Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ciekawostki z RR, karty na PPV, notki, zapowiedzi i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Match 1

Jinder Mahal vs. Yoshi Tatsu

Match 2

Divas Tag Team Match

Kelly Kelly i Alicia Fox vs. The Bella Twins

Match 3

Jack Swagger vs. R-Truth

:arrow: A tutaj wyniki

Match 1

Jinder Mahal pokonał Yoshie'go Tatsu

Match 2

Divas Tag Team Match

Kelly Kelly i Alicia Fox pokonały The Bella Twins

Match 3

R-Truth pokonał Jack'a Swagger'a

:arrow: Dark Match'em tapingu Smackdown! był pojedynek Tag Team'owy, gdzie bracia Usos pokonali Tyler'a Reks'a & Curt'a Hawkins'a.

:arrow: Natomiast po tapingu SD! odbył się następujący pojedynek :

Dark Match Main Event

World Heavyweight Championship

Big Show pokonał Daniel'a Bryan'a © (w/A.J.) przez DQ

:arrow: Rating ostatniego odcinka Smackdown! wyniósł 2.14 co przełożyło się na 3.141.000 widzów. Jest to mały spadek w porównaniu z poprzednim tapingiem.

:arrow: Rating RAW wyniósł 3.6 czyli 5.221.000 widzów. Jest to spory wzrost w porównaniu z poprzednim tygodniem.

:arrow: Po zejściu RAW z anteny, John Cena pokonał Kane'a przez DQ, kiedy został zaatakowany krzesłem, po tym BRM chciał wykonać Chokeslam, ale Cena skontrował na AA (przecież inaczej być nie mogło ;>).

:arrow: Na RAW również miało miejsce 31 min 57sec ringowej akcji. To o 5 min mniej niż poprzednio.

:arrow: Natomiast akcji ringowej na Royal Rumble było 1 godz 37min 2sek, sam Royal Rumble Match trwał 55min.

:arrow: Jak wiadomo na Monday Night Raw powrócił The Undertaker! Doszło do wzrokowego pojedynku z Triple H'em, po czym ten drugi odszedł. Na 20 lutego planowana jest kolejna konfrontacja tych panów, mająca na celu zaognić konflikt. Bardzo prawdopodobne, że jeśli odbędzie się walka pomiędzy tymi panami na WM, sędzią specjalnym zostanie Shawn Michaels, a sama walka może mieć stypulację Streak vs. Career.

:arrow: Na RAW za tydzień w Oklahoma City zapowiedziany jest Triple H, oraz walki : CM Punk vs. Dolph Ziggler oraz John Cena vs. Kane.

:arrow: Karta na Elimination Chamber prezentuje się następująco :

RAW Elimination Chamber

CM Punk vs. Chris Jericho vs. The Miz vs. R-Truth vs. Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston

SmackDown Elimination Chamber

Daniel Bryan vs. Wade Barrett vs. Cody Rhodes vs. Big Show vs. Randy Orton vs. The Great Khali

Last Man Standing Match*

John Cena vs. Kane

* - jest to najbardziej prawdopodobna stypulacja dla tego pojedynku

:arrow: Początkowo na SD EC Match planowany był Mark Henry, jednak po ostatnim tapingu SD! zastąpi go :

The Great Khali

:arrow: A tak może wyglądać karta Wretlemanii :

* The Rock vs. John Cena

* Triple H vs. The Undertaker

* Sheamus vs. WWE Champion lub World Champion

* CM Punk vs. Chris Jericho - przypuszczalnie

* Beth Phoenix vs. Kharma - przypuszczalnie

* MITB Ladder Match

:arrow: Kilka ciekawostek co do Royal Rumble :

- Jest to drugi raz, kiedy wrestler z numerem 22 wygrywa. w 2002 roku uczynił to Triple H.

- Epico był najkrócej w ringu, bo zaledwie 12 sekund.

- 45:39 - tyle w ringu utrzymał się The Miz, było to najdłużej w 2012 i o 10min od ubiegłorocznego wyniku.

- Cody Rhodes miał najwięcej elminacji, bo aż 5, w ringu wytrwał 40min.

