Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzja Barrett'a, wojna GM'ów, ćwierkacze i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Michael McGillicutty vs. Alex Riley

Tyler Reks (w/ Curt Hawkins) vs. Mason Ryan

Justin Gabriel vs. Jinder Mahal

:arrow: A tutaj wyniki

Michael McGillicutty pokonał Alex'a Riley'a

Tyler Reks (w/ Curt Hawkins) pokonał Mason'a Ryan'a

Jinder Mahal pokonał Justin'a Gabriel'a

:arrow: Dark Match'em tapingu Smackdown! był pojedynek o World heavyweight Championship, który odbył się po gali, Big Show pokonał Daniel'a Bryan'a przez DQ, kiedy w walce interweniował Cody Rhode's. Obaj z Bryan'em zaczęli obijać Show'a, lecz z pomocą przybył mu CM Punk, który wykonał GTS na Rhodes'ie.

:arrow: Natomiast Dark Match'em RAW był pojedynek, w którym Ryback pokonał JTG. Po zejściu z anteny odbył się jeszcze jeden match, w którym CM Punk pokonał Dolph'a Ziggler'a.

:arrow: Rating ostatniego odcinka Smackdown! wyniósł 1.95 co przełożyło się na 2.96 mln widzów. Jest to 8,5 % spadek w porównaniu z poprzednim tapingiem.

:arrow: Rating RAW wyniósł 3.0 czyli 4.118.000 widzów. Jest to spadek w porównaniu z poprzednim tygodniem.

:arrow: Wade Barrett kontuzjowany! Stało się to podczas ostatniego Monday Night RAW w czsie trwania Battle Royal kiedy to na niego i R-Trutha stojących przy stole komentatorskim spadł Dolph Ziggler wyrzucony przez Big Show'a! Zaraz po tym wydarzeniu został przewieziony do szpitala w celu diagnozy. Wade doznał zwichnięcia i częściowego przemieszczenia łokcia, co wyklucza go na czas od 6 do 8 tygodni! Jest prawie pewne, że nie wystąpi na Wrestlemanii.

:arrow: To nie koniec, po tym pojedynku również Dolph Ziggler, R-Truth, Cody Rhode's oraz Kofi Kingston uskarżali się na bóle i byli ogólnie potłuczeni. Cody narzekał na łokieć i nogę, Truth potrzebował asysty aby wyjść z hali, Kofi był poobijany a Dolph'a bolało ramię. Wszyscy jednak doszli do siebie i były to tylko krótkotrwałe skutki.

:arrow: Tutaj jeszcze fotka, na której widnieją szwy na głowie Kingston'a po gali EC :

001.jpg

:arrow: Aktualny storyline dla John'a Laurinaities'a, to starania o posadę permanentnego GM RAW oraz dążenia do bycia GM SD! Wiąże się to z ingerencją w decyzje Teddy'ego Long'a i częstsze pojawianie się na galach niebieskiego brandu.

:arrow: Obaj panowie byli ostatnimi czasy aktywni na twitterze, poniżej notki :

Tak @MichaelCole, był 10 metrów ode mnie, kiedy do niego pisałem, ale gdybyś miał nieograniczone SMS'y, czy unikałbyś mówienia do niego? #RAW
Co sprawia, że @WWERawGM, myśli, że może ukraść moją robotę? On nigdy nie był rzeczywistym GM'em czegokolwiek... #Holla #raw

:arrow: Teddy Long ogłosił, że będzie obecny podczas następnego Monday Night RAW.

:arrow: Jak wiadomo w poniedziałek na RAW doszło do konfrontacji Undertaker'a z Triple H'em, który to zgodził się na pojedynek na WM'ce w Hell In A Cell Match'u. Taker wyszedł w kapturze, a WWE chce pokazać jego prawdziwy wizerunek (czytaj łysinę) dopiero podczas pojedynku na WrestleManii. Co do jeszcze tej sytuacji, to konfrontacja zajęła więcej czasu niż planowano przez co pojedynek div był krótszy a wejściówka Ceny nie pokazana przez kamery.

:arrow: Notka od Y2J'a po wydarzeniach z RAW :

To już pewne. @CMPunk vs @IAmJericho na Wrestlemanii 28. Niech zacznie się szaleństwo... #iamthebestintheworld

:arrow: Santino Marella podziękował na ćwierkaczu wszystkim fanom za wsparcie :

Chcę tylko powiedzieć wszystkim fanom, to niesamowite, co można dokonać dzięki wsparciu

:arrow: Aktualny storyline dla Marelli, to Santino jako "Underdog". Włoch zyskał ogromną popularność po występie na Elimination Chamber.

