Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Saturday Night CrashDay #1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

CrashDaynewlogokopia-2.png

Wybuch fajerwerków, tłum oszalał a CrashDay wróciło do życia!

Cole: Witajcie wszyscy na Saturday Night Michael Cole CrashDay!

Jim Ross: Witamy na Saturday Night CrashDay! Wszystko zapowiada się świetnie! A zaczniemy z grubej rury jak to CrashDay ma w tradycji!

Jim Ross: To Christian. Skoro ten człowiek pojawia się w takim momencie wiemy co to oznacza...Peep Show!

Christian zmierza w stronę ringu. Jest ubrany w jeansy, t-shirt oraz skórzaną kurtkę...

Christian: Wrestle Championship Entertaiment...nie było mnie sporo czasu, ale teraz wróciłem. Wróciłem i zamierzam osiągnąć to czego nie udało mi się osiągnąć ostatnim razem. Jak wszyscy wiedzą, moim obecnym celem jest International Championship. Prestiżowy tytuł mistrzowski, który był w posiadaniu takich osób jak CM Punk, Alberto Del RIo, Daniel Bryan, Mistico...Ci goście stworzyli historie, ale nie obchodzi mnie to...wszyscy wiedzą kim jestem ja. Jestem jednym z najbardziej rozpoznawalnych wrestlerów w historii tego sportu i zamierzam potwierdzić swoje słowa zdobyciem International Championship. Wszyscy zapewne wiedzą o turnieju, który ma wyłonić dwójke, która na Apocalypsis zmierzy się o pas...moim pierwszym przeciwnikiem będzie niejaki Dolph Ziggler...cóż...zapraszam, Dolph.

http://www.youtube.com/watch?v=0Z9aS5BylKM

Michael Cole: Nie obchodzi mnie co uważasz J.R, ale moim zdaniem ten koleś prezentuje się świetnie...Hi's here to show the world!

Dolph szybkim krokiem wchodzi do ringu i ustawia się naprzeciwko Christiana, po czym nawet nie podając mu ręki usiada na wyznaczonym przez gospodarza miejscu...

Po tym jak Ziggler pojawił się w ringu nastąpiła chwila reklam. Po reklamach na swoich miejscach siedzą kolejno - Daniel Bryan, Jeff Hardy, Shawn Michaels, Chris Jericho, Edge oraz Sheamus...

Christian: Ciesze się, że tu jesteście chłopaki. Chciałbym z wami porozmawiać o turnieju, który rozpocznie się tuż po moim show. Na pierwszy ogień walka Daniela Bryana i Jeffa Hardy'ego, później Shawn Michaels vs Chris Jericho, następnie Dolph Ziggler vs no cóż...Ja...na koniec Edge vs Sheamus. Panowie, bardzo cieszy mnie wasz zapał, ale nie obiecujcie sobie zbyt dużo. To ja jestem głównym kandydatem do zdobycia International Championship. Najlepszym rozwiązaniem dla was wszystkich będzie wycofanie się z turnieju. Dzięki temu oszczędzicie mi czasu, oraz oszczędzicie sobie...upokrzenia, które bez wątpienia was czeka...

Jako pierwszy wstaje Dolph Ziggler, który od razu doskakuje do Christiana...

Dolph Ziggler: Kogo próbujesz oszukać, stary...? Myślisz, że jestem jakimś frajerem, który wycofa się z turnieju, bo ty tak mówisz...?! Chyba sobie robisz jaja...prawa jest taka, że wszyscy mają Cię dość. Wypaliłeś się. Teraz czas na kogoś przystojnego, wysportowanego, utalentowanego...

Edge: Z naszej ósemki twój opis pasuje tylko do mnie, Ziggler. To ja jestem najbardziej utytuowanym i doświadczonym zawodnikiem w tym gronie. Po prostu się odsuń chłopcze, chcę zamienić kilka słów z moim dawnym przyjacielem. Christian...sporo razem osiągneliśmy, ale jeśli trafię na Ciebie w tym turnieju...cóż...nie dam Ci żadnych szans. Nie jesteś już nierozgarniętym dzieciakiem, który zawsze krył się w moim cieniu! Te czasy minęły, teraz...

Sheamus: Ej, ej, ej, ej...wystarczy, fellow...mówisz o finale, mówisz o tym, że nie dasz temu half-blondasowi żadnych szans, chyba zapomniałeś o jednej, najważniejszej przeszkodzie, którą jestem Ja.

Chris Jericho: Nie zapominacie o kimś...? Ja również tu jestem. Nie mam zamiaru przysłuchiwać się waszym kłótniom, żałuje że się tu pojawiłem. Nie chcę przebywać w jednym pomieszczeniu z hipokrytami waszego pokroju. Dosyć.

Jericho odwraca się i ma zamiar wyjść, ale droge zagradza mu Shawn Michaels, który ma mikrofon...

Shawn Michaels: Drodzy panowie...oraz Chris...pomimo, że jestem najstarszy z tej ósemki to jednak dalej mam co wszystkim udowodnić. Wy już teraz spisaliście mnie na straty, ale zamierzam udowodnić wam wszystkim, że się myliliście. Pierwszym, który się o tym przekona będzie Chris Jericho...

Po tym jak HBK odstawił mikrofon, od razu chwycił go Daniel Bryan, jednak nie zdążył nic powiedzieć, gdyż zaatakował go Jeff Hardy! Hardy uderzył Bryana w twarz i posłał go do narożnika, następnie Jeff zaatakował Christiana! Po ciosie w twarz, gospodarz show ucieka z ringu, natomiat Edge podnosi się i rusza na Jeffa, który jednak przeskakuje nad nim! Edge nadziewa się w narożnik, ale...Zig Zag! Zig Zag dla Jeffa! Hardy na macie! Ziggler nie zdążył się dobrze odwrócić, a już nadział się na Bicycle Kick od Sheamusa! Celtycki Wojownik rozkłada ręce w ramach triufmu. Po drugiej stronie ringu Chris Jericho walczy z Shawnem Michaelsem, w pewnej chwili Y2J bierze rozbieg, wykonuje silny Closethline na swoim dzisiejszym rywalu, jednak niefortunnie obydwaj wypadają z ringu! Sheamus rzucił się na Daniela Bryana, który zdołał już wstać, jednak Bryan skontrował, silnym kopnięciem w brzuch, Sheamus odszedł na kilka kroków i...Spear! Spear od Edge'a dla Sheamusa! "Rated R Superstar" stoi teraz nad swoim dzisiejszym przeciwkiem i śmieje się w swoim stylu, ale...to Daniel Bryan! Bryan sprowadza Edge'a do parteru i zakłada Crossface! Edge odklepuje, ale to na nic, jednak...to Christian! Christian jest na narożniku i wykonuje Frog Splash na Bryana, jednak...Daniel odskakuje! Christiana spada na Edge'a! Captain Charisma od razu wstaje, podchodzi do podnoszącego się Bryana, obejmuje go od tyłu i...Killswitch! Killswitch! Bryan pada na matę jak martwy, jednak Christian nie zdążył się nawet odwórić i...Zig Zag! Ziggler wstaje, i szybko ucieka z ringu, jednak na narożniku jest już Jeff Hardy, który bez wahania skacze na Zigglera, który jest poza ringiem i przewraca go! Hardy wśród owacji publiczności opuszcza hale, a tuż po nim szybko wychodzi Ziggler. Reszte walczących rozdziela ochrona...

Howard Finkel: Panie i panowie, czas na walkę, w której stawką będzie prawo walki w następnej rundzie turnieju o International Championship! Jako pierwszy wchodzi na ring, pochodzący z Aberdeen, Washington, ważący 191 funtów...Daniel Bryan!

http://www.youtube.com/watch?v=v9aAGEn10D8

Howard Finkel: Oraz jego przeciwnik...pochodzący z Cameron, North Carolina, ważący 227 funtów...Jeeeeef Haaaaardyyy!

http://www.youtube.com/watch?v=0fVxGXOGjQ0&feature=player_embedded

Michael Cole: Hardy nie straci takiej szansy! Dawaj ! Extremeeeeeeeeee Hardas!

