Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzja Orton'a, Russo zwolniony, wywiady i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Match 1

Maxine vs. Aksana

Match 2

Non-Title Match

Jack Swagger © (w/ Vickie Guerrero) vs. Mason Ryan

Non-Title Match

Primo & Epico (w/ Rosa Mendes) vs. Santino Marella & Alex Riley

:arrow: A tutaj wyniki

Match 1

Aksana pokonała Maxine

Match 2

Non-Title Match

Jack Swagger © (w/ Vickie Guerrero) pokonał Mason'a Ryan'a

Match 3

Non-Title Match

Primo & Epico (w/ Rosa Mendes) pokonali Santino Marella & Alex Riley

:arrow: Dark Match'em tapingu Smackdown! był pojedynek, który odbył się po gali, Sheamus pokonał Wade'a Barrett'a.

:arrow: Rating ostatniego odcinka Smackdown! wyniósł 2.17 co przełożyło się na 3.261.000 widzów. Jest to nieznaczny wzrost w porównaniu z poprzednim tapingiem.

:arrow: Rating RAW wyniósł 3.0 czyli 4.118.000 widzów. Jest to spadek w porównaniu z poprzednim tygodniem.

:arrow: Po zejściu RAW z anteny, Kane wyszedł na ring i zaczął śpiewać "nah nah nah nah, hey hey hey, goodbye", przbiegł Cena, który "poczęstował" go AA. Po tym wydarzeniu odbył się Dark Match, w którym CM Punk pokonał Dolph'a Ziggler'a, po wygranej Punk wziął mikrofon i zadedykował wygraną Zack'owi Ryder'owi!

:arrow: Randy Orton kontuzjowany! Do zdarzenia doszło podczas RAW, kiedy to został uderzony przez Bryan'a pasem. Randy doznał wstrząsu mózgu, o to komunikat WWE.com :

Randy doznał urazu głowy po pojedynku z Big Show'em, w którym ingerował Daniel Bryan. Zaraz po tym został zbadany w szatni, lekarz WWE dr. Michael Sampson powiedział, że ze względu na objawy oraz zaburzenia neurologiczne zdiagnozowano wstrząśnienie mózgu. Zrobimy więcej badań, aby sprawdzić czy to kontuzja długo czy krótkoterminowa

:arrow: W związku z tym wydarzeniem, Orton nie wystąpi na Elimination Chamber, na SD! odbył się następujący pojedynkek :

Over The Top-Rope Battle Royal for the final Spot in the SmackDown! Elimination Chamber Match

Zwycięzca zajmuje ostatnie miejsce w SD! Elimination Chamber Match'u

:arrow: A zwycięzcą tego match'u, a zarazem zastępcą Randy'ego Orton'a w SD! EC Matchu jest :

SANTINO MARELLA!!

:arrow: Aktualna karta gali Elimination Chamber

RAW Elimination Chamber Match

CM Punk vs. Chris Jericho vs. The Miz vs. R-Truth vs. Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston

SmackDown Elimination Chamber Match

Daniel Bryan vs. Wade Barrett vs. Cody Rhodes vs. Big Show vs. Santino Marella vs. The Great Khali

Ambulance Match

John Cena vs. Kane

Divas Championship

Beth Phoenix © vs. Tamina

:arrow: WWE.com opublikowało backstage'owe video, w którym Shawn Michaels mówi, że chce rozwiązać problem z Triple H'em "w taki lub inny sposób". Powiedziałem również,że obaj zobowiązani są do bycia na najwyższym poziomie, lecz Triple H, może wejść na jeszcze wyższy poprzez pokonanie Undertakera na WrestleManii.

:arrow: Mick Foley był zaniepokojony wydarzeniami na ostatnim RAW, kiedy to po raz kolejny Zack Ryder ucierpiał przez Kane'a :

Jestem zaniepokojony o @zackryder. To po prostu za duże ryzyko, że upadek z rampy może przynieść dużo niepożądanych skutków. Zack ma przecież świetlaną przyszłość; nienawidzę patrzeć na kolana, kostki, czy kręgosłup narażone na takie ryzyko. Takie coś może go kosztować kilka tygodni lub miesięcy najbardziej istotnego czasu jego kariery

:arrow: Zostajemy przy osobie Foley'a, poniżej kilka jego wypowiedzi

Na temat jeszcze jednej walki na WrestleManii :

Po prostu nie sądzę, abym mógł dać jeszcze jeden świetny pojedynek na WrestleManii. Oczywiście mógłbym być w karcie, ale, myślę, że byłby to mniej znaczący pojedynek na tej gali. Ale Royal Rumble pokazało, że może się coś zakręcić co do zespołu Foley/Santino, może coś typu "Przyczajona Cobra, ukryty Mr. Socko"?

