Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Notki z ćwierkaczy, powrót Ortona? Foley, Rock i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Tag Team Match

The Two Man Wreckin’ Crew (Curt Hawkins & Tyler Reks) vs. Santino Marella & Mason Ryan

Jinder Mahal vs. Alex Riley

Natalya vs. Tamina

:arrow: A tutaj wyniki

Tag Team Match

Santino Marella & Mason Ryan pokonali The Two Man Wreckin’ Crew (Curt Hawkins & Tyler Reks)

Jinder Mahal pokonał Alex'a Riley'a

Tamina pokonała Natalye

:arrow: Dark Match'em tapingu Smackdown! był pojedynek Skip'a Sheffield'a z Tyson'em Kidd'em, który wygrał Ryback.

:arrow: Rating ostatniego odcinka Smackdown! wyniósł 2.21 co przełożyło się na 3.131.000 widzów. Jest to wzrost w porównaniu z poprzednim tapingiem.

:arrow: Co się działo po zejściu RAW z anteny? Odbył się dark match pomiędzy John'em Ceną a Kane'm. Wygrał Cena, po DQ za użycie krzesła, potem Kane chciał wykonać Tombstone'a, ale Cena skontrował na AA (a jakże by inaczej..).

:arrow: Natomiast po zejściu SD! z anteny doszło do Dark Steel Cage Match'u pomiędzy Daniel'em Bryan'em a Big Show'em o WHC, który wygrał Daniel. W walce interweniowali Barrett, Slater oraz Sheamus.

:arrow: Na jednej ze stron internetowych The Rock został ogłoszony na RAW przed Wrestlemanią, dokładnie będzie to miało miejsce 26 marca w Atlanta, GA, niżej notka :

The Rock powraca do Philips Arena! Nie przegap ostatniego Monday Night Raw przed Wrestlemanią 28! Będzie także podwójny main event, C.M. Punk vs. Dolph Ziggler oraz John Cena vs. Kane!

:arrow: John Cena wystosował na twitterze przeprosiny do fanów :

Przeoraszam za dzisiejszy wieczór, przed galą miałem zapowiedź filmu The Grey"

:arrow: Randy Orton być może pojawi się już na nastepnym RAW SuperShow! Został również dodany do nadchodzącej trasy WWE w Meksyku.

:arrow: Bill Goldberg zamierza wydać płyty z nagraniami treningowymi z WCW Power Plant, napisał na ćwierkaczu :

**TAŚMY WRESTLINGOWE ZNALEZIONE!!!** Nigdy dotąd nie wydane ujęcia dokumentujące początki Goldberga w WCW Power Plant, bądźcie cierpliwi!

:arrow: Ryder napisał notkę o utracie pasa :

Nie jestem już mistrzem USA, wybaczcie, że Broski zaliczył spadek, nie mam żadnych wymówek za ten wieczór.. zostanę mistrzem USA ponownie!

:arrow: Beth Phoenix była obecna za kulisami RAW, lecz nie została wykorzystana do żadnej walki, czy segmentu.

:arrow: CM Punk przesłał takie wideo, ciekawe..

http://www.youtube.com/watch?v=Ybi-nVgEGZI

:arrow: Tyler Reks usunął ze swojego kanału na Youtube wszystkie odcinki "Midcard Mafia".

:arrow: Mick Foley napisał na ćwierkaczu o swoim występie na RAW :

Świetnie, jest być tutaj ponownie, wymienić kilka słów i ciosów. Mam nadzieję, że w #WWE Universe zobaczymy się niebawem ponownie

:arrow: Tutaj jeszcze parę słów od Mick'a między innymi do Ziggler'a :

Podziękowania dla @WWE Universe, publiczności w Anaheim oraz wszystkich wrestlerów.. nawet dla @HeelZiggler, za to co zrobił podczas ostatniej nocy, to było dla mnie wspaniałe i cenne doświadczenie. Mam nadzieję, że Dolph dostanie więcej czasu na speech'e, chciałbym kiedykolwiek powtórzyć z nim pojedynek słowny

:arrow: Diva FCW Maxine, przefarbowała włosy i napisała :

Wracam do prawdziwego "ja"

:arrow: Jim Ross wypowiedział się o Mick'u Foley'u i jego obawach o kondycję, zdrowię eoraz zawieszeniu Evana Bourne'a :

Oczywiście to źle dla jego talentu, dwa zawieszenia nie są dobre, ale chcę aby to było jasne, nie znam szczegółów.. Niemniej jednak ta sprawa traktowana jest poważnie, tak jak być powinno i jest to kłopotliwe, ale być może dzięki temu "talent" nie wróci na tą złą drogę
Absolutnie, jednak nie uważam, że Mick powróci na pełny etat, będą to pewnie przejściowe występy. Uważam, że Mick jest w świetnej formie, lecz moim zdaniem, jest wiele innych dobrych rzeczy, które Mick może zrobić dla WWE

:arrow: Aktor Liam Neeson zdementował plotki jakoby miałby zagrać Vince'a McMahona w filmie o Chrisie Benoicie, natomiast przyznał, że jest to coś czym warto się zainsteresować.

:arrow: W tym roku oprócz Edge'a do wprowadzenia do Hall of Fame planowani są Mil Mascaras & Yokozuno. Edge chce, aby wprowadził go Christian, natomiast plotki głoszą, że Yokozune wprowadzi The Rock.

:arrow: Przed tapingiem SD! Ted DiBiase doznał zatrucia pokarmowego, o to co napisał :

Nie wiem jak udało mi się przejść przez dzisiejszy dzień. Obudziłem się o 5 rano z zatruciem pokarmowym (oszczędzę szczegółow), bardzo przepraszam DDP Vegas!

