Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wymarzony skład Polskiej Reprezentacji!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chciałbym się dowiedzieć jak naprawdę powinien waszym zdaniem wyglądać skład Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej?Moim zdaniem tak:

Bramkarz-Boruc

Obrońcy-Wasilewski,Dudka,Jop,Bąk

Pomocnicy-Błaszczykowski,Garguła,Jeleń,Krzynówek

Napastnicy-Matusiak,Zurawski ,Rafał Boguski(Wiele pokazał grą w GKS Bełachatów,mój kuzyn)

A do podawania pić,oczywiście najlepiej wyszkolony do tej roboty niejaki Grzegorz Rasiak

Edytowane przez Rey619
[*] 1967-2005 Eddie Guerrero [*]
  • Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rey619

14

• rocket

10

• evertonian

9

• theGrimRipper

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Borucowi raz na zawsze mówimy NIE!!! Spasł się, stracił refleks, który był jego jedynym atutem, skacze niżej niż ja...

Bramka: Kowalewski, Kuszczak, Białkowski / Fabiański (jeśli Kuszczak zacznie grać, to nie będzie na niego mocnych przez długie lata)

Obrona: Kokoszka, Wasilewski, Łobodziński, Telichowski, Wasiluk (z Jagiellonii, może to i lokalny patriotyzm, ale chłopak ma 20 lat, świetnie gra głową, i przy wzroście 198 cm ma zajebistą koordynację), Fonfara, Jop, D.Kucharski

Pomoc: Błaszczykowski, Smolarek, Kaźmierczak, Jeleń, Krzynówek, Garguła, Iwański, Boguski, Tarachulski, R.Murawski, Kosowski (ostatnią szansę mu daję;-)

Atak: Sikora, Saganowski, Niedzielan, Gruszczyński, Piszczek, Chałbiński, Matusiak

Takie niemal całkowite odmłodzenie kadry

Edytowane przez theGrimRipper

Bramka: Fabianski (jesli wskoczylby na miejsce Lehmana od razu to bylby chyba bez konkurencji) Kuszczak, Boruc

Obrona: Golanski, Bąk, Kokoszka, Wasilewski, Radomski, Pietrasiak

Pomoc : Blaszczykowski, Jelen Smolarek, Kazmierczak, Gargula, Iwanski, Krzynowek, Radoslaw Majewski

Napad: Saganowski, Reiss (za stary do kadry wiec to tylko marzenie :P ), Matusiak, Janczyk

1480916194a0b1a85edad5.jpg

wiesz, Fabiański tak wskoczy w tym sezonie na miejsce Lehmanna, jak Kuszczak za van der Sara... a za rok, kiedy, daj Boże, obaj będą bronić w swoich klubach jako nr 1, to jednak Kuszczak... zdecydowanie... Fabiański jest wciąż bramkarzem na dorobku, nie ma za sobą spektakularnych meczów, gdzie "coś wielkiego" pokazał

Bramka:Kuszczak Kowalewski Fabiański

Obrońcy:Golański,Wasilewski,Kokoszka,Telichowski,Bak,

Pomocnicy:Smolerek,Jelen,Kazimierczak!!,Iwański,Murawski, Pitry,Lewandowski

Napastnicy:Niedzielan,Sikora,Chałbiński,Matusiak(jeśli będzie grał w klubie) Mięciel

wiesz, Fabiański tak wskoczy w tym sezonie na miejsce Lehmanna, jak Kuszczak za van der Sara... a za rok, kiedy, daj Boże, obaj będą bronić w swoich klubach jako nr 1, to jednak Kuszczak... zdecydowanie... Fabiański jest wciąż bramkarzem na dorobku, nie ma za sobą spektakularnych meczów, gdzie "coś wielkiego" pokazał

hmm ja nie mowie ze od razu wskoczy w miejsce Lehmana :) to raczej kwestia nastepnych lat jesli Fabian bedzie ostro trenowal, ale trzeba dodac ze w obwodzie jest jeszcze Almunia wiec Kuszczak ma troszke lepsza sytuacje niz Fabianski i masz racje Grim Kuszczak narazie pokazal wiecej mial wiecej spektakularnych meczow niz Fabianski ale mam nadzieje ze rozkreci sie on w jak najblizszym czasie :)

nie mam jakis specjalnych marzen. chcialbym tylko w bramce zobaczyc Kuszczaka (nawet w towarzyskim meczu), a z opaska kapitanska i reprezentacja (przynajmniej na razie) niech sie pozegna zurawski. bak'a tez bym juz odstawil. mam pare sympati takich jak Rasiak (Rey619, widac ze jestes troche glupi i nie za bardzo znasz sie na pileczce), Saganowski, Wasilewski wiec chcialbym zeby grali jak najczesciej. oczywiscie jesli forma bedzie odpowiednia.

