Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zamiana GM'ów, karta na WM28, notki, zapowiedzi i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Jinder Mahal vs. The Great Khali

Santino Marella vs. Curt Hawkins (w/ Tyler Reks)

Non-Title Match

Beth Phoenix © vs. Alicia Fox

:arrow: A tutaj wyniki

The Great Khali pokonał Jinder'a Mahal'a

Santino Marella pokonał Curt'a Hawkins'a (w/ Tyler Reks)

Non-Title Match

Beth Phoenix © pokonała Alicie Fox

:arrow: Dark Match'em tapingu Smackdown! był pojedynek Ted'a DiBiase z Hunico, który wygrał Ted. Po gali odbył się jeszcze jeden pojedynek : The Big Show pokonał Daniel'a Bryan'a przez DQ, w walce interweniowali Rhodes i Sheamus.

:arrow: Natomiast Dark Match'em RAW był pojedynek po gali, w którym John Cena pokonał Kane'a, wykonując AA. Również po zejściu z anteny The Rock wygłosił jeszcze jeden speech, w którym hejtował Cenę.

:arrow: Rating ostatniego odcinka Smackdown! wyniósł 1.7 co przełożyło się na 2.32 mln widzów. Jest to spadek w porównaniu z poprzednim tapingiem.

:arrow: W tym tygodniu rating RAW wyniósł 3.1, czyli 4.650.000 widzów. Jest to nieznaczny wzrost.

:arrow: Wojny General Manager'ów ciąg dalszy. Strona WWE.com opublikowała notkę, która mówi i zamianie panów pomiędzy brandami, Theodore Long przejmie władzę na RAW, a John L. na Smackdown! Aktualnie ma to być zmiana tylko jednorazowa i ma na celu sprawdzenie, który GM będzie lepszy. Co więcej planuje się na WrestleManię pojedynek Team Laurinaitis vs. Team Long, którego kapitanami mieliby zostać odpowiednio David Otunga oraz Santino Marella. Dużo mówi się, że ten match, może zastąpić Money In The Bank Match (really!?). Na obecną chwilę są to jednak niepotwierdzone informacje.

:arrow: Na SD! został ogłoszony pojedynek o pas IC, który odbędzie się na Wm28 :

Intercontinental Championship

Cody Rhodes © vs. The Big Show

:arrow: Tym samym karta na WrestleManię 28 prezentuje się następująco :

John Cena vs. The Rock

WWE World Heavyweight Championship

Sheamus vs. Daniel Bryan ©

WWE Championship

CM Punk © vs. Chris Jericho

Hell in a Cell Match

The Undertaker vs. Triple H

Intercontinental Championship

Cody Rhodes © vs. The Big Show

:arrow: Na kolejne RAW, które odbędzie się w Bostonie, MA, planowanii są : The Rock, Shawn Michaels, Triple H oraz The Undertaker! Oczywiście, może to ulec zmianie.

:arrow: Bardzo możliwe, że pojawienie się HBK'a zaogni konflikt i zostanie on dodany do walki jako sędzia specjalny.

:arrow: Największymi trendami twitter'owymi podczas MNR okazały się być : Chris Jericho, Teddy Long, The Rock i John Cena.

:arrow: Zapowiedź nadchodzącego DVD "Being A Horseman" :

:arrow: Na ostatnim RAW pojawiła się zapowiedź Smackdown! na 5 maja, która promuję walkę (możliwe spoilery z WM!) :

Sheamus vs. Daniel Bryan ©!