- W ciągu 16 sekund Big Show wyelminował 3 osoby (Cody Rhodes, The Miz, Dolph Ziggler).

- Trzech uczestników nie wytrwało w ringu nawet minuty (Jerry Lawler, Hacksaw Jim Duggan, Epico).\

- 6 wrestlerów było tylko do 2 minut (Alex Riley, Primo, Jinder Mahal, Michael Cole, Kharma, Big Show).

- Tylko 6 uczestników wytrwało więcej niż 10 minut (The Miz, Cody Rhodes, Kofi Kingston, Dolph Ziggler, Sheamus, Chris Jericho)

- Booker T był w ringu najdłużej z wszystkich 3 komentatorów.

- Hunico jako debiutant na Royal Rumble wytrwał najdłużej ze wszystkich w historii - 9:01.

- Kharma była 3 kobietą w historii Royal Rumble Match'u.

:arrow: Są duże szanse, że jeśli Evan Bourne dokończy detoks na którym się znajduje, dostanie jeszcze jedną szansę, w przypadku złamania tego postanowienia od razu zostanie zwolniony.

:arrow: Notka z ćwierkacza od Evan'a :

Przepraszam wszystkich. Czasem sami dla siebie jesteśmy największymi wrogami

:arrow: 31 grudnia Kharma została matką, urodziła syna Jamie'go, gratulacje.

:arrow: Jak wiadomo Mike Tyson zostanie wprowadzony do Hall of Fame 2012, natomiast krążą słuchy, że wprowadzi go Stone COld Steve Austin!

:arrow: O to co o wprowadzeniu napisał sam Mike :

Nie mogę się doczekać wprowadzenia mnie do @WWE Hall of Fame. Krzyczałem z radości. Dziękuję wszystkim, jestem zaszczycony, że będę częścią @WWE Hall of Fame

:arrow: John L otrzymał polecanie od Vince'a, aby na RR założył krótką koszulkę sędziego, backstage'owy żart głosi, że John ma wiotkie, chude ramiona.

:arrow: WWE HoF Shawn Michaels powiedział, że nikłe są szanse, aby wystąpił w reality show - Legends House.

:arrow: Mick Foley zdementował na twitterze plotki jakoby miałby zmierzyć się z Undertakerem na WM'ce, powiedział między innymi, że nie kondycji na taką walkę.

:arrow: Jak wiadomo, przed pojedynkiem na ostatnim RAW Daniel Bryan & CM Punk uścisnęli sobie dłoń, co związane jest z Kodeksem Honorowym, o to co napisał o tym do Cm Punka, Lance Storm :

Myślisz, że ktokolwiek z zarządu dostał "Kodeks Honorowy" i wie dlaczego uścisnęliście sobie dłonie?

:arrow: Kilka gwiazd m.in : Bret Hart, Jim Ross, Joey Styles, William Regal czy Lance Storm wypowiedzieli się bardzo pozytywnie o tej walce, zachwalając ją w każdym aspekcie.

:arrow: Jak John Cena przygotowuje się do WrestleManii? Video niżej :

http://www.youtube.com/watch?v=7waCRGVt__A

:arrow: A jakie przygotowania czyni The Rock?

:arrow: Notka od Ricardo Rodrigueza, w której mówi, dlaczego nie pojawił się na RAW :

Pan Del Rio był na mnie trochę zdenerwowany, za to co zrobiłem na Royal Rumble. Nie mogłem być na RAW

:arrow: Kilka wpisów z bloga Jim'a Ross'a :

- o Road Dogg'u :

Road Dogg ma "to" coś. Wielka charyzma i naturalność. Jestem bardzo zadowolony z jego występu na Royal Rumble. Jedna z najlepszych osób, która jest przykładem, jak można cieszyć się z życia, które masz pod kontrolą. Brian świetnie to zrobił i czapki z głow dla niego. Jestem bardzo dumny z Brian'a James'a

- o Mike'u Tyson'ie w HoF :