raczej kwestia nastepnych lat jesli Fabian bedzie ostro trenowal, ale trzeba dodac ze w obwodzie jest jeszcze Almunia wiec Kuszczak ma troszke lepsza sytuacje niz Fabianski

w MU mamy fostera, ktory prawdopodobnie bedzie numerem 1 po vds. przynajmniej tak mi sie wydaje

129287286446c8a666924a3.jpg

w MU mamy fostera, ktory prawdopodobnie bedzie numerem 1 po vds. przynajmniej tak mi sie wydaje

Tak jak Kirkland miał wygryźć Dudka ;-) Gadanie angielskich tabloidów, na siłę promujących jakiegoś bramkarza... Wiesz, Foster może jest niezły, jak na angielskiego bramkarza, ale taka prawda, że "polskiej szkole golkiperów" to Angole mogą biegać po piłki... więc nie sądzę, żeby niezły, ale tylko niezły, bramkarz angielski miał wygryźć ze składu bardzo dobrego bramkarza polskiego

foster jest zajebisty, a nie niezly. to co wyprawial w bramce Watfordu wygladalo tak jak fantastyczna gra Kuszczaka w WBA. pwoiedzmy ze obaj bramkarze prezentuja podobny poziom, ale jestem pewien ze Ferguson bedzie stawial na Foster'a "w razie czego". poza tym nie porownujmy Kirklanda do Fostera bo ten pierwszy jest bardzo przecietny ze sklonnoscia do szmat, choc jak ma dzien to potrafi byc skuteczny.

jednak co do szkolki bramkarskiej to sie zgodze, gdyz anglicy maja bardzo slabych bramkarzy, ale tak to juz jest "od zawsze" . Robinson jako niepodwazalny numer jeden to wystarczajacy komentarz. wydaje mi sie ze irlandia polnocna ma juz lepszych golkiperow w postaci Taylor'a i Caroll'a :) jednak foster ma papiery na bycie mega gwiazda - jest bardzo efektowny.

ps. a "Kirkwood" pewnie wygryzlby Dudka, gdyby nie byl ciagle kontuzjowany, co nie zmienia faktu ze obaj sa siebie warci i ogolnie to slabi bramkarze (poza pierwszym sezonem Jerzego na Anfield, kiedy byl naprawde dobry). moim zdaniem swoje zrobili tez glupi trenerzy LFC (i Hoolier i Benitez), ktorzy zonglerka bramkarzami rozwalili ich psychicznie i dochodzilo do tego ze co mecz bronil kto inny, a i tak za kazdym razem wpadala szmata ;)

129287286446c8a666924a3.jpg

Pytanie mam do kolegi TheGrimRippera-co to za obronca Łobodziński?

I o jakim pilkarzu o nazwisku Tarachulski mowisz? O Bartoszu? To byl chyba napastnik i to chyba nawet nie przecietny...?

Moj sklad wygladalby tak:

Kuszczak

Golański Dudka Radomski Bronowicki

Jelen Kazmierczak Gargula Krzynowek

Smolarek Saganowski

odpowiedź do kolegi krzysia-hero:

Łobodziński nie jest w stanie wygryźć Błaszczykowskiego, ale jest lepszy w defensywie, więc można pogodzić obu panów, i Łobodzińskiego wystawić na obronie (jak, lata temu, pogodzono Koźmińskiego i Krzynówka)

Tarachulski - nie napastnik, tylko pomocnik... a propos "przeciętnych" - co robią u Ciebie w "11" Dudka i Radomski ;-)

