Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"And I Quote..." 2012

Piledriver1674325991

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Raw z poprzedniego tygodnia.HBK do HHH'a.

The worst thing that anyone could tell you is that I'm better than you
Najgorsza rzeczą jaka ktokolwiek mógł ci powiedzieć to fakt że jestem lepszy od ciebie.
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

23

• DonCarlos

15

• Kotleten

9

• Mistico17

8

Top użytkownicy w tym temacie

Ostatnie Smackdown, AJ mówiła Bryanowi, że nie podoba jej się sukienka, którą kupił, a ten odparł:

Yeah, it looked so much better on the mannequin
Racja, to wyglądało o wiele lepiej na manekinie

:x

Ten gość był ostatnią osobą o której kiedykolwiek bym pomyślał, żeby zamieścić tutaj Jego cytat, ale powiedział to proste zdanie w taki sposób że ostatnimi czasy wręcz zaczynam go lubić, mimo że jeszcze miesiąc temu był najbardziej znienawidzonym przeze mnie wrestlerem i wręcz cieszyłem się z Jego kontuzji...

I'm not Big Red Monster, I'm not Big Red Machine, I'm not Devil's favourite Demon... My name is Randy Orton.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Undertaker do HHH'a na koniec segmentu podczas Raw.Tutaj również cytat prosty ale jakże znaczący, i świetnie wypowiedziany.

Do you remember when I said Shawn is better than you? ........He is.

Z tego samego segmentu, początek wypowiedzi HHH'a kierowany do Taker'a:

" You need to stop woring about him, becouse as much as Shawns ego wants this to be about him, it's not."

("Powinieneś przestać martwić się o niego, ponieważ mimo że ego Shown'a bardzo chce żeby to dotyczyło jego, nie dotyczy."

I jeszcze podkreślenie jego wypowiedzi która moim zdaniem była najlepszą wypowiedzią tej konfrontacji jeśli nie całego feudu. Wypowiedziane ponownie w sposób po prostu mistrzowski:

"The hole world is gonna see the end of era... Yours..."

('Cały swiat zobaczy koniec ery... Twój...')

• 2 tygodnie później...

Podczas walki Taker vs. HHH

-Dont stop it ! Do not stop it !

- Stay down! Stay Down !

-Nie przerywaj !

-Leż tam ! Leż tam !

-------------

CM Punk do Y2J

Tap Out Tap Out You son of a bitch !
Odklep, odklep sukinsynie

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• 2 tygodnie później...

Ogólnie polecam cały filmik odnośnie End of an Era Match z ostatniego RAW, ale pozwolę sobie zacytować jedno zdanie, wypowiedziane przez Miza:

My dad would tell me about Hulk Hogan and Andre the Giant. I’m going to be telling this story.

Mój tata opowiadał mi o pojedynku Hulka Hogana z Andre the Giantem. Ja mam zamiar opowiadać historię o tej walce.

Te zdanie na pewno nie wygra miana cytatu roku, ale znakomicie odzwierciedla podziw wszystkich nad tą walką. Wszyscy zachwycają się nią i uważają za epickie starcie. To zdanie opisuje nam historię, jaką na WM 28 opowiedzieli Taker z Nochalem. Wstawiam ten cytat jako podziękowanie za tak znakomite widowisko.

DEAD MAN WALKING

Haha, Alex Shelley podczas segmentu Gunsów:

"Fact- Joe and Magnus beat the dynamic duet of Matt Morgan & Crimson to win this TagTeam titles. Big guys right? Big guys whos best TagTeam move was rubbing eachader with babyoil before their maches"

("Fakt- Joe i Magnus pokonali dynamiczny team Morgana i Crimsona żeby zdobyć te pasy. Duzi kolesie co? Duzi kolesie których najlepszą akcją TagTeamową było wzajemne nacieranie sie oliwką dla dzieci przed walkami" )

Promo Lesnara podczas RAW:

I’m not a superstar. I’m an ass kicker. I am Brock Lesnar. That’s it.

("Nie jestem super gwiazdą. Jestem niszczycielem. Jestem Brock Lesnar. To tyle.")

