode'a jednak był to kolejny dobry miesiąc i nie można tego nie przyznać. Obronił pas na AAO i to w całkiem ciekawy sposób przy okazji stawiając Sting'a w beznadziejnej sytuacji i pokazując kto tu rządzi. Tydzień później znów górował nad GM'em który skończył bez jąder zwijając się na środku ringu. Na tym sie zapewne skończy jego poniżanie Sting'a bo ten się spiął no ale luty jak powiedziałem był dla niego korzystny.

santinomarellay.png

6. Santino Marella

Chyba największa niespodzianka i jednocześnie absurd ostatnich miesięcy. Santino Marella ni z tego ni z owego wygrał Battle Royal dzięki czemu zastąpił w komorze eliminacji, w walce o pas WHC samego Randiego Ortona. Mówiliśmy wszyscy wtedy że raczej nie wystąpi on w tej walce, że zostanie zaatakowany przed i zastąpiony a jeżeli juz wystapi to nie odegra najmniejszej roli. Mało tego że wystąpił, wyeliminował dwóch zawodników to na dodatek o mały włos a by tą walkę wygrał.

undertakeri.png

7. Undertaker

Co prawda nie pokazywał się wiele po powrocie bo bodajrze tylko raz był w ringu poza tym razem kiedy powrócił ale to wystarczyło. Stworzył klimat, niesamowite proma prowokujące Triplaka. No i mimo wielkich oporów przeciwnika udało mu się go przekonać do podjęcia rzuconej rękawicy. Bo bardzo dobrej i klimatycznej wymianie zdań HHH dał mu szansę na zemstę.

kanelj.png

8. Kane

Co prawda przegrał z Ceną ale przez połowe miesiąca genialne ciągnął ten feud. Dominował nad John'em, totalnie sponiewierał Ryder'a i to wielokrotnie. Robił co mógł by wywołac nienawiść. Potem przez chwile go nie było ale wrócił demolując 3 TT naraz. Czemu? Po co? Mam nadzieje że wyniknie z tego coś ciekawego.

samoajoe.pngmagnusi.png

9. Samoa Joe & Magnus

Wzieli się z nikąd. Zostali połączeni w team losowo. A mimo to są zostali nowymi TT mistrzami. Pasują do siebie, robia dobre walki, pokazują odpowiedni poziom no i przede wszystkim pokonali mistrzów sprawiających wrażenie nie do pokonania. Crimson i Morgan byli totalnie terminatorowym team'em ale mimo to Joe i Magnus dali radę, zdobyli pasy, obronili je w rewanżu i licze na jakis fajny feud tylko z kim?

sheamusq.png

10. Sheamus

Po zwyciestwie RR celtycki wojownik zwiększył swoją passe zwycięstw. Nie przegrał chyba żadnej walki w lutym. Dodatkowo dokonał wyboru, zmierzy się na WM'ce z Bryan'em, prawdopodobnie zostanie nowym mistrzem.

Tak wygląda moim zdaniem 10 najlepszych zawodników lutego. Licze na komentarze, kontrowersyjności, oburzenia, inne pomysłu i przede wszystkim pożądną dyskusję ;)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Deep

2

• Brem

2

• Kotleten

1

• Clown.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Pierwsze co się rzuca w oczy to Sheamus. Z kolesia robią totalnego terminatora, nie przegrywa w ogóle żadnych walk, wygrał RR Match, a co ważniejsze idzie do jednego z Main Eventów Wrestlemani 28, więc nie rozumiem, dlaczego znajduje się tylko na 10 miejscu ! Mimo, że jako face kompletnie, go nie kupuję powinien być przynajmniej w pierwszej piątce podsumowania ! Dalej to Santino. Really ? Really ? Rozumiem, że wygrał Battle Royal i prawię pas WHC, ale niczym innym specjalnie się nie wyróżnił, a i tak było pewne, że pasa nie dostanie. Jak dla mnie pomyłką było, go tu umieszczenie, a już na pewno nie przed Rudym. Jeszcze jedno. Fakt faktem, ze Daniel jest mistrzem, ale jakim ? Nudnym, słabym, nudnym, słabym i ogólnie każde jego zwycięstwo to megaaaaa fart i szczęście. W ogóle pas powinien stracić już na Elimination Chamber. Mam nadzieje, że Sheamus mu, go szybko odbierze i zakończą tą głupią szopkę. Co do jego miejsca, dla mnie to John powinien być w pierwszej trójce. Mimo, że nici z heel turnu to jednak pokonał Kane, sprawił, że Eve stała się największą suczą w WWE, a w dodatku jedzie aktora (czyt. The Rock) w promach, segmentach jak chce ! Nie rozumiem, gdzie są młode gwiazdy federacji ? Rhodes, Ziggler. W końcu Cody już niejednokrotnie pokonywał legendę WCW Bookera T i warto odnotować, że jest mistrzem powyżej dwustu dni co czyni, go jednym z najlepszych mistrzów Intercontinental !

Ogólnie świetny pomysł na prowadzenie swojego własnego podsumowania miesiąca. Mam nadzieje, że zachęci to innych to wypowiadania się w tym temacie. Szkoda, że sam na to nie wpadłem.

deathnotep.png

angle_02.gif

Pierwsze co się rzuca w oczy to Sheamus. Z kolesia robią totalnego terminatora, nie przegrywa w ogóle żadnych walk, wygrał RR Match, a co ważniejsze idzie do jednego z Main Eventów Wrestlemani 28, więc nie rozumiem, dlaczego znajduje się tylko na 10 miejscu ! Mimo, że jako face kompletnie, go nie kupuję powinien być przynajmniej w pierwszej piątce podsumowania !