Tyson był kluczowym zawodnikiem Ery Attitude, a konkretnie podczas interakcji z @steveaustinBSR oraz DX. Mike jest również prawdziwym fanem wrestlingu i dorastał po WWWF czy Jay'u Strongbow'ie

- o powrocie Kharmy :

Wspaniale było zobaczyć powrót Kharmy. Było to dla mnie dużym zaskoczeniem, kocham jej pracę i cieszę się, że ponownie ją zobaczyłem. Ona ma na celu znacznie uatrakcyjnić wrestling kobiet. Kiedyś WWE szukało dziewczyn a'la z Playboya, a nie prawdziwych ringowych zapaśniczek, może ona nie jest "divą" ale jest za to prawdziwą zawodniczką, co lubię

:arrow: WWE zatrudniło byłego writer'a Warner Bros Eric'a Pankowski'ego. Będzie on zarządzał Creative Team'em.

:arrow: Zack Ryder zapytany co chce osiągnąć w tym roku, odpowiedział :

Mam nadzieję, że w tym roku otrzymam moją pierwszą walkę na WrestleManii, móc iść do ringu, kiedy oglądają cię tysiące na hali i miliony przed telewizorami. To byłby mój moment

:arrow: Epizod #1 'WWE Inbox', gdzie gwiazdy WWE odpowiadają na pytania :

www.youtube.com/watch?v=P4xtDeA73XE

:arrow: Zapowiedź nowego show Dolph'a Ziggler'a :

:arrow: Sheamus zapowiadający Elimination Chamber :

:arrow: Kolejny odcinek show Colt'a Cabany :

:arrow: Powrót do ringu Matt'a Hardy'ego :

:arrow: Wywiad z X-paciem :

:arrow: TNA Champion udzielił niedawno wywiadu dla jednego z magazaynów, poniżej fragmenty :

Nauczyłem się wiele o wrestlingu od mojego trenra Sean'a Morley'a (AKA Val Venis), z którym spędziłem większość dni praktyk. Trenujemy nawet 2 razy dziennie w niedzielę
W Kanadzie każde dziecko zmuszone jest do gry w hokeja. Ale ja dorastałem przy pro wrestlingu
To było wspaniałe uczucie zdobyć pas. To jedna rzecz, do której dąży każdy zapaśnik

:arrow: Podczas jednego z live eventów Sting doznał lekkiej kontuzji ścięgna Achillesa. Sam zawodnik powiedział, że nie jest to nic groźnego.

:arrow: Również w Londynie James Storm doznał zwichnięcia łokcia.

:arrow: Gunner został zapytany kto jest większą gwiazdą Foley czy Hogan. Zanim zdążył odpowiedzieć, Mick odpisał, że bezsprzecznie Hulk Hogan.

:arrow: Aktualna karta TNA Against All Odss 2012

TNA X-Division Championship

Austin Aries © vs. Alex Shelley

TNA Knockouts Championship

Gail Kim © vs. Tara

Challenge Match

AJ Styles vs. Kazarian (w/ Christopher Daniels)

#1 Contender’s Match

Zema Ion vs. Jesse Sorensen

:arrow: John Morrison zmierzy się z Shelton'em Benjamin'em w World Wrestling Fan Xperience iPPV, 4 lutego. Inne pojedynki zapowiedziane na tą galę to :

* MVP vs. Chris Masters

* Melina vs. Jillian Hall

* Oraz pojawią się Carlito Colon, Luke Gallows, Rhino, Jimmy Yang, Shawn Daivari, Gene Snitsky & Billy Gunn.

:arrow: Jak donosi portal MMAScoops.com UFC Heavyweight Alistair Overeem został oskarżony o naruszenie sfery cielesnej pewnej kobiety w kasynie. Zajście miało miejsce po gali UFC 141.

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

Edytowałem i zamieniłem jeden link na code bo nie chciał się wyświetlać :)/VDR

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Droopi

1

• Clown.