:arrow: Michael Cole przeprosił na twitterze za swoją pomyłkę, kiedy to podczas MNR powiedział "Kofi Rhodes". Kingston, od razu odpowiedział :

Chciałbym przeprosić @TrueKofi za splamienie prawdziwej nazwy. Wybacz nie jesteś bardziej pamiętny. #RAW
@MichaelCole, być może nie będę tak zachodził w pamięc jak twój gwiezdny komentarz. Naucz się jeszcze różnicy pomiędzy Figure 4 of the Head a Anaconda Vice. Nieuk

:arrow: Trish Stratus napisała na ćwierkaczu o wydarzeniach związanych z Eve Torres :

Skopać @EveMarieTorres storyline. W niczym nie przypomina już swojego poprzedniego wcielenia. To samo z występami. Wyczuwam heelturn #beliEVE #Raw”

:arrow: Zostajemy przy Eve, już w najbliższym czasie może przejść wspomniany turn, co więcej, nadal będzie w to wmieszany Zack Ryder, według spekulacji, jego nową "dziewczyną" a zaraz konkurentką dla Torres będzie.. powracająca Layla!! Więcej informacji niebawem!

:arrow: Były rozmowy na temat pushu dla Jackson'a, lecz po ostatnich wydarzeniach można wywnioskować, że ten pomysł się nie ziści.

:arrow: Nowy Tag Team Kofi'ego Kingston'a? Bardzo możliwe, że dojdzie do połączenia R-Truth'a i właśnie Kofi'ego. Ich TT miałby nosić nazwę AirTruth. Jeśli jednak tak się nie stanie, do Kingston'a dołączy ktoś z FCW.

:arrow: Randy Orton vs. Sheamus vs. Daniel Bryan o pas WHC - taki pojedynek może być Main Event'em PPV Over The Limit. Gala ta odbędzie się 20 maja, zapowiedziane gwiazdy to : Chris Jericho, CM Punk, John Cena, The Miz, Randy Orton, Big Show, R-Truth, Kofi Kingston, The Miz, Wade Barrett, Cody Rhodes, Dolph Ziggler, Daniel Bryan & Sheamus. Poniżej video, na którym leci reklama tej gali PPV :

:arrow: Gregory "Hurricane" Helms oraz lance Storm skrytykowali występ Aksany w pojedynku z Bella Twins, stwierdzili, że jej umiejętności są naprawde kiepskie.

:arrow: Chris Jericho skomentował wydarzenia z ostatniego RAW oraz wojnę pomiędzy Punkiem a Brownem :

Battle Royal było strefą wojenną i pokazała prawdziwe poświęcenie dla bycia najlepszym, ale to JA JESTEM NAJLEPSZY NA ŚWIECIE! Spotkamy się za tydzień Punk
Cieszę się @cmpunk marnuje swój czas na groźby dla raperów. Nie dbam o nikogo innego, prócz tych, które dotyczą mojej wygranej na WM28

:arrow: WWE olicencjonowało "The Memory Remains" zespołu Metallica. Ma być on wykorzystany do ich pojedynku. nie wykluczone, że sam zespół da występ na żywo na gali przed pojedynkiem tych dwóch panów! Jest moc <3.

:arrow: RAW 'Backstage Fallout' :

:arrow: Kolejny epizod WWE Download :

:arrow: Video od CM Punk'a, który wyzywa Chris'a Brown'a :

http://www.twitvid.com/4CAPE

:arrow: Pomiędzy obydwoma panami trwa wojna twitter'owa, doszło do tego, że jak widzicie wyżej Punk wyzwał go na pojedynek.

:arrow: WWE.com opublikowało artykuł, w którym napisano, że Shaq O'Neal nie będzie na WrestleManii 28! Czy to prawdziwa informacja, przekonamy się niebawem.

:arrow: Teraz czas na parę wpisów z bloga Jim'a Ross'a :

Undertaker skonfrontował się z HHH'em i nacisnął przycisk, przez co uzyskał match na Wrestlemanii. Obaj mają największy staż niż ktokolwiek z rosteru WWE, a nadal ze sobą kokurują. To będzie naprawdę wielkie wydarzenie, zobaczyć ich w Hell In a Cell Match'u
Ta mniejszość fanów, którzy lekceważą werbalnie Undertakera, i skandowali irytujące 'what", nie są naprawdę fanami wrestlingu. Są to osoby szukające uznania. Więc, zostali już dostrzeżeni, jestem nimi zażenowany
John Cena dał jedno z najlepszych prom w karierze adresując je do Rock'a i pojedynku na WM28. Cena mówił od serca i jestem pewien, że przemyślał każde słowo, które wypowiedział. Odsunął świat rozrywki i mówił wprost jak się ma rzeczywistość
Trzeba to będzie zobaczyć! Cena podczas przemowy dotknął jego słabego punktu
Jericho otrzymał przepustkę na walkę, która może być najlepszym pojedynkiem 1 kwietnia.
Zwycięstwo Sheamus'a nad Najsilniejszym Człowiekiem Swiata było imponujące. Jeśli Sheamus nie na WM28 nie zostanie nowym mistrzem, to będę bardzo zaskoczony
Po genialnym pojedynku na Elimination Chamber, Santino przegrywając tak szybko z Bryan'em zszkował mnie

:arrow: Ted DiBiase otworzył swoją stronę internetową, dostępna jest pod tym adresem :

DiBiasePosseParty.com

:arrow: Chris Hero będzie występował w FCW pod nazwą Kassius Ohno.

:arrow: Wczoraj urodziny obchodzili - Brodus Clay (32) oraz Carlito (33) - wszystkiego najlepszego!

:arrow: Matt Hardy zmierzy się z Lukiem Gallows'em dla federacji UCW, tutaj zapowiedź od Matt'a :

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kotleten

2

• patryniu

1

• Housse

1

• Eve1674326043

1

Top użytkownicy w tym temacie

CM Punk z pomocą jaki gest z jego strony.Barrett kontuzjowany troche szkoda.Wszystko fajnie opisałeś brawo :):t_up:

Jak widać Shaq nie pojawi się na WM'ce, więc trzeba dać Showowi kolejnego rywala, a jest nim Rhodes. Trochę dziwne połączenie, ale zobaczymy co z tego wyniknie. Szkoda, że Ryback nie dostaje szansy na tygodniówkach, bo pokładane były w nim duże nadzieje. Przed Wrestlemanią już się nie pojawi, ale miejmy nadzieję, że po WM'ce się pokaże. Naprawdę szkoda kontuzji Barretta, bo pokrzyżowało to wszystkie plany WWE. Ciekawe, jakiego teraz rywala dostanie Orton, ale na pewno nie będzie on tak dobry, jak Wade. Fotka Kofiego okropna :D Storyline pomiędzy GM'ami może być bardzo ciekawy i czekam na ciąg dalszy. Dalej liczę na utworzenie stajni przez Laurinaitisa. Fantastyczna stypulacja walki Takera z HHH'em. To musi być coś dobrego, bo walki w klatce na HiaC 2011 ssały okropnie. Spodziewam się walki nawet na szczycie klatki... Trish jest bardzo odkrywcza - Heelturn Eve !? o.0 Co ona nie powie... Szykują nam się ciekawe programy dla wielu zawodników, oby były warte obejrzenia.

Dzięki ;)

Biedny Wade Barrett. Nie dosyć, że kontuzjowany to jeszcze nie wystąpi na WM. Teraz to chyba każdy z zawodników boi się o jakąkolwiek kontuzję. No to już wiem dlaczego The Rock, Undertaker czy Triple H nie walczą :lol Kofi mocno się poturbował podczas PPV. Można zwymiotować jak się patrzy na takie coś. Szew za wszem, a podobno szewc bez butów chodzi.. :shock: John L. oraz Teddy L. spierają się w ringu oraz gadają sobie w internecie. Najgorsza moja myśl to ich walka na WM.. I oby to się nie wydarzyło, bo nie chcę na to patrzeć. Eve vs. Layla? To jest coraz bliższe, gdyż Eve przechodzi turn, Layla powraca i mamy wspaniały feud pięknych pań. Do tego jeszcze niekochany Zack.. Robi się coraz ciekawiej. Over The Limit powoli zaczyna robić się ciekawie. Ta walka o WHC pewnie się wydarzy. Jak już o tym mówią w promie to na pewno pojawi się na gali. Co do reszt to zobaczymy.

Dzięki :t_up:

John L. oraz Teddy L. spierają się w ringu oraz gadają sobie w internecie. Najgorsza moja myśl to ich walka na WM.. I oby to się nie wydarzyło, bo nie chcę na to patrzeć.

Być może i zaliczę offtop, ale już skomentowałem te newsy.. Walka Laurinaitisa i Longa jest całkiem możliwa, bo co roku dają nam walkę panów w podeszłym wieku... Przykładami mogą być: WM 25: Jericho - Piper, Snuka, Stemboat...

WM 26: Vince - Bret Hart

WM 27: Komentatorzy :D

Więc walka Longa z Laurinaitisem by się tu zgadzała (a właśnie zastanawiałem się, jaką dadzą nam walkę "panów w podeszłym wieku :P ).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...