Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Elimination Chamber 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• TadziuU

1

• Housse

1

• Kostelessa

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moim zdaniem był to THE MIZ, wykonał kawał dobrej roboty np. jego skontrowania ataku CM Punka i wykonanie Skull Crushing Finale :applause:

dolphl.jpg

Miz ?hmmm moim zdaniem nie...

Według mnie naprawdę sobie poradził, bo przed galą go już skreślali, że nie da rady i, że tego typu walki nie są dla niego. Moim zdaniem parę mord uciszył bo spisał się dość dobrze. Ale jak dla mnie Kofi Kingston chyba najlepiej wyszedł ... Dużo ludzi go ciśnie za jego gimmick i nie wiem kolorowe majty ale ten chłopak ma naprawdę serducho duże do walk... jest świętny w ringu pokazał się po raz kolejny bardzo dobrze na drugiej PPV z rzędu ... Moim zdaniem dużo fajnych ciekawych akcji Kofi zrobił no i dużo też przyjął na siebie ... to DDT z klatki to było coś ;) i na widowi aby dało się słuchać KOFI SICK! KOFI SICK! ;)

Hm hm hm... Wszyscy się spodziewali że Kofi wymiecie w kosmos, zrobił parę dobrych akcji ale nie było to to samo co JoMo w zeszłym roku. No i Punk pokazał moim zdaniem porównywalnie dużo co Kofi, więcej niż inni dodatkowo wygrał, obronił pas i leci na WM'ke jako mistrz tak więc mój głos na CM Punk. Ale bardzo duża część zawodników biorących udział w walkach w klatce zaśługuje na wyróznienie. Kofi, Ziggler, Jericho, Rhodes, Big Show a nawet Bryan. Cena z Kanem zresztą też się spisali, gala bardzo udana ale najlepszy moim zdaniem był własnie Punk.

A co mi tam.. John Cena. Udanie zemścił się za Ryder'a oraz Eve. Wkońcu pokazał coś co można obejrzeć bez przewijania. Walka trzymana była na dobrym poziomie, a on sam praktycznie wszystko w niej zrobił. Dużo zawodników zasługuje na pochwałę, gdyż była to udana gala.

Mój głos oddaję na John Cena ! Koleś stworzył dobrą walkę z Kanem, pokazał się z świetnej strony i po raz pierwszy od daaaawna nie dostawał w walce cały czas batów, wręcz przeciwnie to on prowadził walkę z monsterem. Na pochwałę zasługuje również przyjęcie chokeslamu na stół i AA z karety. Wahałem się również by oddać głos na Punka, w końcu obronił pas WWE, jednak moim zdaniem Cena na to nie co bardziej zasłużył.

deathnotep.png

angle_02.gif

Wiem wiem zaraz znajdzie się kilku ludzi którzy totalnie mnie wyśmieją ale jak dla mnie zawodnikiem tego PPV był Santino A dlaczego? Otóż w komorze wyeliminował dwie wschodzące gwiazdy WWE, jak na jego gimnick wykonał kawal naprawdę solidnej roboty przyjoł masę ciosów, sam też pokazał się z dobrej strony, nie robił z siebie idioty, przystąpił do tej walki wręcz z wielką powagą co chyba nie tylko mnie zdziwiło no i prawie wyrwał się z bell lock czy jak to tam się zwie, jak już powiedziałem odwalił kawał solidnej roboty, i coś mi się zdaje że szykują dla niego feud z Cody'm o pas IC

sig.png

Mam spory mętlik. Walka WWE nie zachwyciła, Divy dobrze jak na divy, lecz za mało na wrestlera/wrestlerkę PPV, WHC Match nikt się nie wyróżnił, US pominę, więc głos musi iść na naszego bohatera Johna Cenę. Obijał Kejna o wszystko, co miał na drodze, to John prowadził tę walkę, oczywiście wygrał i popisał się akcją, którą zapamiętamy na długo - AA z karetki. Myślę, że to wystarczy, aby zostać wrestlerem PPV ;)

Glosuje na Santina Marelle. Zdecydowanie najlepszy zawodnik calej gali. Bardzo dobrze sie prezentowal. Wytrzymal bardzo dlugo. Po za tym jego epickie treningi =))

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Kurde spory dylemat tu mam, kilka osób pokazało się ze świetnej strony, myślę, że wybiorę John'a Cenę, stworzył świetny pojedynek z Kane'm, co najważniejsze był dynamiczny bez zbędnego leżenia, AA z karetki też wypadło super, choć wynik mnie nie zadowala, ale cóż, Jaś zasłużył na miano wrestlera gali.

akerdrugi.png

Oddaję głos ns Santino. Ku mojemu zaskoczeniu dobrze wypadł w EC matchu, położono spory nacisk na jego udział w gali. Poza tym uśmiechnąłem się podczas jego treningów parodiujących Rocky'ego.

Hmm... dobra ja swój głos oddaje na Johna Cena. Wygrał on bardzo dobrą walkę, nareszcie pokazał co nie co w ringu bez żadnego przewijania. No i od dłuższego czasu nie leżał on przez pół walki na macie żeby pod koniec dostać mocy Superbohatera i wygrać w tej walce było przeciwnie to on prowadził walkę z Kanem bił go o wszytko. Do tego święte AA z karetki no i przyjęcie chokeslamu na stół .

Mnie bardzo zaskoczył The Miz nie spodziewałem się że tak dobrze da sobie rade, szkoda jednak że nie wygrał całego EC. Myślę jednak że wkrótce znów będzie mistrzem WWE :) Mój głos leci właśnie na tego pana powyżej.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 4 tygodnie później...

Podsumowanie:

1. John Cena

2. Santino Marella

3. The Miz

Zapraszam również do tematu:

viewtopic.php?f=227&t=19896

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...