Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"And I Quote..." 2012

Piledriver1674325991

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

John Cena is the guy who carring me backs into the building.

Tam było "carring my bags" - czyli Cena byłby kolesiem który nosił by za Lesnara rzeczy ; )

Brem: Dzieki poprawione ;) A może jeeszcze wiesz albo ktokolwiek inny jakie zdanie kończyło tą wypowiedź z trzciego cytatu. Bo tam było jeszcze jedno zdanie po drugim piss ale za nic nie mogłem go rozszyfrować ;P

Nie wiem dokładnie jak to będzie szło po angielsku, po naszemu to będzie coś w stylu "robi w gacie gdy dochodzi do starcia"

Dodano:

Cole do Bookera podczas wejścia Brodusa.

Cole - If you were a dinosaur, you would be a stegosaurus.

Booker - Why?

Cole - They has the smallest brains. I'am dinosaurs expert.

Cole - Gdybyś był dinozaurem, byłbyś stegozaurem.

Booker - Dlaczego?

Cole - Miały najmniejsze mózgi. Jestem ekspertem od dinozaurów

Lawler o dwóch jobberach rzuconych Rybackowi

They can start a new tv show - "One and a half man"
Mogą wystartowac z nowym serialem - "Półtora faceta"
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

23

• DonCarlos

15

• Kotleten

9

• Mistico17

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Punk do Ace'a

-You're stupid, you're ugly, and have no friend
Jesteś głupi, brzydki i nie masz przyjaciół.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Fragment listu Lesnar'a:

"Triple H last nearly one hour in the cell with The Undertaker but he couldnt last one minute in the fight with me..."

("Triple H wytrzymał prawie godzine w celi z Undertaker'em ale nie był w stanie wytrzymać minuty w walce ze mną")

No i na dodatek jeszcze kruciótki cytacik który mnie rozbawił z wypowiedzi Laurisvbdsivgisa:

"I was Hulk Hogan of Japan"

("Byłem Hulkiem Hoganem Japonii")

:8

• 2 tygodnie później...

Ostatnie RAW, miał wyjść z tego dialog, ale wyszedł tak jakby monolog :D Segment z Ceną i Laurinaitisem:

J.C: -You are Loser!

J.L: -...

-Looser!

-...

-Looooser!

-....

-Looser! Ok, you can talking what you want.

-....

-LOOOOOOOOOOOOOOOOOOSEEEEEEER!

Tłumaczyć nie trzeba. Mam nadzieję, że nie tylko mi wydało się to zabawne, ale przez cały segment Cena robił sobie niezłe jaja z GM'a. Segment warty obejrzenia.

Dodano:

RAW, przy muzyce Laurinaitisa zjawia się Eve, na co Cena odpowiedział:

Wow, you look hot, but you still suck.
Wow, wyglądasz gorąco, ale nadal ssiesz.

Cole i Booker, Over the Limit w momencie kiedy Laurinaitis zdjął swój gustowny dresik:

Cole: "Why he's laughing?! I would love to have the body like that!"

Booker: "Of course you would, look at you..."

(Cole: :Z czego on się śmieje?! Chciałbym mieć takie ciało!

Booker: Jasne żebyś chciał, spójrz na siebie...")

Hmm w sumie jak teraz na to patrze to nie powala. Ale w konktekście sytuacji i z mega ironicznym tonem głosu Bookera zabrzmiało super ;P

O to ja też coś z OtL zapodam:

Cena siada przy stole komentatorskim z Johnnym:

Cena: I will be Michael Cole, and you will be Booker T... Vintage Laurinaitis! Vintage Laurinaitis! What do you say Booker?

JL: Five Time...... Five................ (Odleciał)

Na to Cole do Bookera (prawdziwi :D ):

You never said this better, Booker!
Nigdy nie powiedziałeś tego lepiej, Booker!

Chodzi mi tu o tekst prawdziwego Cole'a do prawdziwego Bookera :D

Big Show podczas swojego przemówienia na początku RAW

You think John Cena suffered his greatest lost in his career, when he lost at Wrestlemania to The Rock ??

You think John Cena suffered the worst beating of his life when he face Brock Lesnar ??

You think John Cena suffered the most embarassing moment of his career when he lost to John Laurinaitis at Over The Limit ??

At No Way Out John Cena is gonna experience all three of those things in one night.

And that put a smile on my face.

Myślicie że John Cena poniósł największą porażkę w sowjej karierze przegrywając z The Rockiem na Wrestlemanii ??

Myślicie, że John Cena do doznał największego pobicia w soiom życiu gdy zmierzył z Brockiem Lesnarem ??

Myślicie, że John Cena doznał największego poniżenia w swojej karierze kiedy przegrał z Johnem Laurinaitisem na Over The Limit ??

Podczas No Way Out John Cena doświadczy wszystkich tych trzech rzeczy podczas jednej nocy.

I dzięki temu pojawi się uśmiech na mojej twarzy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Big Show podczas segmentu z Brodusem gdy ten go wyzwał na walkę:

"Ok Brodus, if it is what you want... But I wanna make you a promise. Foret about dancing, becouse after tonight... you wan't be walking..."

("Ok Brodus, skoro tego chcesz... Ale moge Ci coś obiecać. Zapomnij o tańcu, bo po dzisiejszym wieczorze... nie będziesz chodzić")

No i jeszcze mały dowcipasek od John'a L. któremu imo zdarzają się fajne wstawki całkiem czesto ;D

"This game gonna be bigger than packman!

("Ta gra będzie więszka niż packman!')

:lol

Dodano:

Alberto Del Rio podczas poczatkowego segmentu SD wypowiadając się o Sheamus'ie. Pogardliwa mina i ton ALberto jak wypowiadał to drugie zdanie, mega ;D

"This guy? This guy is nothing but a street hooligan. He is so stupid that he even wrote that on his shirt..."

("Ten koles? Ten koleś jest niczym więcej jak ulicznym chuliganem. Jest nawet tak głupi, że napisał to sobie na koszulce...")

• 2 tygodnie później...

Z wczorajszego Raw. Może nie powala, ale mi się spodobał.

Vince: You actually lost to The Rock.

Cena: So now WrestleMania wins and loses are how we measure success. OK. Vince McMahon loses to Hulk Hogan.

Loses to Bret Hart. Shawn Michaels. And his son - Shane McMahon. Did you lose to Snooki or was that somebody else?

Tłumaczenie:

Vince: Właściwie to przegrałeś z The Rock'iem.

Cena: Więc teraz zwycięstwa i porażki na WrestleManii są miarą sukcesu. OK. Vince McMahon przegrywa z Hulkiem Hoganem.

Przegrywa z Bretem Hartem. Shawnem Michaelsem. I swoim synem - Shanem McMahonem. To ty przegrałeś ze Snooki, czy ktoś inny?

Dodano:

I znowu Cena. Tym razem z jego "konfrontacji" z Big Showem.

Cena: He first blamed me for not defending him. Then he blamed you for turning your backs. Now he blames Mr McMahon for forcing him to do all this stupid entertaining stuff. Who are you gonna blame next, Show? McDonald's for putting Chicken Nuggets on sale?

Tłumaczenie:

Cena: Najpierw obwiniał mnie za to, że go nie broniłem. Potem obwiniał was za odwrócenie się od niego. Teraz obwinia Mr McMahona za zmuszanie go do robienia tych wszystkich głupich, rozrywkowych rzeczy. Kogo będziesz winił jako następnego, Show? McDonald's za wprowadzenie Chicken Nuggets do sprzedaży?

Spoiler z No Way Out

Mr. Vince McMahon do Johnny'ego

'John Laurinaitis, You're Fired!'
'John Laurinaitis, jesteś zwolniony !'

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Miałem to wstawić zaraz po SmackDown i Pietrek mi o tym przypomniał

Ryback podczas walki do jednego z przeciwników, który to wskoczył mu na plecy

STUPID !

na polski to chyba będzie "GŁUPI !"

27662282554933092639.gif

I jeb powerbomb pewnie wiele osób będzie się czepiało, ale mnie to rozwaliło :D

• 2 tygodnie później...

Z segmentu Ceny i Jericho

Cena: At MITB, I'm gonna win this fudgen thing

Y2J: Fudgen ??

Cena: It's the PG Show, it's the best i can do

Y2J: What do You, 9 ??

Cena: Most of our viewers are about that age

Cena: Na MITB, zamierzam wygrać tę fudgen walkę

Y2J: Fudgen ??

Cena: To PG Show, to najlepsze co mogę zrobić

Y2J: Ile ty masz lat, 9 ??

Cena: Większość oglądających pewnie jest w tym wieku

Mnie to rozwaliło. Nie wiem jak tłumaczyć "fudgen" dlatego w polskim tłumaczeniu wstawiłem to słowo :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Wczorajsze Raw, Kane podczas segmentu z AJ, dwa zdanka powaliły:

"It make comes the shock to you but I'm not exacly boyfriend material."

