Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Taker, Nowe wzory koszulek,Chris Jericho, Z! i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy od dość jak dla mnie szokujących zdjęć Takera.

undertakerbald2.jpg

undertakerbald.jpg

:arrow: Stone Cold Steve Austin stwierdził na swoim ostatnim wpisie na blogu, że Shawn Michaels jest najlepszym performerem w ringu.

:arrow: Dolph Ziggler przygotowywuje nowe wzory koszulek, napisał o nich na twitterze. Na koszulkach będzie napisane Heel, Jobber, I Got Heat, I’m So Over lub What’s Your Finish

:arrow: Iron Sheik powiedział w Magazynie Forbes że chciałby wrócić do WWE.

“I am ready to get in ring for greatest boss in world, or do the movie or the TV. Also if my agent make me happy he get me with the Howard Stern.”

:arrow: WWE zapowiada na taping SmackDown 10 kwietnia w Norfolk, Virginia walkę Daniel Bryan vs. Big Show o pas WHC.

:arrow: W tym tygodniu WWE miało swoje house showy na Panamie, Hondurasie oraz w Gwatemali.

:arrow: USA Network 26 marca wyświetli program prezentujący profile Rocka oraz Ceny. Program będzie pokazany ponownie 31 marca.

:arrow: Monday Night RAW w Minneapolis w Minnesocie zebrało ponad 9000 fanów.

:arrow: Rey Mysterio dostał mocny heat na backu RAW.

:arrow: WWE na swojej stronie pokazało filmik na którym John Cena macha flagą z szachownicą na Daytona 500.

:arrow: Na RAW zobaczymy ponownie walkę Punk vs. Bryan, oraz prawdopodonie Rhodes vs. Swagger.

:arrow: Mike Tyson udzielił ostatnio wywiadu w którym mówił że kocha DX

"I'm gonna hit a crotch chop wherever I go, that's my style! You guys know I hit a crotch chop!"

:arrow: Wczoraj Ric Flair obchodził swoje 63 urodziny.

:arrow: Film Journey 2 w którym gra Rock zarobił od dnia premiery 194 miliony dolarów.

:arrow: Hall Of Famer Tony Atlas potwierdził że bedzie występował w programie WWE Legends House. Na celowniku są również inni hall of famerzy Roddy Piper, Jim Duggan, Gene Okerlund i Jimmy Hart.

:arrow: Rey Mysterio udzielił wywiadu dla 1130 AM-WDFN w którym mówił o swojej kontuzji , walce Punka z Y2J na WM, Sin Carze oraz o swoim powrocie.

:arrow: Chris Jericho wygłosił typowo heelowski speech podczas live eventu RAW w Los Angeles w Staples Center. Y2J mówił też po hiszpańsku. Później na twitterze napisał.

"Let me be clear on this. I don't wanna see any more toilet paper thrown at me in the ring again! It's disrespectful!!"

:arrow: Na wczorajszym live evencie RAW największy pop dostawali Clay, Truth, Marella oraz CM Punk. Największy heat Otunga, Eve Torres, Miz oraz Jericho.

:arrow: Drew McIntyre niedługo będzie występował pod nowym gimickiem

:arrow: Na koniec nowe Z!

Urodzinowo :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vejder

2

• patryniu

1

• Xenon

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

Te zdjęcia Takera są stare a poza tym to fake. Nie dobrze. Czyżby Rey miałby się już wiecej nie pojawić w WWE? Byłaby wielka strata. Wszystkiego Najlepszego Ric. Spóźnione ale zawsze ;D Dziwne, że Truth dostał spory pop bo jak mi wiadomo na RAW nie dostaje niczego :) Nowy gimmick Drew jak dla mnie jest genialny. Dla tych, którzy nie wiedzą jaki to nie będe zdradzał.

Sorki, że tak mało ale te newsy jakoś mnie nie pociągnęły.

Zdjęcia Takera były już dawno temu tutaj dodawane, więc ponowne ich umieszczanie w newsach jest zbędne. Rey powoli nawarza sobie piwa, ale jest on zbyt cenny by się, go pozbyło, mam nadzieje, że wystąpi na WM' ce. Spóźnionego najlepszego dla Nature Boy' a. Z ! już nie oglądam, bo mnie to nudzi !

Nie chcę ryzykować, więc wolę umieścić to w spoilerze. Podobno Drew ma występować pod jakimś playboyowskim gimmnickiem. Może w końcu ponownie zaczną, go pushować jak na początku ?

Mało tych newsów, dlatego było ciężko wybrać coś w miarę interesującego. Mimo wszystko, dzięki ;)

deathnotep.png

angle_02.gif

News ze zdjeciami byl dodany 25.02 :) wiec moze go ponowili czy cos w takim razie to nie moja wina.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Komentuję każde newsy i każde też czytam. Nie natrafiłem w nich na zdjęcia Taker'a. Być może coś przegapiłem albo ktoś ma zwidy.

Czekałem na zdjęcia łysej pały. Spodziewałem się innego wyglądu Pana Grabarza, ale ostatecznie może być. Teraz to można powiedzieć, że Undertaker wygląda jak dziadek, którym jest. Iron Sheik chce wrócić do WWE? Po ch***ja? Ale nie dziwię się, że kolejny dziadek chce wrócić bo jak patrzy na te walki komentatorów czy inna badziewia to sobie myśli, a czemu by nie? Punk vs. Bryan ponownie na RAW? Czy to nie nudne? Czy Bryan nie jest nudny? Owszem jest. Dalej WM 28 niech szybko przybędzie i nie będę musiał oglądać debila z pasem wagi ciężkiej..

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...