Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #28

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Pierwsze po powrocie CrashDay już za nami. Poniżej, w spoilerze wyniki walk.

1. Jeff Hardy def. Daniel Bryan

2. Christian def. Dolph Ziggler

3. Sheamus def. Edge via. DQ

4. "Stone Cold" Steve Austin def. Sting

5. John Cena def. CM Punk

6. Shawn Michaels def. Chris Jericho

7. Mick Foley & Batista def. The Miz & Mr. Anderson

:arrow: Zarząd jest bardzo zadowolony z feudu na linii John Cena - CM Punk. Obydwaj panowie spisują się świetnie na backstage i już teraz można spodziewać się, że po zakończeniu ich feudu obydwaj dostaną spory push. CM Punk miałby "zakręcić" się wokół International Championship, natomiast Cena ma w przyszłości dostać szansę walki o...WCE Championship! Czy pogłoski okażą się prawdą? Przekonamy się już niedługo.

:arrow: Turniej mający na celu wyłonienie pretendentów do International Championship już po pierwszej rundzie można udać za bardzo udany. Wszyscy zawodnicy biorący udział w turnieju dali z siebie wszystko. Teraz będzie już coraz ciężej. W turnieju zostało już czterech zawodników, wszyscy prezentują wyrównany poziom i w obecnej chwili nie da się przewidzieć kto zostanie International Championem. Poniżej rozmieszczenie par na drugą runde.

1. Jeff Hardy vs Christian

2. Sheamus vs Shawn Michaels

:arrow: Skoro już jesteśmy przy turniejach, zarządowi bardzo spodobała się sama idea turnieii i możliwe, że w przyszłości ujrzymy ich jeszcze kilka. O jaką mają być stawke? Niewiadomo, jednak czekamy z niecierpliwością na informacje.

:arrow: Ostatnimi czasy coraz głośniej jest o Edge'u. Copeland już od samego początku prezentował wysoki poziom na backstage, mimo to przegrał swoją walkę w turnieju z Sheamusem. Zarząd po zastanowieniu postanowił dać Kanadyjczykowi drugą szansę. Jak narazie to tylko spekulacje, ale mówi się o tym, że Edge ma dostać szansę walki o WCE Championship już na Apocalypsis! "Rated R Superstar" ma być alternatywą dla nieobecnego w ostatnim czasie na backstage Sheltona Benjamina. Patrząc na karte na następne CrashDay jest to bardzo prawdopodobne. Miejmy nadzieje, że Edge utrzyma ten sam, wysoki poziom na backstage.

:arrow: Za postawe na backstage jest również chwalony Sheamus. "Celtycki Wojownik" pokonał wyżej wspomnianego Edge'a w pierwszej rundzie International Championship Torunament i w drugiej rundzie zmierzy się z legendą wrestlingu - Shawnem Michaelsem. Życzymy powodzenia obydwu zawodnikom!

:arrow: Zarząd jest otwarty na rozpoczecie feudu na linii El Hijo del Santo - Aerostar. Na ringach Wrestle Championship Entertaiment przez jakiś czas rządził inny zawodnik z Meksyku - Alberto del Rio, teraz jednak czas na Santo i Aerostara. Panowie nie są oficjalnie zapowiedziani na następne CrashDay, jednak sam Santo na swoim twitterze zapowiada, że zarówno on jak i Aerostar pojawią się na wizji. Kolejna niespodzianka zarządu...?

:arrow: To już potwierdzone. Daniel Bryan rozpocznie program z Dolphem Zigglerem. Jak narazie priorytetem jest wprowadzenie tej dwójki na Apocalypsis, a później? Ciężko powiedzieć. Zarówno Bryan jak i Ziggler mają spory potencjał a zarazem wielkie umiejętności. Spodziewajmy się ciekawego programu!

:arrow: Na ostatnim CrashDay Mick Foley, który był w Tag Teamie z Batistą zakończył walke z Mizem i Andersonem pięknym Flying Elbow w narożnika. Na przyszłe CrashDay zapowiedziana jest walka Mick Foley vs Mr. Anderson. Zwycięzca tej walki ma wybrać stypulacje do ich walki na Apocalypsis. Nie od dziś wiadomo, że Foley i Anderson nie przepadają za sobą. Domyślamy się, że jeśli wygra Foley ujrzymy sporo hardcoru, natomiast nie mamy pewności co do Andersona. Pierwszy w historii WCE Champion napisał na swoim twitterze notkę odnośnie jego starcia z Foleyem na Apocalypsis...

Myślicie, że Mr. Kamikaze boi się bólu...? Nie bądźcie śmieszni. Jeśli wygram walkę z Foleyem na CrashDay zobaczycie, że nie tylko on jest zawodnikiem lubiącym hardcore. You can love me, you can hate me, but you must respect me...bitch!

:arrow: Randy Orton - wszyscy znają tego człowieka. Pomimo, że Orton niedawno dołączył do federacji i nie był za bardzo aktywny na backstage, zarząd postanowił dać mu szansę. Orton już wcześniej pokazywał, że można na nim polegać, dlatego wszyscy wierzymy, że Randy pojawi się w walce o WCE Championship na Apocalypsis. Oczywiście wszystko zależy od jego formy na backstage.

:arrow: Japoński Samuraj Kenta nie ukrywa, że pała nienawiścią do wszystkich zawodników Wrestle Championship Entertaiment. Zarząd widzi w tym zawodniku spory potencjał i być może w przyszłości International Championa, jednak teraz Kenta będzie musiał podjąć nieobliczalnego Grand Master Sexay'a. Walka zapowiada się naprawde interesująco. Czekamy z niecierpliwością.