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Bryan

I'm better than Gene Lebell ever was.[...] From now on it will be call the Yes Lock. Because when the referee ask you Do you wanna quit you will screaming Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes ! Yes !

(Jestem lepszy niż Gene Lebell kiedykolwiek był... Od teraz to będzie się nazywało yes lock. Ponieważ kiedy sędzia zapyta Cię czy chcesz się poddać będziesz krzyczał yes! yes! yes! yes!)

Yes Lock :8

Jericho do Punka.

You lost everything. You lost your... *, you lost your honor, you lost your personal beliefes and at Extreme Rules you're gonna lose the only thing you have left - WWE Championship
Straciłeś wszystko. Straciłeś swoją godność, straciłeś swój honor, straciłeś swoje osobiste przekonania, a na Extreme Rules stracisz jedyną rzecz, która ci pozostała - WWE Championship.

* - Słowem zastąpionym gwiazdką jest godność, lecz Jericho tak to niewyraźnie powiedział, że nie wiem jak się pisze :8

Na jednym z ostatnich Impactów, kiedy Hogan ogłosił "Open Fight Night" Bobby Roode powiedział do niego :

"Who the hell do you think you are?!?!"

Cytat nie miałby żadnej wartości, gdyby nie to że mówił do Hogana :D

Cole na SD o Hornswoggle'u:

Look at this flying pterodactil,o My God,Pterodactil splash!

(Patrzcie na tego latającego pterodaktyla, o mój boże, rozpaćkany pterodaktyl)!

Czy jakoś tak...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

CM na teście trzeźwości o obecności Jericho

"People get pull over on the side off the road, there is no some jerk screaming on them whole time. Tell him to shut... shhhhhhhh."

"Ludzie zjeżdżają na pobocze, nie ma tam żadnego dupka który krzyczy na nich przez cały czas. Każcie mu się uci... shhhhh."

UWAGA!!!

Małe uaktualnienie regulaminu gdyz zauważyłem pewną niedoskonałość jego ;P Otóż dotyczy to sytuacji gdy ktoś wstawia więcej niż jeden cytat lub dodaje nowy gdy jego poprzedni jest ostatni. No i co jeżeli ktoś np wstawi 3 cytaty a Waszym zdaniem tylko jeden z nich zasługuje na piwko a reszta ssie. Wymyśliłem bardzo oczywiste swoją drogą rozwiązanie. Stawiająć piwo mozna dodać do niego komentarz więc po prostu, jeżeli wszystkie cytaty uważacie za fajne, komantarz jest zbędny. Jeżeli pierwsze dwa uważacie za fajne a trzeci nie w komentarzu piszecie "1,2" jeżeli tylko trzeci jest fajny w komantrzu "3". Nic skomplikowanego a da jasność co Wam się podoba a co nie.

;)

No to teraz wyżej opisana sytuacja przejdzie test gdyż mam ąz 3 cytaty do dodania ;P

Na poczatek Edge podczas swojego motywującego udręczonego Cena'e wystapienia na Raw:

"So I tell you what John. You need to wake up. Becouse if you don't it's a slap in the face to guys who love this inddustrie like Shawn Michaels. It's a slap in the face to The Undertaker. It's a slap in the face to me... WAKE UP!"

("Coś Ci powiem John. Musisz się obudzić. Bo jeśli nie, będzie to cios w twarz dla wszystkich którzy kochają tą federacje jak Shawn Michels. Bedzie to cios w twarz Undertaker'a. Bedzie to cios w twarz dla mnie... OBUDŹ SIĘ!")

No i jeszcze dwa cytaty z przegenialnego moim zdainem proma Lesnar'a. Az dziwne że pojawiło sie ono tutaj tylko raz do tego czasu.

"We are tired of John Cena's all crap. John Cena is not the real guy. And the only reason John is in the spot that he is in is becouse I am left... If I was still here for the last 8 years John Cena is the guy who carring my bags into the building. "

("Jesteśmy zmęczeni wszystkimi bzdurami Ceny. John Cena nie jest prawdziwym facetem. I jedyny powód dla którego John jest w miejscu w którym jest to taki że ja odszedłem... Gdybym wciąz tu był przez ostatnie 8 lat John Cena byłby kolesiem noszącym moja bagaże w budynku.")

