Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE okiem Szeltona

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zaczynamy wszystko od TLC 2011 i właśnie po nim jest pierwsze RAW które będzie w tym tygodniu .

Roster RAW:

-Hunico

-Epico

-John Cena

-Kane

-CM Punk (WWE Champion)

-Dolph Ziggler

-Zack Ryder (U.S. Champion)

-Jack Swagger

-Ryback (Skip Sheffield)

-Heath Slater

-Justin Gabriel

-David Otunga

-Michael McGillyCutty

-Husky Harris

-Seth Rollins

-Chris Hero

-Claudio Castagnolli

-Leo Kruger

Roster SmackDown! :

-Randy Orton

-Cody Rhodes (IC Champion)

-Big Show

-Mark Henry

-Daniel Bryan (W.H.C. Champion)

-Evan Bourne (TT Champion)

-Kofi Kingston (TT Champion)

-Yoshi Tatsu

-Drew McIntyre

-Santino Marella

-Davey Richards

-Brodus "Funkasaurus" Clay

-Jey Uso

-Jimmy Uso

-Ted DiBiase.

Roster ECW :

-Goldust

-Vladimir Kozlov

-Chris Masters

-Christian

-Rob Van Dam

-Tommy Dreamer

-Sabu

-Sandman

-Raven

-Shelton Benjamin

-MVP (ECW Champion)

-John Morrison

-The Miz

-Johnny Curtis

-Derrick Bateman

-Percy Watson

-Titus O'Neil

-Alex Riley

-Rhino

-Crimson

-AJ Styles.

DIVY :

-Kelly Kelly

-Michelle McCool

-Layla (Divas Champion)

-Vickie Guerrero

-AJ Lee

-Kaitlyn (Women's Champion)

-Maxine

-Naomi

PASY RAW:

WWE Championship : CM Punk

U.S. Championship : Zack Ryder

TT Champions : Epico & Hunico

PASY SD!:

WHC Championship : Daniel Bryan

IC Championship : Cody Rhodes

Women's Champion : Kaitlyn

PASY ECW:

ECW Championship : Mountel Vontavious Porter (M.V.P.)

Divas Championship : Layla

Dodano:

Zapowiedź Pierwszego RAW od TLC :

-Alberto Del Rio ma coś do powiedzenia.

-W Main Evencie 1 v 1 No DQ Match pomiędzy CM Punkiem a Rybackiem, Ryback na TLC wygłosił przemowę że pokona CM Punk'a choćby nie wie co.

-Tajemniczy ktoś powróci na Monday Night RAW

-Randy Orton gościnnie na RAW

-Na RAW pojawi się sam ECW Champion MVP.

Dodano:

images?q=tbn:ANd9GcRN-InUR2jmo_LVI7rLyvP0oB1QB2ghTuun3Fle6Z2IdL40B2UnhIlDbMmcmg

http://www.youtube.com/watch?v=g9qQSyXNKro

Monday Night RAW zaczyna się od piosenki wejściowej Alberta Del Rio który wchodzi na ring z mikrofonem w ręku i z jakąś kartką w ręcę , po czym patrzy na tą kartkę i mówi do mikrofonu : CM Punk! Ostatniej nocy pokonałeś mnie i Miza na Tables Ladders And Chairs, ale zapewniam ci że to nie długo ja zdobędę tytuł , jaki ? Otóż otrzymałem lekkie pocieszenie od pana Laurinaitisa prosto z rąk Davida Otungi . Alberto pokazuje do kamery ,kwitek który trzyma w ręcę po czym wypowiada , Tak macie racje. Niedługo dostanę właśnie walkę o pas United States! A gdy go zdobędę , czeka was nie miła nie spodzienka , jednak też chicałbym doda ....

http://www.youtube.com/watch?v=k823iAtIW4U&feature=related

Miz : Really Alberto? Really? Nie zapominaj że ja też również walczyłem na TLC z CM Punkiem o tytuł WWE. Co z tego że masz nową umowę o pas Stanów zjednoczonych? Mnie obchodzisz ty! To co sie stalo na TLC powstrzymało mnie od zwycięstwa. To przez ciebie przegrałem na TLC gdyż zrzuciłeś mnie z drabiny , i zapłacisz za to co wczoraj uczyniłeś , TUTAJ I TERAZ!

http://www.youtube.com/watch?v=-4lGpGXEaz8&feature=related

John : A więc Miz , chcesz walki tak ? No to ją dostaniesz jak ty to powiedziałeś , Tu i teraz! W dodatku jest to walka o pretendenta do tytułu stanów zjednoczonych!