O kolejnym Komediowym tour po Anglii :

Lubię płynąć z prądem, kiedy robię to show. Podczas jednej nocy, na przykład mogę zrealizować materiał zainspirowany pytaniami, które dostaję podczas spotkań, niektóre z nich to całkiem zabawne historie. Myślę też o debiucie pewnych rzeczy, które krążą po mojej głowie. Jedynym co mogę zagwarantować, to, to, że materiał będzie całkiem inny niż ten prezentowany w listopadzie, podczas mojego tour. Pracuję również nad wejściówką, oraz możliwością opuszczenia przez ludzi show, jeśli im się nie spodoba. Szczególnie gdy w drodze do wyjścia kupią moją koszulkę!

O potencjalnym powrocie do WWE na stanowisko GM'a RAW :

Bardzo chciałbym być GM;em RAW, to wymarzona posada. Naprawdę chciałbym pozostać długoterminowo. Pamiętam, kiedy fani prosili mnie o podgrzanie atmosfery, czy tworzenia "chemii" między zawodnikami, divami

:arrow: Trzeci odcinek show Dolph'a Ziggler'a :

:arrow: Kolejna odsłona WWE "Backstage Fallout" z RAW, wywiady z Miz'em, Punk'iem i Kingston'em

:arrow: Chris Jericho w stacji KTLA :

http://www.youtube.com/watch?v=69ZaWqVkQDU

:arrow: Czyżby WWE dopadał jakiś kryzys finansowy? Ostatnimi czasy kilka osób zajmujące stanowiska w spółce m.in do spraw marketingu zostało zwolnionych w związku z cięciami.

:arrow: Według doniesień władze WWE zawiesiły gimmick Brodus'a Clay'a! Ponoć Vince nie jest do końca zadowolony.

:arrow: Ciekawe zdjęcie z backstage'u podczas RAW HS w Abu Dhabi, Cena oraz Kane bez maski :

001.jpg

:arrow: Największym trendem na twitterze podczas ostatniego RAW był.. Hornswoggle, który został wspomniany podczas wypowiedzi R-Trutha.

:arrow: Kolejnym filmem, w którym zagra The Rock będzie "Pain and Gain".

:arrow: The Rock wypowiedział się również o swoim powrocie :

Po cichu z WWE wycofałem się 8 lat temu, kiedy byłem jeszcze na szczycie, na rzecz aktorstwa. Ale wracam na ring na jeszcze jedną walkę w kwietniu, w celu stworzenia najlepszego match'u wszech czasów. Trenuję teraz wyjątkowo ciężko. Kocham tę formę rozrywki, to tutaj mogłem robić to dla 10 mln. widzów tygodniowo

:arrow: The Hampton Coliseum, reklamuje na 10 kwietnia na SmackDown, następujące pojedynki:

* Daniel Bryan vs. Big Show w No Disqualification & No Count Out Match'u o World Heavyweight Championship

* Randy Orton vs. Wade Barrett w Street Fight Match'u

:arrow: Z intra RAW usunięty został Evan Bourne. Związane jest to oczywiście z zawieszeniem. Bourne będzie mógł wrócić 18 marca.

:arrow: Podczas ostatniego RAW Rey Mysterio oraz Alberto Del Rio byli na backstage'u, ale nie zostali "wykorzystani". Niebawem obaj mają powrócić na tygodniówki. Del Rio wyleczył już kontuzję pachwiny, ale poświęca jeszcze trochę czasu na ćwiczenia, Alberto nie pasował by również do aktualnych wydarzeń i konfliktów wiążących się z Elimination Chamber. Mysterio natomiast powiedział, że bardzo chce wystąpić na WrestleManii 28, lecz wciąż przechodzi rehabilitację. Możliwe, że powrót Rey'a i Alberto będzie ze sobą powiązany.

:arrow: THQ pracuje nad wychwytywaniem ruchu w grze WWE '13, możliwe, że chodzi o sterowanie za pomocą ruchu, czyli coś w deseń X-box'owego Kinect czy Playstation Move.

:arrow: Big Show ma nadal pozostać babyface'm, nie jest planowany jego heelturn. W obliczu możliwej walki na WresleManii doszło by do pojedynku najprawdopodobniej dwóch face'ów.

:arrow: Gwiazdy WWE tj. Kofi Kingston, Alberto Del Rio, Sheamus oraz Dusty Rhodes będą obecne podczas kolejnych tapingów FCW.

:arrow: Bardzo możliwe, że Wes Brisco niebawem ponownie dołączy do WWE, ze względu na ojca i dziewczynę, którzy pracuję w spółce.