Jim Ross: Bryan jest w formie. Jeszcze nigdy nie widziałem go aż tak zdesperowanego. On może sprawić nam wszystkim niespodzianke.

Gong rozpoczynający walkę. Bryan od razu rusza do ataku, mamy zwarcie, jednak Hardy dość łatwo z tego wszystkiego wychodzi. Daniel nie poddaje sie i rusza ponownie na Jeffa, jednak ten znowu robi szybki unik. Bryan patrzy na Hardy'ego po czym ponownie rusza w jego strone, mamy zwarcie. Tym razem Daniel'owi udało się zepchnąć Jeffa do narożnika. Daniel wymierza kilka silnych ciosów prosto w twarz Hardy'ego, po czym odchodzi na kilka kroków, bierze rozbieg i...wejście barkiem w brzuch Jeffa! I jeszcze raz! Po tych dwóch wejściach barkiem Jeff upada na matę. Daniel nie ma zamiaru czekać, wchodzi szybko na narożnik, Hardy zdołał już wstać, odwraca się i...Crossbody od Bryana, jednak Hardy sprytnie przerzuca go nad sobą i to teraz Jeff jest na górze, mamy odliczanie...1....kick out. Jeff łapie Daniela za głowę i wymierza mu kilka mocniejszych ciosów po których Bryan upada na liny. Hardy nie czeka długo, bierze rozbieg i...Dropkick! Bryan wypada z ringu! Jeff nie poprzestaje na tym, łapie za liny i...Crossbody! Piękna akcja Hardy'ego! Jeff od razu wstaje i tauntuje do publiczności, natomiast Daniel jest nieźle poobijany. Hardy łapie Daniela za rękę i chce wykonać irish whip na barierke bezpieczeństwa, jednak Bryan kontruje i to Hardy ląduje na barierce! Daniel szybko doskakuje do Jeffa i wymierza mu kilka ciosów w twarz, po czym rzuca nim o podłogę i sam wchodzi na barierke bezpieczeństwa. Hardy wstaje, odwraca się do Bryana i...Tornado DDT! Niesamowita akcja! Daniel szybko wchodzi na ring, żeby sędzia przerwał odliczanie, a później od razu z niego wychodzi. Bryan podnosi Hardy'ego łapie go za rękę i wykręca ją. Hardy próbuje się wydostać jednak Bryan uderza jego ręką o ring po czym wrzuca Jeffa w obręb kwadratowego pierścienia. Hardy powoli wstaje, jest już na kolanach, natomiast Daniel zdołał już wejść na narożnik. Jeff wstaje, Daniel skacze i...Dropkick od Jeffa! Hardy świetnie trafił, Bryan pada na matę jak długi, zwija sie z bólu, co za akcja! Hardy dość szybko wstaje, podnosi Bryana chce wykonać irish whip do narożnika, jednak Daniel kontruje, Hardy biegnie w stronę narożnika, wskakuje na niego i...Whisper in the Wind! Wow! Bryan ponownie na macie! To jest właśnie Jeffrey Hardy!! Hardy wstaje, czołga się w stronę Bryana i kładzie na nim rękę....1....2.....kick out! Udało się, Bryan jest nadal w grze. Hardy podnosi Daniela, rzuca go na liny, Bryan wraca do Jeffa i...Scoop Slam od Hardy'ego! Jeff wchodzi teraz na narożnik, ma Bryana jak na widelcu. Jeff skacze i...Extreme Legdrop! Hardy od razu odlicza....1.....2....kick out. Bryan po raz kolejny zdołał zrzucić z siebie Hardy'ego. Jeff jest wyraźnie poirytowany, jednak nie zamierza się poddać. Hardy ponownie podnosi Bryana, jednak ten błyskawicznie kontruje w double knee facebreacker! Hardy pada jak martwy na matę, natomiast Bryan przeciąga go na środek ringu, łapie za nogę i mamy one leg boston crab! Hardy walczy teraz z wielkim bólem, Daniel krzyczy do niego żeby odklepał, publiczność wspiera Hardy'ego, jednak ten nie ma nawet jak się ruszyć! Po dłuższej chwili Jeff jakimś cudem zdołał wyprostować nogę i wyrwać się, jednak Bryan od razu do niego doskoczył i ponownie chciał założyć boston crab, jednak tym razem Hardy się nie dał. Obydwaj zawodnicy stoją naprzeciwko siebie, mierzą się wzrokiem. Daniel rzuca się na Hardy'ego, jednak ten unika, Bryan wbiega na liny, wskakuje na drugą line i chce wykonać moonsault, jednak Hardy zdołał go złapać! Ale chwila...Bryan wyrwał się, jest teraz za Jeffem! Low kick od Bryana i...German Suplex, Hardy ląduje przy linach! Jeff patrzy z niedowierzaniem na wściekłego Bryana...

Jim Ross: No, no...Bryan wygląda jak pitbull. Hardy jest w tarapatach.

Michael Cole: Spokojnie...spójrz na niego. Czy ktokolwiek powinien się bać tego gościa...?

Jim Ross: O którym z nich mówisz...?

Michael Cole: O Tobie!

Hardy ustawił się już przy linach, Bryan od razu na niego rusza, jednak Hardy sprytnie wykonuje dropkick w kolano Bryana, który ląduje teraz na linach! Hardy wyskakuje z ringu i policzkuje leżącego na linach Bryana! Daniel od razu wstaje z lin, odwraca się, widać że ten cios go oszołomił. Hardy jest już na linach, Bryan odwraca się i...Jumping Knee od Hardy'ego! Bryan leży na macie jak martwy, to może być koniec....1.....2..........kick out! Niesamowite, walka trwa dalej! Hardy nie może w to uwierzyć, ale taka właśnie jest prawda, walka trwa dalej. Hardy łapie Daniela za rękę i przeciąga go na środek ringu. Hardy podchodzi do lin i...Springboard Moonsault! Trafił bezbłędnie. Bryan nadal zwija się z bólu, widać że ta walka sporo go kosztowała. Hardy patrzy na narożnik...chyba wszyscy wiemy co ma na myśli! Jeff bez zastanowienia wchodzi na narożnik, jeszcze raz przygląda się leżącemu Bryan'owi...Hardy skacze i...Swanton Bomb! To musi być koniec! Jeff odlicza....1.....2..........kick out! Niesamowite! Bryan zdołał się wyrwać! Co za walka! Hardy nie może w to uwierzyć, podnosi Bryana, ustawia go chyba za chwile zobaczymy twist of fate, ale zaraz, Bryan popycha Jeffa na liny, szybko do niego podbiega i mamy roll up....1......2.........kick out! Mało brakowało! Hardy od razu wstaje, rusza na Bryana, który jednak przechodzi pod jego ręką i mamy ponownie german suplex! Hardy szybko wstaje, jednak Bryan również jest już na nogach, Jeff rusza na Daniela i...dropkick! Hardy na macie! Bryan podchodzi do niego i...Standing Moonsault! Bryan podnosi Hardy'ego, wykonuje irish whip na liny, Hardy wraca do niego, jednak przebiga pod ramieniem Bryana, Daniel się odwraca i...Wheel Kick od Hardy'ego! Bryan ponownie na macie! Hardy nachyla się nad nim i...o cholera! Gogoplata! Hardy nie ma jak się wydostać, co za ruch Bryana, Hardy walczy z wielkim bólem, próbuje się przedostać do lin, jednak są za daleko...Jeff próbuje podnieść Daniela...wynosi go do góry i...rzut o matę! Daniel nadal trzyma uścisk i...ponownie wyniesienie i rzut o matę! I jeszcze raz...udało się, Bryan puścił uścisk! Hardy pada wykończony na liny, nie może złapać oddechu, widać że ta akcja jest naprawdę groźna. Hardy po chwili wstaje, odwraca się i...Bryan kopie Hardy'ego w brzuch, ustawia go do ddt, jednak Hardy zdołał się wyrwać, ustawia Bryana do twist of fate, jednak Daniel jakimś cudem zdołał się wyrwać! Bryan łapie Hardy'ego za rękę i mamy irish whip w narożnik, Hardy ponownie wbiega na narożnik i...Whisper in the Wind! O cholera...Bryan schodzi mu z drogi! Jeff potężnie upadł! Bryan bez chwili zastanowienia wchodzi na narożnik. Jeff jest mocno poobijany, wstaje, odwraca się i...Missile Dropkick od Bryana! Hardy znowu na macie, Bryan od razu do niego doskakuje i...LeBell Lock! Udało się dopiąć submission! Hardy walczy, próbuje dostać się do liny, jednak to już tylko kwestia czasu...zaraz...Hardy nie ma zamiaru odpuścić...Jeff nie ma zamiaru się poddać, próbuje dostać się do lin i....Tak! Udało się! Hardy trzyma linę, Daniel musi przerwać swój submission!

Michael Cole: Cholera...to było niebezpieczne...

Jim Ross: Było...

Hardy łapie oddech przy linach, natomiast Bryan usiadł sobie zmęczony na środku ringu. Daniel nie może uwierzyć w to, że Jeff zdołał dostać się do lin. Hardy ma problem ze złapaniem oddechu, jednak po dłuższej chwili wstaje. Jeff odwraca się, Daniel od razu biegnie w jego stronę i...Hardy przerzuca Bryana nad sobą! Daniel wypada z ringu! Jeff ma problemy z oddychaniem, oddycha bardzo ciężko, jednak nie ma zamiaru odpuścić. Hardy szybko wskakuje na narożnik, skacze i...Hurricanrana! Niesamowite! Bryan uderza o metalowe schodki! Obydwaj teraz leżą poza ringiem poobijani! Niesamowita walka. Pierwszy wstaje Hardy, który wchodzi od razu na ring i siada zmęczony przy narożniku. Sędzia doliczył już do czterech, Bryan nadal leży przy schodkach....5....6...7...Hardy już cieszy się ze zwycięstwa, jest pewny, że obronił pas...8....Bryan wstaje...9....udało się! Daniel zdołał wrócić na ring! Jeff doskakuje do niego i kopie po całym ciele jak szalony. Bryan leży teraz jak martwy. Jeff wchodzi na narożnik, chyba wszyscy wiemy co to może oznaczać...Jeff pokazuje publiczności swój gest i skacze...Swanton Bomb...! O nie...Hardy trzyma się za plecy, krzyczy z bólu...co się stało...?! Daniel chyba wystawił kolana...Hardy doskakuje szybko do lin, nadal krzyczy z bólu...Bryan już się za nim ustawia. Jeff zdołał wstać przy pomocy lin, jednak Daniel od razu do niego doskakuje i mamy roll up....1....2..Nie ma! Hardy szybko wstaje, bierze rozbieg, biegnie na rywala i... Clothesline! Jeff zakłada LeBell Lock! LeBell Lock na Bryanie! Daniel nie wytrzymuje z bólu ale udaje mu się doczołgać do lin! Jeff jednak nie marnuje czasu, ależ przebudzenie Hardy'ego ... Jeff kopie rywala w brzuch i... ! Twist Of Fate! Twist of Fate! Hardy nie daje czasu Bryanowi i wbiega na narożnik i... SWANTON! Swanton Bomb! Hardy odlicza! 1...2...3... Pin Fall...

Howard Finkel: Zwycięzcą walki zostaje Extreme Enigma! Jeff Haaaaaaaaaardy!

(Reklama...)

http://www.youtube.com/watch?v=0Z9aS5BylKM

Howard Finkel: Ta walka jest walką eliminacyjną do pasa International a zmierzą się w niej pochodzący z Phoenix, Arizona, ważący 210 funtów ... Dolph Ziggler!

Howard Finkel: Jego przeciwnik pochodzący z Toronto, Ontario, Kanada ważący 212 funtów... Christian!

GONG!!!

Ziggler od razu ucieka w narożnik, ale to nie zmienia faktu, że Christian jest już przy nim, Ziggler ze swoim tradycjyjnym okrzykiem rzuca się na rywala, ale ten wykonuje armdrag! Ziggler zbiera się, znów rzuca na Christian'a, ale ten znów wyprowadza armdrag! Ziggler teraz markuje swój bieg, Christian prawie wykonał akcję na powietrzu, ale zaraz, kiedy Ziggler próbował to wykorzystać to jeszcze się ogarnął na tyle, że udało mu się wykonać japanase armdrag! Ziggler jest wyraźnie znieszmaczony! Jednak nie odpuszcza i znów rzuca na Christian'a, ale ten wykonuje dropkick! Ziggler wbija się w narożnik, Christian bierze rozpęd, Dolph przerzuca go przez siebie, Christian ląduje na narożniku, Dolph się odwraca i tornado DDT! 1...2... Kick out! Ziggler jest w tej walce bez szans. Christian do niego krzyczy. Dolph znów wstaje, uniak clothesline'u i próba Zig Zag'a! Jednak Christian ucieka do lin, ale Dolph od razu w niego wpada running clothesline! Christian wypada za ring, Dolphg wyraźnie ucieszony zaczyna chodzić po ringu i pokazywać swoją wyższość!

Jim Ross: Ta, jakoś dziwnie radosny. Jak zbierał 6 armdraga to do śmiechu mu nie było.

Michael Cole: REALLY?!

Christian podnosi się za ringiem, a Dolph do niego podchodzi. Christian zdążył wstać, zawodnicy mierzą się wzrokiem i liść od Dolph'a, liść od Christian'a! Christian unika barkiem wpycha rywala na kant ringu! Ziggler odrywa się, jak poparzony i zwiera z Christianem! Pojedynek wygrywa Christian, wrzuca rywala do ringu, unika błyskawicznego baseball slide'a! Nie trafia! Christian z wielką siłą wyciąga go za nogi! Ziggler wpada mimowolnie na bandy! Wyje z bólu, a Christian wraca do ringu i czeka na rywala. Jednak, kiedy ten zbliża się do kwadratowego pierścienia wykonuje slingshot planchę! Zawodnicy leżą za ringiem, a fani skandują: "Boring!".

Michael Cole: Mam ochotę Cię opuścić i sobie z nimi pokrzyczeć.

Jim Ross: Ktoś Cię tu trzyma?

Ziggler zbiera się po mału, ale Christian już na niego czeka i scoop slam! Cpt. Charisma wraca do ringu i siada w nim naśmiewając się z rywala, który po mału, naprawdę po mału zbiera się do powrotu do walki, ale w końcu jest. Christian już zdaje się mieć go na widelcu i KILLSWITCH! WHAT?! 1...2...3!

Michael Cole: Że Na Na Na Na Da.

Howard Finkel: Wygrywa! Christian!

Kamera przenosi nas na backstage gdzie Josh Matthews przeprowadza wywiad ze Stone Cold'em...

Josh: Steve jak czujesz się po powrocie na CrashDay?

SCSA: Kapitalnie! To jest to co lubię najbardziej, nie musze sie obawiać nikogo że wyleje mnie za picie browara i pokazywania faków...

Josh: A co powiesz na temat twojego dzisiejszego rywala Stinga?

SCSA: Co powiem na jego temat?! Ten koleś strasznie mnie denerwuje a dziś odjedzie stąd na noszach... Jedno jest pewne skorpion nie będzie dziś kąsał!

Josh: Moim gościem był Stone Cold Steve Austin.

Kamera wraca na halę a na ringu już stoi Triple H...