:arrow: Zarząd również jest zadowolony z konfliktu "Stone Cold'a" Steve'a Austina i Stinga. Obydwaj panowie spisują się na backstage zadowalająco i jeśli pójdzie tak dalej mogą liczyć na walkę na Apocalypsis PPV. Na następne CrashDay zapowiedziane jest starcie tych dwóch w ringu, jednak nie chodzi tutaj o ofiicjalny pojedynek.

:arrow: Triple H jest od samego początku jednym w głównych kandydatów do zdobycia WCE Championship. Ostatnimi czasy Hunter był mało aktywny na backstage, jednak to zrozumiałe, Triple H na ostatnie CrashDay nie miał zaplanowanej walki, jednak na najbliższym CrashDay HHH pojawi się w ringu.

:arrow: Pomimo porażki na ostatnim CrashDay Chris Jericho dalej ma szansę sporo osiągnąć w federacji. Mówi się o tym, że Y2J ma kontynuować feud z Shawnem Michaelsem, pomimo tego, że Michaels jest w drugiej rundzie turnieju o International Championship. Jak rozegra to zarząd? Przekonamy się już niedługo.

:arrow: Ostatnimi czasy do federacji dołączyli tacy zawodnicy jak : Christopher Daniels, Aeroboy oraz powrócił Alberto Del Rio! Witamy i liczymy na udaną współprace!

Informacje o nadchodzącej gali PPV

:arrow: Już wiadomo gdzie i kiedy odbędzie się Apocalypsis. Pierwsze po powrocie federacji gala PPV odbędzie się 19-tego lutego w legendarnej...Madison Square Garden!

:arrow: Na dzień dzisiejszy przewidziane jest osiem walk, które mają odbyć się na PPV, jednak oczywiście wszystko może ulec zmianie.

:arrow: Następną galą w kalendarzu PPV jest...No Rules! Będzie się działo!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• T0meq

1

• TadziuU

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

No cóż, kolejne newsy, według mnie sporo lepsze od poprzednich, bo przede wszystkim było o czym pisać, w szczególności propozycje oraz kontynuacje feudów, ocena postawy na BS, czy inne nowości. Co do samych turniejów, to również uważam, że to dobry pomysł, zawsze to więcej zawodników ma szansę załapać się na gale. Pojawiły się również wpisy z "twittera" co cieszy, zawsze to jakieś urozmaicenie. Dobrze opisane konflikty, kto z kim, kilka ciekawostek o nadchodzącym PPV, wszystko w jak najlepszym porządku ;).

akerdrugi.png

Newsy jak zawsze bardzo dobre i z ciekawością się czytało o różnych konfliktach i to co zobaczymy na najbliższym CD. Cieszę się że coś wymyśliliście na moją postać czekam bardzo na CD i na rozwój sytuacji naszego feudu z Dolphem. Bardzo fajnie że są jakieś tam plany na różne turnieje bo da to jakoś szansę zawodnikom zniszej półki naszego WCE np. Ja :P. Wszystkie feudy zapowiadają się świetnie i czekam na wszystkie podbudowy feudów. Ogólnie najbliższe CrashDay zapowiada się świetnie teraz to tylko pisać na backu i czekać na galę. Dzięki za newsy ;)

Bardzo ładnie :t_up: Napisane w takiej treści jakbym czytał od prawdziwych "newsmanów". Nie ukrywam, że połowa ich objętości kompletnie mi lata, ale oczywiście przeczytane co do samego końca, a wiadomości O Randym nawet zapamiętane na pamięć :lol Wyniki, informacje o następnej gali oraz wpisy na stronach internetowych jak najbardziej pasują i żadnych tutaj nieprawidłowości nie ma. Ostatnio nie za często pisałem na BS, ale mam nadzieję, że to się zmieni. Ferii jeszcze nie mam (jako ostatni...), ale jak będą to będę bardziej widoczny. :) Dostałem szansę i jej nie zmarnuję.

Dzięki :t_up:

Szczerze mówiąc to WCE dawno nie miało takiego dobrego newspacka :D Poprzedni opierał się głównie na powrotach, ten zaś na tym co będzie się działo z zawodnikami po CD, sama gala wielu rzeczy nie wyjaśniła. Oczywiście najbardziej cieszy mnie to, że po feudzie z Punkiem, z któergo jestem cholernie zadowolony i wdzięczny Kotletowi :P Jasiowi najprawdopodobniej przyjdzie walczyć o pas WCE. na Apocalipsis jeszcze nie, ale kto wie ... może No Rules? :D Widzę że szykuje się równierz spory push dla Edge'owskiego i Ortona. Noo .. i bardzo dobrze, widzę że sporo gwiazd obracać się bedzie w ME. Najwyraźniejsz na PPV szykujecie wieloosobową walkę. Kto tam ... Edge vs Orton vs chyba Triple H vs ktoś tam jeszcze, nie wiem Batista albo Miz. No i oczywiście wszystkich ciekawi to, jak skończy się turniej o International Championship. Michaels raczej nie wygra, chyba że pofeuduje z Jeicho o pas IN. Stawiam jednak że w karcie na PPV znajdzie się walka : Sheamus vs Christian. Wszystko jednak może się zdarzyć :D Dzięki za niusy :)