No i fragment który moim zdaniem jak narazie miałby szanse kandydowac do cytatu roku.

"What's running threw John Cena's mind? I've giving crap what's running threw his mind. Whats more important is what running down his leg. Piss! The guy is scared, the guy is scared and piss. He shit his pants is what his doing."

(" Co siedzi w głowie John'a Ceny? Mam gdzieś co siedzi w jego głowie. Wazniejsze jest co cieknie w dół po jego nodze. Siki! Koleś jest przerażony, koleś sika ze strachu. Stra w gacie, to własnie robi")

Ogólnie całe to promo możnaby tu było przepisac ale to moim zdaniem najlepsze fargmenty no i to by było wbrew regulaminowi ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      W tym tygodniu na AEW Dynamite, ostatnim show przed Revolution, Young Bucks połączą siły z Markiem Briscoe po raz pierwszy od 2010 roku. To niecodzienne trio zmierzy się z FTR i Tommaso Ciampą po tym, jak Ciampa zdradził Briscoe na sobotnim AEW Collision. Bucks powalczą z FTR o AEW World Tag Team titles już w nadchodzącą niedzielę na Revolution. Bucks i Briscoe rywalizowali ze sobą latami, łącząc siły tylko raz w karierze – podczas ROH SoCal Showdown w styczniu 2010. Mistrzyni TBS Champion
    • Grok
      Po tygodniach od debiutu Tommaso Ciampa zwrócił się przeciwko Markowi Briscoe na najnowszym odcinku AEW Collision. Po zdobyciu TNT Championship od Marka Briscoe, a następnie utracie pasa na rzecz Kyle'a Fletchera, Ciampa niedawno przegrał kolejną walkę z Daniel Garcia – wszystko przez rozproszenie ze strony Briscoe, który komentował starcie. Wcielając się w babyface'a w telewizji AEW przez ostatnie tygodnie, Ciampa pokazał swoje prawdziwe oblicze na odcinku Collision z 7 marca. Po przegranej
    • Grok
      Ricochet broni swojego National Championship w meczu Blackjack Battle Royal na przyszłotygodniowym AEW Revolution. W trakcie sobotniego odcinka AEW Collision ogłoszono, że Ricochet zmierzy się w obronie tytułu National na pre-show Zero Hour, choć uczestnicy tego starcia nie zostali jeszcze ujawnieni. Zero Hour wystartuje na HBO Max, YouTube i kanałach społecznościowych o 7 pm ET, godzinę przed główną galą Revolution. Ricochet (37 lat) trzyma pas AEW National od Full Gear, gdzie zgarnął go
    • Grok
      Notatki z sobotniego programu telewizyjnego AAA, który wyemitowano po WWE NXT Vengeance Day 2026. Tygodniowy odcinek AAA na Fox z 7 marca był go-home show przed nadchodzącym Rey de Reyes w Puebla w Meksyku. Odcinek został nagrany w zeszłym tygodniu w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. Odcinek rozpoczął się od podsumowania zeszłotygodniowej zaciekłej rywalizacji między dwoma członkami El Grande Americanos. Następnie w pierwszym meczu wieczoru El Hijo del Vikingo pokonał Dinámico. El Hi
    • Kaczy316
      No to tutaj mówisz o zamyśle samym w sobie, a nie o bookingu, Vince chciał upokorzyć jego syna, ale bookingowo było to tak przyjemne dla fanów, że zadziałało, tylko nie zgodnie z planem jak sobie to wykombinował Vince, tak samo jest teraz z Rhodesem, WWE chcę, żeby fani byli za nim, bo to dla nich babyface nr.1 federacji, a bookingowo go psują takimi decyzjami, więc zamysł mają inny niż wychodzi booking, ale wszystko kieruję się właśnie w stronę bookowania postaci i że nie wychodzi to tak jak On
  • Dodaj nową pozycję...