Triple H: Well... Pewnie dobrze wiecie czemu tutaj jestem. Nie przyszedłem tutaj lać wody ale powiedzieć coś cholernie ważnego... Chodzi oczywiście o Benjamina... [Publika skanduje Shelton! Shelton!] Zamknijcie mordy! Jego tutaj nie ma... Nikt nie chce go oglądać, jednak jak dobrze wam wiadomo mam z nim kilka rachunków do wyrównania i właśnie po to dziś tutaj jestem. Benjamin już za czasów Showtime i CrashDay dawał mi się we znaki i to mnie właśnie wkurzało... Gdzie nie spojrzałem to on... Spojrzałem w prawo Benjamin z World Title... Spojrzałem w lewo... Benjamin z World Title... Dlaczego ten człowiek, który powinien być zwykłym robotnikiem dzierżył coś takiego?! Dlaczego nie chciał oddać tego MNIE!? Czy był na tyle głupi czy na tyle sprytny by mnie załatwić moją bronią?! Odpowiedź jest prosta... Benjamin wydał na siebie wyrok i już na Apocalypsis wyzywam go na walkę o główny pas federacji! Mistrzem nie zostanie on... Nie zostanie żaden Orton... Żaden Kennedy .... Żaden The Ro...

Cole:Rockyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Booya!

The Rock: Finally The Rock has comeback to... New York City ... Smells all of your candy asses! Hunter... Hunter... Hunter! Chcesz walki o WCE Championship? Heh... Nie bądź śmieszny ... Przecież dobrze wiesz że nie jesteś w stanie pokonać kogoś takiego jak Grand Master Sexay a pchasz sie tam gdzie nie masz szans?! Nie bądź śmieszny Hunter, spójrz na siebie... Kim Ty jesteś? Gdyby nie Vince czekałbyś teraz gdzieś w kolejce po zasiłek albo siedział na ulicy i udawał pandę... "Pan Da! Pan Da!" ...

Triple H: Woooooow... Czekaj Rock, nie Ciebie chciałem ujrzeć ale skoro tutaj jesteś to może zejdziesz do mnie a ja poczęstuje Cie Pedigree?

The Rock: Czekaj... Czekaj... Pozwól że Rock coś Ci wyjaśni... Straszysz Rocka swoim Pedigree? Heh, to jedyne co masz?! Rock ma Sharpshooter...The Rock Bottom... And The People's Elbow! I Ty masz .... Pedigree... The Dipsy Duddle... And a flying sucka trash! Jednak żarty na bok Hunter... There's Nothing! AND THE ROCK MEANS NOTHING! What gonna stop The Rock to go down into this ring and kick your Roody Poo Candy Ass at Apocalypsis! Jednak mamy pewien problem Hunter... Rock nie jest teraz zainteresowany Apocalypsis, Rock jest teraz zainteresowany dzisiejszym wieczorem...

Triple H: Heh... Więc dlaczego nie zejdziesz tak zwaną people's ramp ... Step into the people's ring ... I zmierzyć się ze mną i moim przyjacielem Sledgehammer'em ?

The Rock: Daj Rockowi pomyśleć przez jedną sekundę...

Rock rzuca mikrofon i idzie w stronę ringu... HHH daje Rockowi wejść do ringu, Rocky wchodzi i zaczyna się walka... HHH próbuje uderzyć Rocka swoim młotem, jednak Rock unika i atakuje HHH, seria punchy i... If Ya Smelllll... People's Right Hand! Triple H aż upuścił swój młot, Rock pcha na liny Huntera, ten odbija się od lin, wraca do Rocka i...... Spinebuster! Rock jest gotowy, tauntuje w swoim stylu i rzuca okulary do publiki... Odbija się od lin z jednej i drugiej strony ringu i... People's Elbow! A raczej People's Sunglasses! Rock zmywa się z ringu i staje przed titantronem, a z publiki wyskakuje Shelton Benjamin, który stoi nad HHH...Jednak zaraz... RKO! RKO! RKO! Benjamin na deskach a Orton ucieka w publike... Tymczasem HHH wstaje przy pomocy lin, rozgląda się za Rockiem ale zauważa Benjamina, HHH patrzy na niego chwile i po czym uśmiecha się spluwa na niego i udaje się do szatni...

(Reklama...)

Howard Finkel: Panie i Panowie! Pora na kolejną walkę turniejową a zmierza się w niej pochodzący z Toronto, Ontario, Kanada... Ważący 241 funtów! Rated R Superstar! Edge!

GONG!!!

Edge od razu próbuje speara z zaskoczenia, ale nadziewa się na big boot i pin 1...2... Kick out! Edge ucieka za ring i staje koło LIty, zaczyna się z nią kłócić, a Sheamus wykorzystuje to i wychodzi za ring, po czym czeka aż Edge go zauważy i potężne kopnięcie w brzuch, Edge się schyla i zbiera serię maczug w plecy, a On upada, klęczy przed rywalem, a ten zaczyna wbijać mu kolano w krtań, były mistrz jest nie do poznania, jednak za nim pojawia się Lita z krzesłem, sędzia coś krzyczy, ale Lita nie zwraca na to uwagi, czyżby dq?! No way! Lita uderza, ale kogo Edge'a?! Nie, nie trafiła nikogo zatrzymała się sekundę przed Edge'm, Edge podnosi się zjawia się przed Litą, wpada w niego Sheamus! Brogue kick?! UNIK! Lita upada! Spada nieprzytomna na posadzkę, Edge schyla się do niej, trzęsie nią, jak workiem na śmieci, ale Ona nie daje oznak życia, więc Edge siłą rzeczy wraca do walki. Jednak tutaj jest już gotowy na wszystko Sheamus - powerbomb na Litę! Edge spada na swoją dziewczynę, sędzia kończy odliczać, a Sheamus wraca do ringu i znowu wszystko wyzerowane.

Michael Cole; WE WANT DESTINATION!

Jim Ross: Oh, skończ, że znowu. Kto Cię tu znów przyjął?

Michael Cole: CrashDay is Jericho?! No! CrashDay is COLE!

Jim Ross: Szatan w niego wstąpił. Ciekawe, kiedy go zablokują ACTA.

Rated R Superstar zbiera się za ringiem, a Sheamus tauntuje za ringiem, jednak to nie koniec, Rudy Europejczyk wychodzi za ring, jednak wtedy Rated R wskakuje do ringu, wykorzystuje swoją przewagę szybkościową i baseball slide! Sheamus uderza mocno o bandy, a Edge szybko wychodzi za nim i obaj zawodnicy porządnie się obijają! Edge wygrywa i trzaska głową rywala o bandy, po czym irish whip na schodki! Sheamus zawył z bólu, a Edge bierze rozpęd i dropkick po, którym Irlandczyk upada na stalowe schodki! Co się dzieje?! Lita otrzeźwiała! Jest wściekła! Nie zważa na to, że Edge obecnie wygrywa i trzaska krzesłem Sheamus'a! Sędzia to zauważa! DQ! Edge jest wściekły na Litę, szerpie ją! Odwraca się i brogue kick! No Way! Edge upada! Lita rzuca się na krzesło! Sheamus je odkopuje i wynosi Litę! Celtic Cross! FUCK!

Howard Finkel: Sheamus w kolejnej rundzie!

Howard Finkel:Jako pierwszy na ring wchodzi pochodzacy z Teksasu ważący 114 kg Stone Cold Steve Austin!

http://www.youtube.com/watch?v=mUY1QgeDwVo

Howard Finkel: A jego przeciwnikiem będzie pochodzacy z Venice Beach, California ważący 116 kg The Icon- Sting!

GONG!!!

Austin rzuca się na Stingera, wymierza mu serię ciosów, a z kieszeni wystaje mu browar. Stone wyprowadza całą nawałnice ciosów po których Sting wbija się w narożnik i tam przez chwile pozostaję, ale kiedy widzi, że Stone bierze rozpęd wyskakuje z narożnika i próba clothesline, ale kończy się to back elbow'em od Stone'a! Jednak Skorpion nie rezygnuje, szybko się podnosi kopie Steve'a, ale ten łapie mocno jego nogę i elbow drop w kolano, po którym Sting pada w ringu i zwija się z bólu, a Austin nie przestaje łapie teraz mocno nogi Swojego Pomalowanego Przeciwnika i stomp to groin! Po czym szybkie przejście do pinu 1...2... Sting odbija, ale dość szczęśliwie bo ułamek sekundy i Stone mógłby świętować bardzo łatwe zwycięstwo. Sting wstaje odbija się od lin i dopada do niego Stone Austin Punch! Sting upada i mdleje po czym bezwładnie wypada za ring, publiczność szaleje.

