Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wymarzony skład Polskiej Reprezentacji!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

oster jest zajebisty, a nie niezly. to co wyprawial w bramce Watfordu wygladalo tak jak fantastyczna gra Kuszczaka w WBA. pwoiedzmy ze obaj bramkarze prezentuja podobny poziom, ale jestem pewien ze Ferguson bedzie stawial na Foster'a "w razie czego". poza tym nie porownujmy Kirklanda do Fostera bo ten pierwszy jest bardzo przecietny ze sklonnoscia do szmat, choc jak ma dzien to potrafi byc skuteczny.

slyszalem juz takie stwierdzenie ze Foster ma wygryzc ze sklady Kuszczaka a nawet nasz bramkarz mialbyc wypozyczony do bodajze Sunderlandu :P ale ja uwarzam ze Fabianski ma ciut lepszych rywali w skladzie :)

/quote]

Takie stwierdzenia o Fosterze i Kuszczaku to i ja slyszalem... Ale, powtarzam, takie same stwierdzenia krazyly o Dudku i Kirklandzie ;-)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rey619

14

• rocket

10

• evertonian

9

• theGrimRipper

8

Top użytkownicy w tym temacie

W bramce :Fabianski

Obrona: Bronowicki,Dudka,Bak,Golanski

Pomoc:Krzynowek,Gargula,Kaźmierczak,Blaszczykowski

Atak:Hmm niewiem tak naprawde 90% polskich napadziorow za granica to grzeja lawe, w polskiej lidze wybor sredni. Matusiak+ktos typu Rasiak,Grzelak

ps.Grim ale z tym Wasilukiem to przesadziles;p

ps. ze sie wtrace w dyskusje kto Kuszczak-Foster, to wg mnie umiejetnosci maja podobne, ot chociazby bramki tracone z odleglosci 100metrow, bo obaj juz takie zaliczyli :twisted:

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

a propos "przeciętnych" - co robią u Ciebie w "11" Dudka i Radomski ;-)

Ooo przepraszam, Dudka jako defensywny pomocnik w rundzie wiosennej prezentował się wręcz wzorowo, czasem nawet potrafił puścic prostopadla pilke do napastnika, to juz nie ten Dudka spiacy w obronie w meczu z Blackburn, czy nieudolnie wybijajacy pilki na lewej stronie defensywy.. Darkowi za runde wiosenna nalezy bic brawo, bo byl naprawde wyrozniajacym sie zawodnikiem Wisly ;]

Przepraszam za upartosc, ale moim zdaniem przez CALA kariere Tarachulski gral jako napastnik.

Za niezawodna wikipedia;

"Dunfermline Athletic Football Club – szkocki klub piłkarski założony w 1885 roku. Drużyna gra na stadionie East End Park.

W sezonie 2005/06 w barwach Dunfermline występował polski napastnik Bartosz Tarachulski."

pilkanozna.pl podaje:

"Bartosz Tarachulski jest kolejnym Polakiem, który będzie występował w szkockiej ekstraklasie. 30-letni napastnik przeszedł dziś testy medyczne i podpisał roczny kontrakt z zespołem Dunfermline Athletic. Tarachulski ostatnio występował w angielski Yeovil Town (IV liga)."

Drazac dalej chcialbym spytac jaki argumenty przemawiaja za Twoja nominacja dla tego pilkarza?

Sorry, ale strasznie mnie tym zaintrygowales bo ja osobiscie w ogole zapomnialem, ze ktos taki istnieje.

wiec tak...jesli widzialbys jak rasiak gra dla saints, a nie ulegal onetowej propagandzie wielkich znawcow niedzielnych kibicow to na pewno nie napisalbys tego co napisales. jesli rasiak mialby podawac napoje, to na jaka fuche w takim razie zasluguje zurus ?

strzela bramki w jednej z najlepszych lig swiata jak na zawolanie, a tu jakies waty :) choc zgodze sie, ze w reprezentacji nie pokazuje nawet polowy tego co w klubie, moze winny jest troche system gry a i pewnie nasi "wspanali" kibice i pseudo-dziennikarze, ktorzy upatrzyli sobie w jego osobie kozla ofiarnego. ale pamietajcie ile czasu przelamywal sie zurus

129287286446c8a666924a3.jpg

Darkowi za runde wiosenna nalezy bic brawo, bo byl naprawde wyrozniajacym sie zawodnikiem Wisly ;]

Rzeczywiscie dudka grał całkiem niezle w Wiśle Krków.I był wyróżniającym sę piłkarzem na tle całej drużyny ale trzeba też powiedzieć że wisła ogolnie spisywała się fatalnie:p

Co do tematu kuszczaka nie jestem taki pewny tego gdy Edwin zakończy kariere Tomek bedzie pierwszym brakmarzem ponieważ po pierwsze Foster jest bardzo dobry i młodym bramkarzem(zresztą tak samo jak Tomek) ALE nie zapominajmy o mediach angielskich które na pewno będą naciskały na Fergusona aby wystawiał w składzie wielką nadzieje anglikow Fostera a nie polaka Kuszczaka .Niestety tak może sie stać.

Także uważam że fabiański bedzie miał nawet łatwiej ponieważ ma 2 bramkarzy popełniajacych bardzo wiele błedów i co ważne nie są anglikami których znalezc w arsenalu bardzo trudno:P

• Urządzenie:  Windows

krzys-hero: z Tarachulskim jest trochę tak, jak ze Smolarkiem - pomocnik, ale lepiej czuje się w ataku, stąd często przypisuje się mu pozycję napastnika. A dlaczego on? Ponoć odrodził się w lidze greckiej, strzelił kilkanaście bramek w lidze i pucharze Grecji, a drużynę miał nienajlepszą. To, że ma 30 lat, nic nie znaczy. Gość przeżywa drugą młodość i ja dałbym mu szansę.

Luk: nie oglądałem wszystkich meczów Wisły w tym sezonie, widziałem zaledwie kilka + spotkania reprezentacji... to mi wystarczy, żeby Dudkę na trochę odsunąć od "mojego" składu... to trochę jak z Rasiakiem - niby w lidze wychodzi mu wszystko, a w reprezentacji odwala stójkę albo wszystko psuje... obu ratuje gra głową (powiedzmy), ale mimo wszystko są dużo lepsi od nich zawodnicy

Dudka akurat zawalil nam bramke z Azerbejdzanem po czesci, ale znow musze nadmienic, ze to przez to, ze zostal przesuniety do obrony, gdzie sobie nie radzi i jak sam mowi - nie czuje sie dobrze na tej pozycji.. w Wisle Dudka gral przez praktycznie cala wiosne na pomocy i gral niezle ;]

Panowie nie zapomnijcie o Radomskim w roli srodkowego obroncy...w Austri Wieden (dolujacego jeszcze bardziej niz Wisla) byl wyrozniajacym sie zawodnikiem i gdyby nie kontuzja to moze by cos jeszcze pokazal :)

ps. ze sie wtrace w dyskusje kto Kuszczak-Foster, to wg mnie umiejetnosci maja podobne, ot chociazby bramki tracone z odleglosci 100metrow, bo obaj juz takie zaliczyli :twisted:

hmmm navroth kiedy Foster puscil taka bramke bo cos nie moge sobie przypomniec takiej sytuacji :) ?

PS Grim w oficjalnych kartach informacyjnych Tarachulski widnieje jako napastnik wiec moze dlatego krzys-hero tak sie upiera przy swoim :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

robinson strzelil bramke fosterowi w meczu spurs-watford. podobna szmatka jak ta kuszczaka z kolumbia ;) http://www.youtube.com/watch?v=4PFmFnSPqGI

a tu foster jak najbardziej na plus http://www.youtube.com/watch?v=e1Se8itshuo

129287286446c8a666924a3.jpg

A co myślicie o powrocie Świerczewskiego do reprezentacji?Chociaż na swój wiek pokazał w meczu pucharu Polski,że dobrze mu się gra w pomocy.W tym meczu był jednym z wyróżniających się piłkarzy.
[*] 1967-2005 Eddie Guerrero [*]

A co myślicie o powrocie Świerczewskiego do reprezentacji?Chociaż na swój wiek pokazał w meczu pucharu Polski,że dobrze mu się gra w pomocy.W tym meczu był jednym z wyróżniających się piłkarzy.

mecz w reprezentacji wymagaja troche wiecej wysilku a ze wzgledu na wiek pewnie Swierczewski sie szybciej meczy...pozatym sam swierczewski nie chcialby juz napewno grac w reprezentacji...

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Mój (tylko pierwszy) składzik:

Bramka - Boruc

Obrona - Błaszczykowski (taj jak kiedyś w Wiśle), Bąk (jako doświadczony kapitan), Baszczyński i Gancarczyk

Pomoc - Łobodziński, Smolarek, Krzynówek i Garguła

Atak - Matusiak i Reiss (lokalny patriotyzm)

A Rasiakom i innym drewniakom stanowczo mówimy NIE!!! :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

Ja chyba we krwi mam "negacje" wiec mam pytanie do przedmowcy - kto z 4 Twoich obrancow gralby w srodku z Bąkiem? typowy prawy obronca Baszczynski czy typowy lewy Gancarczyk? Tak swoja droga to ciekawy pomysl z Blaszczykowskim na obronie, kiedys tak gral i wie o co w tym chodzi.

No własnie nie pomyślałem. Dodaje Bosackiego

53541565549537ccb6a05f.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 046 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Chyba ktoś tu chce wbić na RR
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #93 - Beach Break 2025 - Dzień 2 Data: 14.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Hoffman Estates, Illinois, USA Arena: NOW Arena Format: Taped Data emisji: 17.05.2025 Platforma: TNT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #293 - Beach Break 2025 - Dzień 1 Data: 14.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Hoffman Estates, Illinois, USA Arena: NOW Arena Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Ian Riccaboni, Taz & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jak dla mnie Perez to trochę nowa AJ Lee mała ładna dobra w ringu po heel turnie rozwinęła się na mikrofonie. Total package. Powinna z buta wejść do MR mogłaby nawet zgarnąć od razu pas jak kiedyś Paige. Za dużo dobrych lasek w NXT. Robią tam dobre programy siedzą nie które po 3 lata a potem po awansie brak pomysłów bo wszystko już przerobione w NXT. Jesteś dobry awans a nie pas kilkukrotnie.
    • Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
  • Dodaj nową pozycję...