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rating RAW 3,6? WoW. To chyba zasługa Undertaker'a, bądź tego, że Jan w końcu rozpierdolił Kane'a :D Oby taki dobry rating utrzymał się, bo to rokuje lepszymi walkami a co idzie za tym lepszego show. Undertaker vs. Triple HH i sędzia specjalny HBK to na WM dać! a nie na RAW!, gdyż takie pojedynki trzeba dawać na najlepsze gale roku. A taki pojedynek jak odbędzie się na RAW zapewne zakończy się DQ. Wątpię aby HBK powstrzymał się nad wykonaniem SCM... Nic tylko bić barwa za takie ciekawostki dotyczące RR! Świetna robota :t_up: Filmiki, które pojawiły się podczas RR są warte uwagi i na prawdę dobrze zrobione.

Dzięki :t_up:

Rating Raw mnie zaskoczył jednak nie ma co się dziwić bo Raw w tym tygodniu bardzo mi się podobało. Undertaker i Triple h na WM ? Było by super jednak Triple H będzie próbował po raz 3 a w końcu jak to się mówi do trzech razy sztuka :) Znowu WWE robi z Cena niezniszczalnego. Ciekawi mnie jednak co będzie na EC. Fajnie by było zobaczyć w akcji Zacka Rydera na WM 28 jednak nie sądzę aby dostał walkę może za rok ? Gratuluje dziecka Kharmie a dla ciebie Housse należą się wielkie brawa bo od dawna nie było aż tylu newsów świetna robota :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Rating Smackdown sprzed tygodnia i ostatniego Raw jest bardzo zadowalający. W szczególności zdziwił mnie wysoki wynik oglądalności poniedziałkowej gali. Teraz już rzadko rating przekracza granicę 3.6, ostatni taki wynik zanotowany został w maju ubiegłego roku. Ostatnimi czasy rating wynosił strasznie niepokojący wynik w wysokości 2.9, a teraz taka poprawa. Jeśli ratingi utrzymają się na tym poziomie, to WWE zanotuje wielki sukces. Może do Wrestlemanii uda się utrzymać podobną oglądalność, ale obawiam się, że po Wrestlemanii może wszystko powrócić do normy... oby jednak tak się nie stało. Już gdzieś na forum napisałem, że nie jestem zadowolony z tego, iż na Wrestlemanii prawdopodobnie odbędzie się rewanżowe starcie pomiędzy Undertakerem a Triple H'em. Nie lubię takich powtórek na największej ze scen tym bardziej że istnieje możliwość, iż będzie to ostatnia walka Undertakera w karierze. Choćby sędzią specjalnym miał być HBK to i tak mam nadzieję na wygraną Takera. Ciekaw jestem czy Evan dostanie ostatnią szansę. Postawiono mu jasny warunek, teraz prawdopodobnie wszystko zależy od niego. Na Twitterze wyraża skruchę, ale zobaczymy czy te słowa nie pójdą "w las". Gratulacje dla Kharmy! Data narodzin jej dziecka zapewne specjalnie trzymana była w tajemnicy by powrót divy był zaskoczeniem. Wszystko się udało. Teraz pozostaje życzyć Kharmie dużej kariery w WWE. Jestem bardzo zadowolony z tego, że Tyson zostanie wprowadzony do hali sław. Legenda boksu i wielki fan wrestlingu, fajna mieszanka. Wprowadzenie go przez Austina jest bardzo prawdopodobne, myślę że ta plotka okaże się być faktem. Już napisałem w komentarzu do Raw, że walka Punk vs Bryan bardzo mi się podobała. Jak widać sporo gwiazd twierdzi podobnie, więc gratulacje dla naszych mistrzów za wykręcenie czegoś tak przyjemnego dla oka. Pojawienie się na Royal Rumble Ricardo było miłym i nieco humorystycznym akcentem. Po powrocie Alberto może mieć jakieś pretensje do swego konferansjera, potwierdza to właśnie news o tym, że Del Rio zabronił Rodriguez'owi występu na Raw. Ryder ma poważne postanowienia względem tego roku. Chciałby wystąpić na Wrestlemanii i powiem szczerze, że jest to możliwe. Powróci raczej przed WM'ką, ale z kim miałby tam się zmierzyć? A może wkręcą go do MITB Ladder Matchu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...