Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Superstars 23/02/2012 - wyniki + raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Michael McGillicutty pokonał Alexa Riley'a

Match 2

Tyler Reks (w/Curt Hawkins) pokonał Masona Ryan'a

Match 3

Jinder Mahal pokonał Justina Gabriel'a
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Witkacy

2

• patryniu

1

• TadziuU

1

• Vejder

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Zapowiedź Main Eventu. Justin Gabriel vs. Jinder Mahal

Alex Riley vs. Michael McGillicutty

Lock-up po którym w narożniku rozpętała się walka o lepszą pozycję. W końcu Alex Riley zapina Headlock Takedown. Michael uwolnił się poprzez łokieć i serię ciosów na głowę. A-Ri nie dał się długo sponiewierać i w narożniku zafundował Perfect Juniorowi serię punchy, a także Facebuster. Pin, ale tylko 2 count. Ładny Arm Drag Takedown, który dał kolejne 2 count. Michael uciekł za ring i sprytnie przewalił byłego pomocnika Miza, po czym zaczął pastwić się nad jego nogą.

Po reklamach w ringu panował McGillicutty, który trzymał rywala w Headlocku. Irish whip, ale Dropkick jest już nie udany i Riley uzyskuje 2 count. Członek Nexusa nie dał się na długo zdominować i zaaplikował Clothsline. Snapmare i Neckbreaker, które dają dwa uderzenia sędziego o mate. Michael wrzucił A-Ri do narożnika i dołożył potężnego łokcia. Kolejny Headlock, ale Riley uwalnia się i wykonuje Front Leg Sweep! Alex na fali i mamy Spinebuster! DDT i 2 count! Próba Irish whip, ale kontra i Saito Suplex. Walka staje się bardzo wyrównana. Michael wspina się na trzecią linę, ale zostaje podcięty i upada na krocze. Arm Drag z trzeciej liny! 2 count! Hit the Showers nieudane, ale McGillicutter! 1...2...3!

Zwycięzca : Michael McGillicutty by Pinfall

Kolejna zapowiedź Main Eventu, a także prezentacja oficjalnego Theme Songu WrestleManii XXVIII.

Mason Ryan vs. Tyler Reks /w. Curt Hawkins

Reks zapina Headlock, ale Mason z łatwością go wynosi i rzuca o liny. Tyler zapina dźwignię na rękę, ale Walijczyk bez problemu wyrzuca rywala z ringu. Curt namawia partnera do powrotu na ring. Członek Team Smackdown! na Bragging Rights 2010 dobrze sobie radził, ale na nic się to zdało pod wpływem siły ogromnego przeciwnika. Vertical Suplex, jednak Reks niespodziewanie odrywa barki już przy pierwszym uderzeniu o mate. Ryan produkował swoje miejsce, co wykorzystał rywal poprzez Dropkick. Tyler poczuł się zbyt pewnie i mimo osłabiania wszystkich członków mięśniaka został wyrzucony pod niebo. Spear w narożniku i Big Boot! Pumphandle Slam i 2 count. Reks odwraca uwagę sędziego i Low Blow od Hawkinsa! Burning Hammer i po sprawie.

Zwycięzca : Tyler Reks by Pinfall

RAW Rebound. Triple H zgadza sie na walkę z UnderTaker w walce Hell in a Cell.

Justin Gabriel vs. Jinder Mahal

Gabriel sprytnie przewala Mahala i zapina Headlock. Jinder szybko się uwolnił i sam przeszedł to tej dźwigni. Wspaniały wrestling techniczny po którym znów walka zwolniła. Znów do trzymania głwoy przechodzi Afrykanin. Hurricanrana, która nie zrobiła wrażenia na Hindusie. Zrobił to jednak Front Kick, po którym Punjabi wypadł za ring. Gabriel szykował się do Suicide Dive, jedna rywal sie odsunął. Baseball Slide również nie trafia do celu, co wykorzystuje przeciwnik wykonując Clothsline.

Po reklamach Justin otrzymuje kolano w brzuch. Wspaniała katapulta i ukrzyżowanie dające 2 count Afrykaninowi. Nie dało to zbyt długiej przewagi członkowi Nexusa, który otrzymał Nackbreaker. Mahal nieprzepisowo poddusza i sędzia zwraca mu uwagę. Seria Knee Dropów przy linach i dominacja Hindusa jest coraz bardziej widoczna. Jinder próbuje kilkakrotnie przypięć, ale żadne nie daje mu upragnionego zwycięstwa. Punjabi nie trafia z kolanem w narożniku, a w dodatku otrzymuje Chinbreaker. Spin kick i Springboard Crossbody. Wystarczyło to na 2 count. Front Suplex i Moonsault ... wprost na kolana Mahala! Kolano w tył głowy i Punjabi Clutch! Gabriel szybko odklepuje.

Zwycięzca : Jinder Mahal by Submission

Coś niedobrego dzieję się z tym SS. Wygrywają Ci co nie powinni. Wiem, że nikt tego nie ogląda a bilety rozdawane są za darmo, ale mogliby chociaż zachować jakiś status dla zawodników. Alex kiedyś rozprawiał się z najlepszymi, a teraz przegrywa na zwykłym Superstars.

Co do raportu to jest dobry. Brakuje mi tutaj fotek. które bardziej odzwierciedliłyby nam to co się działo na tej tygodniówce. Jak na początek to dobrze sobie radzisz. Jeśli poprawisz treść, bo w niektórych momentach widać, że jest gorzej to raporty staną się Twoją dobrą stroną. Mamy kolejnego dobrego "reportera". Tak trzymać :)

Dokładnie to samo co u Patrynia. Najbardziej brakuje mi brak fotek. Ale po za tym jest bardzo dobrze. Pracuj a może dostaniesz pomocnika :)

Co do Superstarsów. A ja się cieszę że wygrywają ci co nie powinni. Oni też muszą czasem zaistnieć chociażby w superstarsach. Chociaż szkoda że Justin nie wygrał, ale czasem tak wypada. Dzięki :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Reputacja:   1

Szukałem zdjęć, ale nawet na oficjalnej stronie WWE nie znalazłem fotek więc to nie moja wina. ;)