Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"And I Quote..." 2012

Piledriver1674325991

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Podczas początkowego segmentu SD:

Edge: My intension isn't to make you snap but if you mension... it's look like a challenge...

Bryan: No it doesn't.

E: Yes it does.

B: No it dosn't!

E: Yes it does.

B: No!

E: Yes!

E: Yes!

E: No!

E: Yes!... You're right guys, this is really funny!

Edge: Nie miałem zamiaru wyprowadzać Cię z równowagi ale jeśli juz o tym wspomniałeś... brzmi jakby to było wyzwanie...

Bryan: Nie, nie jest.

E: Tak, jest.

B: Nie, nie jest!

E: Tak, jest.

B: Nie!

E: Tak!

E: Tak!

E: Nie!

E: Tak!... Macie racje, to świetna zabawa!

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

23

• DonCarlos

15

• Kotleten

9

• Mistico17

8

Top użytkownicy w tym temacie

Ten sam segment co powyżej.

Bryan i Kane kłócą się, który z nich jest Tag Team Championem.

Edge: Guys! Guys! Guys!

Kane: Edge, you seem angry.

Bryan: Take it easy, man.

Kane: Doctor Shelby has got some great relaxation exercises and you should try them.

Edge: Chłopaki! Chłopaki! Chłopaki!

Kane: Edge, wyglądasz na zdenerwowanego.

Bryan: Wrzuć na luz.

Kane: Doktor Shelby ma kilka świetnych ćwiczeń relaksacyjnych i powinieneś ich spróbować.

M-E-G-A!

Dodano:

Ostatnie Smackdown. Bryan wchodzi do szatni Del Rio i Rodrigueza.

-Expected somebody else?

-Yes. I expected a snake, not a goat.

-Spodziewaliście się kogoś innego?

-Tak, spodziewałem się węża, a nie kozy.

=))

Podczaz Miz TV na otwarcie SD Kane:

"The world toughest vegan?! It like beeing the world talles dwarf... Of course you've got that one cover too..."
Najtwardszy wegan świata?! To jakby być najwyższym karłem świata... Oczywiście to pasuje do Ciebie też...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Christopher Daniels na ostatnim Impakcie w krótkim wywiadzie przed walką

"Look, i know what you're thinking. It seems like we down it out - we lose the tag team tiltes at BfG, now i have to wrestle AJ and Kurt by myself, but look... appletini is always half-full."
"Hej, wiem co myślicie. Wygląda na to że jesteśmy w dołku - straciliśmy tytułu mistrzów tagów na BfG, teraz muszę walczyć z AJ'em i Kurtem sam, ale...appletini jest zawsze w połowie pełne."

qgb9Y.gif:waving:

Z HiaC. W sumie to nie spoiler, ale żeby się nikt nie czepiał to jest.

Daniel Bryan po trafieniu Kane'a Apron Knee Strike'iem:

What are you doing? [po czym zaczęli się kłócić]

Chyba tłumaczyć nie muszę. Krótkie, ale mnie rozwaliło.

AJ podczas segmentu z Roodem na ostatnim impactcie. Mały pstryczek w nos WWE.

While you were heavyweight champion, I was dealing with some issues. Not mine issues! Bout someone elses. Pictures were being taken. Video were beind made. Videoa of AJ Styles gettineg to the elevator... with someone opposit sex. Since to be a new fod if your name is AJ...
Kiedy Ty byłes mistrzem wagi ciężkiej ja miałem doczynienie z pewnymi wymysłami. Nie moimi wymysłami! Ale kogoś innego. Zdjęcia zostały zrobione. Video zostało nakręcone. Videao na którym AJ Styles wchodzi do windy... z kimś przeciwnej płci. Chyba stało się to chwilową modą o ile masz na imię AJ.

Piszę z pamięci, bo nie chce mi się szukać na yt raw

Segment Vickie z Ceną :

You will get the good show from Vickie like me learning new wrestling moves
Otrzymacie dobre show od Vickie Guerrero tak samo jak ja nauczę się nowych wrestlingowych akcji

Owned :roll:

• 4 tygodnie później...

Roman Reigns podczas wywiadu z Cole'm gdy ten poprosił go o zabranie głosu w całej tej sprawie:

When I wanna say something, I say it...
Kiedy będę chciał coś powiedzieć, powiem to...

Ogólnie nic wielkiego, złozonego ani oryginalnego ale kurcze nie wiem czemu mega mi się spodoał sposób w jaki to powiedział, mina z jaką to mówił o ogólnie to jedno krótkie zdanie sprawiło że go mega polubiłem ;P

Dodano:

Punk przerywający Miz'owi podczas gdy ten próbował tłumaczyć działanie wykrywacza kłamstw:

I know what lies detector is, I know how it works. Starp me up and ask me if I think it's stupid yhat his microphone is upsite down. Go ahead Tony, ask me if I lying
Wiem czy jest wykrywacz kłamstw, wiem jak to działa. Podłącz mnie i zapytaj czy uważam że to głupie że jego mikrofon jest do fóry nogami. Dalej Tony, zapytaj czy kłamie.