"Może to będzie dla Ciebie szok, ale ja nie jestem materiałem na chłopaka"

I drugie, kompletnie niszczące ;D

"I'm the monster, I weare mask, my only source of pleasure is a visurating(?) people. And even I find you, middling unstable"

"Jestem potworem, noszę maskę, moim jedynym źródłem radości jest ludzkie cierpienie. I nawet ja uważam że jesteś średnio zrównoważona"

Najlepszy moment RAW Vickie wychodzi na rampe i chce coś ogłosić, ale przerywa jej Jericho po czym Vickie wydarła się na niego i powiedziała żeby jej nie przerywał, bo jest GM na to Jericho:

"What are you gonna do, Vickie? Suspend me?

Co zrobisz, Vickie? Zawiesisz mnie ?

I jeszcze spicz Ceny, który naśladował Yode McMahon mówiąc:

"No Chance in Hell, have You! Fired you are!"

Nie będę tego tłumaczył, bo chyba każdy to rozumie, a mógłbym coś przekręcić :P

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Nie wiem jak tłumaczyć "fudgen" dlatego w polskim tłumaczeniu wstawiłem to słowo

Fudge to takie zastępcze słówko dla fuck. Coś na zasadzie k***a -> kurcze.

And even I find you, middling unstable"

Mentaly unstable tam było o ile dobrze pamiętam. Czyli niestabilna emocjonalnie, nie spotkałem się nigdy z czymś takim jak middling unstable ;p

Ode mnie Cena i Jericho oczywiście.

Jericho - I survive MITB Ladder Matches, in the matter of fact's i invented MITB ladder match in 2005. Yeah, that's mine. And i've been in three MITB Ladder matches...

Cena - And by my calculations, you won none of them. So what's your point?

Jericho - Przetrwałem pojedynki MITB. I żeby była jasność to ja je stworzyłem w 2005 roku. Tak, to moje dzieło. Byłem w trzech takich walkach...

Cena - I z moich obliczeń wynika że nie wygrałeś żadnego z nich. Więc o co Ci chodzi?

I jeszcze z tego segmentu sam Jericho

Jericho - You wanna do something for fun? Go to the bouncy house, do another star wars promo, couse that was fun. Yeah, really.

Jericho - Chcesz zrobić coś dla zabawy? Idź do dmuchanego zamku, zrób kolejne promo rodem z Gwiezdnych wojen. Bo to było zabawne. Naprawdę.

I epicka mina po wygłoszeniu tego zdania

4RTVS.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      AEW Collision na żywo dzisiejszego wieczoru z Tucson Arena w Tucson, Arizona. AEW World Tag Team Championships będą na szali w starciu, w którym FTR (Dax Harwood i Cash Wheeler) bronią pasów przed The Rascalz (Zachary Wentz i Dezmond Xavier). The Rascalz wywalczyli sobie shot na tytuł, pokonując FTR w eliminacyjnym meczu dwa tygodnie temu. FTR czeka też obrona tytułów z The Young Bucks na Revolution – o ile wyjdą z tego epizodu jako mistrzowie. Konosuke Takeshita skrzyżuje rękawice z Claudio
    • Grok
      Kevin Knight zostaje w AEW. Fightful Select donosi, że Knight niedawno przedłużył kontrakt z federacją. Na początku 2025 roku podpisał jednoroczny deal, ale nowy jest wieloletni. Knight jest wysoko ceniony w firmie. Knight, lat 29, zaczął karierę w pro wrestlingu jako Young Lion, dołączając do NJPW w 2020 roku i trenując w dojo firmy w LA. W trakcie pobytu w NJPW teamował się z KUSHIDĄ, z którym dwukrotnie trzymali IWGP Junior Tag Team titles. W styczniu 2025 roku Knight odszedł z NJPW i
    • Grok
      WWE prezentuje NXT Vengeance Day z Performance Center w Orlando. Na gali zaplanowano pięć walk. Joe Hendry broni NXT Championship przed Ricky Saintsem. Hendry celuje w drugą udaną obronę pasa, który zgarnął w ladder matchu w odcinku NXT z 3 lutego. Poprzednio obronił tytuł przed Jacksonem Drake'iem w odcinku z 10 lutego. Tatum Paxley zmierzy się z Izzi Dame o NXT Women’s North American Championship. Dame odebrała pas Thei Hail dwa miesiące temu na New Year’s Evil i niedawno obroniła go w t
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
  • Dodaj nową pozycję...