Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Laurinaitis dalej GM'em, nowy Theme Ceny, Hero, SD i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=252&filename=bgzl2edytofgwany1.png&res=medium

:arrow: WWE ma w planach, aby już od Summerslam była możliwość oglądania w 3D.

:arrow: Ostatni odcinek Smackdown osiągnął rating 2.19, a show oglądało 3,194,000 widzów.

:arrow: Akcja ringowa na SmackDown trwała 25 minut, jest to poprawa w stosunku do zeszłego tygodnia.

:arrow: Chodzą informację że jedna z gal SmackDown ma zostać wyemitowana live. Oczywiście chodzi o lutowe SD!

:arrow: Ciąg dalszy newsów na temat SmackDown. Jedna z walka, która została nagrana nie została puszczona w TV! Oczywiście chodzi o starcie Clay'a z Slaterem. Był to krótki squash, a zwycięska passa Fanozaurusa została podtrzymana.

:arrow: Ostatnimi czasy WWE przeprowadziło czystki w FCW. Zwolnieni zostali tacy zawodnicy jak Calvin Raines, Leroy Parki, Marcus Owens i Piotr Orlov.

:arrow: Kolejna część szopki z udziałem Matt'a Hardy'ego. Mam na myśli że kolejna rozprawa w jego sprawie odbędzie się 1 marca.

:arrow: Kolejny odcinek Z! True Long Island Story.

:arrow: W Dark Matchu po RAW John Cena pokonał Kane'a przez dyskwalifikacje.

:arrow: Została dodana nowa walka na Elimination Chamber. Spoiler z RAW!

John Cena vs. Kane in Ambulance Match

:arrow: Kolejny spoiler w sprawie powyższego PPV.

Chris Jericho wygrywając Six Pack Challenge zapewnił sobie że to on pojawi się ostatni w ringu podczas walki o pas WWE!

:arrow: HBK Shawn Michaels został zapowiedziany na przyszło tygodniowe RAW. Mówi się że może odegrać znaczącą rolę w feudzie HHH z Takerem.

:arrow: Wiadomość z ostatniej chwili John Laurinaitis pozostanie GM'em RAW. Oto jaka wiadomość została zmieszczona na WWE.com.

"Following John Laurinaitis' presentation on Monday, the WWE Board of Directors has decided that the Executive Vice President of Talent Relations will remain as Interim General Manager of Monday Night Raw."

:arrow: Spoiler dotyczący kontuzji jednej z Div WWE!

Podczas ostatniej walki pań na RAW Eve Torres doznała złamania nosa. Miało to miejsce podczas jeden z akcji wykonanych przez Beth Pheonix.

:arrow: Chris Hero podpisał kontrakt z WWE! Można powiedzieć wreszcie.

212940-ron_simmons_large.jpg

:arrow: Kolejnym który zostanie wprowadzony do WWE Hall of Fame ma być Ron Simmons. A formalności ze wprowadzeniem ma dokonać Jim Ross.

:arrow: Dostępna w sprzedaży jest już nowa koszulka CM Punk'a "In Punk We Trust".

:arrow: Madusa napisała na swym twitterze że chce powrócić do WWE na jedną walkę, a jej rywalką miała by być Kharma. Oczywiście to życzenia dawnej Divy.

:arrow: Podczas Wrestlemanii John Cena wyjdzie przy nowym Theme Songu. Ma on zostać nagrany przez Machine Gun Kelly.

:arrow: Sting powiedział podczas jednego z ostatnich wywiadów że był bardzo blisko przejścia do WWE w zeszłym roku. Czyli jednak to prawda.

:arrow: Skip Sheffield podczas HS jest promowany na Heel'a i w najbliższym czasie ma wrócić do głównego rosteru.

:arrow: Mówi się o 3 miastach, w kontekście organizacji przyszło rocznej Wrestlemanii. Wymieniane są: Nowy Orlean, Toronto czy Nowy Jork.

bookertbookcover.jpg

:arrow: Tak wygląda okładka książki Booker'a T!

:arrow: W związku z powrotem The Undertakera WWE wydało nową koszulkę.

:arrow: Mark Henry jest obecnie zawieszony, to decyzja Longa z ostatniego SD! Jednak tu chodzi o to że Mark potrzebuje trochę czasu na zwalczenie kontuzji pleców, dla niego najważniejszy jest teraz występ na Wrestlemanii.

:arrow: Sam The Rock pochwalił obecnego TNA Championa Bobby'ego Roode, że ten wykonuje kawał dobrej roboty i ekscytuje publikę.

:arrow: W ubiegły piątek Bobby Roode promował TNA w Północnej Karolinie.

:arrow: Ostatni odcinek Ring Ka King osiągnęło znakomity rating 2.9! Sama powtórka miała rating wysokości 1.1.

http://www.youtube.com/watch?v=YMGSuOARPNE

:arrow: Oto promo kolejnego odcinka.

:arrow: Crimson dostał "nagrodę" od Wrestling Observera za najbardziej przecenianego wrestlera 2011 roku.

:arrow: Rating ostatniego Impacta wyniósł 1.15.

:arrow: Kurt Angle dalej chce uczestniczyć w IO! Powiedział że zamierza dokonać czegoś niesamowitego i chce zostać zapamiętany na długie lata.

:arrow: Papa Shango wystąpi na na gali The Big Event 2 Wrestling Convention w Marcu.

:arrow: Batista wystąpi w filmie Riddick, zagra u boku takich sław jak Vin Diesel.

:arrow: W spoilerze wyniki gali WWFX. Gala odbyła się w Manili na Filipinach, z udziałem byłych gwiazd WWE.

* Jimmy Yang def. Billy Gunn.

Hurricane Helms def. Shawn Daivari.

Melina def. Jillian Hall.

Rhyno def. Luke Gallows

Carlito def. Snitsky.

MVP def. Chris Masters.

John Morrison def. Shelton Benjamin i został pierwszym WWFX Championem.

PS. Paczka newsów za wczoraj, ponieważ nie mogłem dodać.

Poprawiłem mały błąd :)/VDR

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kazek

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Summerslam w 3D. Czytałem o tym, w któryś z newsów. Szkoda, że te wiadomości się powtarzają, ale nie zawsze czytamy/widzimy czy coś takiego jest. John Laurinaitis pozostaje przy swoim stanowisko co dobrą dla Punk'a wiadomością nie jest. Może planują aby GM wkręcił się jakoś do walk Punk'a i aby ich niechęć do siebie wzrosła, co będzie równała się większym pop'em publiczności dla owego mistrza WWE. Eve Torres złamała nos? Gdy Kane do niej przemawiał to szczerze mówiąc nie zauważyłem nic złego, ale przecież nie jestem lekarzem.. Chris Hero in WWE! Czekamy na debiut. WM i nowy song Ceny? Nie spodziewałem się tego, chociaż coś można było się spodziewać, gdyż Cena faktycznie lubi mieć "inne" wejścia na tych galach. Jestem ciekawy co to takiego będzie :)

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...