Mike Tyson x lat temu, oglądałem HoF z tego roku i było przypomnienie:

"Jeśli nie zostanę dodany do Hall of Fame, to żadne Hall of Fame nie powinno isnieć".

1)MizTV na Raw. Rozmowa z Rhodes Schoolars

Miz : You two are gonna hit the ground harder than Manny Paquiao in the six
Miz : Oboje uderzycie w ziemię gorzej/twardziej niż Manny Pacquiao w 6 rundzie

Trololo

2) Segment Vickie, Khalego i Hornswoggla. "Rozciąganie". Wchodzi Vince :

Vince : I thought this is responsible to be family show
Vince : Myślałem, że to powinno być rodzinne show

Bang

TLC, walka The Shield vs. Hell No i Ryback:

Cole: What a Sp... what a tackle!

JBL: I think this move has a name.

Marella podczas wręczania slammy za LOL moment of the year z Tensaiem:

...It's your... Albert it's your turn! Don't worry, don't worry, I say your line for you, I'm pretend I'm you, 'I know you think that is funny my name is not Tensai... and in japanes Tensai means 'FAT ALBERT'' hah...
Teraz Twoja... Albert Twoja kolej! Bez obaw, bez obaw, powiem Twoją linijke za Ciebie, będę udawał że jestem Tobą. 'Wiem że myslicie że to śmieszne że moje imie to nie Tensai... w japonii Tensai znaczy 'GRUBY ALBERT''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      W tym tygodniu na AEW Dynamite, ostatnim show przed Revolution, Young Bucks połączą siły z Markiem Briscoe po raz pierwszy od 2010 roku. To niecodzienne trio zmierzy się z FTR i Tommaso Ciampą po tym, jak Ciampa zdradził Briscoe na sobotnim AEW Collision. Bucks powalczą z FTR o AEW World Tag Team titles już w nadchodzącą niedzielę na Revolution. Bucks i Briscoe rywalizowali ze sobą latami, łącząc siły tylko raz w karierze – podczas ROH SoCal Showdown w styczniu 2010. Mistrzyni TBS Champion
    • Grok
      Po tygodniach od debiutu Tommaso Ciampa zwrócił się przeciwko Markowi Briscoe na najnowszym odcinku AEW Collision. Po zdobyciu TNT Championship od Marka Briscoe, a następnie utracie pasa na rzecz Kyle'a Fletchera, Ciampa niedawno przegrał kolejną walkę z Daniel Garcia – wszystko przez rozproszenie ze strony Briscoe, który komentował starcie. Wcielając się w babyface'a w telewizji AEW przez ostatnie tygodnie, Ciampa pokazał swoje prawdziwe oblicze na odcinku Collision z 7 marca. Po przegranej
    • Grok
      Ricochet broni swojego National Championship w meczu Blackjack Battle Royal na przyszłotygodniowym AEW Revolution. W trakcie sobotniego odcinka AEW Collision ogłoszono, że Ricochet zmierzy się w obronie tytułu National na pre-show Zero Hour, choć uczestnicy tego starcia nie zostali jeszcze ujawnieni. Zero Hour wystartuje na HBO Max, YouTube i kanałach społecznościowych o 7 pm ET, godzinę przed główną galą Revolution. Ricochet (37 lat) trzyma pas AEW National od Full Gear, gdzie zgarnął go
    • Grok
      Notatki z sobotniego programu telewizyjnego AAA, który wyemitowano po WWE NXT Vengeance Day 2026. Tygodniowy odcinek AAA na Fox z 7 marca był go-home show przed nadchodzącym Rey de Reyes w Puebla w Meksyku. Odcinek został nagrany w zeszłym tygodniu w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. Odcinek rozpoczął się od podsumowania zeszłotygodniowej zaciekłej rywalizacji między dwoma członkami El Grande Americanos. Następnie w pierwszym meczu wieczoru El Hijo del Vikingo pokonał Dinámico. El Hi
    • Kaczy316
      No to tutaj mówisz o zamyśle samym w sobie, a nie o bookingu, Vince chciał upokorzyć jego syna, ale bookingowo było to tak przyjemne dla fanów, że zadziałało, tylko nie zgodnie z planem jak sobie to wykombinował Vince, tak samo jest teraz z Rhodesem, WWE chcę, żeby fani byli za nim, bo to dla nich babyface nr.1 federacji, a bookingowo go psują takimi decyzjami, więc zamysł mają inny niż wychodzi booking, ale wszystko kieruję się właśnie w stronę bookowania postaci i że nie wychodzi to tak jak On
  • Dodaj nową pozycję...