Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=834&filename=bgzwm.png&res=medium

Rusza nowy rok! Czas na pewne zmiany, które mam nadzieję korzystnie wpłyną frekwencję udziału w oddawaniu swoich typów. Tym razem wybieramy jednego wrestlera, który w tym miesiącu zasłużył sobie na odznaczenie. Oczywiście wymagane jest uzasadnienie, a najlepsze zostanie przeze mnie wybrane i umieszczone w temacie, w którym mieści się punktacja głosowań. Tak więc powodzenia!
  • Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

3

• Kazek

1

• TadziuU

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zagłosuje dosyć nietypowo, bo moim zdaniem wrestlerem stycznia powinien zostać Chris Jericho. W sumie to nie może poszczycić się żadnymi sukcesami, bo wziął udział tylko w jednej walce, royal rumble, w której zresztą zaprezentował się bardzo dobrze. Ale to dla niego oglądałem Raw i czekałem z tygodnia na tydzień co wymyśli tym razem, swoim zachowaniem i milczeniem na pewno zaszokował wszystkich, zrobił bardzo dużo szumu i przez cały miesiąc się o nim gadało. Jak dla mnie w styczniu wszystko się kręciło wokół niego, na inne rzeczy nie zwracałem większej uwagi, choć działo się sporo. Taka moja subiektywna opinia i właśnie na niego oddaje swój głos!

iBzvb2JSpQNRM.gif

Chciałem zagłosować na Brodusa, ale było by to głupim posunięcie. Chris Jericho ten pan według mnie zostaje wrestlerem stycznia. Niesamowity powrót, przez dwa tygodnie milczał nic nie powiedział, później jedno zdanie, jako jeden z ostatnich w ringu podczas Royal Rumble Match 2012. I atak na CM Punka na ostatnim RAW. :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

A ja zagłosuję na Sheamusa. Był on sukcesywnie pushowany, wygrywał walki w dobrym stylu, prezentował niezły poziom przy mic'u, aż w końcu po świetnym pojedynku wygrał Royal Rumble Match co daje przepustkę do pasa WH. Ten rok może być dla niego przełomowy. Co do Jericho to uważam, że luty będzie jego miesiącem kiedy to rozkręci się feud z Punkiem.

akerdrugi.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Krótko, zwięźle i na temat.

Ja również postawię na Sheamus'a. Wygrywał na tygodniówkach, co prawda z jobberami ale nie przegrał walki od kilku tygodni. Dobra postawa na tygodniówkach w styczniu została zwieńczona zwycięstwem Royal Rumble Matchu i zapewnieniu sobie walki o pas na WM. :applause: Oby w lutym nie zwalniał tempa. ;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Zdecydowanie jeśli chodzi o wrestlera Stycznia to mowa o Sheamus'ie. Od sporych tygodni wygrywa każdą walkę, w której się znajdzie, przede wszystkim wygrał ten prestiżowy pojedynek jakim jest Royal Rumble Match. Cóż można jeszcze powiedzieć? Sheamus wymiata i jestem ciekawy kiedy ten "streak" się zakończy.

Głos na Kane'a dominacja,dominacja i jeszcze raz dominacja.Genialne speeche i dobra walka z Ceną na RR.Czuć trochę Erę Atittude.

Mój głos leci na Sheamus'a. Wygrał prawie wszystkie walki w styczniu na tygodniówkach. No i oczywiście wygrał Royal Rumble co było w pewnym sensie niespodzianką bo przede wszystkim każdy stawiał na Jericho. Więc mój głos leci na "The Great White".

Ja tak na szybko... Więc nikt inny jak Sheamus nie zasługuje na to by zostać wrestlerem Stycznia, ten pan dokonał wielkich rzeczy, a dokona jeszcze większych. Czekam na jego jakiś genialny speech, bo w ringu stać go na wielkie rzeczy, dodał kilka akcji do swego arsenału, więc jest dla mnie wrestlerem kompletnym, który zdobędzie pas na WM'ce i zostanie zapamiętany na lata i trzeba się cieszyć że to nasz człowiek, w senie z Europy tego dokonał, bo wyrasta powoli na twarz federacji.

