Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rock na EC? Bourne zawieszony, Christian na RR? i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczniemy wynikami z Raw, a co tam:

Match 1

WWE Tag Team Champiosnhip Match

Epico & Primo © pokonali AirBoom

Match 2

WWE United States Championship Match

Jack Swagger pokonał Zack'a Ryder'a

Nowy WWE United States Champion : Jack Swagger!

Match 3

Divas Tag Team Match

Alicia Fox & Kelly Kelly pokonały The Bella Twins

Match 4

Over The Top Rope Challenge

R-Truth pokonał The Miz'a, Wade'a Barrett'a & Sheamus'a

Match 5

Non-Title Match

Jack Swagger vs. John Cena zakończył się Non Contest

Match 6

Brodus Clay pokonał JTG

Match 7

Six Man Tag Team Match

Daniel Bryan, Chris Jericho (uciekł, potem zastąpiłgo Mick Foley) & CM Punk pokonali Mark'a Henry'ego, David'a Otunge & Dolph'a Ziggler'a

po weryfikacji match wygrali : Mark Henry, David Otunga & Dolph Ziggler

:arrow: Za kulisami Raw obecna była Maria?! Oby powrót, błagam!

:arrow: Dennis Haskins (ten gość co chce z dupy zostać GMem Raw) zasiadł na trybunach podczas Raw, ale potem przemieścił sie również za kulisy i spotkal się z paroma zawodnikami.

:arrow: Evan Bourne zostal zawieszony na okres 60 dni za złamanie polityki federacji, jest to juz jego drugie zawieszenie w ostatnich miesiacach, tym razem o 30 dni dluższe.

:arrow: Joey Kristofferson to nowy nabytek WWE! Póki co został on skierowany do FCW, jest to syn muzyka i aktora - Kris'a Kristoffersona. W najbliższym czasie ma pojawić sie na FCW, był on obserwowany na Try Out'ach przez Huntera.

:arrow: Najprawdopodobniejszy moment powrotu The Rocka to PPV Elimination Chamber, lub Raw po tej gali.

:arrow: Sam wyżej wymieniony napisał na twitter'ze (a gdzie by indziej?), że wybiera się w podróż, która będzie trwała 25 dni, będzie on obecny w Nowym Yorku, w Los Angeles, Tajwanie, na Hawajach oraz w Meksyku. Dodał, że będzie udzielał wtedy wielu wywiadów nt. Johna Ceny i ich walki na Wrestlemanii.

:arrow: Jak zapewne wszyscy wiemy WWE miało zamiar w kwietniu otworzyć swój kanał telewizyjny: WWE Network. Jednak premiera kanłau została przełożona z kwietnia na jesień, dokąłdnego miesiąca jeszcze nie podano.

:arrow: WWE w 2012 roku zorganizuje 12, a nie 13 gal PPV! Jak wiemy wróciło PPV Bragging Rights, a ubyło nam Vengeance.

:arrow: Jak wiemy najbliższe Smackdown odbędzie sie w Las Vegas, a będzie nosić nazwę: "Sin City Smackdown" i będzie ono występowało pod znakiem ruletki tak jak kiedyś na "Raw Roulette".

:arrow: Na Smackdown o którym mowa ponizej zapowiedziana jest walka o World Heavyweight Title, w której Daniel Bryan podejmie Marka Henry'ego!

:arrow: Na dzisiejszym Raw zapowiedziano walke na RR, która w spoilerze:

Kane vs John Cena

:arrow: Kurt Angle zapytany przez fanów o to czy będzie walczył na Royal Rumble w Royal Rumble Matchu odpowiedział:

"Nie!!! Jestem szczęsliwy, Rumble nie jest dla mnie. Jestem lojalny wobec TNA, WWE puka do mych drzwi, ale nie dostaną odpowiedzi."

:arrow: "Invincible" by Machine Gun Kelly jest oficjalnym theme song'iem Wrestlemanii XXVIII.

:arrow: Sting o pogłoskach jakoby miał przejść na emeryturę:

"Pogłoski o mojej "śmierci" były mocno przesadzone."

Dodał: "Nigdy nie jest za późno na Hulkmania! Tag Team?! Hmmm."

:arrow: Mr. Anderson nie pojawił się w TNA od listopada. Jego postać stoi z braku pomysłu madrych głów TNA ( =)) ) na niego.

:arrow: Low Ki będzie w Miami podczas weekendu Wrestlemanii z tego powodu, że ogłoszono tam event Dragon Gate USA, w którym on weźmie udział.

:arrow: Shawn Michaels napisał na twitter'ze, że najprawdopodobniej pojawi sie jutro na Smackdown, nie wiadomo tylko czy za kulisami, czy jako widz, czy może zobaczymy go w TV!

:arrow: Informowałem was niedawno, że christian był zapowiadany na kwiecień czy tam na kiedyś, tymczasem federacja chce aby na Royal Rumble byl już gotowy do walki!

:arrow: Jesse Neal, Toxxin oraz Jackie Moore nie są już w rosterze TNA na oficjalnej stronie federacji.