:arrow: "Foreign Exchange #4"

:arrow: Kolejny odcinek "WWE Download" :

:arrow: A tutaj 2 odcinek "Superstar's Toyz" a w nim Natalya i jej zabaweczki, czyli buty :

:arrow: Poniżej kolejny epizod "RAW Backstage Fallout" :

:arrow: Trailer WWE Studios "Bending The Rules" z Edge'm oraz Jamie Kennedy'm :

http://www.youtube.com/watch?v=52amggBKT80

:arrow: Video od The Miz'a, w którym mówi o swoim match'u na WrestleManii :

http://www.twitvid.com/XADNV

:arrow: Co do Miz'a, to po RAW wyszedł na ring i domagał się walki w Main Evencie WM'ki, przybył Triple H, od którego zainkasował Pedigree! Video niżej :

:arrow: Jeśli ktoś chciałby jeszcze raz obejrzeć speech Rock'a to linki poniżej, jest tam również speech po gali (w spoilerze, bo 4 party) :

:arrow: Wpisy The Rock'a, które napisał po RAW :

Team Bring It: Dzisiaj stworzyliśmy historię. Zdominowaliśmy Twitter'a. #TheRock #Boots2Asses #CenasMissingBalls
Portland, Oregon: Dziękujemy za historyczną i niezapomnianą noc. To był zaszczyt gościć na RAW w tym mieście. #TeamBringItStrong

:arrow: Co Bret Hart napisał o pojedynku słownym Y2J-Punk?

To było chyba najlepsze promo, jakie widziałem w ciągu ostatnich miesięcy. Punk i Jericho są na szczycie w swojej grze

:arrow: Jim Ross również wypowiedzieli się na temat promo Chris'a Jericho oraz CM Punka :

To będzie trudne dla każdego. kto wierzy w czystą walkę @CMPunk & @IAmJericho na WM28.

:arrow: Eve Torres oraz Kelly Kelly kontynuują swój storyline'owy feud twitter'owy, Kelly x2 napisała :

Hmmm naprawdę? O co mam być zazdrosna? Bądź dalej #hoeski, to wygląda najlepiej na Tobie @EveMarieTorres

:arrow: Eve odpowiedziała filmikiem :

http://www.twitvid.com/5YY0U

:arrow: Mick Foley, Jim Ross oraz były spiker WWE Jack Korpela wypowiedzieli się o promo pomiędzy Rock'iem a Ceną "

@TheRock jest po prostu na innym poziomie. Sprawie, że @JohnCena oraz @CMPunk wyglądają amatorsko. Co @wwe chce zrobić, dla jeszcze lepszego podbudowania? @TheRock udowodnił dzisiaj, dlaczego on jest jednym z trzech najlepszych gwiazd @wwe. @HulkHogan @steveaustinBSR oraz @therock tworzą ten biznes
Oglądając to promo, czułem się niekomfortowo. Nie wiem czy to dobrze czy źle
@JohnCena nazywając @TheRock “SOB” zaszokował mnie, i sprawił, że poczułem się nieswojo. Brzmiał bardziej osobiście niż w kontekście zawodowym.. oczywiście moim zdaniem

:arrow: Vickie Guerrero zaczęła kampanię na twitterze, która ma na celu wybranie jej na GM RAW & SD! (=)) ) :

To czas, dla kobiety, na objęcie kontroli jako GM Smackdown i RAW, mam doświadczenie, #cougar in charge

:arrow: O to osoby, które wystąpią w WWE Legends House : Hacksaw Jim Duggan, Jimmy Hart, Roddy Piper, Hillbilly Jim, Gene Okerlund, Howard Finkel, Tony Atlas & Pat Patterson.

:arrow: CM Punk zapytany o wrestler'a, które najbardziej nie lubił, nie lubi, odpowiedział, że jest nim Elijah Burke.

:arrow: Brodus Clay był obecny na backstage'u RAW, lecz nie został użyty.

:arrow: WWE.com ogłosiło, że Cody Rhode's jest posiadaczem pasa IC już 200 dni, co pozwala mu dołączyć do legendarnych posiadaczy tytułu.

:arrow: Steve Austin opublikował wpis na blogu, w którym mówi, iż bardzo podoba mu się na planie filmu. Zostało jeszcze 6 dni zdjęć. Twierdzi również, że ma sporo pracy.

:arrow: William Regal został General Managerem NXT!

:arrow: Kofi'emu Kingston'owi ściągnięto ostatnio szwy z głowy, które miał od czasu EC.

