Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoiler z House Showu WWE! Tag Team!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiem czy jest coś takiego jak spoilery z House Showu ale mimo wszystko umięszę tę dyskusję w spoilerze.

20120116_primo_epico_newtag_c.jpg

A więc to co widzicie u góry to nie żaden fake. Nie jest również tak, że Epico&Primo wygrali Non Title Match po czym wznieśli sobie pasy, by pokazać, że niedlugo je zdobęda. Nie muszą już tak robić bo SĄ NOWYMI MISTRZAMI TAG TEAM! Tak wiem, mozecie sobie myśleć, czy przyapdkiem dzisiaj nie wtorek i nie jestesmy po Raw, ale dobrze widzicie, mamy poniedziałek, a pasy zmieniły właścicieli na House Show! Dokładnie to news o zdobyciu przez nich pasów na stronie wwe.com ukazal się już wczoraj, miało to miejsce w Oakland. Ale przechodząc bardziej do rzeczy, co sądzicie o idei zmieniania posiadaczy pasów na House Show'ach? Czy nie myślicie, że to za bardzo po TNA'owsku, biorąc pod uwagę rozumowanie takich decyzji?! Z tego co wiem to takie sytuacje, rzadko bo rzadko, ale się zdarzały, więc to nie nowość, ale czy nie lepiej byłoby dać im wygrac pasy na Raw przy dużej publice i co najważniejsze, kiedy gala nadawana jest w telewizji? Teraz juz sprawy czysto związane z posiadaczami, jak oceniacie pracę drużyny złozonej z Primo&Epico, dodatkowy smaczek temu Team'owi dodaje jak wiemy Rosa Mendes i głownie przez nią przynajmniej ja zaczałem ogladac ich walki :D Czy myslicie, że nie dostali tych pasów za szybko? A może są idalnym rozwiazaniem do tego, aby zmienić AirBoom? A właśnie, co z byłymi mistrzami, czy sądzicie, że czeka ich rozpad, czy może zobaczymy ich wyrównane pojedynki przez kolejne miesiące? Może to tylk owymair kary dla Bourne'a, który ostatnio głośno wymawiał swoje niezadowoloenie co do zawieszeń w WWE (w tym jego zawieszenia)? Napewno z czasem (czyt. jutro po Raw) będziemy mądrzejsi, ale póki co zachęcam wszytskich do wypowiadania się na te wszytskie tematy.

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vejder

2

• Marcineq

1

• Clown.

1

• Mistico17

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie jest jeszcze jedna możliwość. Jutro na RAW jako mistrzowie tag team będą Kofi Kingston & Bourne, odbędzie się taka sama walka, lub przyjdzie Laurenaitis i powie że teraz pasy należą do tych bo na HS w Kanadzie tak się stało, że wygrali walkę Epico i Primo. Zobaczymy. Cała akcja jest zadziwiająca, kiedy ostatnio zmienili się mistrzowie na HS, dawno temu. Według mnie Air Boom stracili te pasy ponieważ Evan ostro nagrabił sobie u Triple H'a i takie są tego konsekwencje, ale czemu nie zaczekali z tym dwa dni żeby pokazać to w telewizji tego nie wiem. Dzięki. I na dokładkę dam jeszcze jeden filmik :

