Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Elimination Chamber 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Elimination Chamber 2012. A oto walki:

1.

WWE Championship

Elimination Chamber Match

CM Punk vs Chris Jericho vs R-Truth vs Dolph Ziggler vs Kofi Kingston vs The Miz

2.

WWE Diva's Championship

Beth Phoenix vs Tamina

3.

World Heavyweight Championship

Daniel Bryan vs The Great Khali vs The Big Show vs Cody Rhodes vs Wade Barrett vs Santino Marella

4.

United States Championship

Jack Swagger vs Justin Gabriel

5.

Ambulance Match

Kane vs John Cena

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Kotleten

1

• Deep

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Powiem Wam że takiego dylematu nie miałem dawno, obie walki w komorze były bardzo dobre. I kurcze mam dziwne wrażenie że walka SD mimo że jej skład w ponad połowie uwarzam za nieporozumienie, że był w niej Santino i Kali, że wynik mnie zawiódł jak dawno żaden i jestem wręcz zniesmaczony, że od momentu odpadnięcia Barrett'a byłem skrzywiony to mimo wszystko chyba podobała mi się bardziej. Obie walki były dobre, obie miały mnóstwo świetnych akcji, SD postawiło bardziej na demolke a Raw na technike i dobrze bo walki były zdecydowanie różne. Hmm moim zdaniem Raw skopało końcówke, odpadnięcie Jericho bardzo słabe, za to na SD naprawde był moment że uwierzyłem że WWE da pas Marelli o.O Tak więc na SD emocje były zdecydowanie dużo większe i tym SD zyskuje mój głos. No i wydaje mi się że było tam więcej akcji które zapadły mi w pamięć. Głos na World Heavyweight Championship.

Mam dokładnie to samo co Brem. Jeden wielki dylemat. Ale to chyba dobrze, że prawie wszystkie walki były na podobnym dobrym poziomie, gdyż to dobrze rokuje na przyszłość. WC Championship czy WWE Championship czy Ambulance Match. Trzy walki, które były dobre, ale zagłosuję na World Heavyweight Championship.Miał wiele dobrych akcji, nie było tak, że wszyscy leżą i nie ma kto się bić. Komora i 6 zawodników = dobra walka. Jedynie zwycięzca budzi kontrowersje, ale przynajmniej wiemy, że na WM będzie zmiana właściciela pasa, prawda? :)

Mój głos leci na Ambulance Match ! Kane i Cena stworzyli dobre widowisko, choć po takiej stypulacji można się było dużo spodziewać nawet po nich. Było kilka ładnych akcji; jak ten chokeslam na stół, AA z karety. Jedyne co mnie boli to mało użytych przedmiotów; tutaj mogli się nie co bardziej wysilić. Ogólnie rzecz biorąc walki w komorach też zasłużyły na dobrą opinię oraz wyróżnienie, jednak postawiłem tym razem na jedno osobowy match. Coś mi zabrakło w tych elimination chamberach !

deathnotep.png

angle_02.gif

Ambulance Match! Nie było brawlu, gdzie leży się przez pół walki. Wciąż coś się działo! Wreszcie ktoś na Cenie złamał stół, a również AA z karetki dobrze wyglądał, aczkolwiek oglądając EC live trzymałem sie za głowe i rozpaczałem nad wynikiem walki :P Trochę mało użytych przedmiotów, ale mimo wszystko poziom walki był wysoki ;)

Ambulance Match. Bardzi dawno nie ogladalem takiej stypulacji. Jedyna wada tej walki to brak krwi ale w dzisiejszej erze to nie mozliwe. AA z ambulansu na kartony. <3

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Głos leci na World Heavyweight Championship, wypadł lepiej niż o WWE Title, sporo się działo, akcje Big Show'a świetne, wejście do komory Bryan'a wywarło na mnie wrażenie, dalej Santino, który sporo wytrzymał i nawet wyelminował 2 osoby, końcówkę też świetnie się oglądało, sporo akcji z metalową posadzką, kratami, czyli tak jak ma być. Oczywiście Ambulance Match też wypał bardzo dobrze ale mimo wszystko głos na walkę o WHC.

akerdrugi.png

Był bardzo trudny wybór najlepszej walki Elimination Chamber bo na tejże gali były trzy bardzo dobre walki: dwie walki w komorze i Main Event ale jednak mój głos pójdzie na walkę World Heavyweight Championship chociaż już po zobaczeniu kto jest w komorze myślałem że będzie to bardzo nudna walka przy której usnę to po zobaczeniu tej walki bardzo mię zaskoczyli taką bardzo dobrą walką. Było dużo fajnych akcji. Do tego to rozwścieczony Big Show który za wszelką cenę chce dopaść Bryana i mu się to udało przez przerwanie krat coś świetnego. Końcówka bardzo dobra przez chwilę już myślałem że wygra Santino. No i co najważniejsze w takich walkach były używane sporo akcji z metalową posadzką i kratami.

• 1 miesiąc temu...

Po zaciętej rywaliazacji udało się wyłonić najlepszą walkę tego PPV. Lecz jednak i ja zachęcam do obejrzenia tych trzech, bo naprawdę warto to zrobić. Sam Ambulance Match jak i obie walki typu Elimination Chamber były godne uwagi i po prostu trzeba rzec, że musicie to zobaczyć. Natomiast walką PPV okazała się walka w Elimination Chamber matchu o pas WHC. W niej mogliśmy ujrzeć intersujące popisy takich osób jak Santino Marella oraz zwycięscy tej walki, czyli Daniela Bryana. Wybraliśmy:

World Heavyweight Championship

Daniel Bryan vs The Great Khali vs The Big Show vs Cody Rhodes vs Wade Barrett vs Santino Marella

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...