:arrow: Jak co wtorek Tommy Dreamer TV, Episode 13. Być może to ostatni odcinek jego show, sam zatytuowany jest: "The Last Episode?":

Przepraszam za takie krótkie newsy, ale jutro mam ważny sprawdzian co prawda z ujowego przedmiotu, no ale muszę sie nauczyć :/

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

2

• patryniu

1

• Xenon

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

No więc wyniki są zadowalające i te RAW było całkiem ciekawe. No oby oby... Te zawieszenia Bourna prowadzą do zwolnienia :| No teraz tylko czekamy na powrót The Rocka. Wkońcu WM nie. Nie mogę się doczekać tego całego kanału WWE Network. Ciekawe co tam będą puszczali. NIE!! Kolejne PPV jak nie zmienione to usunięte. Veangeance to przecież jedna z tych dawnych gal i bardzo mi się dobrze oglądało to PPV. Ta walka na RR była poprostu do przewidzenia... Szkoda, że nie zobaczymy Kurta na Royal Rumble ale nic nie wiadomo. Z Y2J'em też tak było. Ta theme'ówka Wrestlemanii XXVIII bardzo mi się podoba. TO SKANDAL! =)) Jak to nie ma pomysłu na Mr'a Kee....mhm... Andersonaaaaaa! :) Co ty gadasz?! To nie koniec show Tommy'ego tylko koniec 1 sezonu.

Sorki, że tak mało ale nie mogę się wczuć.

Czyżby Maria miała wrócić? Cóż. Moim zdaniem to byłby dobry pomysł, bo jak na razie w divach nie ma znacznych zmian i przydałoby się "nowe mięso" :D Layla, Kharma i Maria. 2 piękne i bestia. Nie ma to jak porządne trio. Evan Bourne zawieszony. Ponownie? Czy to może oznaczać koniec jego kariery w WWE? Ledwo się odblokował i znowu musi wracać do domu. SmackDown Roulette. Po wynikach jestem ciekawy jak wyszło to całe show, bo mam wielkie nadzieję na coś porządnego ;) Christian gotowy na RR? Patrzcie państwo... WWE zrobi wszystko, aby było jak najwięcej powrotów na RR Match'u. Widocznie Christian czuje już się dobrze, ale z tym nie ma pewnym informacji i raczej nie będzie.

Dzięki :t_up:

Powiedzmy sobie szczerze, że WWE nie widzi zbyt wielu korzyści w lotnikach nieco ich niedoceniając. Dobrym przykładem jest Evan, nie mówię tu o jakiejś konspiracji w związku z jego zawieszeniem, ale nadal jestem zdania że powrót do ROH dobrze by mu zrobił. Zawieszenie jest spowodowane złamaniem polityki federacji, ale prawdę mówiąc konkretnego powodu nie słyszałem, jakby ktoś coś miał to proszę o PW.

No i proszę, mamy oznaki życia od Senshiego! DG USA to dobry wybór, oby długoterminowy, bo jest jedną z moich ulubionych postaci w Indys, a jak wiadomo ostatnio miał nie małą przerwę.

Mam nadzieję, że Kurt przemyśli trochę ofertę od WWE, gdyż od dawna pragnę jego powrotu do federacji. Być może skusi się ostatnimi powrotami, bo przecież po latach wracają tacy ludzie jak Rock, SCSA czy Booker. IMO czas i na niego (czyt. odejście z TNA).

Dzięki za newsy :)

Ja tam sądzę, że w WCE każdy jest równo traktowany czy to lotnik czy nie//Fan

dop Prototype: Dobra, dobra.

Mam nadzieję, że Kurt przemyśli trochę ofertę od WWE, gdyż od dawna pragnę jego powrotu do federacji. Być może skusi się ostatnimi powrotami, bo przecież po latach wracają tacy ludzie jak Rock, SCSA czy Booker.

Chyba mamy inne poglądy na temat definicji powrotu we wrestlingu... . Powrotem dla mnie nie jest pokazanie się raz na pół roku. Powrót dla mnie to czynny udział w walce. Nawiązując do samego Kurta, to niech się trzyma teraz jak najdalej WWE. Jak każdego już tam zniszczyli, zniszczą i jego. Po co Kurt który nie jest brutalny, nie przeklnie od czasu do czasu i nie zaleje go krew. To nie jest Kurt. WWE to teatrzyk dla dzieci, po którym póki co nie spodziewam sie niczego ciekawego. Jak narazie w miare trzymają poziom CM Punk i Jericho. Jednak i tak wolał bym ich w bardziej brutalnej wersji.

Skoro jak to napisałeś powrotem dla Ciebie jest czynny udział w walce to chyba przykłady, którymi się posłużyłem są jak najbardziej na miejscu. Booker wziął udział w Royal Rumble Matchu po czym spędził wiele miesięcy przy stoliku komentatorskim. Koniec końców jest teraz aktywny ringowo. To samo tyczy się Rocka, który jednak ma jeszcze na głowie wiele innych aspektów biznesowych, ale nadal jest mocno związany z WWE. To samo tyczy się SCSA, mimo iż walk nie miał, to był okres w którym regularnie pojawiał się na Raw po czym dostał posadę gospodarza programu Tough Enough. Przecież nie napisałem, że Kurt miałby powrócić na jedną walkę i ewentualnie pierwsze po gali Raw. O ile wiem z roku na rok przybywało mu tylko na pieńku z zarządem, dodatkowo po komentarzach po jego zatrzymaniu, jakieś parę miesięcy temu (?). Kurt mimo wieku nadal jest w znakomitej formie i gdyby miał wrócić na 'stare' lata do WWE to nie wydaje mi się jakoby miał opuszczać federację jako znienawidzony heel. Jednak fakt, że mógłby ucierpieć na tych ograniczeniach PG, bo to rzeczywiście odbiera wiele mocnych aspektów pro wrestlingu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...