Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Syn Undertakera, The Rock, Brodus Clay w starym gim. i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zarządowi bardzo podoba się praca Chrisa Jericho i Kofiego Kingsotna, którzy najwyraźniej robią całkiem dobre walki na live eventach Raw.

:arrow: W filmiku promo Y2J’a z Hosue Showu Raw 24 lutego :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DkDnSxjNvaU

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DkDnSxjNvaU

:arrow: Funkosaurus Brodus Clay ma powrócić do akcji w niedługim czasie, ale … czy na pewno jako Funkosaurus? Vince jest podobno strasznie niezadowolony z jego gimmicku, bo chce zrobić z Brodusa prawdziwą gwiazdę. Właśnie to jest powodem jego nieobecności w ciągu ostatnich tygodni. Najprawdopodobniejsza opcja jest taka, że Clay wróci jako Funk i zostanie uwikłany w story majace na celu zmiane jego persony na bardziej … dominującą.

:arrow: W spoilerze zdjęcia 18 letniego syna Undertakera które niedawno trafiły do sieci :

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

007.jpg

010.jpg

011.jpg

013.jpg

:arrow: Ted DiBiase doznał ostatnio poparzenia słonecznego. Dobrze mu taj, przynajmniej mógł się poopalać farciarz …

:arrow: Oto filmik, na którym Cody Hall, syn znanego wszystkim Scotta Hall’a/Razor Ramon’a, mówi o tym, że trenuje, by zostać profesjonalnym wrestlerem. Oby skończył lepiej niż ojciec …

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HbJutNmjqzs

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HbJutNmjqzs

:arrow: Randy Orton właśnie został zapowiedziany na dzisiejsze Raw. Ciekawi fakt, że Orton został przywrócony do akcji po otrzymaniu ciosu w głowę od Daniela Bryana i wstrząsie mózgu który był efektem tego działania. Orton nie pojawiał się w telewizji, odkąd został odsunięty od Elimination Chamber Matchu.

:arrow: WWE wypuszcza nową serię koszulek!! Zamysłem projektu jest używanie w hasłąch które znajdą sięę na ubraniach, wyrażeń związanych z biznesową stroną wrestlingu, przykładem jest hasło : "Heel, Jobber, I'm So Over".

:arrow: W spoilerze zapowiedzi na Raw :

* Kane vs. John Cena

* CM Punk vs. Dolph Ziggler

Pojawienie się The Rocka !!

:arrow: Oto promo nadchodzącego Monday Night Raw !!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cdYt7ap_bnI

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cdYt7ap_bnI

:arrow: The Great One zamieścił na twitterze notkę o następującej treści :

„ Właśnie wylądowałem. Portland. Kolejny cel – zaelektryzować jutro Rose Garden!!”

:arrow: Start wyścigu Daytona 500 został przełożony, co nie jest dobrą wiadomością dla Johna Ceny. Pokryje się on z nagraniem Raw, a jak wiemy pojawić ma się tak The Rock, więc lidera Cenation nie może tam zabraknąć. Do samego końca sam John był przekonany, że jednak zamiast na czerownej gali zaszczyci swoja obecnością wyścig NASCAR. Teraz jest już pewne, że możemy spodziewać się go na Raw gdzie skonfrontuje się ze swoim największym rywalem, The Great One’em.

:arrow: Film Journey 2 w którym jak wiadomo zagrał The Rock dalej utrzymuję 3 pozycję na liście najlepszych filmów rodzinnych w USA. Łączna kwota którą zarobiono na tym filmie w samych Stanach to 76.7 mln dolarów. Na całym świecie dochody z filmu wynoszą aż 207.7 mln dolarów.

:arrow: Low Ki napisał na twisterze że dołączy to Team Tozawa w walce wieczoru Dragon Gate USA's WrestleMania weekend iPPV 31 marca. Oto karta na całe show :

* Low Ki & Akira Tozawa & BxB Hulk vs. CIMA & Ricochet & TBA

* Sabu vs. Sami Callihan

* ROH champion Davey Richards & Kyle O'Reilly vs. Eddie Edwards & Adam Cole

* ROH Tag Team Champions Jay & Mark Briscoe vs. the Young Bucks

* ROH World Television Champion Jay Lethal vs. Tommaso Ciampa

* Jimmy Jacobs vs. Kevin Steen

* The Amazing Red & TJ Perkins vs. The House of Truth's Michael Elgin & Roderick Strong.

* Inni którzy pojawia się na gali : Charlie Haas, Shelton Benjamin, Mike Bennett oraz Maria Kanellis.

:arrow: Poniżej zamieszczam promo PPV od UWF Ruthless Revenge :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-QxFU1L1y2k

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-QxFU1L1y2k
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

• Deep

1

• Legend_Killer1674326050

1

Top użytkownicy w tym temacie

To jest syn Undertaker'a? Cóż.. Pięknością nie grzeszy, ale to przecież nie jest najważniejsze. Podobny do Grabarza nie jest, ale same fotki są dość przyjemne i widać, że z niego taki głupol :lol Randy Orton został zapowiedziany na Raw, ale jak wiemy

do tego nie doszło. Być może Randy odpoczywa i wkrótce powróci.

Journey 2 zarobił już tyle kasy? Jestem ciekawy kiedy pojawi się w sieci do pobrania, oczywiście z napisami. Z chęcią go sobie obejrzę.

Dzięki :t_up:

Edit : Zobacz sobie pierwsze i przedostatnie zdjęcie : jak dla mnie wykapany tatuś ^^

Dobrym rozwiązaniem było by przywrócenie poprzedniego gimmnicka Brodusa, bo ten to jakieś nieporozumienie i śmiech na sali. Mark z pewnością za niedługo zakończy karierę i Clay będzie mógł wskoczyć na jego miejsce oczywiście jako heel. Nie przepadam jakoś za Rockiem i jako wrestlerem i jako gwiazdą filmową, ale może jakoś się przełamię i oglądnę tą produkcję. Skoro tyle zarobiła musi być tego warta. Zgadza się, syn Takera w ogóle nie podobny do ojca :P Dzięki za newsy.

deathnotep.png

angle_02.gif

Na niektórych zdjęciach widać że to młody Taker. Ale generalnie nie jest do niego jakoś strasznie podobny.

A co do Journey 2 to do pobrania jest już kilka wersji, tylko wszystkie dość średniej jakości (TS). A sam film jak dla mnie też mocno średni, ot taka bajka, wątek "romantyczny" z Vanessą Hudgens i tym małolatem - to już typowo dla dzieci. Poszedłem do kina na ten film przy okazji, pomyślałem że chętnie zobaczę co to za film w którym Rocky zgodził się zagrać, niestety okazało się że był tylko z dubbingiem co dla mnie oczywiście zepsuło cały klimat.. No ale w końcu to film dla dzieci. Jedyne co mi się w nim szczerze spodobało to sztuczka Rocka z klatą - do sprawdzenia na YT ;) Ale jeżeli ktoś lubi takie filmy - przygodowe, lekkostrawne - to spokojnie mogę polecić. I, oczywiście, nic dziwnego że ten film tak świetnie się sprzedaje w Stanach, nie jest przecież tajemnicą że Amerykanie nie lubią się wysilać przy oglądaniu i takie nie wymagające myślenia, lekkie produkcje zawsze się u nich sprzedają.

Właśnie że gdyby wrzucił ktoś tutaj prawdziwe zdjęcie Calawaya, bez farbowanych włosów i pomalowanych oczu to od razu byście powiedzieli, że młody to wykapany tatuś, bo jest do niego cholernie podobny ;)

Jak juz komentuje newsy to wszystkie... Brodus powraca w starym gimmicku? Dla mnie funkosaurus był świetny, troche obrzydliwe jak ruszal tymi swoimi fałdami, ale sam gimmick był zajebisty. W tej chwili kiedy mamy Kane'a i Henrego nie potrzeba kolejnego monster heela, gdyby mial byc powaznym i twardym facem moze by sie nadal, jako heel jest niepotrzebny.

Nowe koszulki WWE to IMO dobry pomysl, sam moze jakas nabede podczas gali w gdansku :)

Film Rocka sukcesem, no coz... gosc jest w koncu aktorem, bardzo dobrym aktorem tylko co do cholery robi aktor w me wrestlemani?...

Newsow malo, ale komentarz jest, znowu mam ze 2 miechy spokoju z tym ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...