Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #27

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z góry przepraszam, że newsy nie są bardziej rozwinięte, ale pisałem to na szybko. Starałem się wspomnieć w newsach o każdym zapisanym dzisiaj zawodniku, jeśli o kimś zapomniałem - sorry, odbijemy się na gali.

:arrow: Pierwsze po zawieszeniu federacji newsy! Na początek kilka informacji ogólnych - federacja nie zmienia nazwy, jednak nazwę zmienia tygodniówka. Koniec z Collision. Do gry wraca CrashDay! Poniżej intro...

:arrow: Zarząd Wrestle Championship Entertaiment usunął Television Championship. Jak narazie w federacji oficjalnie są dwa pasy mistrzowskie - International oraz WCE Championship. W zależności od starań zawodników możliwe jest dodanie North America Championship oraz WCE Tag Team Championship.

:arrow: Do federacji powróciło wielu wartościowych zawodników. Zarząd nie spodziewał się tak wielkiego napływu nowych wrestlerów. Na dzień dzisiejszy federacja posiada już 23 zawodników! Miejmy nadzieje, że wszyscy staną na wysokości zadania! Zarząd oficjalnie dziękuje wszystkim zawodnikom za ogromny entuzjazm w związku z powrotem federacji!

119.jpg

:arrow: Wielki powrót wielkiej gwiazdy! Żywa legenda wrestlingu - Triple H powrócił do Wrestle Championship Entertaiment. Już teraz zaczynają się spekulacje na temat tego jaką role będzie odgrywał w federacji. Sporo mówi się o tym, że Triple H ma prowadzić program z Sheltonem Benjaminem, który dawno temu odebrał mu World Heavwyeight Championship. Narazie Benjamin nie zgłosił się w siedzibie zarządu, ale nikt nie wątpi w to, że stanie się to prędzej niż później. Według wielu osób związanych z federacją jeden z głównym kandydatów do zdobycia WCE Championship.

Mick_foley.jpg

:arrow: Kolejną wielką niespodzianką był powrót Micka Foley'a! "Hardcore Legend" oficjalnie potwierdził, że podpisał kontrakt z federacją! Czy do WCE wraca era hardcoru...?! Chyba wszyscy tego chcemy! Sam Mick mówi, że do powrotu skłoniło go głównie to, że federacja chce powrócić do starego wizerunku. Foley występował już kiedyś w WCE. W jego dorobku są Hardcore Championship oraz nagroda dla najbardziej ekstremalnego zawodnika roku 2010. Jakie plany do Foley'a...? Najpierw czeka go przeprawa z...(Informacje w następnym newsie) a później...? Jeśli Foley pokaże się z dobrej strony na pewno może liczyć na szansę na któryś z dwóch pasów. Według nas bliżej mu jednak do WCE Championship. A wy co sądzicie...?

anderson.jpg

:arrow: Trzeci wielkie powrót. Pierwszy w historii WCE Champion powraca po prawie roku nieobecności do Wrestle Championship Entertaiment! Legendarny Mister Kennedy już rozpoczął program z wyżej wspomnianym Mickiem Foley'em. Kennedy mówi wprost, że już nie może się doczekać starć z Mickiem. Czy możemy się spodziewać walki tych dwóch panów na najbliższym CrashDay...? Odpowiadamy...nie tylko na najbliższym CrashDay...

Batista-Leaving-WWE.jpg

:arrow: Tego człowieka znają chyba wszyscy. Swojego czasu był najbardziej znienawidzonym zawodnikiem w Wrestle Championship Entertaiment. Do tego czasu prowadzi w rankingach jako "Najbardziej znienawidzony wrestler" . Oczywiście mowa o Batiście. Dave postanowił powrócić do federacji i już teraz wiadomo, że podpisał z nią trzy letni kontrakt. Były WCE oraz Unified Tag Team Champion pozostał powitany w federacji po królewsku. My również witamy i życzymy powodzenia, Dave.

188358-wwe2_web_large.jpg

:arrow: Sporo mówiło się o tym, że były WCE Champion - Edge opuścił federację. Nic z tych rzeczy! Okazuje się, że Edge został, a nawet przedłużył kontrakt z federacją do dwóch lat! Ogłaszamy to oficjalnie, więc jego fani mogą odetchnąć z ulgą.

11.jpg

:arrow: Kolejny zaskakujący powrót. John Cena, były WCE Tag Team Champion nieobecny w federacji od ponad roku nareszcie powrócił! Jaka będzie rola Ceny w federacji? Narazie ciężko powiedzieć, ale prawdopodobnie jeśli na początku udowodni swoją wartość dostanie szansę walki o pas. Czekamy i życzymy powodzenia.

Christian.png

:arrow: Christian dawno temu opuścił Wrestle Championship Entertaiment, ale teraz powrócił. Podczas powitania Kanadyjczyk nie mógł ukryć swojego wzruszenia. Christian odnosił już sukcesy w federacji, więc teraz jeśli ponownie pokaże na co go stać może być jedną z ważniejszych postaci w WCE. Według naszej ankiety jeden z głównych faworytów do zdobycia International Championship. Czy nasze ankiety będą miały racje?

jeff-hardy-tna-lockdown-2010_crop_340x234.jpg?1300165700

:arrow: Ten człowiek poprowadzi Wrestle Championship Entertaiment do sukcesów. Jeff Hardy od lat jest jednym z najlepszych wrestlerów na świecie, dlatego to że dołączył do Wrestle Championship Entertaiment jest dla tej federacji ogromnym sukcesem. Liczymy na niesamowite walki z udziałem Hardy'ego. Witamy Jeff i życzymy wielkich sukcesów.

douvip.png

:arrow: Celtycki Wojownik Sheamus również postanowił podpisać na nowo kontrakt z Wrestle Championship Entertaiment. Irlandczyk jest bardzo ceniony na backstage i bardzo możliwe, że jeśli będzie prezentował wysoki poziom tak jak było ostatnio to osiągnie w federacji naprawdę sporo.

131_CM_Punk.png

:arrow: CM Punk był jedną z wielu osób, które zapowiedziały, że po zawieszeniu federacji powrócą do WCE. Tak też się stało, Punk przedłużył swój kontrakt z federacją o następne dwa lata i ponownie będziemy mogli oglądać jego popisy w ringu!

324713the-rock.jpg

:arrow: If you Smeeeeeel...The Rock powrócił! The Great One również będzie częścią Wrestle Championship Entertaiment. Rocky zapowiada walkę o główny pas federacji. Czy coś z tego wypali? Przekonamy się wkrótce.

1_Dolph.png

:arrow: Oprócz wyżej wymienionych do federacji dołączyli również - Dolph Ziggler, Daniel Bryan, Kenta, Grand Master Sexay, HBK Shawn Michaels, Chris Jericho, Austin Aries, Cody Rhodes czy też legendarny wrestler - Sting! Niezmiernie się cieszymy i życzymy powodzenia!

:arrow: Wiadomość z ostatniej chwili - do Wrestle Championship Entertaiment dołączył kolejny legendarny zawodnik - The Undertaker!

:arrow: Największą atrakcją najbliższego CrashDay (28.1.12) będą bez wątpienia powroty wrestlerów do Wrestle Championship Entertaiment oraz turniej składający się z czterech pojedynków. Turniej będzie miał za zadanie wyłonić pretendentów do walki o International Championship, która odbędzie się na Apocalypsis.

:arrow: W spoilerze karta na najbliższą galę CrashDay!

1. International Championship Tournament Round First - Christian vs Dolph Ziggler

2. International Championship Tournament Round First - Daniel Bryan vs Jeff Hardy

3. International Championship Tournament Round First - Shawn Michaels vs Chris Jericho

4. International Championship Tournament Round First - Edge vs Sheamus

5. CM Punk vs John Cena

6. "Stone Cold" Steve Austin vs Sting

7. Six Man Tag Team Match - Mr. Kennedy & The Rock & Triple H vs Mick Foley & Batista & Shelton Benjamin

Oraz...

1. Peep Show (Goście specjalni - uczestnicy walk eliminacyjnych turnieju o International Championship)

2. Asshole Show (goście specjalni - The Miz oraz Mick Foley)

3. Powitanie El Hijo de Santo...

4. Speech powracających do wrestlingu "Stone Cold'a" Steve'a Austina oraz Stinga...

5. Night of Animal - Powrót Batisty...

6. Konfrontacja Sheltona Benjamina i Triple H'a...

7. Powrót Cody'ego Rhodesa...

Oraz wiele innych...

Uwaga!

Jeśli się zapisałeś, a nie ma Cię w podanych wyżej segmentach albo walkach - nie przejmuj się. Twoja postać na pewno pojawi się na gali.
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• FIZ

1

• Housse

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Przyznam, że newsy nie są złe. Trochę widać, że pisane na szybko, ale jak sobie przeczytałem te pierwsze 4 powroty, no ładnie to wszystko napisałeś Tomeq. Karta na CrashDay również całkiem dobra i co mnie najbardziej zdziwiło nawet długa, tyle tam rzeczy się będzie działo. Normlanie jak na PPV. Jedynie zbytnio nie podoba mi się walk tagów. Ogólnie w takich walkach nie lubię przebywać, ale dla fedki zrobi się wszystko, no i nie podoba mi się zbytnio, że Mick będzie walczył przeciwko Rockowi, ale jak chcecie niech tak będzie. Mam nawet w głowie już parę pomysłów na speeche do paru osób. Plus fajnie, że będzie Asshole Show. Normalnie Crash Day zapowiada się bardzo ochoczo!

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wow zapowiada się jedno z lepszych CrashDay :). WCE obecnie ma mocarny roster i jestem ciekaw jak będzie utrzymywał się poziom na backstagu.Cieszy mnie że jest dużo legendarnych postaci WCE czuć dawny klimat. Karta na gale bardzo mocna. Każda walka ma wielki potencjał do tego jeszcze masa segmentów. Czuje się jakby to było PPV a nie tygodniówka. Mam nadzieje że wyrobicie się z czasem gdyż widzę że szykuje się dużo do napisania. Wielkie dzięki za newsy :)

#SmartFanZone

Fajnie, że opisana każda postać co już dziś coś napisała w tym Jeff ;) Co do karty to świetna i turniej , inne walki i dużo powrotów więc pierwsza gala po powrocie to może być na poziomie PPV mam nadzieje, że tak wyjdzie i czekam, dzięki za newsy.

Powroty powroty i jeszcze raz powroty. Te newsy stały właśnie pod ich znakiem. Wszystko zapowiada się wspaniale. Trzeba tylko pracować i nie zepsuć tego. Karta zapowiada się wspaniale. Wynika z tych turniejowych walk, że na PPV zobaczymy Fatal 4 Way. Będzie ciekawie. Nie zepsujcie tego ~!

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

No pierwsze newsy po powrocie, ogólnie wszystko dobrze rozpisane, poszczególne osoby, powroty. Ogólnie mamy teraz bardzo dobry roster. Co do karty to zakoczenie oczywiście in + sporo walk niczym na PPV, szykuję się bardzo dobra gala, nic tylko pisać na BS.

akerdrugi.png

Newsy napisane bardzo dobrze. Wiadome było ze niusy będą się opierać przede wszystkim na powrotach. Roster wygląda po prostu genialnie. Najbliższe CrashDay zapowiada się bardzo dobrze można rzec że będzie takie dobre jak PPV. No i oczywiście ciesze się że wystąpię w jakiejś walce. Co tu dużo mówić czekam niecierpliwie na gale ;).

Widze, że zapowiada się niezłe CrashDay. Ciekawą dostałem walkę :) Co do newsów to bardzo dobre ale widać, że pisane na szybko. Show ma bardzo dobrą kartę ale jest za mocne. To oznaczało by, że jeżeli taki poziom WCE utrzyma to PPV będą musiały być 3 razy lepsze.

Dobra, jako, ze mialem mala absencje (ktora wciaz trwa i niecaly miesiac jeszcze potrwa), odniose sie do tylko jednej rzeczy, ktora moim zdaniem nie powinna miec miejsca... Nie wiem co moj Shelton robi w walce skoro nie walnalem zadnego posta od miesiaca i mysle, ze powinniscie dac szanse innym jak narazie. Chyba, ze chcecie zrobic jakis angle z kontuzja albo jakims innym malym wykluczeniem z gry to wporzo ale wsadzanie zawodnikow czasowo nieaktywnych jest zlym posunieciem :) .

ps. Fajnie, ze WCE wrocilo :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Już na Shoutboxie napisałem, że jaram się tym całym powrotem WCE. Karta jest osom, tym bardziej, że The Showstopper znalazł się w dość ważnej walce :) Czekam na kolejne newsy, czekam na Crashday, i jestem tak szczęśliwy, że nie mogę wyrazić tego żadnymi znanymi mi słowami ;)

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Zawodnikiem WCE póki co nie jestem, ale wypada mi skomentować to co się na nowo rodzi. Mam nadzieję, że ten początkowy zapał będzie okazany również w następnych miesiącach, bo wszystko zapowiada się całkiem dobrze. Życzę powodzenia całej federacji, zarówno bookerom jak i zawodnikom.

Z mojej strony chciałbym jeszcze oznajmić, iż standardowo jeśli ktoś miałby chęć na własny titantron z własnym theme songiem dla swojego zawodnika, niech zgłosi się do mnie na PW lub GG.

T0meq - Wybacz Pro, zapomniałem dodać o tych titantronach w newsach, gdyż dokańczałem je już na szybko i po prostu wyleciało mi z głowy dlatego dobrze, że sam sie zareklamowałeś :)