Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"And I Quote..." 2012

Piledriver1674325991

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Perełka od Ceny dla Rocka.

"I tell you somethnig... I don't need words like respect and loyalty to trend world wide, just like i don't need my notes for promo write on my wrist"
"Powiem Ci coś... Nie potrzebuję tego by słowa jak szacunek i lojalność robiły furorę w sieci, tak samo jak nie potrzebuję notek do proma wypisanych na nadgarstku"
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

23

• DonCarlos

15

• Kotleten

9

• Mistico17

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kolejna perełka Punk'a, ty razem do Jericho gdy wypoimnał mu jego nieobecność

"I was here all the time, swimming with the sharks when you dancing with the stars."

("Byłem tu cały czas pływając z rekinami gdy Ty tańczyłeś z gwiazdami.")

Coś czuje że ten feud będzie obfitował w mase super cytatów ;D

Kolejny cytat Punka wypowiedziany w segmencie do Jericho

You beat legends, you beat Stone Cold and you beat The Rock a same nights ten years ago and at made you the WWE champion ,but you will never really the man but how i am the man
Pokonywałeś legendy,pokonałeś Stone Colda i The Rocka tej samej nocy dziesięć lat temu co uczyniło cię mistrzem WWE,ale nigdy nie staniesz się prawdziwym mężczyzną takim jak ja jestem.

Punk do Jericho na zakończenie ich segmentu na RAW 27/02/12 r.

'' Is not be end of the World. Is end of Yours ''.
'' To nie będzie koniec Świata. To będzie twój Koniec ''.

deathnotep.png

angle_02.gif

Bully Ray podczas wejścia na ring prezentując swoją łydkę do kamery

"Check this... Forget about the pigeons!"

Tłumaczenie niewiele da, pigeons to nawiązanie do słynnego już hasła Taza podczas gdy Velvet Sky kręci tyłkiem między linami ;)

Ostanie Smackdown, Vickie Guerrero do Sheamusa.

Sheamus, what a wonderfull story you talked. (...) My favourite part this story was when you stopped talking.

Co oznacza:

Sheamus, powiedziałeś wspaniałą historię. Moim ulubionym momentem twojej opowieści był moment, w którym przestałeś gadać.

Dolph Ziggler do Sheamusa podczas ostatniego SD !

Your hair as fire, brother.
Twoje włosy płoną, bracie.

Vickie do Sheamusa, gdy ten ją pocisną

I am not old, I am experience.
Nie jestem stara, jestem doświadczona.

deathnotep.png

angle_02.gif

Kolejny genialny speech Ceny, po bardzo dobrych promach Rocka myslalem ze bedzie miał ciężko, ale Jan kolejny raz zmiażdżył

(...)I was standing in this ring face to face the Rock, told him exaclty what is my problem and exactly what i wanna do about it, but what The Rock saying about me? He is obsess me for the beakfast serial. He makes fun of the way how i look, he talks about his (...)* or whatever he call his penis... and he talks about how many girls had sex with him... wait a second, wait, wait... Am I fighting The Rock at WrestleMania or Am I fighting The Situation from The Jersey Shore?

(...)Stałem w tym ringu twarzą w twarz z The Rockiem, powiedziałem mu jaki jest mój problem i co chce z tym zrobić, ale co Rock mówił o mnie?Prześladuje mnie za reklame śanidaniową. Śmieje się z tego jak wyglądam, mówi o swoim (...)* lub jakkolwiek nazywa on swojego panisa... i mówi o tym ile dziewczyn uprawiało z nim sex... chwila moment... Czy Ja walcze z The Rockiem na WrestleManii czy z "The Situation" z "Ekipy z New Jarsey"?

(...)*prosiłbym jakiegoś moda o uzupełnienie tych czterech słów których użył Cena i tłumaczenia bo nie byliśmy w stanie z Tupakiem ich zrozumieć, a nie zmieniają one mimo wszystko sensu cytatu. Mam nadzieje że wybaczycie moją dość słabą znajomość angielskiego...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Shawn Micheals pod koniec rozmowy z HHH.