:arrow: Były manager Four Horsemen - J.J. Dillon wypowiedział się o wprowadzeniu "stajni" do HoF :

On (Flair) może zrobić coś, czego inni nie mogą, "Kto wie co" będzie się działo w ciągu najbliższych 60 dni z Riciem. Ale jeśli znasz go tak długo jak ja, nie będzie dla mnie szokiem jeśli skończy się tylko na Arn'ie, Tully'm i mnie, myślę, że Barry z powodu problemów zdrowotnych jest pod znakiem zapytania, cokolwiek się będzie działo, jest to niesamowity zaszczyt

:arrow: WWE Hall of Famer, oraz były Ring Announcer obchodzi "35 lecie" jako "Finkel", na stronie WWE.com ukazał się artykuł i wywiad o jego karierze, tutaj krótki kawałek :

Bardzo dziękuję wszystkim z Państwa, którzy wspierali mnie, dzięki czemu mogłem spełniać marzenia, dziś jest 35 rocznica, myślę, że hasło "życia zaczyna się po czterdziestce" jest dobrym podsumowaniem, uważam, że był to mój kamień milowy

:arrow: The Rock promujący film poniżej

:arrow: Dzisiaj swoje 58 urodziny obchodzi "The Million Dollar Man" Ted DiBiase Sr. Wszystkiego najlepszego!

:arrow: Mr. Anderson wraca na live eventy! W Tag Teamie z RVD zmierzy się z Mexican America. Anderson pauzował z powodów osobistych.

:arrow: Ring Ka King, czyli projekt TNA zadebiutuje w Indyjskiej telewizji Color Networks 28 stycznia. Będą 2 odcinki tygodniowo przez 13 tygodni, co daję nam 26 epizodów.

:arrow: Dana White napisał notkę o zawodniku MMA :

Munoz jest kontuzjowany i wypada z walki FOX! 28 stycznia odbędzie się pojedynek Chael Sonnen vs Mike Bisping a zwycięzca będzie walczył z Andersonem o tytuł

:arrow: UFC 145 zostało odwołane! Mówi się, że brak było "mistrzowskiej karty" oraz zaważyły problemy z planami. Gala być może odbędzie się w kwietniu.

:arrow: Wideo z debiutu Low Ki

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Xenon

1

• Clown.

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Łooo sporo newsów :)

I znowu dark match. Niech wkońcu dadzą Sheffieldowi szanse na RAW bądź Smackdown. No dobrze to ująłeś Housse. Jak by inaczej. Ponownie SuperCena rozwalił naszego Kane'a. Chciałbym by The Rock powrócił już niedawno ale niestety wątpie w to. Czyli ta "kontuzja" Ortona jest wyssana z palca. CM Punk ma poczucie humoru :) Nie przesadzasz z tymi notkami z twitterow itd ? Szkoda, że Nesson nie wystąpi w filmie o Benoicie ale bądźmy szczerzy, Liam nie wygląda jak Benua. Wszystkiego najlepszego TED ! Obyś się tak dobrze trzymał jak teraz. Cieszę się że Mr.Andersssooooon powraca. LOW KI w EVOLVE!! Yeah!

Denerwuje mnie że Cena zawsze musi być lepszy, w końcu na początku wydawało się że Kane załatwi Cena i do tego heel turn Cena ! Teraz wygląda to inaczej czyli tak jak zawsze Cena dominuje. Kontuzja to Ortona to jednak zwykła bajka jeszcze żeby się nie okazało że wygra Royal Rumble ! Wielka szkoda że WWE tak zeszmaciło Rydera w końcu Zack ma umiejętności. Myślałem że potrzyma pas US przez parę miesięcy. Co do Hall of Fame to Edge jak najbardziej na to zasłużył a Yokozuna szkoda że dopiero po śmierci zostaje wprowadzony. Dzięki za newsy postarałeś się ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

John vs. Kane jako Dark Match pewnie o wiele lepszy niż John vs. Kane w TV. Ich walka odbędzie się na RR i wtedy być może zobaczymy jak Cena wykonuje AA na Kanie, chociaż do tego czasu będziemy mieć jeszcze jedno RAW, na którym zobaczymy coś lepszego niż "duszenie" :8 Ostatnie RAW przed WM, zapowiedziany jest Rock i zapowiedziana jest także walka Cena vs. Kane.. Dość ciekawa informacja, gdyż to może oznaczać, że ten feud będzie się ciągnął aż do 26 marca. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Czyżby Randy Orton wyzdrowiał, a jego poprzednie objawy były wyolbżymione? Nie wydaje mi się aby Orton był w pełni zdrowy i silny, ale przecież nie widziałem go, więc nie wiem. Sporo notek z "ćwierkaczy", których komentować nie będę, ale widać, że się przy tym nagłowiłeś. Dobra robota.

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No właśnie wystarczyło rozpisać dobrze do samego końca Drew-Cody dać im tą stypulacje i z pewnością byłoby zainteresowanie, bo ludzie lubią tego typu starcia co było widać na Bad Blood mimo że program Drew/Punk też był prowadzony dość długo, to wszyscy po tej walce zadowoleni i uznają to starcie za jedne z najlepszych Hell in a Cell Matchów w historii... Poza tym Cody już raz udowodnił z Rollinsem że w tego stypulacjach się odnajduję... Błędna decyzja, podobno wychodzą newsy że to sam Cody teraz
    • -Raven-
      Oczywiście.
    • Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
  • Dodaj nową pozycję...