Jim Ross: Stone Cold go zniszczy.

Michael Cole: Woooooow! Potrzebuje H2O!

Austin nie może wytrzymać tej atmosfery, cały podskakuje, wychodzi za Stingiem za ring, tam łapie mocnym uściskiem swojego rywala i... headbut!!! Sting pada przy schodkach, ale to nie jest koniec tej nawałnicy! Austin kopie go tak, że ten przesuwa schodki pod bandy, a teraz mudhole stomp przy bandach! Sting zaczyna krwawić z łuku brwiowego, a to tylko podgrzewa Stone'a do bardziej agresywnych ataków te ataki lądują na głowie jego pomalowanego przeciwnika ten zwija się z bólu, ale nie może nic zrobić.

Michael Cole: Wrestle Championship Bitch!

Jim Ross: Entertainment

Michael Cole: Co?

Jim Ross: Wrestle Championship Entertainment.

Michael Cole: Dobra zamknij się Matt.

Stone wrzuca do ringu rywala, ciska nim o liny i lou thez press po którym Sting pada, a SCSA szybko przechodzi do pinu 1...2... Stinger po raz kolejny odbija, a Stone zaczyna być wściekły szybko podnosi rywala seria podbródkowych, Sting prawie upada, ale wściekły Mr. 3:16 łapie go za włosy i przytrzymuje swinging neckbreaker, ale nie ma przejścia do pinu Stone patrzy się na tego pomalowanego gościa po czym otwiera browar bierze porządny łyk ociera twarz z pianki i po raz kolejny podnosi rywala po czym irish whip i potężny delayed spinebuster! Stone szaleję w ringu z ust wylewa mu się piwo, które obecnie cieknie po Stingu, a publika zgłupiała! To co się dzieję wśród publiczności to istne szaleństwo! Publiczność jednak nagle zamiera Sting się podnosi Stone mierzy go wzrokiem i strasznie się wścieka szybko podchodzi do rywala i próba clothesline, ale Stinger w żałosny sposób ucieka do narożnika szybko wdrapuje się na 3 linę. Sting is ready to fly, ale podbiega Stone pluje piwem na twarz rywala ten siada na linach, a Stone szybko na nie wbiega, ustawia sobie rywala, jeszcze kilka razy poprawia go i superplex! Stone łapie, Stinga, szybko za nogę energicznym ruchem podciąga do środka ringu i zapina STF! Młodsi fani do reszty oszaleli, a Stone strasznie mocno trzyma duszenie na rywalu, ale ten nie chce klepać, SCSA jest wściekły szybko się podnosi, spogląda na dławiącego się przeciwnika po chwili jednak wraca do niego podnosi i wyrzuca za ring, przysuwa schodki do stołu komentatorskiego sam rzuca Stingiem na schodki, powoli na nie wchodzi, wyniesienie iii power bomb na stół!

Michael Cole: This Is It... Tralalala...

Jim Ross: Weź tu pracuj...

Zmęczony Stone Cold wrzuca powoli ledwo żyjącego Stinga do ringu i sam też tam wchodzi ... SCSA jest niemal pewny że to koniec walki, pokazuje sędziemu że to będzie już koniec walki. Pin! 1...2.. Kick Out! Sting resztką sił uwalnia się z Pinu! Stone Cold wyraźniej est tym ździwiony. Sting szybko wstaje jakby dopiero zaczynał walkę i wpada w szał tautując w swój sposób do publiczności. Stone Cold nie wiem co się dzieje! STing rozpędza się i Big Boot na SCSA! Sting podnosi Austina i Inverted atomic drop! Stone Cold chwyta się za kroczę a Sting kontynuuje ataki! Rozpędza się i Clothesilne! Stone Cold pada na mate a Sting podchodzi do niego i zapina Scorpion Death Lock! Coś fantastycznego! Sędzia pokazuje że Austin dotyka lin Sting ma pretensje do sędziego że przerwał akcje... Tymczasem Stone Cold wykorzystuje fakt że Sting kłóci się ze sędzią i wymierza na zaskoczonym przeciwniku Stone Cold Stunner ! Pin! 1...2...3 ! Koniec!

Howard Finkel: Zwycięzcą pojedynku zostaje Stone Cold Steve Austin!

Nagranie sprzed tygodnia - Studio nagraniowe w Boston, Massachusetts. W pewnym momencie kamera pokazuje nam Johna Cene, który ogląda występ pewnego rapera, który nie jest znany z imienia i nazwiska, obok niego stoi jego manager...

Manager: Co myślisz, John? Chcesz jeszcze raz w to wejść?

John Cena: Po co zadajesz tyle pytań...?! Gdybym nie chciał ponownie spróbować to teraz by mnie tu nie było, nie uważasz...?!

W pewnym momencie do tej dwójki podchodzi mężczyzna ubrany w garnitur. Nie jest znany z imienia i nazwiska...

???: Witajcie panowie. John, ciesze się, że zgodziłeś się przyjąć naszą ofertę. Wiem, że twoja płyta będzie hitem! Zapraszam do mojego gabinetu.

Cena wraz ze swoim managerem wchodzą do gabinetu. Po dłuższej chwili Cena wychodzi, a jego manager zanosi ostatnie poprawki na kontrakcie. John zmierza w stronę parkingu, ale tam nie może znaleźć swojego auta. Podchodzi do parkingowego...

John Cena: Koleś...niecałe pół godziny temu w tym miejscu stała moja fura. Mam coś z oczami czy po prostu jej tu nie ma...?

Parkingowy: Aaaaa Aston Martin...Pański manager wziął kluczyki do samochodu, panie Cena.

John Cena: Damn...

Cena wyciąga telefon i każe swojemu managerowi natychmiast schodzić na parking, jednak ten zaprzecza jakoby wziął klucze do samochodu. W pewnym momencie Cena zauważa swojego Aston Martina DB9 stojącego po drugiej strony ulicy, na mniejszym parkingu, który jest kompletnie pusty. Cena biegnie w stronę swojego samochodu, jednak drogę przejeżdza mu wielki Monster Truck, który wjeżdza na parking i przejeżdza przez samochód Ceny! Zdruzgotany John pada na kolana, nie może uwierzyć w to co się stało. W pewnym momencie zza szyby samochodu wychyla się CM Punk, który macha do Johna. Cena bez chwili zastanowienia zrywa się z kolan i biegnie za swoim dzisiejszym przeciwnikiem, jednak Punk jest już za daleko...

Chwile później kamera ponownie ukazuje nam Johna Cene, który ogląda ten filmik. Widać, że jest poważnie zdenerwowany. Obok niego jest Josh Matthews...

Josh Matthews: John...chciałem zadać jedno pytanie...czy...czy było co zbierać...?

Cena powoli odwraca głowe w stronę Matthewsa. Przez dłuższą chwile patrzy na niego a następnie popycha go na ściane. Przestraszony Matthews nie wie co ma robić, jednak na jego szczęście Cena poprawia koszulke i odchodzi...czas na walkę John Cena vs CM Punk.

http://www.youtube.com/watch?v=PqUl6n92DJg&feature=player_embedded

Howard Finkel: Ta walka to One Fall Match... jako pierwszy wchodzący na ring z Chicago, Illinois ważący 250 funtów... CM PUNK!

http://www.youtube.com/watch?v=xY6RgzGobbk&feature=player_embedded

Howard Finkel: I jego przeciwnik pochodzący z West Newbury, Massachusetts ważący 251 funtów... John Cena!