:arrow: DVD o Edge'u o nazwie You Think You Know Me, będzie miało taką zawartość :

DVD:
It's All Over
A Childhood Obsession
The Winning Essay
Paying to Wrestle
Worth the Struggles
Nothing Happens Overnight
The Silent Mysterious One
Best Friends United
A Variety Package
Spring Boarding into Singles
Teaming with his Idol
A Grounding Halt
A Lifestyle Change
A Fire Inside Explodes
Personal Drama Exposed
Shocking the World
An Even Bigger Chip on His Shoulder
Off and Running
Enjoying the Time Off
Seizing Each Moment
Uncle Adam
My Favourite Moment
Energized and Reinvigorated
The Master Manipulator
Something Didn't Feel Right
A Champion Retires
Next Challenge
Appreciation Night
Days Gone By

Special Features
The Ninja Star
P.T.A.
Working in WCW
Credgeley

"Real Emotion"
Raw – 8th August, 2005

Disc 2

Adam Impact vs. Christian Cage
South Indian Lake 1995

4-Team Elimination Match for the WWE Tag Team Championship
Edge & Christian vs. The Hardy Boyz vs. T & A vs. Too Cool
King of the Ring 25th June, 2000

No Disqualification Match
Edge vs. Eddie Guerrero
SmackDown 26th September, 2002

Intercontinental Championship Match
Edge vs. Randy Orton
Raw 19th July, 2004

Loser Leaves Raw Money in the Bank Ladder Match
Edge vs. Matt Hardy
Raw 3rd October, 2005

Tables, Ladders & Chairs Match for the WWE Championship
Edge vs. John Cena
Unforgiven 17th September, 2006

Disc 3

Street Fight
Edge vs. Shawn Michaels
Raw 22nd January, 2007

World Heavyweight Championship Match
Edge vs. Undertaker
WrestleMania XXIV 30th March, 2008

Pick Your Poison Match
Edge vs. Christian
Raw 17th May, 2010

Fatal 4-Way TLC Match for the World Heavyweight Championship
Edge vs. Kane vs. Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio
TLC: Tables, Ladders & Chairs 19th December, 2010

World Heavyweight Championship Elimination Chamber Match
Edge vs. Rey Mysterio vs. Big Show vs. Kane vs. Drew McIntyre vs. Wade Barrett
Elimination Chamber 20th February, 2011

World Heavyweight Championship Match
Edge vs. Alberto Del Rio
WrestleMania XXVII 3rd April, 2011

Blu-Ray Exclusives:
"One Foot in the Grave" Tour
Achilles' Heel
Squared Circle Essay Contest 2011
Edge's Dogs

WWE Championship Match
Edge vs. Jeff Hardy
Royal Rumble – 25th January, 2009

Edge Announces His Retirement
Raw – 11th April, 2011

Edge Appreciation Night
After the Show – 13th September, 2011

:arrow: Został zapowiedziany Main Event gali TNA Lockdown :

TNA Championship

Steel Cage Match

Bobby Roode vs. James Storm

:arrow: Vince Russo został oficjalnie zwolniony z TNA! Russo był writer'em tej federacji.

:arrow: Jego miejsce zajmie Dave Lagana.

:arrow: Jesse Sorensen na PPV Against All Odds w walce z Zema Ion'em doznał uszkodzenia kręgów C1, które łączą kręgosłup z czaszką. Według lekarzy rehabilitacja potrwa nawet rok. Natomiast Kurt Angle napisał na twitterze, że odwiedził Jess'ego i jego zdaniem 4 miesiące wystarczą, gdyż to silny chłopak.

:arrow: Do karty ROH 10th Anniversary iPPV został dodany pojedynek Jay Lethal vs. Tommaso Ciampa o pas TV.

:arrow: Wczoraj swoje 41 urodziny obchodził Tommy Dreamer, wszystkiego najlepszego!

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Housse

1

• Eve1674326043

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rating SD jak i RAW jak zwykle na "swoim" poziomie.. Kane zaczął śpiewać? No to do Must Be The Music bo przecież szkoda takiego talentu :lol Orton ponownie kontuzjowany. Coś ten rok źle się zaczął dla tego pana. Zobaczymy ile potrwa ta przerwa, ale wydaje mi się, że do 2 tygodni. WM bez Orton'a nie może się wydarzyć. To jest oczywiście rozumienie Vince'a.

Co do zastępcy Orton'a:

Śmiech na sali :)

Foley martwi się o Ryder'a. Oh, jaki on miły. Takie "wyskoki" są wpisane w ten zawód, także oby tak dalej :t_up: WWE i kryzys finansowy? Niemożliwe. Vince przehulałeś całą kasę? Zamiast zwalniać ludzi i pozbawiać ich pracy, przez co nie mają możliwości utrzymać rodziny to powinien zrobić "cięcia" wypłat zawodników i przede wszystkim sobie. Kane bez maski =)) Normalnie reklama żelu do golenia. WWE '13 na Kinecta? Ciekawy pomysł i to bardzo. Sam planuję zakupić ten sprzęt w przyszłości, a taka gierka mogłaby być dobrym początkiem. Sterować Ceną to moje marzenia :lol

Dzięki :t_up:

Mam nadzieję że The Rock przegra na WM z Jasiem.Szkoda mi

Ortona mógł by

wygrać.Wszystko fajnie opisane brawo :D

Patryniu/ Zostawię ten post, chociaż regulamin mówi inaczej. Ale lepiej taki komentarz niż w ogóle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...