Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Anti-Counterfeiting Trade Agreement - ACTA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Właśnie podpisałem petycję. Ilość podpisów jest zadziwiająca, jeszcze bardziej to jak szybko rośnie ta liczba. Myślę, że te 3 miliony to będzie trochę za mało... :(

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Xenon

12

• Zaq123

11

• Vejder

9

• Kall

6

Top użytkownicy w tym temacie

Ja też wysłałem przed chwilą.

Ja również :) Jest nadzieja. PO i premier Tusk postanowili przedyskutować sytuację z ACTA. Po tym jak na ich stronie jak i koncie na FB było pełno wpisów przeciwko ACTA i prośbom o przemyślenie sprawy wzięli się do roboty. PO już chyba zrozumiało, że jeśli to podpiszą to strzelą sobie w stopę i stracą poparcie na pewno wszystkich młodych jak i części starszych internautów.

Gdyby to ACTA zajmowało się jedynie piraceniem to ok ale oni chcą nas zniewolić i śledzić. Ja sam już podpisałem pełno petycji i głosowań. Bądźmy dobrej myśli.

alexisy.png

No bądźmy bądźmy. Mam nadzieje, że nie dojdzie do tego ponieważ to by oznaczało internetowe zniewolenie. Jak to niektórzy określali komuną internetową.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jak to wejdzie to k***a komunizm pełną gęba (tak nie wiem co to jest). Jednak jedno jest pewne... Torrentów nam nie zablokują!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Nie wiesz co to komuna ? Zmieniłem zdanie i wydaje mi się, że jest to poprostu plotka....Rząd nie może nam tego zrobić :)

Nie wiesz co to komuna ? Zmieniłem zdanie i wydaje mi się, że jest to poprostu plotka....Rząd nie może nam tego zrobić :)

Prawdę mówiąc, gdy usłyszałem to za pierwszym razem jeszcze przed zamknięciem MegaUpload także pokładałem takie nadzieje. Jednakże po tej całej akcji, wszystko zyskało głosu. Na stronach informacyjnych pojawiły się informacje, iż rząd a raczej Tusk rozwarza podpisanie umowy handlowej, ale to nic stuprocentowego. W naszym kraju dosłownie wszystko jest możliwe.

Teraz uwaga, jedna sprawa to ACTA w Polsce, a druga to PIPA i SOPA w USA, której zamknięcia mogą objąć tak jak już wcześniej pisałem YouTube czy Wikipedię. IMO to nie przelewki, na szczęście Anonimowi (także po Polsku) przemawiają do świata internetu i to jest póki co główna deska ratunku.

Nikt nie mówi o panice, ale lepiej dmuchać na zimne. W przeciągu góra tygodnia wszystko się wyjaśni. Póki co wyupuję linki:

http://www.avaaz.org/en/save_the_intern ... ?slideshow

http://niedlaacta.pl/

http://pl-pl.facebook.com/NIEdlaACTA

Ja widzę, że na tym avaaz.org przybywa ze 100 ludzi co 10 sekund. Ale czy wystarczy nas by pokonać tych gn*&i ?

Myślę, że te 3 miliony to będzie trochę za mało... :(

Ten licznik po wbiciu iluś tysięcy głosów uaktualnia się. Tj. wczoraj "celem" było 2,5 miliona.

Swoją drogą śmieszne jest, że najwięcej na avaaz.org jest Polaków i Brazylijczyków. A wiemy kogo dotyczy większość stereotypów o piractwie...

BREAKING NEWS\

Strona sejm.gov.pl została zaatakowana przez Anonymous

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Hah, niezłe jaja. Anonymous działają stanowczo i bardzo dobrze, ta walka z nimi i z piractwem w sieci z dupy sie wzięła, a ludzie pokazują, że jak na czyms im zalezy to potrafia zrobic wszystko aby było jeszcze gorzej dla tych, którzy chcą nam zabrac wolny internet. Tak na koniec:

████████████████████████████████████████

███▓███████▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓███▓▓▓▓█▓╬╬╬▓█

███████▓█████▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬▓███▓╬╬╬╬╬╬╬▓╬╬▓█

████▓▓▓▓╬╬▓█████╬╬╬╬╬╬███▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬█

███▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬▓██╬╬╬╬╬╬▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█

████▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█

███▓█▓███████▓▓███▓╬╬╬╬╬╬▓███████▓╬╬╬╬▓█

████████████████▓█▓╬╬╬╬╬▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬█

███▓▓▓▓▓▓▓╬╬▓▓▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█

████▓▓▓╬╬╬╬▓▓▓▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█

███▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█

█████▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█

█████▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬██

█████▓▓▓▓▓████▓▓▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬██

████▓█▓▓▓▓██▓▓▓▓██╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬██

████▓▓███▓▓▓▓▓▓▓██▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬█▓╬▓╬╬▓██

█████▓███▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓╬╬╬╬╬╬╬█▓╬╬╬╬╬▓██

█████▓▓█▓███▓▓▓████╬▓█▓▓╬╬╬▓▓█▓╬╬╬╬╬╬███

██████▓██▓███████▓╬╬╬▓▓╬▓▓██▓╬╬╬╬╬╬╬▓███

███████▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬████

███████▓▓██▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓████

████████▓▓▓█████▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█████

█████████▓▓▓█▓▓▓▓▓███▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓██████

██████████▓▓▓█▓▓▓╬▓██╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓███████

███████████▓▓█▓▓▓▓███▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓████████

██████████████▓▓▓███▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬██████████

███████████████▓▓▓██▓▓╬╬╬╬╬╬▓███████████

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Uważam że jeszcze kilka skutecznych ataków, na rządowe strony i będzie koniec. Politycy się poddadzą.

Wczoraj na CNN babka gadała na skypie z jednym z Anonymous i powiedział że wbicie na stronę FBI zajęło im 3 minuty.

CM Punk

Najlepiej jakby ktoś z polski się z Anonimowymi skontaktował i poprosił o pomoc w obronie wolności polskiego internetu. Co najlepsze ludzie już się zwołują na to aby wyjść na ulice. Jeżeli to wypali to będziemy mieć w Polsce piękną wojnę domową. PO chyba nie popełni tak wielkiego błędu. Niedawno tak było jak kilkadziesiąt obywateli niemiec przyjechało do Warszawy i zniszczyło demonstracje. To co dopiero będzie jak prawie każdy młody chłopak z miasta wyjdzie na ulice ?? No u nas to jedynie chyba tak się da tylko załatwić sprawy. Ja myślę, że rząd to sobie przemyśli i nie podpisze ustawy. A jeśli tak to mogą być pewni że naród im tego nie wybaczy.

O 23.00 Polska sekcja Anonimowych zacznie atak na Onet,TVN24 itp zobaczymy czy w końcu któreś media powiedzą coś o ACTA.

alexisy.png

Gadają teraz o tym na TVN24.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

W sobotę kilkanaście minut po godz. 19 padła strona internetowa Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej. Do zdezaktywowania serwisu przyznają się hakerzy z grupy Anonymous. Dyrektor biura prasowego Sejmu, dementując plotki, twierdzi, że strona nie działa z powodu usterki technicznej.

więcej informacji na

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/hake ... 16--1.html

Anonymous ogłasza wybuch I cybernetycznej wojny światowej

!
batistac.jpg