Zawodnicy wchodzą w zwarcie, po którym Punk trzyma Cenę w chinlocku, John jednak zdołał zepchnąć przeciwnika na liny i shoulder block od Punka! Ten teraz odbija się od lin, próba podcięcia od Ceny, jednak nie udana, kolejne odbicie od lin "The Straight Edge Messiaha" i tym razem Cena wykonuje mu back body drop. Teraz macha ręką i krzyczy "You Can't See..." John nagle zatrzymuje rekę i pokazuje do publiki środkowy palec, co wywołuje wielkie buczenie z trybun. Cena podchodzi juz do klęczącego rywala, podnosi go, wykonuje corner clothesline, dość długo czeka, jest szansa dla Punka na kontrę! Nie, Cena jednak wykonuje corner clothesline! John znów odchodzi od narożnika i biegnie z próbą kolejnego corner clothesline'u... ale tym razem nie trafia! Punk zrobił unik, przezzedł pod reką rywala, teraz to John w narożniku, Punk bierze rozbieg i running knee drop w narożniku, po którym Punk łapie głowę przeciwnika i bulldog! CM Punk pierwszy raz w tej walce przypina rywala! - 1, 2 ... Kick Out! Próba pinu przerwana! Punk podnosi rywala za głowę i ponownie lapie go w chinlock, Cena na chwilę słabnie, jednak już podnosi się na nogi, wyprowadza kilka ciosów w brzuchh rywala, ale ten wchodzi kolanem w jego klatkę piersiową, po czym łapie go i russian legsweap! "Best In The World" przeciaga przeciwnika przed narożnik, sam wchodzi na niego, dokładniej siada na nim i z wysokosci drugiej liny szykuje się do lotu, będzie diving leg drop... jednak nie! Cena przetoczył się i Punk nie trafił na niego! John po chwili doszedł do siebie, podniósł rywala, wykonuje mu corner irish whip, po czym sidewalk slam! Punk wstaje w narożniku, jednak rywal nie daje mu chwili wytchnienia, podchodzi do niego i wymierza mu kopniaka w brzuch, następnie chwyta głowe rywala miedzy nogi, odwraca się, stoi tyłem do naroznika i gutwrench suplex! John Cena z nadziejami na skończenie walki przypina rywala! - 1, 2 i ... Kick Out! Cena wyraxnie zawiedziony tym, że nie skończył tej walki, zarzuca sobie rywala na bark i podąża w stronę narożnika, ale zaraz! Punk! Punk na barku Ceny zaczął schodzi za niego i zaciagago do przypięcia! - 1, 2 i ... Kick Out! Obaj szybko podrywają się, Cena unika ciosu, Punk znowu odwraca się do niego i otrzymuje kopnięcia a następnie szybkie DDT! Tym razem Cena bez czekania posadził przeciwnika na narożniku, a po chwili sam do niego dochodzi. Szykuje się superplex! Jednak Punk blokuje się nogą o naroznik, po czym wyprowadza kilka headbutt'ów rywalowi, a następnie spycha go z narożnika! Cena z wielkim hukiem uderza o matę! Punk po chwili dochodzi do siebie, staje na narożniku, po czym wykonuje diving elbow drop! Tak! Świetna szansa dla Punka, na skończenia walki! - 1, 2 i ... Kick Out!

Jim Ross: Tak! Punk wreszcie wchodzi na obroty!

Michael Cole: Cena się zmienił, ale ty jestes nadal tak samo żałosny. Nie widzisz, że John jest obecnie nową karta w historii wrestlingu?! Bitch, please... W porównaniu z cipowatym Johnem z przed pół roku to jest poezja! Brawo John!

Obaj dość powoli wstają, Punk pierwszy podnosi przeciwnika, wyknuje irish whip, a nastepnie świetne step up enzuigiri! Cena jednak nie upadł, ale przyklęknął, Punk stoi przed nim i cała seria kopnięć na klatkę piersiową rywala, zakończoną niskim dropkiciem, po którym Cena padł twarzą na matę, za to jego rywal dynamicznie podniósł się i dołożył mu leg drop na tył głowy, po którym spróbował kolejnego przypięcia - 1, 2 i ... Kick Out! Punk zdecydowanie dominuje, podnosi rywala i backbreaker! Teraz podnosi rywala i wykonuje m irish whip... nie! Cena zatrzymał się i to on zaciaga przeciwnika na swoje barki! Attitude Adjustment w powietrzu! Jednak Punk schodzi z barków rywala za przeciwnika, wpycha Cenę w liny, po czym zaciąga go do przypięcia! - 1, 2 i ... Kick Out! Cena odepchnął nogami rywala z siebie, ten poleciał w okolice lin, John podniósł się na nogi i Roundhouse Kick! Roundhouse Kick od Punka! Ten błyskawicznie dopada do przypięcia! 1, 2 i ... KICK OUT! "Best In The World" jest zalamany, że nie zakończył tej wlaki, łapie się za głowę i próbuje jeszcze negocjować z sędzią. Punk po chwili podnosi się i już sygnalizuje, że nadszed lczas, aby Cena poszedl spać. Podnosi go i zarzuca sobie na barki. Ale John nagle budzi się, schodzi z barków rywala za niego, podcina go za nogę i zapina STF! Są centralnie w środku lin! Punk jest bez szans na dojście do lin, jednak próbuje sie do nich doczołgać! Z niemożliwej sytuacji jest juz blisko lin, jednak Cena puszcza uchwyt trzymajac rywala za nogę, aby znowu przeciagnąć go na środek ringu, jednak Punk! Punk przekręca się i odkopuje rywala od siebie. Obaj szybko wstają i double clothesline! Obaj padaja na matę, wstają w przeciwległych narożnikach, szybciej podnosi się CM Punk, który biegnie na Cenę, John jednak podkopuje przeciwnika i wykonuje mu DDT przed narożnikiem! Cena dynamicznie siada na narożnik, Punk na kolanach i Diving Leg Drop! To musi być koniec!!! John przypina rywala! - 1, 2 i ... KICK OUT!

Michael Cole: Punk jest niezmordowany! Jeszcze Cena, jeszcze!

Jim Ross: Panowie są już mocno wyczerpani. Obstawiam, że walka niedługo się zakończy, bo po obu zawodnikach widać, że ledwo się ruszają.

Michael Cole: Oh Jim, nie wiesz jak to jest po przerwie?! Mieliśmy świeta, sylwestra, przybyło pare kilo. Z resztą po Tobie również to widać!

Obaj sa zmęczeni, Cena podnosi się szybiej, Punk mocno odczuwa jeszcze poprzednią akcję. John bez pomysłu na dalsze ataki wykonuje rywalowi corner irish whip, ale przy próbie corner clothesline'u nadziewa się na łokieć od Punka! Ten chwyta glowę rywala i bulldog! Punk zaczyna szalec w ringu, wykrzykuje coś do publiki, po czym znowu sygnalizuje finisher! Cena już podnosi się i dopada go rywal, który wynosi go na barki! To juz koniec Ce... Nie! Ten znowu schodzi za rywala! Znów podcina go, chce przejsć do STF, jednak Punk kontruje i to on wywraca rywala, po czym zaczyna przekładac jego ręce... jest Anaconda Vise! Cena umiejętnie przesuwa się ciałem w stronę lin i nawet nie kładzie nogi na linie, tylko pod nią, ale sędzia musi przerwać submission Punkowi! Ten jest na niego wściekły i dopada z serią kopnięć do przeciwnika. Sędzia znów musi go powstrzymywać, a ten odchodzi i już czeka na wstającego w narożniku Cenę, wykonuje mu running knee drop, chwyta go za głowę i kolejny bulldog! Cena leży bez ruchu i Punk przypina go - 1, 2 i ... Kick Out! Cena wstaje przy linach, Punk już czeka aż ten podniesie się, podchodzi do niego i wynosi go na barki, ale ten złapał się lin, Punk nie może oderwać rywala od lin, ale ten sam się ich puszcza, wchodzi za rywala i sam wynosi go na barki pod AA! Ale nie wykonuje go! Teraz to Punk uciekł z barków rywala i ponowne wyniesienie pod GTS! Ale co robi Cena?! Kolejny raz schodzi z przeciwnika podkopuje go i guntwrench suplex! Punk dość szybko podnosi się, ale nie widzi co robi John, kiedy odwraca sie do niego zostaje kolejny raz wyniesiony na barki i AA! Attitude Adjustment! John pada do przypięcia przeciwnika! 1! 2! 3!

Howard Finkel: Zwycięzcą tej walki zostaje John Cena!