"Last year it's hurt me to have to look you in the eyes and told you that you coudn't get it done. And than I sat down at WM and I watch you go out there and you completly dominate the Undertaker. I watched that you out there and show the world why you are the game, why you are the cerebral assassin. I watched you go out there and beat him with nearly in end of his life. And then you lost and I was right."

("W zeszłym roku bołalo mnie jak musiał patrząc Ci w oczy powiedzieć że nie dasz rady tego zrobić. Potem usiadłem na WM i patrzyłem jak wychodzisz tam i kompletnie dominujesz Undertaker'a. Patrzylem jak wychodzisz tam i pokazujesz całemu światu czemu to Ty jesteś the Game, czemu to Ty jesteś cereblar assassia (psychiczny morderca?). Patrzyłem jak wychodzisz tam i bijesz go prawie do utraty życia. I wtedy przegrałeś i ja miałem racje...")

Sposób w jaki HBK powiedział ostatnie zdanie- bezcenny ;)

The Rock do Ceny na ostatnim RAW tuż przed jego zejściem z ringu:

You will always be a little boy, who will always be The Rock's Bitch.
Zawsze będziesz małym chłopcem, który zawsze będzie suką The Rocka.

Trochę przeinaczyłem pewien moment, ale chodzi mi tylko o to zdanie. Na dodatek powaga, z jaką mówił Rock też jest niezła.

Pora na kilka cytatów z lekcji historii The Rocka:

Rock bierze do ręki budzik i mówi:

Can you imagine....Jesus...... waking up to this face every morning. Ding ding ding ding ding! Time to get your ass whooped!

Boże, wyobrażacie sobie budzić się każdego ranka i pierwsze co widzieć to tą twarz? Ding ding ding! Pora, aby twój tyłek został skopany!

Następnie bierze do ręki krasnoludka:

What fourth dimension of Hell did this come from? There's a man in his thirties or forties right now who has this in his garden. And he's a virgin.

Z jakiego poziomu piekła to pochodzi? Pewnie jakiś trzydziestolatek lub czterdziestolatek ma to w swoim ogrodzie. I jest on prawiczkiem.

Następnie frotki:

They make him look like a transvestite Wonder Woman fighting crime. Pew Pew!

Dzięki nim (frotkom) wygląda jak transwestycka Wonder Woman, która walczy z przestępczością. Pif Paf!

Lekcja historii nr 2:

Johnny Cena went to town, riding on a pony.

Rock stuck a feather up his ass and called him a Jabroni!

Johnny Cena wkracza do miasta, jadąc na kucyku, Rock wbił mu pióro w dupę i nazwał go jabronim!

Pierwsze dwie lekcje rozwaliły mnie kompletnie, trzecia była już trochę gorsza tak samo jak ich wspólny segment.

DEAD MAN WALKING

Zack Ryder po walce div do Eve Torress

"I'm actually glad we never hooked up, because you know what they say, broskis before hoeskis."

Właściwie jestem zadowolony że się nie spotkaliśmy, bo wiesz co mówią ' Broskis before Hoeskis'

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Jeszcze jeden tekst Rocka mi się przypomniał. Tym razem pochodzi z poprzedniego RAW:

What's the most innovative thing that you've done all year? I tell you what he did. He changed jean shorts to camouflage shorts. The camuflage was working because (...) we can’t find your balls whatsoever

Jaka była twoja najbardziej innowacyjna rzecz, którą zrobiłeś w przeciągu roku. Powiem wam, co zrobił. Zmienił jeansy na spodnie z kamuflażem. Kamuflaż zadziałał, bo w ogóle nie możemy znaleźć twoich jaj.

Tekst rozwala, ale sam speech był cieniutki.

DEAD MAN WALKING

Cena <3

If you get stuck in your song tonight, it's all in the wrist
Jeśli utkniesz dziś podczas piosenki, masz ją całą na nadgarstku

I na dokładkę.