Grim kto jest gruszczynski? :>

nie wiem coscie sie takll artura przyczepili

kazdy popelnia bledy a i fabianski mial ich sporo w legii nie wspomne juz o kuszczaku ktory gral kilkanascie razy w calym sezonie i w kazdym meczu mial jakas niepewna interwencje

jakby gral regularnie to pewnie przerosnie boruca ale poki co mu daleko

1.boruc2kuszczak3fabianski

obroncow mamy slabych, baszczynski strasznie lami ostatnio, golanski kontuzja, bronowicki tez mnie jakos nie przekonuje moze fonfara i gancarczyk?

na srodku jeszcze gorzej bak to chyba gra za zaslugi zewlakow na stoperze tez jest slaby, radomski ciezka kontuzja, trzeba probowac stasiaka pietrasiaka i innych z polskiej ligi, ewentualnie lewandowski na stoperze :>

w pomocy chyba najwiekszy wybor

rozgrywajacy to gargula i iwanski na rezerwie, ewentualnie giza

a defensywny to lewy sobolewski kazmierczak

na lewej pomocy krzynowek chyba najrowniej grajacy od lat i grzelak

a na prawej jelen przede wszytskim i blaszczykowski tez daje rade a jest jeszcze lobodzinski i szalachowski

w ataku powinni grac zuraw i matusiak ale musza grac w klubach regularnie

obaj wybijaja sie ponad przecietnosc ale ak sie nie gra to mamy efekty jak zuraw w ost 2 meczach

rasiaka lubie ale on nie pasuje do takiej gry jak gra nasza repreza

sagan tez raczej sie nie sprawdzi

piszczka trzeba sprobowac i sikore

nie dalem w 11 ebiego chociaz uwazam go za najlepszego polskiego zawodnika, ale on moze grac i na skrzydlach i w ataku wiec zawsze gdzies tam sie znajdzie

Gruszczyński? Młody, zdolny, z Luksemburga ;-) Zawsze można dać mu szansę :)

Przypomniałeś mi, że pominąłem Bronowickiego, do "mojej" szerokiej kadry mógłbym go dorzucić. Na prawej pomocy, IMO, Jeleń jest teraz trzecim, po Błaszczu i Łobodzińskim, dlatego Łobodzińskiego wrzuciłem na obronę, żeby Irko dać szansę wyjścia z ławki ;-)

evertonian, widziałeś jak Rasiak Gra.Ty lepiej uważaj co mówisz,bo nie jestem głupi.Każdy ma o kimś zdanie.Ja takie zdanie mam o Rasiaku.A ty możesz mieć inne.Ale to nie jest powód,żeby mnie obrażać.Może Rasiak w przyszłości będzie taki jak Crouch.Z Crouch'a też wszyscy się śmiali ale został jednym z lepszych piłkarzy Angli.Kto wie może Rasiaka spotka takie szczęście.Ale na razie widząc jego gre robi mi się niedobrze.Więc ja go nie widzę w drużynie:):)
[*] 1967-2005 Eddie Guerrero [*]

oster jest zajebisty, a nie niezly. to co wyprawial w bramce Watfordu wygladalo tak jak fantastyczna gra Kuszczaka w WBA. pwoiedzmy ze obaj bramkarze prezentuja podobny poziom, ale jestem pewien ze Ferguson bedzie stawial na Foster'a "w razie czego". poza tym nie porownujmy Kirklanda do Fostera bo ten pierwszy jest bardzo przecietny ze sklonnoscia do szmat, choc jak ma dzien to potrafi byc skuteczny.

slyszalem juz takie stwierdzenie ze Foster ma wygryzc ze sklady Kuszczaka a nawet nasz bramkarz mialbyc wypozyczony do bodajze Sunderlandu :P ale ja uwarzam ze Fabianski ma ciut lepszych rywali w skladzie :)

evertonian, widziałeś jak Rasiak Gra.Ty lepiej uważaj co mówisz,bo nie jestem głupi.Każdy ma o kimś zdanie.Ja takie zdanie mam o Rasiaku.A ty możesz mieć inne

hmm...ja osobiscie za grzesiem nie przepadam ale trzeba evertonianowi przyznac racje ze Rasiak wcale nie jest taki "do dupy" czy jak kto woli do bani i od podawania recznikow. Do niedawna przeciez Rasiak byl liderem strzelcow w 2 lidze angielskiej (ktora poziomem jest zblizona do wielu "pierwszych lig na kontynencie)i zewszad sypaly sie pochwaly od angielskich dziennikarzy i kibicow...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 045 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
    • Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
  • Dodaj nową pozycję...