Michael Cole: Właśnie o to chodzi! Pierwszy w historii WCE Champion - Mr. Anderson powrócił do Wrestle Championship Entertaiment! Wraz z nim powrócił najbardziej kontrowersyjny show wszechczasów - Asshole Show!

Jim Ross: Zawsze musisz faworyzować Kennedy...to znaczy Andersona i wychwalać go pod niebiosa?

Michael Cole: Spójrz na niego durniu. Ten koleś to perfekcja sama w sobie...nie to co ty...

Kennedy zmierza w stronę ringu. Jest ubrany w jeansy i swój t-shirt "Pro Wrstling is Real - People's Are Fake". Kiedy już jest na ringu prosi o mikrofon i zaczyna mówić...

Mr. Anderson: Chill, chill, cccccchiiiilll...panie i panowie...przed wami pierwszy w historii WCE Champion, pierwszy w historii Unified Tag Team Champion, Superstar of The Year 2010, członek najlepszego Tag Team'u w historii tej federacji...Miiisteeeeeeeeeeeerrrr....Keeeenee...ekhem...Andeeeeerssssoooooon! Właśnie tak! Oficjalnie mogę to ogłosić - wróciłem (publiczność zaczyna szaleć) ! Przez ten czas kiedy mnie nie było cały czas bacznie obserwowałem poczynania zawodników Wrestle Championship Entertaiment. Przez czas mojej nieobecności główny pas był w posiadaniu zwykłych nieudaniczków typu Shelton Benjamin, Edge...czy to żart? Pomimo, że kocham tą federację przyznam szczerze, że kiedy Ci goście pojawiali się na wizji przełączałem odbiornik na program konkurencji (publiczność zaczyna okazywać swoje niezadowolenie). Ej, ej, ej, spokojnie dajcie mi skończyć. Wiecie co stwierdzam? Powiem wprost...produkt naszego największego konkurenta jest tak beznadziejny, że skarpety same spadały mi z nóg! Właśnie tak! Powróciłem ponieważ chcę żeby moja federacja ponownie wróciła na szczyt! Nie uda mi się to jednak ponieważ są tu tacy goście jak...

Jim Ross: Hoooooooly Shit! Mick Foley! Hardcore Legend is back!

Michael Cole: Z czego się niby cieszysz?! Ten obrośnięty tłuszczem grubas w garniturze nie ma prawa przebywać w jednym ringu z Kenne...Andersonem!

Mick Foley wśród wielkiej owacji publiczności zmierza w stronę ringu. Jest ubrany w jeansowe spodnie, t-shirt "Wanted Dead" oraz marynarkę. Hardcore Legend niesie ze sobą również sporych rozmiarów worek, który zostawia przed ringiem...

Mr. Anderson: O ile mi wiadomo nikt Cię tu nie zapraszał, stary! Kim ty do cholery jesteś żeby przerywać moje show...?!

Mick Foley: Kennedy...wybacz...Anderson...przejdę od razu do rzeczy. Jestem tu tylko z jednego powodu. Ktoś taki jak ja nie pozwoli żeby obrażał go ktoś taki jak ty! Nawet nie wiesz, z kim zadarłeś dupku, nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji!

Mr. Anderson: Bla, bla, bla, bla, bla, bla, blaaaaaaa...skończyłeś? Więc pozwól, że teraz ja coś powiem...masz rację...jestem dupkiem (publiczność zaczyna skandować "Asshole). Tak, nie rozumiem twojego fenomenu, nie rozumiem dlaczego Ci ludzie tak bardzo cię kochają, dla mnie to chore, tak samo jak ty. Spójrz w lustro, Mick! Wielki, tłusty koleś latający od kilku lat w tej samej koszuli! Czy ktoś może się ciebie bać...? Wybacz, ale nie masz do mnie żadnego startu!

Kennedy prowokacyjnie odwraca się w stronę publiczności i zaczyna nawoływać "Foley Suck" . Po chwili większa część sali zaczyna buczeć, jednak znajdują się tacy, którzy powtarzają za Kennedym. W pewnej chwili Kennedy odwraca się w stronę Foleya i...Mandible Claw! Foley postarał się od samego początku żeby nikt nie zapomniał o Mr. Socko! Po chwili Anderson upada nieptrzytomny na mate! Foley podnosi mikrofon i kładzie się obok niego...

Mick Foley: Czujesz to Anderson...?! Czujesz ten ból...?! Ból, który przeżywali lepsi od ciebie! Wiem, że masz już pełne gacie strachu, Anderson! Nie obchodzi mnie to, że dzisiaj zmierzymy się w walce Tag Team'ów! Dorwę Cię! Dorwę Cię! Słyszysz...?! Bang, Bang!

http://www.youtube.com/watch?v=k823iAtIW4U

Michael Cole: Widzisz to J.R...? Wszyscy wiemy co może oznaczać pojawienie się Miza...

Miz powolnym krokiem zmierza w stronę ringu. Foley wstaje, podnosi Andersona i wyrzuca go z ringu po czym ustawia się w narożniku. Miz wchodzi w obręb kwadratowego pierścienia...

The Miz: Foley...Really...? Really...? Really...?! Muszę przyznać, że...popsułeś mi szyki, Mick. Szanuje Cię i tak dalej, ale Anderson...on należy do mnie...sam chciałem powiedzieć mu kilka słów prosto w twarz, ale...byłeś pierwszy.

Miz wyciąga rękę do Foleya. Mick patrzy na niego przez chwilę i omijając go próbuje wyjść z ringu, ale...Miz atakuje Foleya! Miz atakuje Foleya od tyłu i przewraca go! Zdezorientowany Mick próbuje wstać, ale Miz nie daje mu na to szans! Miz czuje adrenaline, zdejmuje marynarkę i rozrywa koszule. Mick powoli wstaje, Miz podchodzi do niego od tyłu, unosi jego ręce do góry i...Foley wyrywa się! Skull Crushing Finalle nieudane! Foley odpycha Miza, który odbija się od lin i biegnie w jego stronę, ale...Side Slam! Side Slam od Foleya! Miz zwija się teraz z bólu na środku ringu, natomiast Mick wychodzi z ringu, otwiera przyniesiony przez siebie worek i wyjmuje swoją ulubioną broń - kij owinięty w drut kolczasty! Publiczność zaczyna szaleć, Foley wraca na ring podchodzi powoli do błagającego o litość Miza. Mick jedynie uśmiecha się w swoim stylu, unosi broń do góry i...Anderson! Anderson wyrywa broń z rąk Foleya i wymierza mu cios w brzuch! Foley pada na kolana, a Anderson zamach***je się próbując uderzyć Foleya w głowę, jednak ten w ostatniej chwili zasłania się ręką! Ręka Foleya mocno krwawi! Anderson patrzy na Miza, który wstaje, podnosi Foleya i...Skull Crushing Finalle Anderson patrzy na Miza, który uśmiecha się do niego, jednak Anderson patrzy na niego z kamienną twarzą...po chwili..

http://www.youtube.com/watch?v=cNDpvmLlOBs

Jim Ross: Batista! Batista!

Batista wybiega zza titantronu! Widząc go Anderson i Miz uciekają z ringu! Batista szybko podchodzi do Micka Foleya i pomaga mu wstać. Miz odgraża się Batiście zza ringu, jednak ten nic sobie z tego nie robiąc pokazuje mu środkowy palec...

Michael Cole: Świetna zapowiedź dzisiejszej walki wieczoru.

Jim Ross: Czas na ostatnią walkę o miano pretendenta do International Championship.

Howard Finkel: Ta walka to ostatnia walka kwalifikacyjna do pasa International... Jako pierwszy wchodzący na ring pochodzący z Winnipeg, Manitoba, Canada, ważący 226 funtów... Y2J Chris Jericho!

Howard Finkel: Oraz jego przeciwnik pochodzący z San Antonio, Texas, ważący 225 funtów... HBK! SHAWN MICHAELS!