A ja własnie uważam że Sheamus się świetnie sprawuje jako face i myslę że jako facowy mistrz wniesie bardzo dużo dobrego i ciekawego do niebieskiego brandu. Co nie zmienia faktu że nie uważam że zasługuje na wyższe miejsce a wręcz się zastanawiałem czy w ogóle powinien sie tu znaleść. Ok wygrał RR ale to było w styczniu a to jest podsumowanie lutego. A co zrobił w lutym? Jak trzeba komus pokazac gdzie jego miejsce to przychodzi Sheamus, niszczy go, ludzie się ciesza i niewiele więcej z tego wynika. Nie wystąpił na ppv a na dodatek jego feud z Bryan jakoś tak się chyba jeszcze nie zaczął mam wrażenie poza tym że Rudy wrzucał mistrza z powrotem do ringu podczas walk z Punk'iem. Jedyne co Rudy zrobił w lutym to wybrał z kim sie zmierzy na WM'ce i wygrywał nic nie znaczące walki.

Dalej to Santino. Really ? Really ? Rozumiem, że wygrał Battle Royal i prawię pas WHC, ale niczym innym specjalnie się nie wyróżnił, a i tak było pewne, że pasa nie dostanie.Jak dla mnie pomyłką było, go tu umieszczenie, a już na pewno nie przed Rudym.

To że wygrał BR i prawie pas WHC to jak dla mnie wystarczający powód żeby go tu umieścić. Zwłaszcza że była to totalna niespodzianka. Może niezbyt pozytywna w moim odczuciu ale jednak to było największe osiągnięcie w jego karierzę. A fakt że w końcówce walki na EC naprawde uwierzyłem i przerażało mnie ze WWE może zrobić największy kretynizm świata i dac mu pas. Mówisz że wiadomo było że go nie dostanie, pewnie że było wiadomo ale czy nie zwątpiłeś w ten pewnik w końcówce walki? ;> No i napewno więcej ciekawego i emocjonującego się z nim działo niż z Sheamus'em w lutym.

Nie rozumiem, gdzie są młode gwiazdy federacji ? Rhodes, Ziggler. W końcu Cody już niejednokrotnie pokonywał legendę WCW Bookera T i warto odnotować, że jest mistrzem powyżej dwustu dni co czyni, go jednym z najlepszych mistrzów Intercontinental !

A co oni takiego zrobili w lutym? Co ma do rzeczy że Cody pokonywał Booker'a? To było w styczniu a nawet w grudniu. No może jago filmiki "Kolejny żenujący moment Big Show'a na WM'ce" są całkiem fajne i ciekawe ale to trochę za mało. A z Ziggler'em od porażki na RR nie dzieje się kompletnie nic.

A co oni takiego zrobili w lutym?

No tak, w zasadzie masz rację, musiałem coś przeoczyć, albo po prostu pomyliły mi się miesiące :P . Mimo to uważam, że Cody zasługuje na miejsce w rankingu przynajmniej za to, że jest świetnym mistrzem i ma długi title reign z pasem.

deathnotep.png

angle_02.gif

Bardzo ciekawy pomysł miałeś a teraz do rzeczy na pewno nie zgadzam się co do Sheamusa 10 miejsce ? Dopiero ? Ja dał bym go o wiele wyżej może i nawet w najlepszej 5. W końcu w lutym cały czas było o nim słychać wygrał wszystkie walki więc nie rozumiem twojej decyzji. Myślę że trochę przesadziłeś co do Santino myślę że w najlepszej 10 powinien się znajdować jednak dał bym go na 8 lub 9 miejscu nie wyżej. Co prawda zastąpił Ortona ale tylko dlatego że miał kontuzje a Santino umieścili w walce na EC 2012 tylko dla jaj żeby wprowadził do tej walki humor po nic więcej. Reszta miejsc jak dla mnie jest ok. Tyle ode mnie :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Bardzo fajny pomysł , nawet nazwa chwytliwa :8

Sheamus poza dominowaniem na Smackdown nic takiego w lutym nie zrobił, więc może i to 10. miejsce jest przesadzone (powinno go nie być). Co do miejsc TNA to się nie wypowiem, bo nie oglądam tego. Kane nie zrobił nic poza skopaniem Zacka, a Ceny prawie nie ruszył w lutym (o ile w ogóle ruszył poza PPV). Przegrał też na PPV no i ratuje go to, co zrobił na ostatnim RAW, lecz bardzo słabiutki miesiąc w jego wykonaniu. Takera tu powinno w ogóle nie być. Nie dość, że nie zgadzam się z Sheamusem w rankingu, który nic nie przegrał, to samo zrobienie klimatu przez Takera to za mało, tym bardziej, że pojawił się na dwóch RAW (A na pierwszym niemalże nic nie zrobił). Santino na odpowiednim miejscu. Poradził sobie bardzo dobrze w zastępstwie Ortona, a prawie wygrał (Jak można odkopać Cobrę?! ) Dobrze, że jest dostrzegany i liczę na to, że może dadzą mu pas IC. Ten miesiąc zdecydowanie należał do Johna. Świetnie radził sobie przy mikrofonie, dawał z siebie 100 % na RAW, a na EC dał 200%. 4. miejsce jak najbardziej zasłużone. Co do 3. pierwszych miejsc nie mam zastrzeżeń. Bryan, Jericho i Punk nadawali ton WWE w lutym i dali nam bardzo dobre walki. Fajnie, że ktoś wpadł na taki pomysł, który przyjąłem bardzo pozytywnie.