After april 1st, you will not make any more movies. You'll go to surgery on your face, just like you had it on your boobies. These [niezrozumiały wyraz] had more works than lockerroom full of divas.
Po pierwszym kwietnia, nie będziesz kręcił więcej filmów. Pójdziesz naprawic sobie twarz, tak jak naprawiłeś sobie klatę. Te [niezrozumiały wyraz] są bardziej zrobione niż szatnia pełna div.

Z wczorajszego RAW. Undertaker do Shawna Michaelsa.

I will beat Triple H in the Cell. The streak will continue. I will officially end an era. But if you don't do the right thing, I will officially end you.

Tłumaczenie:

Pokonam Triple H'a w celi. Seria będzie trwać dalej. Oficjalnie zakończę erę. Ale jeśli nie postąpisz właściwie, oficjalnie skończę z tobą (dosłownie: zakończę Ciebie).
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      W tym tygodniu na AEW Dynamite, ostatnim show przed Revolution, Young Bucks połączą siły z Markiem Briscoe po raz pierwszy od 2010 roku. To niecodzienne trio zmierzy się z FTR i Tommaso Ciampą po tym, jak Ciampa zdradził Briscoe na sobotnim AEW Collision. Bucks powalczą z FTR o AEW World Tag Team titles już w nadchodzącą niedzielę na Revolution. Bucks i Briscoe rywalizowali ze sobą latami, łącząc siły tylko raz w karierze – podczas ROH SoCal Showdown w styczniu 2010. Mistrzyni TBS Champion
    • Grok
      Po tygodniach od debiutu Tommaso Ciampa zwrócił się przeciwko Markowi Briscoe na najnowszym odcinku AEW Collision. Po zdobyciu TNT Championship od Marka Briscoe, a następnie utracie pasa na rzecz Kyle'a Fletchera, Ciampa niedawno przegrał kolejną walkę z Daniel Garcia – wszystko przez rozproszenie ze strony Briscoe, który komentował starcie. Wcielając się w babyface'a w telewizji AEW przez ostatnie tygodnie, Ciampa pokazał swoje prawdziwe oblicze na odcinku Collision z 7 marca. Po przegranej
    • Grok
      Ricochet broni swojego National Championship w meczu Blackjack Battle Royal na przyszłotygodniowym AEW Revolution. W trakcie sobotniego odcinka AEW Collision ogłoszono, że Ricochet zmierzy się w obronie tytułu National na pre-show Zero Hour, choć uczestnicy tego starcia nie zostali jeszcze ujawnieni. Zero Hour wystartuje na HBO Max, YouTube i kanałach społecznościowych o 7 pm ET, godzinę przed główną galą Revolution. Ricochet (37 lat) trzyma pas AEW National od Full Gear, gdzie zgarnął go
    • Grok
      Notatki z sobotniego programu telewizyjnego AAA, który wyemitowano po WWE NXT Vengeance Day 2026. Tygodniowy odcinek AAA na Fox z 7 marca był go-home show przed nadchodzącym Rey de Reyes w Puebla w Meksyku. Odcinek został nagrany w zeszłym tygodniu w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. Odcinek rozpoczął się od podsumowania zeszłotygodniowej zaciekłej rywalizacji między dwoma członkami El Grande Americanos. Następnie w pierwszym meczu wieczoru El Hijo del Vikingo pokonał Dinámico. El Hi
    • Kaczy316
      No to tutaj mówisz o zamyśle samym w sobie, a nie o bookingu, Vince chciał upokorzyć jego syna, ale bookingowo było to tak przyjemne dla fanów, że zadziałało, tylko nie zgodnie z planem jak sobie to wykombinował Vince, tak samo jest teraz z Rhodesem, WWE chcę, żeby fani byli za nim, bo to dla nich babyface nr.1 federacji, a bookingowo go psują takimi decyzjami, więc zamysł mają inny niż wychodzi booking, ale wszystko kieruję się właśnie w stronę bookowania postaci i że nie wychodzi to tak jak On
  • Dodaj nową pozycję...