Panowie zaczynają od zwarcia, z którego zwycięsko wychodzi Chris, trzyma rywala w Armbar'ze, ten jednak przekręca swoja rękę i wychodzi z uchwytu, po czym przepycha rywala do narożnika i zaczyna wbijać go brzuchem w niego. Sędzia odpycha Michaelsa, ten jednak po odejściu od razu znowu dopadsa do przeciwnika, tym razem z serią kopnięć, następnie chwyta go za rękę wykonuje irish whip, jednak nie, nie puszcza rywala tylko zaciąga go do siebie i mamy clothesline! HBK ma pełną kontrolę nad walką, podnosi rywala i mocny chop, kolejny i jeszcze jeden, teraz Chris próbuje ciosu, ale unik od jego rywala i atomic drop! Ale to nie koniec, HBK znowu podchodzi do rywala i kolejny atomic drop, Shawn odbija się od lin i clothesline! PIerwsza próba przypięcia! - 1, 2 i ... Kick Out! Michaels jest zdziwiony werdyktem sedziego, podnosi przeciwnika, ale ten zaczyna wyprowadzać mu ciosy łokciem w brzuch, tera Chris podcina rywala i ten pada na matę, Jericho dopada do jego nóg i zaczyna przekręcać się jak pod Walls of Jericho, jednak Shawn odkopuje go nogami od siebie, obaj wstają z pomoca przeciwległych lin, "Mr. Wrestlemania" biegnie na rywala, ale back body drop od jego przeciwnika i HBK boleśnie ląduje po za ringiem! Chris już wychodzi na zewnętrzną część lin, staje tyłem do rywala i kiedy ten wstaje wykonuje mu fenomenalny moonsault po naskoku na liny! Obaj dość szybko podnosza się, pierwszy jest Chris, który chwyta glowę rywala i uderza nią o schody, po czym wrzuca przeciwnika do ringu! Chris wchodzi do ringu, wykonuje backbreaker na kolano, po którym Chris odbija się za rywalem od lin i bulldog! Y2J błyskawicznie wstaje, naskakuje na drugą linę i Lionsault! Jericho rpzed szansą skończenia walki! - 1, 2 i ... Kick Out! Jericho od razu podrywa się i zakłada Sleeper Hold rywalowi! Jericho chce odciąć tlen swojemu rywalowi, ten wyraźnie słabnie, sędzia sprawdza jego stan, ale Michaels utrzymuje rekę w górze, zaczyna wstawać i wyprowadzać ciosy w głowę rywala, Jericho puszcza uchwyt, a Michaels wyprowadza mu świetne enzuigiri! Shawn staje przy narożniku, Jericho powoli podnosi się i Sweet Chin Mu... nie! Unik od Jericho, ten przechodzi pod nogą przeciwnika, keidy ten odwraca sie do niego to wyprowadza mu enzuigiri, po którym szybko doskakuje do przypięcia! 1, 2 i ... Kick Out! Walka trwa nadal! Jericho podnosi przeciwka, wykręca mu rękę, po czym trzymając ją wychodzi z ringu i zaciąga na drugiej linie. Szybko wraca do ringu i szykuje się do Codebreakera! Michaels wstaje i... nie ma! Shawn w pore złapał się lin, a Jericho z hukiem uderzył o matę, HBK staje nad rywalem, chwyta jego nogi i zakłada Figure Four Leglock! Jericho jest pewniakiem do poddania się! Tak, to chyba już koniec! To musi być koniec, jednak Chris podejmuję walke dojścia do lin, nie ma do nich daleko, powli jest coraz bliżej iiiii... jest!

Jim Ross: Jericho wychodzi z koronnego submissionu Shawna Michaelsa!

Michael Cole: Co nie zmienia faktu, że obaj ledwo żyją. Dwie legendy o wytrzymałości 40 latka. Obaj tyle mają! Damn...

Jericho czeka na rywala, aż ten wstanie w narożniku, Michaels już na nogach i Jericho próbuje corner clothesline'u, ale HBK przechodzi mu pod ręką i roll up! 1, 2 i ... Kick Out! Oba dynamicznie podnoszą się i high kick od Jericho! Teraz to on moze zostać zwycięzcą! Przypina rywala! - 1, 2 i ... Kick Out! Jericho jest wyraźnie rozczarowany, podnosi siebie i rywala, sygnalizuje koniec, odbija się od lin, ale Shawn wynosi go na rece i tilt a whirl backbreaker! Chris wstal przy narożniku, przeciwnik dochodzi do niego i Atomic Drop, po którym powala go na matę chop'em. Y2J błyskawicznie podnosi się i monkey flip od Shawna! Jericho pada przed narożnik, Michaels nie przypina go tylko podąża na narożnik! Szykuje się Flying Elbow! Tak, stoi już na narożniku i mamy... nie! Jericho zdołał się przeturlać, tak, że rywal nie trafił na niego! Jericho czai się za plecami rywala, ten wstaje i big boot od Jericho. Ten podnosi rywala, wykonuje mu irish whip, a po odbiciu od lin double clothesline! Obaj padaja na matę, ale Shawn w charakterystyczny dla siebie sposób wstaje na nogi! Publika oszalała! A HBK juz stoi przy narozniku sygnalizując SCM, Jericho wstaje, ale keidy widzi co zrobi rywal wyturlał się z ringu co spotkało się z mocznym buczeniem z trybun. W ringu HBK odbija się od lin i suicide dive dla Jericho! Ten powalony, Michaels wrzuca go do ringu, sam chwilę potem do niego wchodzi, Chris próbuje wykonać cios, ale nie trafia i samoan drop od "Mr. Wrestlemania"! Ten szaleje w ringu, kolejny, to juz 3 raz sygnalizuje swój finisher! Ale znowu nie trafia! Jericho przechodzi mu pod nogą, po czym wykonuje roll up! - 1, 2 i ... Kick Out! Obaj dynamicnzie podnoszą się, Shawn podcina przeciwnika, chwyta go za nogi i Figure Four Leglock po raz drugi w tej walce! To moze być koneic, Jericho ma daleko do lin, ale podejmuje walkę o dojście do nich! Shawn przerywa submission, ale tylko po to by przeciągnąć rywala dalej od lin i ponownie zapina "czwórkę"! Chris jest bez szans, Y2J ODKLEPUJE!

(Reklama...)

Michael Cole: O meksykaniec, może ma dla nas piniate?

El Santo: Witajcie amerykańscy widzowie... Wiedzcie jedno, nie lubie was, ale zostałem tutaj wezwany by się z wami przywitać... Jednak muszę poruszyć ważny temat drugiego meksykanina, który zawitał do WCE... Jest to Aerostar... Nie dajcie się zwieść ten luchador nigdy nic nie osiągnął i nie osiągnie, u nas w meksyku każdy dobrze wie że jest nikim i nic nie potrafi, to ja reprezentuję mój meksykański naród a nie on. Zapamiętajcie to sob...

Aerostar atakuje El Santo od tyłu! Pchnięcie na liny i Drop Kick od Aerostara dla El Santo. Aerostar wrzuca El Santo do ringu a sam wchodzi na narożnik, tauntuje i...... OMG! 450 Splash! Ależ piękny, Gabrielowi daleko do tej akcji, ale zaraz... to Kenta! Kenta atakuje Aerostara i ratuje El Santo ! O co tutaj chodzi?! Co ma Piernik do wiatraka?! Co ma japończyk do meksykanina?! Aerostar jest obijany teraz przez Kente i El Santo w narożniku, miażdżące ciosy japończyka i meksykanina przygwożdżają go do narożnika... [Turn It Up!] To Grand Master Sexay! Ten człowiek jest nieobliczalny i biegnie do ringu... GMS atakuje Kente ale El Santo zaraz do niego doskakuje, w tym momencie Grand Master Sexay jest mocno obijany jednak Aerostar wstaje i atakuje El Santo, a Grand Master Sexay odzyskuje kontrole nad jego wymianą ciosów z Kentą! Pchnięcie na liny i... Double Drop Kick... El Santo i Kenta za ringiem a Aerostar spogląda na Grand Master Sexay'a, ten nie wzruszony wychodzi z ringu i udaje się za titantrona a Aerostar świętuje...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tuptuś

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie