Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Saturday Night CrashDay - Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

sting5.png

STINGER IN DA HOUSE !!!

Witam wszystkich z swej posiadłości, ostatnio doszły mnie słuchy iż zarząd WCE zmienił walkę w której miałem brać udział wraz z Brockiem na Single Math? co to do cholery ma być? wiecie co zrobiliście? zniszczyliście najlepszą walkę tego PPV, rozumie gdybym miał walczyć z Kenem, ale nie, dostaję jako przeciwnika kolesia z reality show, który lubuje się w żelu do włosów i myśli że jest najlepszy w tym biznesie, że nikt mu nie dorówna... a tak naprawdę... No niech mi ktoś powie kim do jasnej cholery jest The Miz? Na pewno nie jest wrestlerem, może gwiazdą telewizyjną? Też raczej nie, więc powtarzam kim on jest? Dlaczego ktoś taki jak on ma walczyć ze mną? Rozumie że go nikt nie lubi, naprawdę rozumiem was ludzie ale miejcie dla niego chociaż trochę litości, no i nie zaniżajcie poziomu PPV jego udziałem, nie wiem dajcie mu zawalczyć e pre show z jakimś lokalnym zawodnikiem, albo może w ogóle dajcie sobie spokój z tym kimś... w każdym bądź razie nie każcie mi z nim walczyć ponieważ to nie będzie żadne show, z góry wiadomo że jestem od niego lepszy z jakieś sto razy, żel na włosy i cwaniacki uśmieszek to nie wszystko w tej branży trzeba umieć dać sobie radę z przeciwnościami losu, a ten człowieczek to ktoś kto nie potrafi zadbać o wlasny tyłek dlatego potrzebuje kolegów takich jak miedzy innymi Batista... To całe wasze Destination to jakaś ściema trzech facetów którzy w pojedynkę są gówno warci więc myślą że w trzech coś zdziałają HHAHAHAHA... WOOO... dobre ... to było dobre, dawno tak się nie uśmiałem...

Sting przewraca steki na grillu

Widzisz Miz, pewnie zastanawiasz się dlaczego zwracałem się do zarządu a nie bezpośrednio do ciebie? No cóż prawda jest taka że po prostu jesteś nic nie wartym gówniarzem który zbytnio zadziera nosa, jesteś jak jakiś pieprzony pekińczyk, dużo szczekasz chcesz pokazać jaki jesteś groźny jednak jak przyjdzie co do czego robisz wielkie oczy i chowasz się za kimś większym, Lecz nie tym razem fafik... tym razem staniesz twarzą w twarz z kimś kto nie sra w gacie ani przed tobą ani przed Kenem a już na pewno nie przed Batistą stajesz w szranki z jak to powiadają hmmm emerytem, kimś kto dawno powinien się wycofać, ktoś kogo czasy już dawno mineły BLA BLA BLA Gówno prawda... Prawda jest taka że stajesz do walki z NAJWIĘKSZĄ IKONĄ TEGO PIEPRZONEGO BIZNESU!!! I nie zmienisz tego chłopczyku chodź byś nie wiem jak się starał jesteś skazany na porażkę... Ta Walizeczka już jest moja, następny przystanek pas mistrzowski....

TA TA FOR NOW!!!
sig.png
  • Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marcineq

27

• Mr. Underson

24

• patryniu

17

• Housse

17

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-the-miz-superstar-logo-t-shirt-%5B3%5D-2260-p.jpg

AWESOME! AWESOME! AWESOME! MIZ! MIZ! MIZ! Stinger, wyjaśnij mi, jak Ty chcesz ze mną wygrać? Skoro Ty nie potrafisz składać zdań? Nie wspominał Ci nikt nigdy, że nie nalezy używać słów, których się nie zna? Analizując to co mówisz jestem przekonany, że nie znasz w pełni znaczenia słów, którymi tutaj rzucasz, ale jest mi to obojętne. Świadczy to tylko o Tobie, a może jakieś używki? Co? No jeśli trafiłem to ułatwiasz mnie coraz bardziej zdobycie walizki. Co i tak dla mnie nie będzie żadnym problemem. W sumie to do cholery - KIM TY JESTEŚ?! Bo ten awful The Miz jest tylko człowiekiem, który już raz w innej federacji zdobył walizkę. Wyraźnie pokazując, że jest AWESOME! Walczyłem wtedy z młodziakami, zawodnikami sto razy lepszymi niż... TY! Masz 50lat, a latasz przebrany po budynku i drzesz się, jak wilk naśladując mojego przyjaciela, prawdziwą ikonę Ric'a Flair'a! Nie jestem rezlerem, jestem maskotką tej federacji, bla bla bla... Stinger? BOOOOOORIIIIIIIIIIIIIIIING! Wymagasz od wszystkich szanowania Ciebie, bo jesteś kimś tam, jesteś przysłowiową legendą, obiektem kpin zjeżdżanie z ptakiem w ręku, nie traktujesz mnie poważnie, nie traktujesz WCE poważnie, co ma znaczyć Twoje przewracanie steków? O co Ci chodzi? Do emerytury się przygotowujesz? Jeśli tak, to świetnie, bo mało ludzi ma ochotę patrzeć na Twoją klaunowatą twarz. Walki dla Ciebie to dorobienie żeby iść do kosmetyczki? JOKER?! Jesteś marną kopią, imitacją, zerem, naśladujesz Flaira, postaci kinowe, co chcesz osiągnąć? Ja jestem AWESOME! WYJĄTKOWY! NIESAMOWITY! GENIALNY! Sting nie oszukujmy się jesteś nikim w tej federacji, zawsze byłeś, a ja jestem ważny! Bardzo ważny! Wręcz pierwszoplanowy! Ty zawsze byłeś płótnem, tłem, coś tutaj zdobyłeś? Mogłeś w ogóle myśleć, że zdobędziesz pas? Byłeś pretendentem? Byłeś brany pod uwagę, jako predentent? Nie? Dziwne, naprawdę taka legenda, a tak nie doceniana, więc trzymaj dziób na kłódkę, bo akurat tutaj się nie popisałeś. WHERE IS RESPECT FOR FORMER TAG TEAM CHAMPION?! FOR WCE CHAMPION?! FOR BREAKOUT SUPERSTAR OF THE YEAR?! He? Gdzie?! Brakuje Ci manier? Transwestyto? Ten ktoś walczył w pierwszym Main Evencie Final Showdown, walczyłeś Ty w ogóle kiedyś na tej gali? Bo jedyne z czego słyniesz to świecenie buźką na genialnych plakatach konkurencji? Tak Cię zapamięta nasze pokolenie, nikt nie będzie pamiętał, że kiedyś obijałeś się w WCW, żadne show. Sratatattaa. Ty doskonale wiesz, że nie masz ze mną najmniejszych szans, zbyt wiele osób trzaskało tutaj Twoim zmarnowanym pyskiem żebyś mógł mieć tu jakąkolwiek władze, zresztą Ty jej nigdy, nigdzie nie miałeś. Walizka będzie moja, a Ty? Ty będziesz moją ofiarą... BEACOUSE IM THE MIZ AND IM AWESOME! Nie masz ze mną szans, dziadku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...