Na poczatek zaznacze że moim skromnym zdaniem zmiana sposobu głosowania totalnie niekorzystna i niefajna. Nie wiem z czego wynikneła, jeżeli z powodu że osobie która się tym zajmowała nie chciało się liczyć to moge się tego podjąć ;P Bo generalnie głosowanie na wrestlera miesiąca straciło cały swój urok i w ogóle zerwanie z tradycją! ;P A nie wiem czy zmieni się coś we frekfencji, narazie wielkiej różnicy nie widać.

No dobra i teraz jest dylemat bo conajmniej paru wrestlerów się wyróżniło. Sheamus, Kane, Jericho na bank powinni zostać wyróznieni i znaleźliby się w mojej pierwszej 3. Hmm wybór bardzo ciężki między Kane'm który od powrotu spisuje się fenomenalnie i świetnie się wpasował w powierzoną mu rolę no a Sheamus'em który no wygrał RR. Hmm ale głos jednak oddam na Kane'a bo dzięki niemu cały miesiąc był mega ciekawy a Sheamus w sumie coś osiągnął dopiero na koniec. Tak więc głos na Kane.

Moim skromnym zdaniem głosowanie na Sheamusa jest niesprawiedliwe. Dlaczego? Ponieważ przez cały miesiąc był właściwie nic nie wyróżniającym sie gościem, nic takiego nie robił, walczył z Barretem, przejął feud Ortona ale nic ciekawego z nim sie nie działo. Wygrał tylko Royal Rumble Match... 20 min, które spędził w ringu i wygrał ma zrekompensować cały miesiąc?

Wg. mnie na głos zasługuje dwóch gości - Chris Jericho i Kane. Z Jericho jest cholernie dziwna sytuacja, nic nie powiedział, miał te tajemnicze proma, miał być ten zapowiadany koniec świata jaki znamy, ale nic sie jak dotąd nie wydarzyło... więc został Kane z którym było głośno przez cały miesiąc. Skopał Cene, zniszczył go na Royal Rumble, wysłał Rydera dwa razy do szpitala, wyeliminował go na dobre i dominował cały miesiąc. Genialny powrót i nie widze innego wrestlera, który zasłużył by na miano wrestlera miesiąca, bo ten gość naprawde przez cały miesiąc odwalał kawał dobrej roboty, a nie tylko przez 20 min...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Ten miesiąc jako tako wypadł bez głównej postaci. Sheamus wybił się dopiero w ostatnich dniach, wygrana w Royal Rumble Matchu przyniesie mu lepszy okres zapewne dopiero w następnych miesiącach. Dlatego podobnie, jak część użytkowników swój głos oddam na Kane'a za tworzenie dobrej atmosfery na Raw no i co by nie patrzeć powrót w dobrym stylu i w dobrym programie.

Głosuje na Chrisa Jericho! Wiem, że stoczył on zaledwie dwie walki, z tego z jednej uciekł z ringu, ale ja wybieram go za to jaki obecnie robi szum samym gimmickiem. Wielki powrót, świetna manipulacja fanami, robi z nimi co chce, kiedy zdawało się, że zobaczymy go w ringu on poprostu wyszedł, kiedy miał przemówić powiedział jedno zdanie! Zaiste zajebiste! Na Royal Rumble był o krok od wygranej i właśnie kiedy został już 1 na 1 z Sheamusem pokazał, że nadal potrafi walczyć. W dodatku atakiem na Punka potwierdził to, że na WrestleManii zobaczymy go w starciu o pas WWE. Nie tam żadne Szejmusy za wygranie 1 walki, tylko Raw Is Jericho!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ja zagłosuje na Zigglera.W grudniu zdobył miano pretendenta do pasa WWE.Mimo,że jestem fanem Cm Punka to miałem obawy,że Cm może stracić pas na royal rumble.W sumie mógłbym zagłosować na Sheamusa lub Jericho ale w tym miesiącu najbardziej podobał mi się Dolph.

Mój głos leci na Kane dlaczego ? No chyba nikt nie ma wątpliwości że od jakiegoś czasu Kane dominuje nad Ceną. Jeszcze ten powrót Masked Kane to była dla mnie rewelacja, szkoda jednak że na RR nie wygrał z Ceną tylko walka skończyła się Double KO. Myślę jednak że Kane zasłużył na to wyróżnienie naprawdę pokazał się z dobrej strony jeszcze do tego to namawianie Cena na heel turn ! Dla mnie Kane wymiata i tyle mam do powiedzenia :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...