:arrow: Co The Rock ma wytatuowane na nadgarstku?

KRS to KPB

Innovator - Camo

2 reasons

Call out

:arrow: WWE chce, aby na WrestleManii 28 publiczność była podzielona - 50/50 co do Ceny i Rock'a.

:arrow: Jim Ross poinformował, iż na RAW obecny był zawodnik MMA - Chael Sonnen.

:arrow: WWE opublikowało dane z tour po Abu Dhabi, zostało pobitych kilka rekordów, m.in we frekwencji na jednym evencie, oraz frekwencji na występach 3 pod rząd. Poinformowali również, że dzięki temu powrócą tam w 2013r.

:arrow: Zapowiedź filmu dokumentalnego o NWA :

:arrow: Zapowiedź najnowszego Impact Wrestling :

:arrow: Mr. Anderson powrócił na tapingi TNA.

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Xenon

1

• Hacjend

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie ma co gadać. The Rock i Cena znowu zassysają nam show. 15-20 minut stracone na ich gadanie. Cieszyłbym się gdyby Teddy był na stałe GM'mem RAW, ponieważ nigdy nie miał okazji na to. Really? Really? REALLY?! Jakiś dziwny pojedynek miałby nam zabrać w tym roku MitB? Chyba im się coś pomyliło. Walka o IC będzie znowu beznadziejna bo jego przeciwnik (spoiler) będzie miał za zadanie go wypromować tak więc.... No comment. Znowu kolejne nudne show w wykonaniu HBK, Triple H i Takera? Prosze Was... Ostatnio namnożyło się tych show z gwiazdami WWE a najgorsze jest to, że wszystko jest plagiatem Z! Nie dosłownie ale to Zack zapoczątkował ten trend. Ciekawe jak to zrobią. Przecież fani nie dadzą się tak zmanipulować.

• Styl:  Jasny

Rating RAW spada - widocznie Rocky nie sprowadza więcej fanów przed telewizory. Jestem bardzo ciekawy jak to będzie wyglądało, gdy RAW będzie w Bostonie. Wtedy będą The Rock, Cena, HBK, HHH i Taker, więc może być ciekawie, a feud Taker'a i Hunter'a nabierze jeszcze większego rozmachu. No nie oszukujmy się - feud HHH'a i DeadMan'a prowadzony jest dużo lepiej niż Cena/Rock. k***a ten feud GM'ów - mam co do tego złe przeczucia - jest za dużo szumu wokół tej sytuacji i najprawdopodobniej sprawdzi się najgorszy scenariusz - walka teamów GM'ów bedzie zamiast MITB Matchu. William został GM'em NXT - jest to dobra decyzja i tu właśnie mógłby nastąpić przełom jeśli chodzi o NXT. Można by zrezygnować z tej głupiej rozgrywki o zwycięstwo, a zrobić z tego normalny brand, gdzie mogliby walczyć ludzie z FCW i np po miesiacumożna by było decydować, który mógłby już nadawać się do któregoś z najważniejszyh brandów a który nie. Do 5ego maja jeszcze daleko i sporo moze się jeszcze wydarzyć. Zwycięzca na WMce w walc o pas WHC jest jednak dla mnie pewny na 100%. Co do Samcka i nowej walki

Kurewsko mi się nie podoba że dodali tą walkę. Zdecydowanie ciekawsze byłoby starcie z Goldustem w Title vs Career Matchu. A tak to będzie tylko zamuła i mozliwe, że Show zgarnie IC Title, po czym Rhodes mógłby wskoczyć do MainEventu. Może wygranie walizki w tym roku ??

Punk nie tylko mówił, że Burke to najgorszy rywal, ale i to, że jest najbardziej nielubianą osobą przez niego. Jakoś mnie to nie dziwi. No i cieszy powrót Anderson'a.

Chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Rating RAW wzrósł, ale tylko o trochę. Na pewno główna w tym zasługa Rocka. Na następnej czerwonej gali mają pojawić się Rock, Cena, Taker, Hunter, HBK. Dzięki takim osobą na pewno rating wzrośnie, a do tego dwa główne feudy czyli Rock - Cena, Taker - HHH. Będzie ciekawie. Zamiana GM' ów miejscami może wyjść na dobre. Jakaś innowacja. Jestem za Big Johnym, który dla mnie jest świetnym Menagerem i moim zdaniem zjada na śniadanie już nudnego Longa. Moje przypuszczenia się sprawdziły i na WM dostaniemy prawdopodobnie walkę teamów GM' ów. Z początku myślałem, że Johniego będą reprezentować gwiazdy takie jak Christian, Del Rio, Henry, a tu chcą dać kapitanem Otungę, po drugiej stronie Santino ? To może oznaczać, że skład walki będzie mid cardem ? Zdecydowanie zły pomysł, szczególnie jeśli walka ta miałaby zastąpić MITB Match !

Po walce o pas IC nie spodziewam się czegoś dobrego. Cody jest już mistrzem przez długi okres czasu i myślę, że pas może oddać i wejść już do głównego Main Eventu. Show pewnie zaliczy swoją pierwszą wygraną na największej gali WWE. Jeśli Daniel obroni pas na WM' ce to ja przestaję oglądać tę szopkę !

@TheRock jest po prostu na innym poziomie. Sprawia, że @JohnCena oraz @CMPunk wyglądają amatorsko.

Nie mogę zgodzić się z wpisem Jacka na twitterze. Punk i John wcale nie umywają się do Rocka przy micku, w niektórych momentach to oni są lepsi ( w końcu Cena pokazał to na RAW). Dzięki za newsy ! :thumb:

deathnotep.png

angle_02.gif

Team Laurinaitis vs. Team Long na WM? I to jeszcze za miast MitB? No bez jaj. Skoro chcą dać taką walkę to niech dadzą, ale nie usuwają walizki. To nie może się wydarzyć. Rozumiem, że zarząd chce aby ten feud zakończył się na WM, ale nie mogą nam tego zrobić. W tym roku miało powrócić Ladder Match, a teraz może okazać się, że w ogóle tego znowu nie będzie? Dziwne!!Na kolejne Raw zapowiedziany jest HBK co było już potwierdzone w TV, ale ponowna obecność Rock'a mnie trochę zaskoczyło. Oczywiście to nie jest pewne, ale sama taka wiadomość już jest ciekawa. Rock powinien teraz pojawiać się co tydzień i zaatakować Jana, a nie tylko gadać.. To Pedigree jakie otrzymał Miz było do kitu. Mogę pojąć to, że zrobili to dla publiki, ale chociaż Miz mógłby się jakoś obronić, a nie HHH wchodzi i nagle Miz na łopatkach..

Dzięki :t_up:

Film Edge'a chętnie obejrzę wydaje się normalna komedia w dobrym starym stylu. Wczoraj znaczy 6 marca Edge byl w moim ulubionym show radiowym Opie & Anthony na Sirus XM. Świetny wywiad o kontuzjach karierze i filmie. CM punk tez nie dawno tam był, i często wrestlerzy sie pojawiają tam ponieważ producent tego show Sam Roberts jest ogromnym fanem wrestling'u. Jeżeli mogę to wrzucę linki do tego.

Co do tweet'ów The Rock'a i innych wrestlerow to mnie to strasznie denerwuje ze pozostaja w charakterach które graja GRRRR nienawidzę tego, JR jest chociaż zabawny na twitterze . Ciesze sie że Mr Anderson wrócił, ale to chyba dużo nie pomoże tej federacji bo story lin'y są teraz nudne, walki co tydzień takie same moze z małymi zmianami , szczerze teraz gdy znów wróciłem do oglądania wrestlingu to przyznam ze WWE jest dużo lepsze i z przyjemnością oglądam.

Z karty na WM 28 bardzo się ciesze, moja pierwsza WM od 2 lat także mam ogromna nadzieje że mnie nie zawiedzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...