Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Against All Odds 2012 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

#1 Contender’s Match for the TNA X-Division Championship

Zema Ion pokonał Jesse'go Sorensen'a

Match 2

TNA World Television Championship

Open Challenge

Robbie E © (w/ Robbie T) pokonał Shannon'a Moore'a

Match 3

TNA Knockouts Championship

Gail Kim © pokonała Tare

Match 4

TNA World Tag Team Championship

Samoa Joe & Magnus pokonali Crimson'a & Matt'a Morgan'a ©

Nowi TNA World Tag Team Champions : Samoa Joe & Magnus!

Match 5

TNA X-Divison Championship

Austin Aries © pokonał Alex'a Shelley'a

Match 6

Kazarian (w/ Christopher Daniels) pokonał AJ'a Styles'a

Match 7

Gunner (w/ Eric Bischoff) pokonał Garett'a Bischoff'a (w/ Hulk Hogan)

Match 8

TNA World Heavyweight Championship

4-Way Match – Special Enforcer: Sting

Bobby Roode © pokonał “Cowboy” James'a Storm'a, Jeff'a Hardy'ego & Bully Ray'a
akerdrugi.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

AAO objerzne, więc zobaczmy co TNA nam zaprezentowało.

Ion vs Sorensen - troche szkoda, że ta walka skończyła się jak skończyła, bo zapowiadało się całkiem obiecująco patrząc na to co działo się w trakcie walki. No cóż, Jesse zajebał sprawę źle ustawiając się do moonsault'a Ion'a. Fakt, że wyglądało to fatalnie. Wg różnych źródeł Sorensen może pauzować nawet rok, ale znowu gdzieś pisało, że Jesse już siedzi w domu i kuruje się do powrotu który ma niebawem anstąpić. No zobaczymy co to będzie. Ion jak #1 Contender - ciekawe kiedy to wykorzysta, bo na pewno nie na PPV i na pewno nie przeciwko Aries'owi.

TV Title - pierwsza obrona tytułu bodajże od samego wygrania pasa przez Robbie'ego E. k***a jak na niego patrzę to mnie (wszelkie k, h, p i s). No cóż szkoada móóre'a który musiał gładko jobbnąć beztalenciu. Ale jest małe swiatełko, ze ten pas może zacznie wreszcie coś znaczyć. Shannon niecg wkracza do X Division, a aPedałowi niech odbierzez pas ktoś komu pas by pasował do podniesienia jego presiżu, który obecnie wynosi zero.

Kim vs Tara - dwie świetne laski i świetne zawodniczki. Oglądając walkę nie zawiodłem się jej poiomem, tylko jej zakończeniem. Widać tutaj też było, że kolano Tary ucierpiało po tym moonsaultcie. Trochę szkoda, bo ta walka mogła jeszcze trochę trwać, bo było naprawdę dobrze w ringu. Mam nadzieję, że Tarze nic nie dolega i na Lockdown zobaczymy rewanż w klatce.

TT Titles - jak na obecny poziom dywizji TT, to walka była całkiem przyzwoita. Nie było jakichś wielkich zastojów. Najwuiększy plus to oczywiście nowi TT Championi. Na początku nei podobało mi się, że łączą Joe i Magnusa, bo bardziej by pasował powrót British Invasion. No ale z czasem się przekonałem do ich duetu i wygląda na to, że mistrzami będą dobrymi. Jedyne co mi nie pasowało, to fakt, że końcowka była mega przewidywalna, bo to że Crimson coś zrobi Morgan'owi (przypadkowy czy umyślny atak) to było pewne. No ale muszą coś zacząć, bo na łockdown muszą przecież zawalczyć.

X Title - ZAJEBISTA WALKA :!: Naprawdę świetne widowisko i wreszcie to było to X Division do jakiego TNA na sprzyzwyczaiło lata temu - szybkie, efektowne, emocjonujące, poprostu zajebiste. Do końca nie było wiadome kto wygra i było emocjonująco. Aries pokazuje, że jest zajebistym mistrzem, a Shelley po kontuzji również prezentuje się mega. Jedyne czego mi tu brakowało, to powrotu Sabin'a, by po jakichś kontrowersjach, moglibyśmy zobaczyć Triple Threat o pas X Title. Ale brak Sabin'a to i tak nie odejmuje niczego walce, która zmiotła PPV. THIS IS AWESOME :!: :!:

Kaz vs AJ - Dobre widowisko. Wszystko było jak potrzeba. Było ciekawie, efektownie, może z szybkością najlepiej nie było, ale i tak walka przyjemna dla oka. Jest tylko jeden mankament - o co wogóle chodzi :?: O co ta walka i o co wogóle ten feud :?: Pewnie to wszystko zakończy się, że Kaz i AJ znowu się skumplują, a na Lockdown zobaczymy walkę AJ vs Daniels. Walka przyjemna.

Gunner vs Synek - taka booking idealnie pokazuje, jak może spaść ocena PPV po jednej walce. Co to wogóle było i to jeszcze przed ME :?: Porażka. Jednak jeszcze gorzej zapowiada się Lockdown, bo planowane jest Hogan & Synek vs Gunner & (chyba) Flair. k***a i znowu dziady wpierdalają się tam gdzie nie powinni.

Fatal 4 Way - ME zawiódł. Potencjał w tej walce naprawdę był spory, a wyszło bardzo średnio. Obrona pasa przez Roode'a była pewna, no bo przecież musi stracić go na rzecz James'a na Lockdown, co jest nieuniknione i d czego musi dojść. Jedyny plus to niezła końcówka, tylko gdzie wtedy byli James i Ray - leżeli za ringiem chyba 3 minuty i dodatkowo jeszcze się gapili jak Sting się dzre oflicając Jeff'a. Zawiodłem się również pod tym względam, że nie użyto żadnych przedmiotów, w koncu to walka NoDQ jakby nei patrzeć i jakieś urozmaicenie zdecydowanie podniosły oceną walki. Cóż wyszło jak wyszło.

Ogólem AAO wg mnie udało się. Całośc psuje tylko Pedał E oraz Gunner z Synalkiem, ale tak to było dobrze. Zajebista walka o X Title, dobry TT Titles, AJ i Kaz również dobrze, Tara i Kim przyzwoicie, ME średnio. Jak na TNA to sporo plusów i jest więcej niż minusów. Gala udana wg mnie i zasługuje na ocenę 4=. Byłaby z pewnością wyższa ocena , gdyby nie kontuzja Sorensena i walka numer 7, no ale i tak było dobrze

Out.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg