Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"And I Quote..." 2012

Piledriver1674325991

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To ja będę lekko oryginalny i zapodam coś z... NXT... To było coś w stylu:

Darren Young - "We have Unfinished business, Titus.

Titus O'Neil - "Unfinished business? Two weeks ago, I beat you in No DQ Match, so unfinished business is between you and your barber.

Darren Young - Mamy niedokończone sprawy, Titus.

O'Neil - Niedokończone sprawy? 2 tygodnie temu pokonałem cię w No DQ Matchu, więc jedyna niedokończona sprawa to sprawa między tobą a twoim fryzjerem.
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

23

• DonCarlos

15

• Kotleten

9

• Mistico17

8

Top użytkownicy w tym temacie

Początek ostatniego Impacta w Anglii. Bobby Roode bierze mikrofon i mówi:

Ohh..it feels so good to be back in the great country of Ireland. (Po chwili przerwy i krótkiej rozmowie z Bully' Ray'em): Ireland, England, what the hell's the difference?

Jak wspaniale powrócić do tak wspaniałego kraju jakim jest Irlandia...........Irlandia, Anglia, co to do cholery za różnica?

Dodano:

Triple H podczas ostatniego RAW:

I looked into the eyes of the Deadman, and for the first time ever, there was no rush up my spine, no butterflies in my stomach, I wasn't in awe and I wasn't humbled to stand in front of him. I looked the Undertaker in the eyes and what I was was sorry

Spojrzałem w oczy Deadmana i po raz pierwszy nie czułem mrowienia na kręgosłupie, nie miałem motyli w brzuchu, nie odczuwałem grozy oraz nie czułem się poniżony, stojąc naprzeciwko niego. Spojrzałem Undertakerowi w oczy i jedyne co poczułem to zmartwienie.

Klimatyczne :)

DEAD MAN WALKING

Zdanie z wypowiedzi Y2J'a z Raw Super Show 06/02/12

I'm the best in the world with everything I do and do not have to write the back of t-shirts to prove it because I am it because I lives and breathes

("Jestem najlepszy na świecie we wszystkim co robię i nie musze pisać tego z tyłu koszulki żeby to udowodnić ponieważ jestem tym żyje i oddycham)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Impact Wrestling w Londynie. Bully Ray właśnie przyjął cios głową w krocze.

Tazz - Not a fun way to spend thursday night in London. London bridge is falling down.

Tazz - Niezbyt miły sposób na spędzenie nocy w Londynie. Most właśnie opada

Tazz zawsze na propsie z dwuznacznymi tekstami :D

Wade Barret do Big Showa podczas segmentu na Smackdown 10/02/12

Even Snooki has a more succes for Wrestelmania carrer than you

Nawet Snooki ma więcej sukcesów w swojej karierze na Wrestelmani niż ty

Kolejny cytat z ostatniego SmackDown. Cody Rhodes do Big Showa:

You're like the reverse Undertaker.

Who you're gonna lose to this year?

Tłumaczenie:

Jesteś jak odwrócony Undertaker.

Z kim zamierzasz przegrać w tym roku?

Undertaker podczas swojego proma na Raw Supershow 06/02.12.

My victory over you means nothing. Give me what my-Venegance,I will give you one more chance to immortality.This is not over
Moje zwycięstwo nad tobą nic nie znaczy.Oddaj mi co moje-zemste,ja dami ci jeszcze jedną szansę na nieśmiertelność.To jeszcze nie koniec.

Z ostatniego RAW

Jericho :

Look at me when I'm talking to you, boy. You might as well give me that title right now because your master has come to reclaim what is his.

Punk, zamyślony, zajmujący się bandażami, po chwili rozgląda się i mówi :

Oh, God, you talking to me? I'm sorry, I didn't hear what you said because I was remembering when you left and placed 7th in Dancing with the Stars.

Co w tłumaczeniu :

Jericho :

Patrz na mnie, kiedy do ciebie mówię, chłopcze. Równie dobrze możesz oddać mi pas teraz, ponieważ twój mistrz przyszedł, by odzyskać, to co jego.

Punk :

O Boże, mówiłeś do mnie? Przepraszam, nie słyszałem co mówiłeś, gdyż rozmyślałem o tym, kiedy odszedłeś i zająłeś 7 miejsce w Tańcu z Gwiazdami.

+ R-Truth, świetnie to zabrzmiało :

God Bless Little Jimmy and God Bless United States of America.
Niech Bóg błogosławi Little Jimmy'ego i niech Bóg pobłogosławi USA
akerdrugi.png

To jeszcze jeden cytacik z owej debaty. R- Truth w momencie jak Ziggler tworzył jakieś gorzkie żale ile to stracił tu czasu.

'Dolph! Dolph!... Dolph? I want not be talk down to by man name that the Flipper! Titititititi (dziwne delfinie dzwięki)'

("Dolph! Dolph!... Dolph? Nie życze sobie być zagadywanym przez człowieka który nazywa się jak Flipper! Titititi')

Dla jasności Flipper to imię delfina z serialu Flipper ;P

Kolejny genialny komentarz Punka, podczas Main Eventu RAW, kiedy był przy stole komentatorskim i wypowiadał sie o Jericho:

He says he is the best in the world at what he does. I am the best wrestler in the world, I don't know what he does...

On (Jericho) mówi że jest najlepszy na świecie w tym co robi. Ja jestem najlepszym wrestlerem na świecie, nie wiem co on robi...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Triple H do Undertakera podczas ich konfrontacji na Raw Supershow 20/02/12

You do not ask me for redemption. You do not ask me for salvation.You not ask me for veengance. You ask me to end
Ty nie prosisz mnie o odkupienie.Ty nie prosisz mnie o zbawienie.Ty nie prosisz mnie o zemste.Ty prosisz mnie o koniec.

Ten sam segment jak u góry

Gdy Triple H zszedł z ringu Undertaker :

You know that you can't do what your friend Shawn Michaels couldn't do, because you know Shawn was always better than you

Wiesz, że nie zrobisz tego co twój przyjaciel Shawn Michaels nie dokonał, ponieważ wiesz, że Shawn był zawsze lepszy od ciebie

Reakcja publiczności mówi wszystko

Wymiana zdań przy stoliku komentatorskim podczas ME Raw. Punk zapytany przez Cole'a o to z kim chciałby się zmierzyć na WM'ce czy coś takiego:

Punk: "The only person I would not want see across me at WM is you Cole."

Cole: "I understand becouse I'm undefeated at WM and you see me as a threat..."

(Punk: "Jedyną osobą z która nie chciałbym się spotkać na WM jestes Ty Cole."

Cole: "Rozumiem to ponieważ jestem niepokonany na WM, widzisz mnie jako zagrożenie...")

Można jeszcze dodać że Punk odpowiedział coś w stylu "Coś w tym jest, Twoja twarz jest trochę przerażająca no i Twój zapach jest zdecydowanie przerażający" ale to już mniej istotne bo to tekst Cole'a mnie rozwalił ;D Ogólnie Punk i Ciole mieli mnóstwo mega tekstów podczas tej walki ale ten mi najbardziej zapadł w pamięć.

Cena do Eve na RAW:

For your information: I'm disease free. I'd like to keep it that way.

Tłumaczenie:

Dla twojej informacji: jestem wolny od chorób. I chciałbym, żeby tak zostało.

Widze że nikt nie podał tutaj cytatu z proma Ceny na ostatnim RAW chyba, które niestety obejrzałem tylko w częściach i to samą koncówkę z powodu problemów z internetem. Natomiast teraz po przesłuchaniu tego świetnego proma można by tu właściwie całość skleić i przetłumaczyć, natomiast mi chodzi o ostatnie słowa, które Cena wymówił w taki sposób że aż uśmiech sam sie cisnie na usta a i reakcja publiki wiele wyjaśniała, a więc uwaga:

"Good Bye movie star."

co w tłumaczeniu jeśli ktoś się nie zorientował oznacza: "Do zobaczenia gwiazdeczko filmowa."

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      AEW Collision na żywo dzisiejszego wieczoru z Tucson Arena w Tucson, Arizona. AEW World Tag Team Championships będą na szali w starciu, w którym FTR (Dax Harwood i Cash Wheeler) bronią pasów przed The Rascalz (Zachary Wentz i Dezmond Xavier). The Rascalz wywalczyli sobie shot na tytuł, pokonując FTR w eliminacyjnym meczu dwa tygodnie temu. FTR czeka też obrona tytułów z The Young Bucks na Revolution – o ile wyjdą z tego epizodu jako mistrzowie. Konosuke Takeshita skrzyżuje rękawice z Claudio
    • Grok
      Kevin Knight zostaje w AEW. Fightful Select donosi, że Knight niedawno przedłużył kontrakt z federacją. Na początku 2025 roku podpisał jednoroczny deal, ale nowy jest wieloletni. Knight jest wysoko ceniony w firmie. Knight, lat 29, zaczął karierę w pro wrestlingu jako Young Lion, dołączając do NJPW w 2020 roku i trenując w dojo firmy w LA. W trakcie pobytu w NJPW teamował się z KUSHIDĄ, z którym dwukrotnie trzymali IWGP Junior Tag Team titles. W styczniu 2025 roku Knight odszedł z NJPW i
    • Grok
      WWE prezentuje NXT Vengeance Day z Performance Center w Orlando. Na gali zaplanowano pięć walk. Joe Hendry broni NXT Championship przed Ricky Saintsem. Hendry celuje w drugą udaną obronę pasa, który zgarnął w ladder matchu w odcinku NXT z 3 lutego. Poprzednio obronił tytuł przed Jacksonem Drake'iem w odcinku z 10 lutego. Tatum Paxley zmierzy się z Izzi Dame o NXT Women’s North American Championship. Dame odebrała pas Thei Hail dwa miesiące temu na New Year’s Evil i niedawno obroniła go w t
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
  • Dodaj nową pozycję...