Alberto Del Rio vs The Miz - #1 Contender to U.S. Championship Match

...Zawodnicy wchodzą ze sobą w zwarcie , które przerywa The Miz poprzez zajście rywala od tyłu , trzyma go w pasie mocno , po czym wykonuje Back Suplex , Miz od razu szybko go podnosi i wykonuje DDT , Alberto sam wstaje w dosyć szybkim tempie stojąc do Miza plecami , jednak ten to wykorzystuje i ponownie wykonuje Back Suplex , podnosi rywala , następnie znowu zachodzi rywala od tyłu , teraz uderza go mocno w kark z łokcia , po czym wykonuje rozbieg i Del Rio inkasuje Neckbreaker. Miz podnosi rywala po czym wykonuje Irish Whip , gdy ten wraca odbity od linek , Mr.Awesome wykonuje Swinging Neckbreaker. Miz podnosi rywala po czym wykonuje Neckbreaker. Po czym zasiada na torsie rywala i wykonuje 3 punche w kierunku twarzy Del Ria. Miz zachodzi rywala od tyłu po tym jak ten wstał , jednak ten kontruje przekręcając rękę Miza , ale The Miz również ją przekręca i zachodzi ponownie rywala od tyłu i wykonuje mocny Back Suplex . Podnosi rywala , odbija sie od linek , ten biegnie w jego strone jednak Alberto kontruje Powerslamem. Miz szybko wstaje bo przecież nie doznał żadnych innych uszkodzeń , a Del Rio podstępnie wykorzystuje to kopiąc go mocno w biodro z wielką siłą. Del Rio szybko zachodzi Miza od tyłu po czym przechodzi do Headlocka i punch***je rywala w głowę po czym puszcza. Jednak Miz się szybko otrząsa i wykonuje Inverted Atomic Drop , po czym odbija się od linek i wykonuje Reality Check po czym pinuje Jeden. Dwa. Trz! Nie , Del Rio odbija w ostatniej chwili , Miz czeka aż ten się podniesie , gdy ten stoi , Miz zachodzi rywala od tyłu i wykonuje Skull Crushing Finalle , po czym pin! Jeden.Dwa.Trzy! Here Is Your Winner! The Miz!

http://www.youtube.com/watch?v=EnyOgf0egzM

Ryback : CM Punk! Jak już mówiłem Na TLC , pokonam cię choćby to była nie jaka walka. Jednak nie mam tej walki brać na darmo , chciałbym aby rozegrała się ona o twój pas WWE Championship . Sheffield zakłada ręcę na siebie jakby na coś czekał.

http://www.youtube.com/watch?v=PqUl6n92DJg

CM Punk : Hmm... Zgoda , ta walka odbędzie się o mój pas No ale też musi się coś stać jak przegrasz. Otóż to jeżeli przegrasz zostaniesz przeniesiony do najsłabszego rosteru w WWE, czyli ECW.

Ryback: No nie wiem czy to taka stawka mi pasuje

CM Punk : No to nie będzie walki o pas!

Ryback: Zgoda, zgadzam się z tym że zostane przeniesiony na ECW , wiesz czemu się zgadzam? Bo zdecydowanie wygram!

Tak on jest tu ECW Champion is Here Mountel Vontavious Porter!

MVP : Mówisz że jesteśmy najgorszym rosterem? Za nim idą Sabu , Sandman i Raven. Tak więc zapraszamy na jutrzejsze ECW Gdzie zmierzysz się z najlepszym zawodnikiem mojego składu , czyli Ravenem, będzie to stypulacja Hardcore. Co o tym myślisz ?

CM Punk : Zgadzam się!

Zawodnicy się rozchodzą , a rozpoczyna się kolejna walka

Yoshi Tatsu vs Brodus Clay - Normal Match

http://www.youtube.com/watch?v=0v0W8UlJMsc

Yoshi w masce wchodzi na ring (Nie lubie pisać Entrance'ów)

Clay wchodzi na ring potańcując ze swoimi tańcerkami

...Tatsu wykonuje Snapmare , po czym odbija sie od linek i wykonuje Low Dropkick , po czym czeka aż przeciwnik wstanie i wykonuje Roundhouse Kick po czym pinuje , Jeden.Dwa.Trzy! Here Is Your Winner Yoshi Tatsu (Wiem że walka za krótka ale chce pokazać innym jak to bezsensowne walki prowadzi teraz Clay na SD i RAW)

Przechodzimy do Upper Midcardu gdzie odbędzie się Tag Team Match

Jey & Jimmy Uso vs Dolph Ziggler & Jack Swagger

W video jest wszystko pokazane.

http://www.youtube.com/watch?v=m2DOXsOpR0I

... w ringu stoją Jimmy Uso i Dolph Ziggler, wchodzą w zwarcie, Ziggler wykonuje dwa kopnięcia z kolanka w głowę rywala, ten szybko kontruje Sidewalk Slamem , ten jednak szybko wstaje i wykonuje Clothesline po czym kolejny nagle jeden z Braci Uso wykonuje Shoulder Blocka , po czym zmienia się z bratem Jey'em , odydwaj wykonują Double Elbow dla Zigglera . Jeden.Dwa.! Nie , Ziggler's Kickout , nagle na arenie pojawia się Vickie Guerrero która zagaduje sędziego i Jimmy'ego Uso, ci są zajęci Vickie a Swagger zapina Ancle Lock , a Ziggler jednocześnie na leżąco zapina na Jey'u Sleeper Hold , jest to akcja tag teamowa . Uso odklepuje a sę dzia się odwraca, Swagger szybko schodzi na apron , Jey wciąż odklepuje bo jego noga nie jest w stanie już pełnić żadnej roli w walcę. Here Are Your Winners! Dolph Ziggler & Jack Swagger , nagle Vickie całuje Swaggera , a Ziggler się wkurza i krzyczy na Vickie po czym schodzi na BS.

Orton : Witam wszystkich tutaj na RAW! *cheer* Chciałbym się odnieść do Daniela Bryana. To że masz pas WHC dzięki twojej walizce , to nie znaczy że jesteś pełnym jej posiadaczem, pozwól że przejdziemy przez pewien test, jeżeli wygrasz ze mną na następnym Smackdown, udowodnisz że jesteś pełnoprawny WHC Championem. Nie czekając na odpowiedź orton wchodzi na rampę po czym idzie na BS i idzie obok Bryan'a uderzając mu z barku , Bryan ma pretensje do Ortona a ten z zaskoczenia wykonuje RKO! , Słychać Voices a Orton ucieszony idzie do samochodu i wyjeżdża z budynku.

Main Event

CM Punk vs Ryback - If CM Punk wins Ryback can be drafted to ECW , if Ryback Wins , Punk will lose his WWE Championship

...bez zbędnych wejść przeciwnicy atakują siebie na Backstage'u , pas WWE leży na ziemii a Ryback go podnosi , próbuje uderzyć Punka jednak ten go momentalnie kopie w brzuch i uderza jego głową o ściane, punch***je go po plecach 3 razy i trzyma w Powerbomb Clutchu i uderza go jeszcze 3 razy po plecach po czym wykonuje Reverse Powerbomb na drzwi od szatni , nagle zawodnicy wchodzą do szatni gdzie jest U.S. Champion Zack Ryder . Ryder robi zdjęcia swoim telefonem a Punk rozwala jego telefon po czym wykonuje GTS na Ryderze, chwyta Pas U.S. i uderza Rybacka po głowię , Rybackowi krwawi cała twarz, prawdopodobnie będzie wykluczony na kilka tygodni. Po czym podnosi go i wykonuje Go To Sleep po czym wędruje z przeciwnikiem na ring i pinuje Jeden.Dwa.Trzy! Here Is Your Winner And Still WWE Champion . CM PUNK!

Na gali miała się pojawić tajemnicza postać więc oto będzie , na hali robi się ciemno po czym nagle słychać:

http://www.youtube.com/watch?v=r7UqSDD98YA

Batista : ........................................................

Batista przybija piątki fanom po czym przykłada mikrofon do ust : .......................