Na marginesie, ciekawe jaka była reakcja widzów. Pewnie what the what the :P

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Informacja o zmianie posiadaczów pasów tag teamowych na house show było dla mnie zaskoczeniem, ale doskonale wiem, że zdarzały się już podobne przypadki. W roku 2001 pas Hardcore zmienił mistrza na HS. Z kolei w roku 2000 na jednym z HS federacji ECW aż dwa pasy zmieniły swoich posiadaczy, tyle że jeden z nich przeszedł w inne ręce dwukrotnie (chodzi ECW World Television Title oraz ECW World Heavyweight Title, który właśnie dwa razy zmienił posiadacza). Nie podałem wszystkich sytuacji zmian tytułów na house showach ponieważ pamięć mnie zawodzi, ale wróćmy do dyskusji bo lekko odbiegam. Szczerze mówiąc mi taka zmiana nie przeszkadza, dlaczego? Po pierwsze, to są pasy tag teamowe, a wiemy jaką one mają obecnie wartość w WWE. Po drugie zmiany tytułów na live eventach są niesamowitą rzadkością, zdarza się to co kilka lat, więc nieobejrzenie jednego title match'u w którym konsekwencją jest zmiana posiadaczy nie jest tak naprawdę wielką stratą. Powiedzmy sobie szczerze, czy nie chcielibyście by np. podczas house show'u w Gdańsku jakiś pas zmienił właściciela? Ja na przykład bym chciał, dlaczego nie? Na pewno byłaby to niezła pamiątka w głowie :P. Lubię nieprzewidywalne sytuacje, dlatego ja z uśmiechem na twarzy przyjąłem tę wiadomość. Jestem na tak :). Jeśli mówimy o nowych mistrzach... Zmiana tytułów była kwestią czasu. Celowałem tu w galę Royal Rumble, ale stało się inaczej. Mi team AirBoom już się znudził. Kofi zapewne będzie stał w miejscu, a Bourne? Z nim może być jeszcze gorzej. Jak wiemy ostatnimi czasy nie jest w dobrych stosunkach z federacją, więc dla niego (przynajmniej jak na razie) stanie w miejscu byłoby korzystne. Dlaczego tak sądzę? Dlatego że boję się, iż WWE będzie chciało wyrzucić Evana za burtę. Pamiętamy jak Bourne został zawieszony za jaranko w październiku, to może się na nim odbić. Myślę, że odebranie pasów AirBoom nie było spowodowane czynem jakiego dopuścił się Evan. Jeżeli mieliby mu za to odebrać złoto, to zrobili by to tuż przed jego przerwą spowodowaną trzydziestodniowym banem. Wymyśliliby jakiś storyline z kontuzją czy coś w tym stylu. Team Kofi/Evan już długo trzymali tytuły, a teraz pora na kogoś innego. Zespół złożony z Primo i Epico jakoś nie będzie nam teraz wojował w WWE. Będzie podobnie jak z AirBoom. Nie mniej jednak podoba mi się, to co wyprawiają oni na ringu. Naprawdę da się ich oglądać, a cały widok upiększa uroda Rosy Mendes. Teraz tylko rewanż z AirBoom, który powinien być formalnością, a potem jakiś feudzik z nowymi pretendentami.

Jak dla mnie jest jeszcze jedna możliwość. Jutro na RAW jako mistrzowie tag team będą Kofi Kingston & Bourne

Tak nie może być. Na oficjalnej stronie WWE podano, że pasy tag team należą teraz do Primo & Epico... Podałeś na dodatek ten filmik na którym paradują ze swoimi tytułami, dlatego też wejście na Raw AirBoom jako mistrzów nie byłoby logicznym posunięciem.

No zgodzę się z Droopsem. Nie często ogląda się zmiane pasa na HS. Ale co do Epico i Primo to myślę, że nie nadają się niestety jeszcze na mistrzów Tag Team. Mają bardzo mało doświadczenia a zwyciężenie paru walk to nic nie oznacza. Równie dobrze Big Show i dajmy na to Daniel Bryan wygrali by kilka walk i zdobyli pasy. Owszem Air-Boom również nie było do końca przygotowane do tego ale wydaje mi się, że lepiej sobie radzili w tej roli.

@Up

Bull Shit. Epico był długo mistrzem tag team w FCW, walczy świetnie, a jego TT z Hunico w FCW, był conajmniej dobry, więc jeśli nie wiesz nic na jego temat nie mów o doświadczeniu, to samo Primo przecież jego TT z lepszym bratem - Carlito, też był bardzo dobry i na pewno lepszy od obecnych w WWE, a raczej jego braku. Poza tym po małej utarczce Evana z HHH na backstage pewne było ich pogrążenie. :) Chociaż myślałem, że Hunterowi zaimponuje to, że Evan ma jaja, a jednak. ;)

W sumie nie jest to pierwszy raz gdy w taki sposób zmienia się mistrzów w WWE. Fakt, wcześniej były to nawet pasy o wiele wyższej pozycji, ale trzeba zauważyć że obecnie pas Tag Team jest chyba najmniej znaczącym w federacji i widać, że ta nie chce tego zmienić. Teraz będą oni wciąż upychani conajwyżej do Superstars bo w sumie tam jest ich miejsce oraz na jednych z dolnych pozycji w karcie PPV (ewentualnie jako zapychacz). Co do samego teamu, to koncepcja zła nie jest. Obaj są południowcami i co mnie cieszy, to fakt iż ponownie Rosa dostała niezłą rolę jako promotorka bo ponownie będzie można ją oglądać przy ringu. Przyszłości usłanej różami to raczej im nie życzę, bo w obecnej sytuacji chociażby na Raw nie mają szans na jakiś program czy coś większego niż walki z losowo dobranymi jobberami. Póki co tylko tyle mam do powiedzienia, w sumie nie tak źle że znowu coś się w okół nich dzieje, ale nadzieji i tak sam sobie nie robię.

Ja tam mam na to wywalone. Potrzeba dobrego heelowskiego teamu, niestety oprócz Hunica i tego jego ziomka na składaku nikogo nie ma. Wolałbym, żeby to właśnie oni trzymali pasy. Jestem ciekaw, czy Air Boom się rozpadnie.

W sumie nie jest to pierwszy raz gdy w taki sposób zmienia się mistrzów w WWE.

John Morrison i The Miz chyba wygrali tak pasy TT. No a tak wogóle gdzie się podziały te zajebiste Tag-Teamy?! Gdzie są Hardys, gdzie jest DX, gdzie jest Rated RKO?! No Boże, niech to WWE ogarnie Tag-Teamy bo niedługo nie będzie dla kogo trzymać tych pasów TT. Jedyny pocieszający fakt to taki, że pasów nie trzymają jakieś gnioty, tylko Epico&Primo, którzy całkiem fajnie latają po ringu.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Marcineq. Powiedzmy sobie szczerze. Dywizja tag teamów w WWE nie żyje od końca ery Attitude. Wtedy był przełom w sprawach w WWE i chyba zapomnieli o dywizji TT. Muszę powiedzieć, że tęsknię za tamtymi czasami kiedy z uśmiechem oglądałem walki tag teamowe, nawet z początku 90 lat. Tag Teamy takie jak Rockersi, albo inni Road Warriors zostały zapomniane przez Vinca. Trudno. Czekam na powrót takiej ery gdzie tag team nie był wstydem.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Co tu dużo mówić dywizja tag teamów w WWE już od dawna nic nie prezentuje szkoda bo lubiłem po oglądać sobie walki tag teamów. Szkoda że nie ma takich tag teamów jak kiedyś na przykład DX, ShowMiz itp. Nowi mistrzowie jak dla mnie nie prezentują dużego poziomu jednak wole ich oglądać niż AirBoom którzy co prawda umiejętności mieli ale byli nudni. Primo i Epico zapowiadają się ciekawie ale jeżeli będą cały czas walczyć z AirBoom to również staną się nudni. Czekam na jakieś nowe tag teamy które może w najbliższym stanie powstaną w WWE. Na razie dzięki za dyskusje i zobaczymy co będzie dalej z nowymi mistrzami :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

A więc już raczej wiemy co było powodem zdobycia przez nich pasów.Mowa tu oczywiście o absencji Evana Bourna.Uważam jednak że Epico & Primo mogą być dobrymi mistrzami którzy wniosą coś do dywizji Tag Teamowej która w WWE niestety nie istnieje.Teraz jednak jak wiadomo do Kofiego dołączył Mason Ryan więc feud raczej będzie kontynuowany.Jednak trzeba sobie powiedzieć szczerze że to i tak niczego nie wniesie.Na początek lepiej by było stworzyć jakieś tag teamy któreby coś wniosły do tej dywizji (coś na miarę Awesome Truth).Oni byli świetni,a WWE pokazało że potrafi stworzyć coś z niczego.Pózniej jednak ich tag team się rozpadł no a tera nam praktycznie nic nie zostało.Niestety doszło do sytuacji w której pasy Tag Teamowe są nic nie warte.Feudy o nie toczą się w kółko między tymi samymi teamami.Myśle że Epico & Primo narazie potrzymają swoje pasy przez jakiś czas,a stracą je w momencie gdy być może stworzy nam się jakiś nowy Tag Team w WWE.Dzieki za dyskusje!