Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Vince nie zyje!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

To zwrotny story line poprostu ale netu nikt nie oszuka (wikipedia poda prawdę chybe jej nie wynajoł jak jak tego radia)

Dzisiaj rano z ciekawości sprawdziłem i pierwsza edycja z datą śmierci Vince'a pojawiła się dokładnie minutę po emisji w telewizji. Szybko ktoś ją zlikwidował, a następny ponownie wpisał, znów ktoś zlikwidował i tak cały czas od dwóch dni :D.

117380471846b21e8779201.gif

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• evertonian

6

• sportsmen

5

• sixter

4

• pitbulljames

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Kto stoi za śmiercią? Moim zdaniem Ian Rotten i jego ekipa z IWA: MS. Przecież pare lat temu jego federacja wydała koszulkę: Mission: Exterminete Vince. (O ile mnie pamięć nie myli, to Ian pokażał się w niej na Hardcore Homecomming.)

A tak na serio, to tym spotem (całym anglem) WWE nie tylko osiągnelo dno, ale zaczęło się w nie wkopywać. Dawno takiej glupoty nie widziałem, chyba od czasu feudu Kane - Shane McMohan. Wtedy to Kane miał spłonąć w jakimś pożarze, a i tak powrócil.

Edytowane przez Vaclav

Czy vince powróci czy nie przełom w wwe jest.

przelom??ja mysle ze to jest przelom ktory moze zrobic posmiewsiko z WWE...i tak Vince bedzie zarzadzal wszystkim za kulis :) caly ten storyline wedlug mnie jest przegieciem. Teraz tylko ciekawe jak przywroca Vinca do zycia moze Zombie? :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

kurde i wyjdzie na to ze mcmahon jest taki super ze nawet umrzec nie umie...może powiedzą że krązył przez ten czas w atmosferze w kłebach dymu po tej bombie i tak przezyl bo tam byl tlen a deszcze nad polską to jego siki bo cos tam mu szkodzilo na pecherz i jak zglodnial to se wrócił...

I tak ten storyline bedzie do bani nie robmy se nadziei i tak w wwe nic juz sie ciekawego chyba zdarzyc nie może-zresztą i tak vince nie lubie :)

Kiedys sie odbija te zarty na wwe. Vince naprawde umrze, oglosza to na powiedzmy raw,a publika w smiech lub gwizdac bedzie, przyzwyczajona wkoncu do teatrzyku vinca :wink:
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

wiecie co...moim zdaniem ten storyline jest ciekawy w przeciwienstwie do np boggeya ktory wpieprza robale, trojkata lita-sznicki-kane czy may 19th ;) nie jest wcale jakis przesadnie bajkowy, bo np jesli wyjdzie na to ze vince upozorowal swoja smierc to przeciez nie bedzie to jaakies nieprawdopodobne. byc moze to tylko przemyslny plan naszego geniusza :lol: , za ktorym stoi jakas powazna intryga :P

129287286446c8a666924a3.jpg

Być może Vince chciał się wkupić w łaski grupy Jackass, która ma pojawić się na Summerslamie :P.

117380471846b21e8779201.gif

A caly zarzad juz zaciera raczki. WWE.com notuje rekordowe liczby odwiedzin na przestrzeni ostatnich dwoch dni. Agencje informacyjne pieja o rzekomej smierci Vince'a. Nasz drogi Vinnie znalazl kolejny sposob na zarobienie grubych pieniazkow. ;)

Nie potrafię przypomnieć sobie jakiegoś storyline, który zaciekawiłby mnie na tyle, żeby z niecierpliwością czekać na kolejna galę, aby zobaczyć jak dany scenariusz się potoczył. Być może przez to własnie nie przywiązuję do nich jakiegoś większego znaczenia, ale motyw z wybuchającą limuzyną w moim odczuciu jest... mega tani.

"Śmiertelne" motywy zostały już chyba całkowicie wyczerpane. Chyba, że kiedyś dla potrzeb federacji np. wybuchnie pociąg z całym brandem Smackdown :twisted: Po jakimś czasie oczywiście każdy z nich stopniowo wracałby na ring :roll: ;)

Wiem, że taki jest urok entertainmentu, ale co za dużo głupot to nie zdrowo.

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Reputacja:   1

Hmmm z tym upozorowaniem śmierci to nie byłby głopi pomysł... zdesperowany Vince tak wyśmiany i niedoceniony na ostatnim RAW'ie chciał w ten sposób zwrócić na siebie uwagę...

A mi sie wydaje ze teraz poleci jakis tani storiline ... tylko po to zeby vice pozniej wrocil mowiac ze ukrywal sie i upozorowal swoja smierc bo ktos rzekomo chcial go zabic ... bla bla bla... albo opcja ze vince uniknal smierci jednak sie ukrywal bo bal sie kolejnej proby zamachu i dlatego nie znaleziono ciala....tanie to.

8604393746a7059822ca3.jpg

• Urządzenie:  Windows

Uważam że w tej chwili nie można powiedzieć czy ten storyline jest tani i żałosny. Wszystko zależy od tego jak się rozwinie. Jeżeli "władzę" w WWE przejmie teraz np. Shane to wszystko ok i kupuję tą bajkę, ale jeżeli Vince ma powrócić w jakiś kretyński sposób to nie wiem czy śmiać się czy płakać :? Jestem naiwny i mam ogromną nadzieję że spełni się pierwsza opcja...
Hardcore way is the only way!

Gdzieś wyczytałem, że moment wybuchu był nagrany wcześniej. Przyjrzyjcie się jak vince po wejściu do limuzyny wystawia nogę spowrotem i chowa drugi raz. Ta "druga noga" to juz nie vinca była tylko puszczony wybuch z taśmy pięknie zmontowany...

Moment wybuchu zostal nagrany w nocy z niedzieli na poniedzialek, tak gwoli scislosci.. ;)

Mnie sie akurat ten pomysł spodobał....ciekawe ejst najbardziej jak to poprowadzą..oby było ciekawie z jego powrotem i ogolnie...

Podobno możliwy jest jego feud z Mysterio..ale co do tego doprowadzi to w tej chwili cieżko stwierdzić...

A jeszcze dodam że ciekawe czy na następnym RAW bedzie pogrzeb :D

30647399048b9a5c265ace.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: PpW Ledwo Legalne V Data: 07.06.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Minska 65 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA x WWE Worlds Collide 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment, Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: The Kia Forum Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Corey Graves & Konnan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Money In The Bank 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: Intuit Dome Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole, Pat McAfee & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • -Raven-
      1. LA Knight 2. Naomi 3. Cody Rhodes and Jey Uso 4. Becky Lynch  
    • GGGGG9707
      Dokładnie, myślę że WWE ma mu za złe za otwartą krytykę, olewają reakcje na niego i nie dopuszczą do pushu.  Z początku myślałem że celowo go przetrzymują żeby ludzie się go domagali ale oni po prostu go olewają...
  • Dodaj nową pozycję...