Batista schodzi na Backstage.

RAW SCHODZI Z ANTENY!

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hassanx14

2

• Shoen1674326043

1

Top użytkownicy w tym temacie

Cóż skomentuję jako pierwszy. Najpierw jednak zacznę od informacji o twojej federacji. Zawodników raczej dobrałeś dobrze i widzę, że postanowiłeś reaktywować ECW. Osobiście bardzo lubiłem ten brand, jednak nie jestem pewien czy poradzisz sobie z jego prowadzeniem. Trzy gale w tygodniu to jednak jest spore wyzwanie, jednak wieżę, że sobie poradzisz. Przejdę teraz do pierwszej gali. Pierwsze co mi się rzuca w oczy to nieudana próba dodania filmiku. Cóż niby to nic specjalnego, ale jednak nie wygląda to porządnie. Do tego wstęp taki trochę dziwny. Nie wiadomo w którym momencie Alberto Del Rio zaczyna przemowę. Do tego przydało by się ten speech rozwinąć, bo przynajmniej dla mnie jest ważny udany początek. Pierwsza walka jak na opener nie wyszła najgorzej. Tym bardziej, że była to tylko końcówka. Kolejny segment wyszedł nie nie najgorzej, chociaż rewelacji też nie było. Mogłeś napisać to z większą agresją, by ich konflikt nabrał kolorów. Druga walka jednak mnie zawiodła. Mimo iż chciałeś pokazać, że Clay się nie spisuje to jednak mogłeś to przedłużyć, bo jedna linijka walki to trochę mało. Następnie kolejny pojedynek i znów fajerwerków niema. Szczerze mówiąc pierwsza walka podobała mi się bardziej niż ta. Jeżeli chodzi o treść to wyglądało już nieco lepiej. Końcówka, czyli rozkwit romansu pomiędzy Vickie, Jackiem to dobry pomysł na jakiś feud pomiędzy Zigglerem, a Swaggerem, którego przyczyną oczywiście byłaby zazdrość. Wypowiedź Ortona również byłą nieco krótka. Taki koleś jak on powinien nawijać dwa razy dłużej i agresywniej. Polecam byś szybko załatwił jakiś Heel Turn, ponieważ w roli drapieżnika sprawdzał się lepiej. Czas na walkę wieczoru, czyli CM Punk kontra Ryback. Cóż walka mnie nie porwała. Dosyć krótka jak na Main Event i szczerze mówiąc nie rozumiem czemu odbywa się ona na Backstageu. Ogólnie pierwsza gala wyszła ci średnio. Musisz popracować nad pojedynkami i speechami, chociaż nie wychodzą ci one lepiej. Cała gala była dosyć krótka i chaotyczna. Ocenię ją na 6/10 i liczę, że następna będzie znacznie lepsza, powodzenia!

AJSTYLEScopia.png

11956.png

• 1 miesiąc temu...

Zapowiedź ECW od bezpamiętnego czasu

"Still Standing Here!"

Pokazuje się pewien budynek a w nim stoi nie kto inny jak były zawodnik hardcore'owego ECW Tazz! który zapowiada.

Tazz : Panie i panowie w openerze pierwszej edycji ECW od ponad roku zobaczymy starcie pomiędzy Alexem Rileyem a Tommym Dreamerem w Extreme Rules Match'u. Zapowiadam od razu że będzie aż 5 walk! To jest po prostu niesamowite! W Drugim Match-Up'ie zobaczymy Triple Threath Match o ECW Championship pomiędzy MVP, AJ Stylesem i Rhino! Trzecia walka będzie Tag Teamowym pojedynkiem gdzie wystąpią . W jednym narożniku John Morrison & The Miz tak jak kiedyś! A w drugim Derrick Bateman i Johnny Curtis! W Czwartej zaś walce będzie walka Crimson /w A.J. Lee przeciwko nikomu innemu jak Christianowi! W Main Evencie gościnnie pojawi się CM Punk który zawalczy z Sabu w stypulacji No Holds Barred! Czyli każdy może zainterweniować! Oprócz tego pojawi się calusieńki roster ECW na Backstage'u jak i zarówno w ringu na przemowach. Do zobaczenia na I si Dabl Juł!